未有疫情之前,都會同朋友過嚟諾士佛臺哩邊飲野傾計,今日過開尖沙咀,見到有間新餐廳進駐,啲食物仲要好吸引,當然要入去試下啦!店舖舖面係好靚既海軍藍色,店外放置左幾張高身既露天餐桌,而店內除左有一張好長既吧枱外,另一邊既餐桌亦非常寬闊,而且座位係類似皮製沙發既質地,坐得好舒服。餐牌上面既選擇都幾多,頭盤、小食、主菜同甜品有好多都好吸引。🎈頭盤:招牌豬手脆條、甜辣醬 $128豬手脆條炸得卜卜脆,選用既係豬手連皮帶肉既部分,食落口非常香脆,肉既部分有𡁻口,配埋個甜辣醬,真係食到停唔到口🤤哩個真係勁推介👍🏻🎈沙律:牛油果香芒大蝦沙律車厘茄、甜辣沙律汁 $158沙律份量好多,材料有大蝦🍤、芒果🥭、牛油果🥑青瓜、車厘茄同沙律菜🥬。大蝦有五隻,肉質彈牙,芒果清甜,冇酸味,其他蔬果亦新鮮爽脆。而個沙律醬汁偏泰式,酸酸辣辣,好開胃,係我食過嘅沙律黎講,質素真係數一數二。🎈主菜:歐式脆皮乳豬、薯蓉、雜菌、發邊豆、胡椒籽汁 (1/4 size) $258雖然只係1/4 size,但個份量已經好大。乳豬外皮勁酥脆,豬肉嫩滑,充滿肉汁,整個部份肥瘦適中,唔會太肥膩。薯蓉幼滑,入面仲有啲薯仔粒粒,而雜菌同發邊豆都好

🎈頭盤:招牌豬手脆條、甜辣醬 $128

🎈沙律:牛油果香芒大蝦沙律車厘茄、甜辣沙律汁 $158

薯蓉幼滑,入面仲有啲薯仔粒粒,而雜菌同發邊豆都好好食,推介👍🏻

🎈甜品:朱古力心太軟、雲呢拿雪糕 $88
哩到既心太軟都非常出色,做到外脆內軟,而蛋糕同朱古力既比例控制得岩岩好,朱古力🍫味道勁濃郁,配上冧酒提子🍇雪糕,真係好正。

🎈蘋果批奶昔 $85
有別一般奶昔,味道清甜,有淡淡奶香,非常清新。

🎈Kronenbourg 1664 Blanc生啤 $88
有淡淡花香同果香,大大杯,入口醇滑,用黎送小食真係一流。

整體黎講,哩間餐廳既食物真係相當高質,十個推薦👍🏻我全程一路食,一路係咁講好好味😂😂而且餐廳亦有提供其他酒吧小食同不同款式既雞尾酒,大家有時間都可以過去Chill下😆

The location was quite good because this is the No.1  of Knutsford Terrace. When I walked the slope road from miramall, the first restaurant was this one!  The environment was quite good either inside or outside. It also provided Shisha. Grilled Prawn & Avocado Salad $158It was mixed with Mango, Cucumber, Cherry Tomato, Mixed Leaves, and Sweet n spicy dressingAppetizing taste with the sauce. Prawn was juicy. It was totally enough for 3/4 people. Slow-cooked BBQ Beef Short Rib $238The meat was so

It also provided Shisha.

Grilled Prawn & Avocado Salad

The meat was so tender and soft. Although it was with bbq sauce, I think the meat has enough favour.

Crispy Pork Knuckle Finger $128
Crispy Pork Knuckle Finger

I gave 5 stars to this one! This was so so so crispy that I have never thought! If I have second chance to come again, I definitely ordered this for my friends!

Death by Chocolate $88
Death by Chocolate
Berries, vanilla ice cream
Chocolate was a real lava chocolate cake! When we cut it, the lava and smoke came out from the inside! This was really healing for me!
Grilled Prawn & Avocado Salad
Crispy Pork Knuckle Finger
Death by Chocolate
2021-03-21 44 浏览
今次小編跟朋友去左諾士弗台,全條街都係酒吧,氣氛熱鬧,選擇咗最近嘅Blind Pig。 當中招牌菜式The salted pig較出名,會選用豬嘅最好部位 確保用優質同埋新鮮嘅食材製作食物。The blind pig亦會提供酒吧小食同埋雞尾酒,可以暢飲傾計。🥗煙三文魚凱撒沙律 Caesar salad with smoked salmon $143沙律份量幾多,新鮮開胃。除咗大大外企香脆麵包粒同沙律生菜, 更加入小鯷魚,鹹香味濃,幾特別。另加$25煙三文魚,令到整體更增添色彩。 🍖招牌德國鹹豬手 Crispy Pork Knuckle$298店合以優質靚豬🐷而聞名,諗住叫招牌菜 ,水準就更有保證。 招牌德國鹹豬手,賣相吸引,比想像中更大隻,2 個人食都剛剛好食得完🤣。 豬皮夠香脆, 肉質鬆軟鮮嫩,啖啖肉,肥瘦適中,旁邊嘅焗薯同甘荀製作不馬虎,經烤烘後更顯鮮甜可口。仲可以點埋甜甜地嘅「芥末籽忌廉汁」,搭配埋酸菜,減低油膩感。🧀脆炸車打芝士條 (6條)$98 店主推介,鹹鹹地, 凝固狀嘅芝士,如果加埋拉絲 就更吸引。🍌香蕉麵包布甸𝗕𝗮𝗻𝗮𝗻𝗮 𝗕𝗿𝗲𝗮𝗱 𝗣𝘂𝗱𝗱𝗶𝗻𝗴 $78香蕉麵包布甸

