2018-03-03 177 浏览
韓國烤雞好著名,但係水準就不一,昨晚嚟呢一間韓國餐廳食晚飯,我本人對烤雞情有獨鍾,所以當然係點呢個菜。韓國烤雞 一上枱已經聞到肉香四溢,整碟 色澤金黃,豐富嘅醬汁鋪滿每一件雞件,賣相已經令人垂涎欲滴,只要你輕輕咬開,雞肉嘅香氣直撲你個鼻蕾,雞肉嘅纖維,柔韌兼備,汁液滿載你口腔,肉質幼嫩無比,以我食過頗多烤雞嚟比分,佢認第二都冇人認第一 。海鮮烏冬 一款海鮮烏冬,都係佢另一賣點,湯底濃甜,飲得出係用長時間來淆制才有這種味道,大大隻海蝦,爽脆多汁,鮮味香濃。鮮魷柔韌彈牙,鮮甜無比,海鮮全是新鮮食材。烏冬條條圓潤飽滿彈牙爽口,滑捋捋的,單單一個上湯配烏冬都已經好滋味,再加上海上鮮食材更加錦上添花,食後非常滿足。非酒精飲品藍莓桑格利亞一杯精緻飲料,精心配製好像酒品,但又係非酒精飲品,一定要慢慢品嚐過中滋味,才會領略箇中真諦。

韓國烤雞

海鮮烏冬

非酒精飲品藍莓桑格利亞
2018-03-02 109 浏览
Ran by Korean, but a bit over rated. went with my friend because of all the ratings on open rice, but was a bit disappointed... rhe chicken was a bit dry and over cooked, the pizza was cooled by the time it was served, and my jaw got tired from chewing all the dry food ... interesting to the once, but can definitely find better chicken at the Korean chain stores in HK ..
Nuts & Cheese Pizza
grapefruit soda
烤雞年糕
2018-03-02
2018-03-01 148 浏览
好耐無見過我兩位好姊妹,本來想同佢地食好啲,係開飯入面揾左兩間韓國餐廳,最後好姊妹話食呢間咁就book jor了一去到有點伏伏地既感覺,全場坐左一半既位都無,我地個刻心諗係咪應該揾過另一個地方,但出面落住毛毛雨,臨時臨急又唔知揾咩食好,再加上openrice有好多好評就即管試下啦三個女仔叫左五個dishes,每碟既分量唔算大,但因為我地叫得太多野食,所以都食唔曬。不過味道無咩特別驚喜,價格與質素和分量不太成比例因為我地係openrice到訂枱所以有某個menu有9折。。最後一定要記得提老闆,我地碌左卡先記得有discount,搞左好耐🤦🏻‍♀️

海螺冷麵
牛肉pizza
炸雞年糕
魚旦湯
磨菇沙拉
牛肉pizza
炸雞年糕
2018-02-20 192 浏览
那天週末下午和太太前往位於銅鑼灣區的韓國料理Hwaduk,是裝修韓式,為品嚐韓式的食物,當天見餐牌有好多美食令人想叫多些, 原來呢度的烤雞餐款都好出色。因此當天便叫了兩款分別為Chicken Pizza(烤雞薄餅)及Chicken & Green Onion(京蔥烤雞)。首先薄餅乃是以白汁配切雞絲肉洋蔥絲及雜菜粒等,鋪在薄式批塊上加以烤熟,食落份外香有雞味加上有層次的質感爽口,由於少食有雞肉的薄餅,食落就比佢的味道吸引了。至於烤雞則是以焗爐烤出鮮味的雞胸、雞翼及雞脾為主,熱辣引發滋味的味道,咬落肉質爽夾滑,而碟側的京蔥絲亦清爽嫩滑,再加上韓式燒汁作芡,食過都引出番尋味的想法。總之,在Hwaduk中能像盡享時代韓式的食品環境風味是令人好舒服的。

