2020-11-05
Happy Friday~ 當然要約朋友出黎聚下啦餐廳係地庫嘅,入度去環境暗暗地都幾舒服唔知係咪太晏嘅關係,去到好多野都Sold Out啦,最後我地只係叫左一仲5-Course-Dinner, 之後其他都係散叫Set Dinner 包左👇1)精選什菜沙律配意大利黑醋 - 沙律菜都幾新鮮,配左黑醋酸酸地幾開胃2)燒南美八爪魚腳配蔬菜燒汁 - 正正常常嘅八爪魚,唔算好韌唔會好難咬3)是日餐湯南瓜湯 - 南瓜味好濃4)墨魚汁帶子意大利飯 - 帶子煎得好香,飯唔會太硬,但份量比較少5)是日甜品打打下先記起原來佢個日無上甜品呀....另外再散叫左其他野食👇Time Park 自家制雞翼 - 佢嘅味道食落似水牛城雞翼,酸酸辣辣幾開胃啤酒味炸薯條配黑松露醬 - 一黎嘅時候顏色睇落好靚,但係佢有陣油益味😣泰式炸魚餅 - 聞落好香,不過食落辣左少少😬燒西班牙黑毛豬鞍 - 唔知係咪煮得太耐嘅關係,有啲乾同韌😶虎蝦龍蝦汁意粉 - 意粉份量比較少,不過意粉沾滿濃濃龍蝦汁,而且兩隻蝦都幾大隻因為唔飲酒嘅關係,叫左杯Rainforest. 佢好重士多啤梨味,不過就飲唔到香蕉嘅味道,但總括黎講係好飲嘅☺最後埋單每人
餐廳係地庫嘅,入度去環境暗暗地都幾舒服
Set Dinner 包左👇
3)是日餐湯南瓜湯 - 南瓜味好濃
5)是日甜品打打下先記起原來佢個日無上甜品呀....
另外再散叫左其他野食👇
泰式炸魚餅 - 聞落好香,不過食落辣左少少😬
燒西班牙黑毛豬鞍 - 唔知係咪煮得太耐嘅關係,有啲乾同韌😶
最後埋單每人大約$350,食物唔錯,但係佢份量比較少。不過環境好舒服,好適合約埋三五知己傾下計聚下