2020-05-13 392 浏览
亂中無序的晚餐...飲品等待時間偏長,其中一杯半小時才出現;食物又是漫長的個多小時等待,數次追單後終於用法菜節奏陸續龜速送上。主菜先到,前菜遲遲未見蹤影,只好取消。還有其他錯亂,不詳說了。 餐廳的裝潢很有格調,燈光偏暗,整體食物味道還好,比較適合愛慢活又側重環境的朋友。等待食物期間,留意到鄰坐4人剛入座就被移到超窄不可能坐4人的迷你圓枱,擾攘良久又回到原座。接著另外1枱3人捧著食物被調過去,狹小空間下要捧著餐碟才能吃,最後侍應用2個大酒桶加捧餐盆僭建了搖搖欲墜的‘桌子’給她們勉強暫放食物, 吃得甚是狼狽...Time park 自家製雞翼很惹味的水牛城雞翼, 雞肉鮮嫩入味,外皮炸得香脆燒西班牙黑毛豬鞍分量比較小而且過熟,帶酸的草青味配汁怪怪的,味道一般自家製特式蟹肉燒賣頗特別,味道不錯但醬偏多,有點膩慢煮雞胸意式香草醬意大利飯普通正常的意大利飯,不過不失熱帶雨林雞尾酒賣相唔錯, 味道還好豆腐雞尾酒帶苦澀味的豆腐加酒,伏

Time park 自家製雞翼
很惹味的水牛城雞翼, 雞肉鮮嫩入味,外皮炸得香脆

燒西班牙黑毛豬鞍
分量比較小而且過熟,帶酸的草青味配汁怪怪的,味道一般

自家製特式蟹肉燒賣

自家製特式蟹肉燒賣
頗特別,味道不錯但醬偏多,有點膩

慢煮雞胸意式香草醬意大利飯

慢煮雞胸意式香草醬意大利飯
普通正常的意大利飯,不過不失

熱帶雨林雞尾酒

熱帶雨林雞尾酒
賣相唔錯, 味道還好

豆腐雞尾酒

豆腐雞尾酒
帶苦澀味的豆腐加酒,伏
2020-05-08
  • Timepark自家製雞翼
2020-04-09 282 浏览
前陣子,跟好友去了係尖沙咀棉登徑一間高格調的酒吧兼西餐廰Time Park Lounge 食左個好好味嘅dinner,呢度環境好舒服,最啱放返工,來輕鬆下飲下野、食下嘢😋😋😋,當日我地每人點了一個5 course set, Starter我地揀左自家製蟹肉燒賣(⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️),外皮脆脆,內𥚃裝滿蟹肉,好滿足,朋友就點了牡丹蝦刺身(⭐️⭐️⭐️⭐️)擺盤已好吸引,而且好新鮮👍,之後就是食沙律菜配意大利醋及飲左是日餐湯,南瓜湯(⭐️⭐️⭐️⭐️)细細杯,不會太杰及溜,好好飲!👍之後便到Main course ,點了燒西班牙黑毛豬鞍(⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)聞到已經好香,肉質亦好juicy😋,好正👍,另外就是藏紅花帶子意大利飯(⭐️⭐️⭐️⭐️),個飯本身煮得好好食,但可能我不太喜歡藏紅花的味道,所以只吃了少少,反而一向愛吃意大利飯的朋友就話好食😋,最後我們吃了雲石蛋糕(⭐️⭐️⭐️⭐️),細細件,啱啱好👍👍,其實呢度都係一間紅酒酒吧,有很多靚紅酒🍷,可惜我唔係好飲得,所以鐘意飲紅酒的朋友,呢度係一個好選擇!(有很多佐酒小食)❤️❤️
2020-02-27
  • 燒西班牙黑毛豬鞍
  • 蟹肉脆燒賣
  • 紅蝦蟹肉牛油果沙律配泰式汁
  • 燒西班牙黑毛豬腩配蝶豆花意大利飯
2020-04-05 2043 浏览
Time Park Lounge係位於地牢既餐吧,行落樓梯既時候好神秘甘,內裏裝修係打卡點之選,好有情調Set Dinner5-course set dinner 有前菜、餐湯、沙律、主菜同甜品沙律意大利黑醋汁(美味指數: 😋😋😋😋)沙律菜好新鮮,配搭左黑醋汁酸酸甜甜日本牡丹蝦刺身(美味指數: 😋😋😋😋)刺身蝦大大隻,肉質彈牙鮮甜是日餐湯(美味指數: 😋😋😋😋)蘑菇湯好creamy,蘑菇同忌廉味好重燒美國安格斯頂級肉眼扒 $428(美味指數: 😋😋😋😋)肉眼扒大大一塊,好厚身嫩滑,肉汁好多。另外薯角同翠玉瓜焗得好乾身有機什菜意大利飯 $178(美味指數: 😋😋😋😋)素菜意大利飯入面有蘆筍、車厘茄同意大利黃瓜藍莓芝士蛋糕(美味指數: 😋😋😋😋)細細件,芝士味好濃,唔太肥😋整體食物質素:4 / 5💰性價比:4 / 5👍推薦指數:4 / 5