午餐
2018-02-11 176 浏览
忙完一個聖誕節, 是時候孝順老媽了!記得去年曾經試過韓式烤雞, 同一向喜歡烤雞和薄餅的她一講便舉腳讚成!老媽因為行動不便, 故就帶她來銅鑼灣的--The Hwaduk.又是寵壞她的時候, 就准她試一杯韓式飲品,藍梅凍茶.她一飲不停說好飲, 未試過有藍梅味的凍茶, 清清甜甜,不消一核, 已經被她飲完!!!我的是西柚啤油, 尤記得上次來的時候,曾經嘗試人生第一杯燒酒,真的由內發熱燒出來喉嚨, 今次反而想試一下西柚啤酒.有如清甜的西柚汁中,帶點重口味的啤酒,但味道不錯, 只是啤酒太多氣, 很容易使人飽肚.先來的是烤雞薄餅,以自己口味來說, 這裡的薄餅,暫時是唯一最好味的, 特別是薄餅的餅底,熱騰騰的時候吃,香脆煙韌, 夠薄身,全因他們的餅皮用料秘方.而今次的烤雞薄餅 , 材料非常豐富, 有醃了味的雞肉, 西椒, 洋蔥,芝士和帶點酸酸的沙律醬, 食落惹味, 難以形容!蒜香烤雞來了!味道很特別, 原本心想會是濃郁蒜香味,但卻是甜酸醬味的烤雞, 味道有點像中國的糖醋骨.而老媽突然好像聰明了許多, 竟然懂得告訴我--唔! 可能他們是用果醋醃過!?那提醒了我, 可能雞本身有用生果醃過, 能令肉質更鬆軟
忙完一個聖誕節, 是時候孝順老媽了!
記得去年曾經試過韓式烤雞, 同一向
喜歡烤雞和薄餅的她一講便舉腳讚成!

老媽因為行動不便, 故就帶她來
銅鑼灣的--The Hwaduk.

藍梅凍茶

又是寵壞她的時候, 就准她試一杯韓式飲品,
藍梅凍茶.
她一飲不停說好飲, 未試過有藍梅味的凍茶, 清清甜甜,
不消一核, 已經被她飲完!!!

西柚啤酒

我的是西柚啤油, 尤記得上次來的時候,
曾經嘗試人生第一杯燒酒,
真的由內發熱燒出來喉嚨, 今次反而想試一下
西柚啤酒.
有如清甜的西柚汁中,帶點重口味的啤酒,
但味道不錯, 只是啤酒太多氣, 很容易使人飽肚.

烤雞薄餅

先來的是烤雞薄餅,以自己口味來說, 這裡的薄餅,
暫時是唯一最好味的, 特別是薄餅的餅底,熱騰騰的時候吃,
香脆煙韌, 夠薄身,全因他們的餅皮用料秘方.
芝士和帶點酸酸的沙律醬, 食落惹味, 難以形容!

蒜香烤雞

蒜香烤雞來了!
味道很特別, 原本心想會是濃郁蒜香味,
但卻是甜酸醬味的烤雞, 味道有點像中國的糖醋骨.
而老媽突然好像聰明了許多, 竟然懂得告訴我
--唔! 可能他們是用果醋醃過!?
那提醒了我, 可能雞本身有用生果醃過,
能令肉質更鬆軟.
就連旁邊的沙律, 都被老媽吃清光!

最後很想在此平台一讚的, 是她們的服務態度非常好,
熱情有禮, 及有耐性的詳細講解.

吃飽飽, 一邊回家, 老媽還一邊大讚原來韓國雞是
這麼好味, 薄餅又特別與食開的不同, 藍梅凍茶,
第一次試又很特別...........................
2018-01-18
藍梅凍茶
西柚啤酒
烤雞薄餅
蒜香烤雞
2018-02-08 150 浏览
食炸雞一定會想起韓國,但其實唔想食得咁熱氣,另一選擇就係韓國的烤雞啦! The Hwaduk 位於銅鑼灣利苑附近的Cubus,好容易就找到!一去到就發現原來老闆係正中oppa,算係有啲驚喜。店內環境不錯,可容納約50人,唔會坐得好迫!呢度出名食烤雞,有不同口味,食原味有啲Dry,最後我就揀咗蒜香烤雞。嘩一上碟就發覺原來Size都唔細喎,成隻烤雞剪成大約8舊左右。雞上面淋咗一啲蒜香汁,本身重驚會唔會好重口味啊,點知食落又真係有驚喜喎!蒜香汁香得黎唔會覺得好濃,再加上雞肉食落口好嫩同好Juicy,絕對唔會有嗰種食落口油立立的感覺。食吓食吓好快就清咗成碟雞啦,真係好好味呢!由於唔夠喉,之後再叫多一碟辣汁小豬手,由於本人唔係食得好辣,我特登叫咗佢小辣。豬手係用鐵板上的,一上碟啲豬手熱到沙沙聲,非常吸引。同埋餐廳好細心,將啲豬手剪成細細舊, 加上辣的程度啱啱好,食落口真係非常好食。雖然食到我滿頭大汗,但係就會愈食愈上癮,確實色香味俱全。飲品方面我就叫咗無酒西柚桑格利亞同桃味水果啤酒,2款飲品都好好飲。而當中我特別覺得西柚桑格利亞啲水果味溝得好好飲,好快就成瓶飲晒,值得推介。

