朋友生日就同佢食餐好既,佢甘中意食牛就上網睇邊間正,見呢度有4款牛同1款豬就黎試下。❤️西班牙豬鞍 $160由於我唔太好牛亦唔太食得,就叫左豬鞍試下。呢個豬鞍最正既位置係d油脂,超香,做到入口即融,好正!豬鞍咬落唔會硬,岩岩好,但未算係超嫩滑。佢仲有個芥末醬掂,不過豬鞍食落已經好夠味所以就冇點掂醬。個蒜must eat,唔會臭又解到油膩🤟🏻❤️美國390日谷飼Prime級steak $268呢個係朋友點,望落超正既感覺,所以我都偷食左一小塊。牛味超重,但唔會un,朋友話超好食😂❤️任食薯條每人都refill左1次,超好食!夠哂熱又好香松露味!❤️餐湯,沙律 +$48 餐湯係蕃茄湯,超香蕃茄味,唔會太酸,不錯。沙律係藜麥沙律,入面仲有d呑拿魚,夠哂fresh。❤️Dirty Lemon $70呢度既lemon飲品係主打,唔會太酸又可以解下膩。叫既呢杯係有whisky但份量唔多,好易入口。❤️百香果芒果批咬落去先係酸酸地既百香果,之後就有芒果既味,好特別,又唔太膩!

❤️西班牙豬鞍 $160
個蒜must eat,唔會臭又解到油膩🤟🏻

❤️美國390日谷飼Prime級steak $268

❤️任食薯條
每人都refill左1次,超好食!夠哂熱又好香松露味!

❤️餐湯,沙律 +$48
餐湯係蕃茄湯,超香蕃茄味,唔會太酸,不錯。
沙律係藜麥沙律,入面仲有d呑拿魚,夠哂fresh。

❤️Dirty Lemon $70

❤️百香果芒果批

• 薯條
  • 西班牙栗飼豬鞍架
2019-05-13 93 浏览
朋友喺銅鑼灣返工,嚟過呢度食扒讚不絕口,所以今次就搵埋我一齊食。呢間小店嘅薯條仼食,本來見到任食都冇乜特別期望, 估唔到好食到停唔到。薯條炸得香脆又唔油膩,鹽香味剛剛好,仲有淡淡的黑松露香。$48 可以跟沙律同餐湯,沙律嘅份量就略嫌少。忌廉蘑菇湯,非常creamy,而且材料豐富,每一羹都食到蘑菇,如果可以熱啲更好。真dirty檸檬特飲,價錢雖然唔平,都值得一試。用咗焦糖煮過嘅新鮮檸檬,有少少rosemary味道,甘甜又清新。美國390日谷飼Prime級平鐵牛扒,唔算係好大份,但係因為薯條任食,最後都好飽肚。medium rare得啱啱好,入口油香味超濃,用伴碟嘅鹽調少少味已經好好食。Guest chef’s Flat Iton Steak 聽侍應講叫5成熟,佢哋介紹話,首先係將底面煎香,然後用慢煮嘅方法,伴以果汁煮熟, 所以食落口除咗牛香,仲帶啲甜味。最後兩個人埋單$670,雖然都算中上嘅價位,但值得

$48 可以跟沙律同餐湯,沙律嘅份量就略嫌少。

Guest chef’s Flat Iton Steak

最後兩個人埋單$670,雖然都算中上嘅價位,但值得
去開銅鑼灣趁sogo 特價shopping行完街同老婆同佢朋友搵食醫肚, 大家都想食西餐又唔食連鎖野, 就試下呢間旺中帶靜既小店~位置係時代附近, 開始向跑馬地果邊行, 所以人流冇銅鑼灣咁誇張, 可以食得舒服安靜唔洗逼~招牌當然係食牛扒啦, 但係除左牛之外都有靚豬, 仲有另一個賣點新鮮即製任食黑松露薯條!任食同即製已經吸引, 仲要有濃香既松露味一枱4人落完單未食扒已經食左5~6盤湯同沙津因為驚冇肚食薯條所以4人淨係加左兩set不過沙津都好足料, 加埋黎麥係面好fresh 又感覺健康d, 冇咁大罪疚感湯就非常creamy, 完全係幸福既肥胖感飲品除左我要左really dirty 之外, 其它都揀左dirty lemonade~呢度lemonade 唔係簡單用檸檬, 而係燒完再用, 味道新奇冇咁澀, really dirty 再加埋whiskey, 最岩shopping 完或者happy friday 呢d 心情飲主菜方面我試左入門級既flat iron, medium rare生熟程度唔錯, 火喉掌握得好牛扒鮮嫩多汁, 加少少鹽唔洗花神野已經好正伴碟除左有常備既任添薯條, 仲有燒原個蒜
去開銅鑼灣趁sogo 特價shopping

新鮮即製任食黑松露薯條!