Set Dinner

沙律意大利黑醋汁
(美味指數: 😋😋😋😋)
沙律菜好新鮮,配搭左黑醋汁酸酸甜甜

日本牡丹蝦刺身
(美味指數: 😋😋😋😋)
刺身蝦大大隻,肉質彈牙鮮甜

是日餐湯
(美味指數: 😋😋😋😋)
蘑菇湯好creamy,蘑菇同忌廉味好重

燒美國安格斯頂級肉眼扒 $428

有機什菜意大利飯 $178
(美味指數: 😋😋😋😋)
素菜意大利飯入面有蘆筍、車厘茄同意大利黃瓜

藍莓芝士蛋糕
(美味指數: 😋😋😋😋)
細細件,芝士味好濃,唔太肥

😋整體食物質素:4 / 5
💰性價比:4 / 5
👍推薦指數:4 / 5

2020-03-25 189 浏览
之前食過覺得呢度好得,所以有慶祝事情也再來這裏......因為無論餐廳食物,環境,衛生,招呼都係一百分💯⋯⋯環境氣氛浪漫💕🌹,坐位舒適,好有heart的感覺⋯⋯紅酒buy 1 get 1 ,🍷入口清醇,頭盆:餐湯➕多士➕沙律🥗,南瓜🎃湯清甜,黑醋沙律🥗✌️✌️😋小食:牡丹🦐➕八爪魚🐙佐酒小食:自家製BBQ炸🐔雞翼,小小辣再加有BBQ醬汁,惹味,味道也很配合,好味道⋯⋯Main course燒美國安格斯肉眼🐂牛扒——恰當的三成熟,廚師👩‍🍳烹製的時間相當重要,客人要求的三成相當不錯👍👍。軟熟又有肉汁😋👍👍Main course香草紐特西蘭🐑羊架——平日外面你想要五成熟的羊,一定熟到不得了,我這個五成熟的法式羊架,鎖住了水份的肉質又諗,味道口感一流。一吃就知道材料靓⋯⋯💕甜品🍮——cheese cake,芝士🧀濃郁,又食到飽到唔識行🤣🤣🤣🤣悠和音樂,舒適環境,地方寬闊衞生,服務招呼週到,完美的晚餐🎂👩‍❤️‍👨
之前食過覺得呢度好得,所以有慶祝事情也再來這裏......
因為無論餐廳食物,環境,衛生,招呼都係一百分💯⋯⋯
環境氣氛浪漫💕🌹,坐位舒適,好有heart的感覺⋯⋯
紅酒buy 1 get 1 ,🍷入口清醇,

小食:牡丹🦐➕八爪魚🐙

2020-03-19 255 浏览
來到Time Park Lounge 晚餐,叫了二個主菜一個小食。大虎蝦龍蝦汁三文魚子扁意粉:三文魚子鮮甜,虎蝦爽口,不過蝦味不夠。意粉軟硬適中,亦沒有龍蝦汁的味道。燒西班牙黑毛豬鞍:豬鞍有咬口,但不老。不過豬香味不夠。另外,綠色醬汁味道奇怪。自家制特式蟹肉燒賣:其實亦是用春卷皮包上蟹肉沙律,雖然是凍盤,但春卷皮依然香脆,而具與蟹肉沙律頗夾,蟹肉味沒有被沙律味覆蓋,有創意亦美味,讚。不過把蟹肉燒賣放上雜草上就畈嫌不夠衛生,比較喜歡放在普通碟上。總括而言,Time Park Lounge 的食物水準正常,價錢偏貴,但以創意及環境答救。

