2023-06-15
今日同瑤瑤黎 @rosewoodhongkong high tea😊好滿足 🤤🤤 媽咪中意食咸點,瑤瑤中意食甜點 🤣🤣。。。。。。。。。。講下啲食物先:四款三文治,建議由清淡食到濃味👍第1款:Cocktail 蝦三文治第2款:黑松露蛋沙律三文治第3款:三文魚魚子醬三文治第4款:火雞忌廉芝士三文治3同4係最好食,三文魚魚子醬好夾,好正!忌廉芝士超濃郁!😋😋。。。。。。。。。。湯係豌豆湯 🤤🤤 瑤瑤好中意飲。。。。。。。。。。甜品不得了!源源不絕甘送上黎!食到夠晒 🤭🤣🤣佢招牌雲呢拿拿破崙……個人覺得一般😅太cream……有點漏😅Pound cake係玫瑰味🌹 點埋啲Mix berries好好食,唔會太甜👍👍Scone 係下午茶必有既!個scone本身一般,但啲jam堅好食!橙味好fresh🍊🍊!滿滿的橙皮,唔酸😍😍🥰👍 好得!。。。。。。。。。。記得個餐要配熱茶飲呀!不斷refill,飲到你不要不要的 🤣🤣。。。。。。。。。。總括而言係好味既!難book嫁如果想食就要早啲約 🥰🥰。。。。。。。。。。
好滿足 🤤🤤
媽咪中意食咸點,瑤瑤中意食甜點 🤣🤣
講下啲食物先:
四款三文治,建議由清淡食到濃味👍
第1款:Cocktail 蝦三文治
第2款:黑松露蛋沙律三文治