任食同即製已經吸引, 仲要有濃香既松露味

一枱4人落完單未食扒已經食左5~6盤

湯同沙津因為驚冇肚食薯條
所以4人淨係加左兩set

湯就非常creamy, 完全係幸福既肥胖感

生熟程度唔錯, 火喉掌握得好
牛扒鮮嫩多汁, 加少少鹽唔洗花神野已經好正

伴碟除左有常備既任添薯條, 仲有燒原個蒜蓉
岩晒我呢d 唔怕大口氣既人, 同牛扒好夾

老婆揀左prime 級既390日谷飼牛牛扒, 店員建議如果食到生少少既就試下rare

佢冇所謂, 結果出黎都好靚

外面有微焦, 中心位鮮嫩帶血水, 食落香得黎又濃肉味同juicy, 加少少鹽非常正

薯蓉又係另一番體驗, 牛油味重而滑, 非常回味

汁係稀少少既帶smokey 味既汁, 搭配牛扒都唔錯, 薯條都得

食得好食, 坐得舒服, 下次再黎encore
2019-05-10 1976 浏览
晚上和剛坐完月的朋友仔吃飯,選了這家新開在銅鑼灣利園商場對面的扒店試試。餐廳走的是價錢貼地路線,裡面不大,用螢光膠板間隔空間,裝潢年輕型格。一坐下還在看餐牌的時候店員已經夾了兩盤薯條給我們做前菜哈哈!這家餐廳送任食薯條,全部都剛剛炸出來,脆卜卜,加了點鹽就吃薯條也飽了(笑)。但薯條供應速度比較慢,要請店員添加再等一會兒才有。我們都點了美國390日谷飼Prime級平鐵牛扒加是日餐湯套餐($292)。當晚的湯是番茄湯,是非常結的那種,像在吃茄醬意粉但是沒有意粉(笑),我自己比較喜歡稀一點的湯所以喝了兩口就留肚子吃牛扒了。牛扒很快就上來了,份量不多,但是對女生來說還是飽的。Medium rare的生熟度還是把握的不錯,可以看到血紅色的牛肉。Flat Iron是牛肩膀的肉,油脂分佈均勻,吃起來油香味在口腔四溢。我覺得牛扒點一點鹽就蠻好吃的了不用加醬料。牛扒下面的薯蓉我覺得一般,味道很淡(牛油放得不夠多?),打得不夠細膩。飲品我們看到一個dirty lemonade($45)的覺得很特別便點來試試看。原來這個污糟lemonade是把檸檬加焦糖烤香,再加蘇打水製作而成。有點甘甜味但不是很甜,吃完牛

薯條

美國390日谷飼Prime級平鐵牛扒

dirty lemonade($45)

原來這個污糟lemonade是把檸檬加焦糖烤香,再加蘇打水製作而成。有點甘甜味但不是很甜,吃完牛扒喝一杯消除油膩感哈哈。如果想要再污糟一點可以試試他們的really dirty lemonade,區別在於這是含酒精飲品,裡面加了威士忌,要不要污糟你們決定咯!
2019-05-06
薯條
美國390日谷飼Prime級平鐵牛扒
2019-05-10 105 浏览
今天放工便到這間店食牛排,一入店內,員工熱情招待,並主動介紹餐牌,詳細講介餐牌上每種牛的煮法,有何特色,他們還介紹店裡的特飲,服務態度一流。餐牌上的價錢在銅鑼灣地帶算是適中,食物也很高質,所以這個價錢食到這麼高質的食物是很划算。沙律前菜,有藜麦,車厘茄,tuna, 這樣配搭很好,味道不錯,很fresh 。店員介紹的檸檬特飲,很特別,有別於平常茶餐廳的檸檬茶。無酒精的雞尾酒,味道清香。自家制的chowder soup, 很濃郁的蜆肉味,材料十足。任食薯條,仲有黑松露味,香脆可口,很好食,很有特色。呢個是客席主廚牛扒,很香牛味,很滑口,配上特制醬汁,很好味。美國360日谷飼牛,味道入口即溶,很香口,直得推介。百香果甜品,清甜可口,賣相很吸引。