自家制特式蟹肉燒賣

2020-03-07
自家制特式蟹肉燒賣
  • 自家製蟹肉脆燒賣
同朋友慶祝生日揀左呢間餐廳呢度燈光昏暗 有情調西餐廳兼備酒吧朋友們食完tea好飽所以叫左好少大虎蝦龍蝦汁三文魚子扁意粉$258大虎蝦爽口彈牙可惜份量好少意粉亦唔係好食到龍蝦味啤酒味炸薯條(配黑松露醬)S $78外脆内軟黑松露醬香濃令人食唔停口西班牙燒乳豬配蜜糖芥末醬$278皮脆肉嫩夠肥美 香口芒果芝士蛋糕$68底層有芒果粒唔漏既芝士蛋糕食完先發覺原來係黃店整體黎講食物質數都好好服務態度都好好但食物份量較少 價錢偏貴
同朋友慶祝生日

啤酒炸味薯條(配黑松露醬)S
西班牙燒乳豬配蜜糖芥末醬
芒果芝士蛋糕
2020-03-12 148 浏览
今日同個朋友揀咗間靜啲嘅餐廳食飯,一入到去,其實佢都係bar 嘅setting,有bar枱,有得掟鏢又有位俾你玩酒game,都算唔錯。餐廳再入啲就有個位係有枱俾人食飯,有好舒服嘅sofa坐,燈光暗得黎唔會覺得佢污糟,反而覺得好chill😎Beer Battered Fries 🍟 $78依個價錢黎講份量都算多,幼細薯條但可以炸到脆得黎唔油,仲有黑松露醬/茄汁點。黑松露醬好香,正呀😇King Prawns Linguine 🦐🍝 $258一黎到係有啲失望,個賣相係好好,不過個份量就真係有啲少😟大蝦得兩隻,不過肉質係好彈牙嘅👍🏻個意份醬都食唔出係龍蝦汁,似係忌廉汁多啲😹不過就好creamy 嘅。Roasted spanish suckling pig 🐷 $278依個乳豬仔都知係要油先好食嘅,但係佢就真係又肥膏咗少少,一啖咬落去啲油同好嫩嘅肉交織嘅感覺係正嘅,同埋個皮燒得夠脆,不過食多幾件就會覺得膩🤭雖然依間餐廳價錢都唔係特別平,不過環境真係好舒服,又可以飲下酒chill 下傾下偈,都值得黎嘅💛同埋最梗要係支持黃色經濟圈😛🌟🌟🌟🌟🌟價錢:3.5/5味道:4/

Beer Battered Fries 🍟 $78

服務:4.5/5
環境:5/5
整體:4/5
2020-03-09 149 浏览
今日收工約咗朋友食晚飯,想搵間坐得耐但就腳嘅。朋友上網搵咗呢間,見幾好評價,所以就揀咗去食。坐低之後見環境幾好,唔太嘈,幾啱吹下水。前菜首先嗌咗個特色蟹肉燒賣,算係間餐廳嘅signature之一嚟,佢雖然話係燒賣,但其實佢係用春卷皮嚟夾住啲蟹肉,外脆內軟,真係好好食,果然係signature dish! 另外仲嗌咗個芝士拼盤。呢道菜有三種口味,分別係在於佢個濃度同texture,點都有一款啱你胃口,同朋友吹水就最啱啦!主菜方面,我哋嗌咗個虎蝦三文魚意粉。不得不說佢個意粉寫得啱啱好,唔淋唔韌,廚師拿捏得啱啱好。另外個虎蝦都唔係雪藏野,有鮮味!推薦! Main course仲嗌咗個西班牙黑毛豬鞍。佢嘅肉質真係好鬆軟,完全唔會覺得「鞋口」,正!

2020-03-09 151 浏览
今晚同朋友食飯又係揀左間地下嘅西餐, 因為晏左食lunch, 所以無叫太多野食🙈 同埋入到先知係主要飲嘢掟飛鏢嘅bar😂😂 不過照試下啦🙊 裡面裝潢都好有特色😊. Beer battered fries (with black truffle sauce) .真係好鍾意食薯條😛所以小食一定要試下😌 熱辣辣啤酒炸薯條炸得好脆😚 叫左細筒都幾多下, 4個人share都夠👻 點埋黑松露醬食唔停口😁. King prawns linguine (lobster sauce). <$ 258>兩隻大蝦好鮮甜, 賣相吸引, 可惜份量略嫌太少, 龍蝦汁亦唔出, 價錢又貴, 唔抵食😕. Roasted spanish suckling pig . <$278>燒乳豬好靚, 個皮香脆可口, 啖啖肉, 不過有d肥膩😗 呢個價錢份量可以再多返就好🙆🏻‍♀️食到走個時先見到原來都係黄店💛🙊而且staff嘅服務態度好nice😊加分👍🏻

