2020-04-09 275 浏览
前阵子,跟好友去了系尖沙咀棉登径一间高格调的酒吧兼西餐廰Time Park Lounge 食左个好好味嘅dinner,呢度环境好舒服,最啱放返工,来轻松下饮下野、食下嘢😋😋😋,当日我地每人点了一个5 course set, Starter我地拣左自家制蟹肉烧卖(⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️),外皮脆脆,内𥚃装满蟹肉,好满足,朋友就点了牡丹虾刺身(⭐️⭐️⭐️⭐️)摆盘已好吸引,而且好新鲜👍,之后就是食沙律菜配意大利醋及饮左是日餐汤,南瓜汤(⭐️⭐️⭐️⭐️)细细杯,不会太杰及溜,好好饮!👍之后便到Main course ,点了烧西班牙黑毛猪鞍(⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)闻到已经好香,肉质亦好juicy😋,好正👍,另外就是藏红花带子意大利饭(⭐️⭐️⭐️⭐️),个饭本身煮得好好食,但可能我不太喜欢藏红花的味道,所以只吃了少少,反而一向爱吃意大利饭的朋友就话好食😋,最后我们吃了云石蛋糕(⭐️⭐️⭐️⭐️),细细件,啱啱好👍👍,其实呢度都系一间红酒酒吧,有很多靓红酒🍷,可惜我唔系好饮得,所以钟意饮红酒的朋友,呢度系一个好选择!(有很多佐酒小食)❤️❤️
2020-02-27
等候时间
10 分钟 (堂食)
  • 烧西班牙黑毛猪鞍
  • 自家制蟹肉脆烧卖