店員介紹的檸檬特飲,很特別,有別於平常茶餐廳的檸檬茶。

無酒精的雞尾酒,味道清香。

任食薯條,仲有黑松露味,香脆可口,很好食,很有特色。

美國360日谷飼牛,味道入口即溶,很香口,直得推介。

百香果甜品,清甜可口,賣相很吸引。
  • 客席主廚平鐵牛扒
2019-05-08 71 浏览
最近天氣不太好,常常下雨,好在今晚享用了一餐豐富晚餐,心情也隨之而好起來。侍應好細心講解每種牛扒的特質及烹調方法,也建議客人order 幾成熟是最適合。我們最後選擇了Guest Chef’s Flat Iron Steak ($188) Medium 與 Prime Flat Iron ($268) Medium Rare ,飲品就要了Cocktail Mojito ($65) and Virgin Mojito ($48) ,甜品是熱情果撻($48)。我們每人還各自加了$48,就會有湯和藜麥沙律,是夜是周打蜆湯。湯很濃而沙律除了加上藜麥,還有車厘茄、番薯和吞拿魚,非常健康。最好就是有炸薯條無限量供應,薯條非常香脆,食到停不了口,主角是兩款牛扒,肉質同樣是非常腍,肉汁都能夠被鎖住,我沒有蘸上任何醬汁也覺得好味,筆者我就是喜歡原汁原味,原則上Prime Flat Iron 的油脂比較多。吃完正餐,就點了一客熱情果撻來一起分享,熱情果味很香濃,很滿足的一個晚上。

最好就是有炸薯條無限量供應,薯條非常香脆,食到停不了口,

2019-05-02
2019-05-07 65 浏览
今日係銅鑼灣行左一陣街,落大雨。入左呢間新開既餐廳食扒。餐廳好歐時尚風格。黃白色既設計俾人耳目一新既感覺。好舒服好靓既餐廳。叫左一個主廚平鐵牛扒。牛扒真係真材實料好厚身咁出場。叫左medium。牛扒整得超好。口感好多汁。食一啖,牛汁爆晒係個口度。牛扒係用牛第二嫩滑既部位黎整,所以食到個個軟淋既口感,又多水又多汁。見到佢顯明既紅色真係食得好開胃。味道超高質。牛扒可以點埋側邊既綠色既香汁。味道特別夾,提高左牛扒既香味。好好食。之後叫左個美國390日谷飼頂級平鐵牛扒。呢個牛扒犀利。係食到佢真心高質。medium rare整得真係medium rare。唔會熟得濟。呢個口感再多汁啲,而且牛既脂肪分佈比較多,整個牛既口感除左多汁,就係滑又肥美。呢個真係好味到融化。牛扒可以自己點鹽,更加甜。不過原汁原味已經好好味。試埋汁,好濃好好食。下邊既薯蓉好香牛油味。好甜又滑,薯蓉都整得好好!仲有薯條係放題。免費添加。薯條啱啱炸出黎,又落左松露鹽。一陣陣既松露香,同脆口既薯條真係停唔到口。厚面皮加左五次黎食。好少餐廳有松露薯條,所以好特別,堅好味,好邪惡!!叫埋罐蘋果茶,食完慢慢飲,好清爽好舒服。下次一定會再
今日係銅鑼灣行左一陣街,落大雨。入左呢間新開既餐廳食扒。
餐廳好歐時尚風格。
黃白色既設計俾人耳目一新既感覺。好舒服好靓既餐廳。

味道特別夾,提高左牛扒既香味。好好食。

之後叫左個美國390日谷飼頂級平鐵牛扒。
不過原汁原味已經好好味。試埋汁,好濃好好食。

下邊既薯蓉好香牛油味。好甜又滑,薯蓉都整得好好!