啤酒味薯條(s)

虎蝦龍蝦汁意粉

燒西班牙乳豬

啤酒味薯條(s)
虎蝦龍蝦汁意粉
燒西班牙乳豬
2020-03-05 112 浏览
情人節前夕同男朋友去左搵間西餐廳食飯~呢間係朋友介紹既,估唔到裡面個感覺同門口見到既都幾唔同門口唔係好起眼~差啲就miss左跟住條樓梯行落去basement~兩邊都有文宣,支持黃色經濟圈入到去先發現餐廳既環境都幾有情調燈光唔會太光唔會太暗,加上柔和既音樂如果想食浪漫既燭光晚餐呢個真係一個非常唔錯既選擇 餐廳方面亦都非常體貼因為地底既關係,電話訊號收得唔係太好,都有wifi比客人用~menu方面唔會左一本右一本 選擇唔少得黎亦都非常簡單易睇drink list 方面係係ipad到睇咖由紅白酒cocktail mocktail 啤酒都一應俱全 要乜有乜仲有好多佢係ipad可以比埋圖你睇 咁就更加清晰啦因為二人餐好似太多~驚食唔曬 今次我地就散嗌精選風乾火腿拼盤($178)上枱個下真係哇左一聲 估唔到咁大碟包括左salami 同兩隻parma ham正到成碟都無剩 全部食曬 燒西班牙黑毛豬鞍($268)真係估唔到咁既價錢可以食到黑毛豬!一咬即刻咇曬啲肉汁出黎 唔會乾爭爭咁隔離個隻醬加埋黑毛豬真係好好食~燒紐西蘭羊架配法式香草醬($328)一上枱又係另一聲哇,估唔到又咁大碟羊架啖啖肉得黎陣羶味
情人節前夕同男朋友去左搵間西餐廳食飯~
呢間係朋友介紹既,估唔到裡面個感覺同門口見到既都幾唔同