2018-02-08 136 浏览
這一家的韓國料理味道非常正宗!店主就是韓國人!!所以,來到這裏點餐,要用英語。雖然位於銅鑼灣,但店舖跟地鐵站有點距離,如果找不到可以用google map。不得不說的是,這裏因為樓層高,望出外面的景點都很寬敞。而店內的環境亦十分舒適,雖然裝潢簡單,但空間感很足夠。這裏食物最特別的地方是使用火山岩爐烤製,烹製出來的食物非常特別。我們兩個人點了一個烤雞八爪魚拼盤。當中烤雞皮脆肉嫩,完全保存到肉汁的鮮味。另外烤八爪魚,時間掌握得很好,不會乾,完全能吃到海鮮必須的鮮嫩。 而且非常彈牙,口感一流。拼盤附上的薯條,味道也很不錯。整個拼盤上有多種不同的醬料,以供配合顧客不同的口味。套餐中還有泡菜酸蘿蔔和沙律菜,邊吃著美味香脆的烤雞,再吃一口酸蘿蔔,配合得天衣無縫!韓國烤雞少不了要配上一杯冰凍啤酒,除了啤酒,我還選了一杯很特別的飲品,就是檸檬燒酒!檸檬的酸甜、清新味道,混合在燒酒之中,有一種特別的清涼感覺,令人不知不覺就喝多了。這家太讚,絕對要再來!
這一家的韓國料理味道非常正宗!
店主就是韓國人!!所以,來到這裏點餐,要用英語。

雖然位於銅鑼灣,但店舖跟地鐵站有點距離,
如果找不到可以用google map。
不得不說的是,這裏因為樓層高,
望出外面的景點都很寬敞。
而店內的環境亦十分舒適,
雖然裝潢簡單,但空間感很足夠。

我們兩個人點了一個烤雞八爪魚拼盤。

當中烤雞皮脆肉嫩,完全保存到肉汁的鮮味。

另外烤八爪魚,時間掌握得很好,
不會乾,完全能吃到海鮮必須的鮮嫩。
而且非常彈牙,口感一流。

拼盤附上的薯條,味道也很不錯。
整個拼盤上有多種不同的醬料,
以供配合顧客不同的口味。

套餐中還有泡菜酸蘿蔔和沙律菜,
邊吃著美味香脆的烤雞,再吃一口酸蘿蔔,
配合得天衣無縫!

韓國烤雞少不了要配上一杯冰凍啤酒,
除了啤酒,我還選了一杯很特別的飲品,
就是檸檬燒酒!
檸檬的酸甜、清新味道,混合在燒酒之中,
有一種特別的清涼感覺,令人不知不覺就喝多了。

這家太讚,絕對要再來!
  • 烤雞
2018-02-04 124 浏览
我在韓國那邊吃過的味道!服務也好。味道不錯。環境也好價錢也不太貴!我覺得比goobne!好!但Original Hwaduk Chicken !跟 鹽 好吃!(跟其他 Souce 一起吃的話 有腥味)
我在韓國那邊吃過的味道!服務也好。味道不錯。環境也好
價錢也不太貴!
我覺得比goobne!好!
(跟其他 Souce 一起吃的話 有腥味)