叫埋罐蘋果茶,食完慢慢飲,好清爽好舒服。下次一定會再黎,因為牛扒薯條都真係高質!
2019-05-06 1489 浏览
大約20:00入座,已經7成滿座了待應很耐心向我們介紹牛扒的種類及位置最後我地選左以下依2款扒都是屬於牛肩膀牛排🥩每件都是由人手起筋Guest Chef's Flat Iron Steak $188待應建議order 5成熟用上慢煮的煮法,再配上紅酒汁食落有小小甜味牛扒食落果然無筋,但有嚼口牛味濃郁USDA Prime 390days Grain Feed Flat Iron $268待應建議order 3成熟用上的是390日長的嫩牛食落去似牛柳的口感再配上香滑的薯蓉,為牛扒增添風味套餐包埋無限薯條🍟無限量refill,即叫即炸配上白松露油Virgin Mojito $48無酒精的Mojito,帶有陣陣清新的青檸味Really Dirty Lemonade $70用上Whiskey的Lemonade,帶氣泡的配埋Rose Mary既香草🌿好特別Mango Passion Fruit tart $48Fruit tart帶有百香果籽,香甜味美為這頓飯帶上完美的句號
大約20:00入座,已經7成滿座了
待應很耐心向我們介紹牛扒的種類及位置
最後我地選左以下依2款扒
都是屬於牛肩膀牛排🥩每件都是由人手起筋

待應建議order 5成熟
用上慢煮的煮法,再配上紅酒汁
食落有小小甜味
牛扒食落果然無筋,但有嚼口
牛味濃郁

待應建議order 3成熟
用上的是390日長的嫩牛
食落去似牛柳的口感
再配上香滑的薯蓉,為牛扒增添風味

套餐包埋無限薯條🍟
無限量refill,即叫即炸
配上白松露油

Virgin Mojito $48
無酒精的Mojito,帶有陣陣清新的青檸味

Really Dirty Lemonade $70
用上Whiskey的Lemonade,帶氣泡的
配埋Rose Mary既香草🌿好特別

Mango Passion Fruit tart $48
Fruit tart帶有百香果籽,香甜味美
為這頓飯帶上完美的句號
2019-05-06
  • 薯條
  • 任食薯條
今日去試下呢間gur 扒餐廳。地點都算就腳,係Lee Garden對面,好容易望到間餐廳。一坐低就有新鮮炸好熱辣辣既薯條送上,真係好吸引!重點係薯條係無限任添!然後叫左一份美國390日谷飼prime級平鐵牛扒,等左一陣就有得食啦!店員建議要三成熟賣相相當吸引,三成熟肉質鮮嫩,好好食!份量亦適中。不得不提既係佢既伴菜:薯蓉,好香好軟滑既牛油香。配搭牛扒一流!跟餐叫左個湯同沙律個湯一百分 一飲係驚訝於佢好濃郁creamy 用料好足 極速飲哂!個沙律有我最中意既藜麥 有吞拿魚碎喺入面食落好fresh同埋個味好夾 唔錯!另外再叫左個dirty lemon飲 係無酒精成分既 入口甜甜地幾特別 但又意外地清新 配埋個扒岩哂!仲有同款但有Whisky 喺入面叫Really Dirty Lemon 不過要揸車,所以我冇叫朋友叫的Flat iron 五成熟牛味冇Prime 級咁好味,不過百令蚊性價比好高總結 個黑松露薯條係無限任添 真係滿足哂我呢種中意食薯條既人我refill 左3 次先收手呀

店員建議要三成熟

跟餐叫左個湯同沙律

個湯一百分
一飲係驚訝於佢好濃郁creamy 用料好足 極速飲哂!

個沙律有我最中意既藜麥 有吞拿魚碎喺入面
食落好fresh同埋個味好夾 唔錯!