門口唔係好起眼~差啲就miss左

入到去先發現餐廳既環境都幾有情調

燈光唔會太光唔會太暗,加上柔和既音樂
如果想食浪漫既燭光晚餐呢個真係一個非常唔錯既選擇

餐廳方面亦都非常體貼

menu方面唔會左一本右一本 選擇唔少得黎亦都非常簡單易睇

drink list 方面係係ipad到睇咖
仲有好多佢係ipad可以比埋圖你睇 咁就更加清晰啦

因為二人餐好似太多~驚食唔曬 今次我地就散嗌

精選風乾火腿拼盤($178)
上枱個下真係哇左一聲 估唔到咁大碟
包括左salami 同兩隻parma ham
正到成碟都無剩 全部食曬

燒西班牙黑毛豬鞍($268)
真係估唔到咁既價錢可以食到黑毛豬!
一咬即刻咇曬啲肉汁出黎 唔會乾爭爭咁
隔離個隻醬加埋黑毛豬真係好好食~

燒紐西蘭羊架配法式香草醬($328)
一上枱又係另一聲哇,估唔到又咁大碟
羊架啖啖肉得黎陣羶味唔會太勁,岩岩恰到好處

可以係旺區之中搵到一間地下餐廳
靜靜地咁聽住歌 食住野 仲可以摸下酒杯底
咁樣既一晚真係好難得!
已經係第二次嚟啦,自從上一次嚟過慶祝紀念日,已經成日念念不忘成日想同朋友嚟試多次。因為佢嘅環境真係好有氣氛,好似去咗拍戲咁嘅酒窖。加上佢嘅嘢食真係好高質!今次嚟到我哋三人行,晚上七點幾平日都好多人食差唔多full晒。我哋叫咗三樣主菜,仲叫咗幾個小食。我最鍾意食薯條,仲要配埋黑松露醬,熱辣辣好好食,好啱同朋友傾計一路食。今次亦係唔少得嗌呢一個跟餐嘅蟹肉燒賣。上次試過已經覺得好正,因為佢啲蟹肉好足料,好多,襯埋佢哋自家製嘅燒賣皮脆卜卜,好新鮮,好香濃嘅蟹味海鮮味。呢個樣梗係店員推介我哋食嘅,上碟嗰陣覺得好得意好似有三個青苔咁樣。忍唔住即刻攞嚟食,好熱辣辣,羊肉上面嘅香草非常香濃,配埋喺底嘅焗薯仔,好好味,食得出好有心思。呢個豬鞍又係好推介!上次已經食過啦,肉質超嫩滑,仲要好厚肉,配埋今次特別嘅薄荷醬,好出色啊!呢個大虎蝦扁意粉係我哋見到隔離叫,覺得好靚!所以我哋都叫埋。都真係好好食,好濃郁嘅蝦味,三文魚子好大粒好新鮮,個意粉好入味,好似每一條都包住左好厚濃嘅汁。食埋甜品就啱啱好好滿足!
已經係第二次嚟啦,
自從上一次嚟過慶祝紀念日,
已經成日念念不忘成日想同朋友嚟試多次。
因為佢嘅環境真係好有氣氛,
好似去咗拍戲咁嘅酒窖。
加上佢嘅嘢食真係好高質!

今次嚟到我哋三人行,
晚上七點幾平日都好多人食差唔多full晒。
我哋叫咗三樣主菜,仲叫咗幾個小食。
我最鍾意食薯條,仲要配埋黑松露醬,
熱辣辣好好食,好啱同朋友傾計一路食。

薯條配黑松露醬

跟餐前菜沙律湯
自家製蟹肉燒賣

今次亦係唔少得嗌呢一個跟餐嘅蟹肉燒賣。
上次試過已經覺得好正,
因為佢啲蟹肉好足料,好多,
襯埋佢哋自家製嘅燒賣皮脆卜卜,
好新鮮,好香濃嘅蟹味海鮮味。

燒紐西蘭羊扒配法式香草醬

呢個樣梗係店員推介我哋食嘅,
上碟嗰陣覺得好得意好似有三個青苔咁樣。
忍唔住即刻攞嚟食,好熱辣辣,
羊肉上面嘅香草非常香濃,配埋喺底嘅焗薯仔,
好好味,食得出好有心思。

燒西班牙黑毛豬安

呢個豬鞍又係好推介!
上次已經食過啦,肉質超嫩滑,
仲要好厚肉,配埋今次特別嘅薄荷醬,
好出色啊!

水牛雞翼

大虎蝦龍蝦汁三文魚子扁意粉

呢個大虎蝦扁意粉係我哋見到隔離叫,
覺得好靚!所以我哋都叫埋。
都真係好好食,
好濃郁嘅蝦味,三文魚子好大粒好新鮮,
個意粉好入味,好似每一條都包住左好厚濃嘅汁。

食埋甜品就啱啱好好滿足!

薯條配黑松露醬
水牛雞翼
  • 燒西班牙黑毛豬
  • 鮮蝦海膽三文魚籽扁意粉
2020-02-26 65 浏览
今日同朋友兩個人食飯,諗住揀間有酒飲下既地方食餐好既,呢間屬於中高級西餐,環境幾好,野食都多選擇前菜同小食就嗌左自家製特式蟹肉燒賣同芝士拼盤。蟹肉燒賣好有特色真係,用春卷皮裝住D蟹肉,食落外面脆脆地,蟹肉新鮮,加埋佢醬汁,真係可以食唔停口,推介!芝士拼盤一共有三款,第一款比較濃味同硬身,中間個款味道適中,而最後個款就係好軟身同淡味,岩晒所有人食Main course叫左燒西班牙黑毛豬鞍,肉質嫩滑,仲保持到好多肉汁虎蝦三文魚子意粉,隻虎蝦好大隻,肉質彈牙鮮味,加埋三文魚子令成個意粉加分豆腐cocktail,好特別,飲落真係好重豆腐味,而同時酒味都好強