• Garlic Chicken
  • Hwaduk  Spicesouce  Chicken
  • Fish  cake  soup
  • Sea  food  Soup(  white  soup  )
2018-02-04 122 浏览
一直有意來這裡吃烤雞,不過太多野想食,所以等到今天才來到。這裡的廚房對正入口,所以可以看到廚房內有個很大的烤焗爐,既然看到焗爐當然要叫烤雞。藍梅桑格利亞有酒精$98,有cranberry 果汁混合,酸酸甜甜,酒味唔算太重,飲完都會有酒意。香辣海鮮配烏冬$178,有很多海鮮,八爪魚、蜆、青口、中蝦、魷魚、大蔥、紅蘿蔔條、金菇菜,又有海鮮又有蔬菜,所以個湯好鮮甜,不過都幾辣,我們就覺得好正宗,係醎咗少少,可能厨師重手咗,如果淡返D,就perfect 啦。我建議先吃烏冬,因為烏冬浸在湯內太久會好淋,如果先食烏冬就比較彈牙。辣椒烤雞$198,落單時,經理表情有些奇怪,他問我spice的,心諗韓國烤雞有幾辣呀,睇外表就唔覺得辣,因為沒有紅色辣椒粉,食落口,有股熱流冲上頭,就明白點解經理要問多次,原來真係好辣,不過我們食得辣,所以覺得非常滋味。無酒藍梅桑格利亞S$88,有些橙片、蘋果片,cranberry 味道幾濃郁,食辣雞,解渴一流。
一直有意來這裡吃烤雞,不過太多野想食,所以等到今天才來到。

藍梅桑格利亞有酒精$98

香辣海鮮配烏冬$178

無酒藍梅桑格利亞S$88左,藍梅桑格利亞有酒精$98
藍梅桑格利亞有酒精$98
香辣海鮮配烏冬$178
無酒藍梅桑格利亞S$88左,藍梅桑格利亞有酒精$98
2018-01-31 218 浏览
在銅鑼灣向來是希慎的天下,該集團更被稱為“銅鑼灣大地主”,在該集團的悉心經營下,令該區成為一個極具style的商業和購物區。在希慎區附近的開平道,該處開了不少香熏店,令整條街充滿香味。在開平道盡頭的Cubus, 是一座銀座式商廈,內裡有不少辦公室和食肆,這次我們去到21樓的Hwaduk,一嚐韓式炸雞等美食。我們點了韓式烤雞配年糕,配上特製的醬汁,甚為美味。年糕表面略為炸過,造成外脆內軟的效果,口感甚佳。另外點了芝士薄餅,芝士味道甚濃,配上蜜糖一起食,韓式風味馬上出來!飲品方面,柚子及荔枝特飲各有特色,甚為醒胃,是相對油膩食品之絕配!整體而言,這裡的食品充滿韓式風味, 味道亦佳,而且份量充足,必定能吃過飽的﹗

Chicken with rice cake

Gorgonzolo Pizza

Litchi Soju
Grapefruit Soju

题外话/补充资料: 侍應們都擬似是韓藉或外藉人士,需要用英語溝通。
2018-01-31
Chicken with rice cake
Gorgonzolo Pizza
Litchi Soju
Grapefruit Soju
2018-01-29 3960 浏览
今日係星期五嘅晚上,我朋友就訂咗枱同我去食個飯,因為僅以幾年呢韓風好勁,所以呢我哋都去多咗食韓國嘅食品, 而好多時呢因為朋友幾鍾意飲啤酒嘅關係呢,咁就好多時會食炸雞,因為我哋見到韓劇嗰啲都係咁。咁我哋呢就近近地去咗銅鑼灣嘅一間食炸雞嘅店,內部環境都好乾淨冇油煙味,座位非常闊落。我哋仲叫咗兩杯野飲,因為朋友好鍾意飲啤酒,所以一定係叫咗杯啤酒啦,杯啤酒非常之大杯,另外我自己呢就叫咗一杯荔枝味嘅梳打,初初叫嗰時以為梳打係冇乜味,但我一飲落就覺得好好飲,佢嘅荔枝味梳打好重荔枝味好正!另外我哋仲叫咗一個八爪魚拼薯角,個八爪魚你會見到係成隻俾你㗎,佢知道香港人要相機食先,所以佢會俾你影相之後佢會係你面前剪開佢,真係服務周到!仲有個八爪魚非常新鮮,非常彈口!好想再叫多一個,但我哋食完啲炸雞同埋八爪魚已經好飽。我哋就叫咗一盤炸雞,我諗個份量都好足夠兩個人食,我哋叫嘅炸雞係照燒汁炸雞,雖然佢係叫炸雞但係呢佢冇我哋想像中咁熱氣,照燒汁個味道係非常之濃郁嘅,值得大家一試!過一排,我係會再去嘅!