仲有同款但有Whisky 喺入面
叫Really Dirty Lemon
不過要揸車,所以我冇叫

朋友叫的Flat iron 五成熟

牛味冇Prime 級咁好味,不過百令蚊性價比好高

總結
個黑松露薯條係無限任添 真係滿足哂我呢種中意食薯條既人

我refill 左3 次先收手呀

2019-05-04 50 浏览
平時好少出港島食飯咁啱朋友揀左依間餐廳 但事實證明 出到咁遠食佢係超級值得🤤一入座已經超級好 有人會過黎我地解釋menu裡面既推介菜式 雖然menu裡面選擇唔多 dinner大概6個餐可以揀 但每個都好吸引最後我同我朋友分別揀左客席主廚平板牛扒($188) 5成熟 同Prime級平板牛扒($268) 3成熟我叫既係客席主廚平板牛扒依照記憶 根據介紹 廚師將牛扒兩面煎 然後再用紅酒燴到5成熟 加上特製青醬 聽到都覺得吸引一上菜 鐵板仍然好暖 可以幫牛扒保溫一切落去 啲肉汁爆出黎 證明佢一啲都唔乾啊!而要落去 仲超級有肉味🤤🤤依嗰價格食到咁既質素 太感動啦而不得不提既仲有 任添既薯條每次refill既時候都係新鮮炸出黎 熱辣辣又脆既薯條又點可以抗拒到呢😌😍最後仲有野飲我地叫左Dirty lemonade 同 really dirty lemonade 😂佢地既分別只係really dirty有whisky 個人覺得酒味唔算好濃想夜晚chill d 飲下酒既朋友都可以試一試提提大家我地星期四夜晚大概7.00就可以即刻入座不過走既時候8點左右就見到人等緊位所以都建議早啲去食😎
平時好少出港島食飯
咁啱朋友揀左依間餐廳
但事實證明 出到咁遠食佢係超級值得🤤

一入座已經超級好 有人會過黎我地解釋menu裡面既推介菜式

客席主廚平板牛扒

我叫既係客席主廚平板牛扒
依照記憶 根據介紹

一上菜 鐵板仍然好暖 可以幫牛扒保溫
一切落去 啲肉汁爆出黎 證明佢一啲都唔乾啊!
而要落去 仲超級有肉味🤤🤤依嗰價格食到咁既質素 太感動啦

我地星期四夜晚大概7.00就可以即刻入座
不過走既時候8點左右就見到人等緊位
所以都建議早啲去食😎
2019-05-01 75 浏览
聽日勞工節假期,我同朋友決定獎勵下自己,揀咗間餐廳食扒。Menu店員好親切,有推薦下每款signature grills. 其中我揀咗美國390日谷飼Prime級平鐵牛扒($268)。佢係羊肩部位,店員話係穀物飼養嘅牛,冇激素,有美國認證,係屬於top 2%嘅牛,所以叫prime級。睇落唔係好大份但其實都好夠飽。店員話最好食係3成熟,中間位置比較生。煎得幾好,切開牛肉入面係粉紅色嘅嫩肉。肉質好嫩啱哂鐘意食腍d嘅人。另外有清清地嘅肉汁可以點。薯蓉好creamy有好香牛油味。薯條係任食,意外地覺得佢好食。放咗一陣外層都好香脆,而且有少少松露香。朋友就點咗客席主廚平鐵牛扒,用咗紅酒煎封兩面,配埋青醬食。肉質比prime級牛扒韌。店員推薦食五成熟。另外點咗一杯really dirty lemonade 同 dirty lemonade, 賣相差唔多,分別在於前者有whisky. 兩杯都落咗烤過嘅檸檬所以味道同平時有啲唔一樣,幾特別。
聽日勞工節假期,我同朋友決定獎勵下自己,揀咗間餐廳食扒。