前菜同小食就嗌左自家製特式蟹肉燒賣同芝士拼盤。

2020-02-21 113 浏览
上次食過呢間西餐廳都覺得幾高質今次同朋友再嚟試吓佢其他嘅菜式佢既5 courses套餐係幾抵食只係比散叫主菜多$30至$50不等就會有齊餐湯、沙律、小食、主菜同甜品因為太肚餓嘅關係首先嗌咗黑松露薯條估唔到連薯條都咁高質薯條本身已經有調味唔使點醬都好好食佢既水牛雞翼亦都唔錯調呼啱啱好唔會太酸同太鹹雞翼外脆內嫩啖啖肉仲有少少沙律做伴碟消滯解膩主菜嗌左燒西班牙黑毛豬鞍依然保持到上次水準燒得啱啱好咬落仲有唔少肉汁仲有燒紐西蘭羊架配法式香草醬值得一提係佢既香草醬其實係黃芥末為主食落略嫌有少少過鹹掩蓋左羊架既鮮味最推介係佢既大虎蝦龍蝦汁三文魚子扁意粉意粉煮得軟硬適中醬汁亦都好濃嘅龍蝦味成件事食落味道好夾個朋友本身話飽都食多左幾啖最後仲有甜品做尾聲Perfect!
上次食過呢間西餐廳都覺得幾高質
今次同朋友再嚟試吓佢其他嘅菜式
佢既5 courses套餐係幾抵食
只係比散叫主菜多$30至$50不等
就會有齊餐湯、沙律、小食、主菜同甜品
因為太肚餓嘅關係首先嗌咗黑松露薯條
意粉煮得軟硬適中醬汁亦都好濃嘅龍蝦味
成件事食落味道好夾
個朋友本身話飽都食多左幾啖
最後仲有甜品做尾聲
Perfect!
黑松露薯條
2020-02-13
黑松露薯條
2020-02-20 47 浏览
很黃吧💛Chill尖沙咀棉登徑一帶都係酒吧餐廳 地下酒吧以森林為主題 天花有一盞盞小燈 好有feel😌🥂.5 Courses Set🍽Salad✨精選什菜沙律配意大利黑醋沙律菜鮮甜配意大利黑醋 感覺好健康🍽Starter✨日本牡丹蝦刺身 牡丹蝦鮮甜大隻🤩好新鮮✨燒南美八爪魚腳配蔬菜燒汁燒汁味道甜甜地 八爪魚🐙肉質爽口 perfect match🍽Soup南瓜湯細細碗南瓜湯 🎃味道濃郁 沾法包食一流🍽Main Course✨藏紅花帶子意大利飯 $248帶子煎至金黃 意大利飯口感creamy 忌廉唔算太多 唔會有飽滯感覺👍🏻✨松露磨菇軟殼蟹意粉 $228黑松露香濃 意粉口感軟硬剛好 特別掛汁😋軟殼蟹🦀size都幾適中 食落都幾脆身
很黃吧💛Chill

✨松露磨菇軟殼蟹意粉 $228
黑松露香濃 意粉口感軟硬剛好 特別掛汁😋
軟殼蟹🦀size都幾適中 食落都幾脆身
2020-02-14 37 浏览
呢間餐廳喺地牢鋪一落樓梯好似入咗一間bar但感覺好舒服唔會覺得嘈 裝修得幾靚幾啱一班人慢慢傾計 講下嘢食 小食方面我哋嗌咗炸魷魚份量比想像中多炸漿唔會過厚啱啱好不過魷魚就有幾舊比較硬 味道幾香口幾濃幾啱送啤酒 之後嗌咗兩份扒第一道係羊架肉質相當軟熟 好香嘅羊味 但唔會覺得過羶 配埋啲香草醬同黑醋汁 令到成個味道更加多層次 我個人最鍾意呢一道菜 之後叫咗個豬抑 賣相幾吸引 落咗啲青蘋果將做裝飾 個人認為近皮嗰啲為相當唔錯特別諗 不過唔係成隻豬枊都有近皮 所以某啲位可能冇咁諗 不過都唔錯 之後試左有一個意大利飯飯質有做到意大利飯個隻硬個人幾喜歡味道夠入味不過就正正常常香草忌廉味 上面配左幾塊雞胸雞胸一向俾人感覺都係乾不過佢呢幾塊可能是得夠簿 同埋控制得火候啱啱好就相當滑 有別於平時食到嘅雞胸 我哋叫個芝士拼盆 坦白講比我想像中少野得三款芝士粒 個人應為多作送洒小食還好餐前小食就一般 甜品方面叫咗個芒果芝士蛋糕 份量唔太多少許芒果味幾清新芝士夠滑 大狗啲仲好 整體來講呢間餐廳環境好 服務有禮貌成個體驗都唔錯嘅