過一排,我係會再去嘅!

2018-01-29 95 浏览
今日約左個朋友睇與神同行....睇完食飯當然揀韓國菜啦~~係openrice搵左間銅鑼灣新開, 由韓國人主理既餐廳, 位處係一棟新開, 好多食市既大廈, 上到去時間尚早冇乜人, 待應安排左窗邊位俾我地, 可以望下街景, 坐低後侍應遞上餐牌。食物款式都算多, 我地揀左1款烤雞+1款Pizza 烤雞年糕 – 份量唔少, 個汁唔太辣有d甜幾惹味, 而烤雞亦整得好好, 唔鞋口又多肉汁, 配埋咬落好煙韌既年糕, 食唔停口~ 蕃茄芝士薄餅 – 佢地既Pizza特色係係烘爐入面整,  除左賣相吸引, 果然批底好香脆, 而且批面鋪滿芝士 同 小小火箭菜, 食落好好味~ 我地仲嗌左2杯Lemon Squash, 味道清新不過偏酸, 好鍾意酸野 或 想醒神下既朋友可以一試~ 餐牌有好多款酒類飲品, 見到隔離幾檯都係一班朋友黎飲酒食炸雞, 爽!
今日約左個朋友睇與神同行....睇完食飯當然揀韓國菜啦~~

2018-01-21
  • 烤雞配年糕
2018-01-28 7015 浏览
近來工作很忙碌,假日特地回公司工作,中午約了朋友在附近用餐,吐吐苦水。這家餐廳在利園附近,位於在商廈頂層。餐廳面積頗大,環境寬敞,令人舒適,望出窗外,有種居高臨下的感覺,哈哈!午餐的選擇有烤雞、披薩、炸物、海鮮湯等。⭐️無酒藍莓梅桑格利亞$88韓式飲品的賣相一般很吸引,這杯也不例外,深紫色很美,味道跟利賓立頗接近。甜度低,喝起來輕盈沒負擔。⭐️水果熱茶 蜜桃$38水果茶已經預先沖泡,有陣陣水果香氣,蜜桃味很淡,入口甘甜,味道相對較甜,正適合吃完烤雞緩衝。⭐️香辣烤雞$198端上烤雞後,店員還貼心送上一對手套和醃蘿蔔,而且細心問我們吃得習慣不習慣,因為韓式烤雞的確有點辣。哇!聽了這麽貼心的話,就算辣也會全悉吃光,哈哈!沙律所用的醬呈淺綠色,味道酸甜,很特別!烤雞採用天然食材醃製,味道的確跟韓國吃的差不遠,雞肉醃得香辣可口,嚐一口,先甜後辣,屬於後勁辣,不過放涼了吃起來反而不覺得那麼辣了。⭐️韓式什錦魚蛋湯$178這鍋湯味道清淡健康,有雞蛋、各式韓國魚丸,例如魚板和包心丸,並放了不少洋蔥、蘿蔔和蔬菜熬煮,口感跟關東煮很相似,味道稍欠驚喜,但喝一口湯,全身隨即暖呼呼,這碗湯不可缺少。◽️餐廳用餐環境十

午餐的選擇有烤雞、披薩、炸物、海鮮湯等。

無酒藍莓梅桑格利亞

⭐️無酒藍莓梅桑格利亞$88

水果熱茶

⭐️水果熱茶 蜜桃$38

香辣烤雞

⭐️香辣烤雞$198

韓式什錦魚蛋湯

⭐️韓式什錦魚蛋湯$178

◽️餐廳用餐環境十分舒適自在,讓人暫時放下工作煩憂享受用餐美食。

▪️負責人是一位韓國叔叔,態度親切,店員服務時笑容可掬,是一件令人愜意的餐廳。
2018-01-27 92 浏览
好耐之前黎過一次,今次帶埋屋企人黎。我鐘意佢環境夠靜,野食又似我地係韓國食嗰啲。上次最難忘就係佢個芝士蜜糖pizza。今日都係lunch 黎,到依家都好鐘意佢嘅設計。今次都有食芝士蜜糖pizza,不過試咗個有nuts嘅,真係好正。芝士同蜜糖就唔多講,最正係nuts好夠脆,唔會因爲熱而搞到林曬。好細心嘅係會有個鉗,咁你隻手就唔會成手蜜糖啦。之後我地叫咗無骨嘅雞,佢有3個醬,我就比較鐘意食蜜糖芥末同沙律醬。唔知點解個雞同醬比我想像中夾。我地兩個食,份量啱啱好!至於飲品,我地叫咗一凍一熱,有熱嘅橙味水果茶,同凍嘅檸檬味水果茶。兩杯都好足料,又夠味,尤其係橙味嗰杯,真係好有驚喜,冇諗過韓國餐廳都會有咁正嘅水果茶。