Menu

店員話最好食係3成熟,中間位置比較生。

另外有清清地嘅肉汁可以點。

薯蓉好creamy有好香牛油味。

店員推薦食五成熟。

2019-04-30 119 浏览
好耐冇去鋸扒了,於是決定今晚同朋友係學校附近搵返食下,黎到top blade steak lab, 一入黎個環境好舒服,走廊空間夠,成個氣氛比人好舒服既感覺,首先想大讚啲staff 好好人,見我地唸左好耐就主動黎同我地介紹有咩好食,呢到薯條免費任食配茄汁,仲有些少黑松露味,係好好既小吃,我地叫左套餐,各配忌廉蜆肉薯仔湯,蜆味好濃郁,湯亦都好足料,確保你每啖都會食到材料,至於主菜我地揀左390日美國谷餌牛扒3成同客席主廚牛扒5成,2份牛都好入味,封煎得好靚,令到牛既肉汁都鎖住到,中間半熟的牛扒好稔,放入口有少少溶既感覺,飲品我地叫左英國手工啤酒,花香味頗濃,而staff就表示意大利既蜜味會濃啲,睇你地中意邊款,仲有一杯dirty 檸檬特飲,食完啲比較重口味飲杯lemonade就感覺好fresh, 甜品就係熱情果芒果撻,撻皮稍微林左少少,水果味好重,做飯後甜品都推介! ☺ 總括而言,好味!staff超好人!推介!
美國390日谷飼平鐵牛扒
客席主廚平鐵牛扒
好想据扒!無意中search到呢間性價比高既高質扒房。餐廳面積唔算大,可以容納20-30人左右,環境裝潢則以簡約為主。Menu主菜款類唔多,只有五款。一開始店員會過黎介紹每道菜的特色同煮法,也介紹佢地既牛肉全部來置flat iron部位,係成隻牛第二嫩滑的肉質部位。加$48就可以配有沙律同餐湯。而且呢度既薯條原來係All You Can Eat!!!即係任食!薯條係幼身的而且新鮮炸起熱辣辣。最特別係佢地係用黑松露鹽,食落好香好重黑松露味,超正!沙律份量適中配有tuna同甜薯,好fresh! 主菜一定要試390日谷飼prime級平鐵牛扒,價錢$268。店員推薦medium rare望落紅紅地,但食落一d都唔生好香牛味,肉質好林鮮嫩多汁店員真係無介紹錯,而且個薯蓉都好好味。另外點了西班牙豬鞍架。份量比想中大,肉質無牛肉咁林但唔會好鞋口而且煎得好香。豬鞍肉配上酸菜食的味道同口感會更佳。冷壓Earl grey apple tea,味道不錯而且100%raw apple無糖,有興趣可以trytry

沙律份量適中配有tuna同甜薯,好fresh!

店員真係無介紹錯,而且個薯蓉都好好味。

2019-04-26 64 浏览
跟朋友去吃個晚餐,想起了這間特色牛扒餐廳,是專吃Flat Iron (牛肩膀)的。店舖裝修走工業風。職員一開始介紹Steak Lab的主菜我們一行五人所以可以嘗試更多款式薯條即炸即上,無限量添加。熱辣辣,鹹香,有黑松露味道。🐂美國Prime 390 days Flat Iron 8g $268我叫了 medium rare望落少少血色 不會出血水肉味香濃 烤蒜頭唔會太辣🐂Daily Special- Picanha steak 8g $268因為朋友怕太生 所以叫了Medium肉質比較腍 好滑🐂Ultimate burger 7g超大件的漢堡很厚 煎得剛剛好不會過熟吃起來不會乾身芝士也很好味🐖西班牙栗飼豬鞍架 豬肉肉質厚實吃上去易咬 不會乾韌
跟朋友去吃個晚餐,
想起了這間特色牛扒餐廳,
是專吃Flat Iron (牛肩膀)的。
店舖裝修走工業風。
職員一開始介紹Steak Lab的主菜
我們一行五人
所以可以嘗試更多款式

薯條即炸即上,無限量添加。
熱辣辣,鹹香,有黑松露味道。

我叫了 medium rare

🐖西班牙栗飼豬鞍架
豬肉肉質厚實
吃上去易咬 不會乾韌

2019-04-24 80 浏览
住係英國個幾年最鐘意呢就係落去london食flat iron早排有同事推薦呢間既flat iron唔錯趁約咗frd係cwb睇10點shazam就過黎食咗個晚餐先啦因為唸住食7點幾8點再加上第二日係公眾假期個個都出黎㗎啦所以個場都full不過好彩等一陣已經有位啦主打既三種食物full menu咁我自己就要咗guest chef’s flat iron steak侍應recommend呢款要medium咁我自己本身都係食medium咁既啱啱好啦呢款肉味好夠好juicy食落唔會好an 唔需要用力咬朋友加咗錢要咗個set飲蘑菇湯味道好濃既朋友鐘意蘑菇所以好大力推薦另外沙律就中矩中規正常食到既沙律咁薯條就with all you can eat geh 有d松露味令到d薯條更加好食我自己都忍唔住添咗幾次朋友就叫咗美國390flat iron侍應推薦medium rare geh 相比起客席廚師既flat iron佢仲嫩滑d既食落既口感人均消費 252蚊到最後個環境都唔差坐得好舒服好啱傾計不過個日趕住睇戲就食完就走 回頭度: 8/10
住係英國個幾年
最鐘意呢就係落去london食flat iron