2022-05-27
分享以下3個美食當你入到去餐廳,店員會指45分鐘Crispy Pork $308首先送上招牌德國鹹豬手、烤薯、酸菜、芥末籽忌廉汁冇諗過咁大碟,豬手方面覺得有d油、都幾多肉食、皮好脆烤著🥔好軟綿綿酸菜、芥末籽忌廉汁好多人都會當配菜,有時食左豬手 覺得有d油,可以食下Pan-Seared Whole Sea Bass Fillet $198 half /328 full煎原條海鱸魚柳海鮮燴、鮮蝦、蜆、辣肉腸、麵包粒飯 粒粒分明,而且很有味道 還有少少辣既感覺berries,vanilla,ice cream $88甜品:朱克力心太軟、雲呢嗱雪糕心太軟個人覺得比其他地方 唔算太甜 仲有雲呢嗱雪糕食 好滿足😋整體來說,雖然漏左單,但好快就上返個飯環境服務態度都唔錯👍🏻#hkig#foodiehk#foodiegram#hkfoodblogger#foodiegraphy#foodloves#foodstagram#happysharing#hkfood#foodie#香港美食#吃貨#手機食先#相機食先#foodoftheday#foodphotography#followme#likeofli
分享以下3個美食
當你入到去餐廳,店員會指45分鐘
Crispy Pork $308
首先送上招牌德國鹹豬手、烤薯、酸菜、芥末籽忌廉汁
冇諗過咁大碟,豬手方面覺得有d油、都幾多肉食、皮好脆
烤著🥔好軟綿綿
煎原條海鱸魚柳海鮮燴、鮮蝦、蜆、辣肉腸、麵包粒
飯 粒粒分明,而且很有味道 還有少少辣既感覺
berries,vanilla,ice cream $88
甜品:朱克力心太軟、雲呢嗱雪糕
整體來說,雖然漏左單,但好快就上返個飯
環境服務態度都唔錯👍🏻
#hkig#foodiehk#foodiegram#hkfoodblogger#foodiegraphy#foodloves#foodstagram#happysharing#hkfood#foodie#香港美食#吃貨#手機食先#相機食先#foodoftheday#foodphotography#followme#likeoflikes#hkeats#hkrestaurant#followback#美味#hkfoodie #newtownplaza#沙田#沙田美食