今日都係lunch 黎,到依家都好鐘意佢嘅設計。

久聞The Hwaduk既大名,今日終於抽到時間同朋友過海黎到食lunch啦餐廳位於The Cubus 21樓,大廈外型十足十辦公大樓大廈係開平路上放置左架細車仔,車仔上有張大廈分層介紹圖,大家見到佢就知道自己黎啱地方啦~餐廳環境闊落,同隔離枱有番甘上下距離,私隱度高,可以放鬆同朋友暢談心事同韓國好多炸雞店一樣,裝修都係工業風crossover北歐風當我才剛剛發現廚房有個好大既焗爐,朋友就已經睇完餐牌第一頁,同我介紹緊個焗爐啦:P原來焗爐係由火成岩製成既,而餐廳出品既所有焗雞、pizza都會經過呢個甘特別既焗爐,係300-400度烤製而成既一場黎到,我地當然要叫番份焗雞同埋pizza啦本身唸住叫香辣蔬菜烤雞,好彩店員有提我地呢款雞好辣,我地先避過一劫之後轉肽揀左店員推介,冇甘辣既香辣烤雞BBQ ($198)至於pizza我地就揀左款特別d既,雜錦芝士種子薄餅($128)佢使用混合黑米既麵糰做餅底,係個薄批黎既飲品類型多款,尤其係酒精飲品。我叫左下圖顯示既 桃味水果啤酒($88)我朋友唔太飲得,所以就叫左杯無酒西柚桑格利亞($98)等左大約10分鐘就有得食啦~首先黎到既係芝士種子pizz

一場黎到,我地當然要叫番份焗雞同埋pizza啦

之後轉肽揀左店員推介,冇甘辣既香辣烤雞BBQ ($198)

佢使用混合黑米既麵糰做餅底,係個薄批黎既

我朋友唔太飲得,所以就叫左杯無酒西柚桑格利亞($98)

等左大約10分鐘就有得食啦~首先黎到既係芝士種子pizza

- Pizza足足有11寸,啱曬成大班人黎一齊分享
- 好足料!種子包括有花生、腰果、葵花籽同埋平時比較少見、翠綠色既南瓜籽~ 啱曬鍾意食堅果既朋友啊!
- 比多$10叫芝士pizza係值得既!餐廳好大方,落好多好多芝士,睇下個橫切面都知道~仲可以做到拉芝既效果啊

- 搽上配送既蜜糖,又係另一種既享受啊

黑米餅底同原味天然蜜糖簡直係絕配,而清香既蜜糖亦都幫忙解解膩
焗雞連同醃蘿蔔亦隨即送到

- 鮮嫩多汁!烤製既過程除左將多餘既油分弄掉,仲有效甘鎖住肉汁~
- 醬汁完全滲透到雞肉裏,配埋外脆內軟既雞肉,真係一流!
- BBQ雞對我地黎講辣左少少,平時食到譚仔五小仲以為冇問題架添,建議唔太食得辣既朋友都係叫招牌烤雞穩陣d
呢杯係我既桃味水果酒
- L size飲品,飲極都仲有
- 易入口,唔會好甜;桃味同啤酒既balance剛剛好
呢個係友人既西柚桑格莉亞
- XL size黎既,都可以話係合性價比xd
- 極力推介!呢杯超級fresh,飲到底都仲有好多西柚果肉
- 佢有唔同生果薄片如蘋果,橙,提升飲品既口感,好似飲緊fruit punch甘

整體黎講,係我食過甘多間韓式炸雞店最滿意既一間,食物質素係值呢個價的!已經同朋友約好遲d生日飯要番黎食,而我地下次會叫招牌炸雞的了xdd
2018-01-24
  • 芝士雜果pizza