2022-04-10
墨西哥本土廚師🇲🇽🥑Verde MAR (西環)🥑-· Taco (3pc) - - - 💰89迷你Tacos啱曬我宜啲咁花心嘅人🥰可以揀3款口味🥳我哋揀咗雞肉、豬肉、蘑菇🍄賣相好得意🥰好似我咁大個口嘅3啖就食完一個🥳三款味都各有特色😉我自己最中意就係蘑菇味🍄❤️· Avocado Burger Beef - - - 💰149呢個造型超得意🥑將牛油果上下對半切開用來做漢堡嘅包😍入邊仲有蕃茄生菜青瓜等等配料🥳十分清爽🥰隔離嗰隻蛋😂我哋係有少少喜出望外🍳因為我哋都麻麻哋太生嘅太陽蛋😵💫但係原來食落係得個面仲有少少流心🤤完全接受到😍· Mussel in white wine - - - 💰149白酒煮青口,海鮮味十足🥰青口雖然唔係好肥美,但係味道一流!好香嘅白酒味👍🏻· Homemade Churro - - - 💰78由墨西哥本土廚師自家製嘅傳統吉拿棒😍充滿着好香嘅牛油味,但食落唔溜,香脆好味⭕️配埋朱古力醬🥰一流😍如果有配埋雪糕我相信更加好食😍😍😍· Chocolate ice - - - 💰38Menu張圖影埋墨西哥出產嘅朱古力粉😍超級吸引!朱古力味香濃而且帶有麥芽
🥑Verde MAR (西環)🥑
· Taco (3pc) - - - 💰89
迷你Tacos啱曬我宜啲咁花心嘅人🥰
可以揀3款口味🥳我哋揀咗雞肉、豬肉、蘑菇🍄
賣相好得意🥰好似我咁大個口嘅3啖就食完一個🥳
三款味都各有特色😉我自己最中意就係蘑菇味🍄❤️
· Homemade Churro - - - 💰78
· Chocolate ice - - - 💰38
Menu張圖影埋墨西哥出產嘅朱古力粉😍超級吸引!朱古力味香濃而且帶有麥芽香😳不過比起平時飲嘅甜少少🤤但味道整體來講十分OK
Total: 553(2ppl)
推介指數:8/10
———————————————
🔺 Verde MAR (西環)
🔺 西環西營盤水街41號地舖
-----------------------