🥗煙三文魚凱撒沙律

🍖招牌德國鹹豬手
Crispy Pork Knuckle$298
店合以優質靚豬🐷而聞名,諗住叫招牌菜 ,水準就更有保證。

🧀脆炸車打芝士條 (6條)$98
店主推介,鹹鹹地, 凝固狀嘅芝士,如果加埋
拉絲 就更吸引。

香蕉麵包布甸軟綿綿,夾着非常多肉桂提子,更加香甜,配上雲尼拿雪糕, 冰火交融。

🫐Spiked Blueberry Lemonade $88
White rum, lemon juice ,blueberry syrup
白冧酒,檸檬汁,藍苺糖漿

以藍莓小串作配搭,幾得意。味道同冰混和,唔會太濃烈,適合飲酒入門者。

🍌Banoffe Milkshake 香蕉拖肥奶昔 $85
味道較少有,甜度適中,幾大杯。
  • 招牌德國鹹豬手
2021-03-20 157 浏览
依家開返晚市堂食,真喺要好好珍惜日常所擁有嘅事情。位置尖沙咀諾士佛臺有間酒吧,提供SHISHA同啤酒外,原來食物質素同環境氣氛都唔錯!!🥗🍤牛油果香芒大蝦沙律、車厘茄、甜辣沙律汁$158超大碟啊!牛油果芒果份量都幾多,沙律醋酸酸辣辣咁味道好香好突出,開胃得嚟有微微辣,好過引。牛油果味相對較淡,大蝦燒得香噴噴入哂味🍖慢煮醬燒牛肋骨、煙肉椰菜仔$238牛肋骨條超大條!肉質軟腍同埋好夠味,切開嘅時候肉骨分離狀態令到朋友好滿意!🍗招牌豬手脆條、甜辣醬 $128呢間特色喺豬豬仲諗住叫豬手,發現有豬手脆條!!新奇嘢要叫嚟試吓先得!豬手脆條超級脆卜卜!脆度,食到最後都無變腍!沾一沾甜辣醬,增添!朱古力心太軟,雲呢拿雪糕 $88呢個心太軟流心程度唔錯!切開後裡面喺霧煙咖~連同雲呢拿雪糕一齊食冰火合一🥃Pick-me up $88冧酒, 金巴利, 甜苦艾酒, 咖啡甜酒🍸Day Dream $88檸檬酒, 薑乳酪, 蜜糖柚子
依家開返晚市堂食,真喺要好好珍惜日常所擁有嘅事情。

牛油果香芒大蝦沙律

🥗🍤牛油果香芒大蝦沙律、車厘茄、甜辣沙律汁$158

🍖慢煮醬燒牛肋骨、煙肉椰菜仔$238

招牌豬手脆條

🍗招牌豬手脆條、甜辣醬 $128

朱古力心太軟,雲呢拿雪糕 $88

雲呢拿雪糕

🥃Pick-me up $88
冧酒, 金巴利, 甜苦艾酒, 咖啡甜酒
🍸Day Dream $88
檸檬酒, 薑乳酪, 蜜糖柚子

牛油果香芒大蝦沙律
招牌豬手脆條
雲呢拿雪糕
2021-03-18 34 浏览
一間有格調的西餐酒吧✨露天位置好搶手 好岩飯杯野傾計chill下我坐室內裝修就行型格 射燈及霓紅燈為裝飾 以豬為主題🐷食物高質 服務亦十分貼心 以英文溝通為主🔸牛油果香芒大蝦沙律🔸牛油果的軟滑🥑甜甜香芒粒🥭大蝦爽口🦐配上微酸辣的醬汁🥗多層次口感十分開胃🔸西班牙香辣蒜片大蝦.辣內腸.配多士🔸好有驚喜👍🏼熱辣辣上碟🔥蝦肉新鮮肉實爽口😋吾辣而且蒜香好出🧄配上檸檬汁好清新✨配sourdough多士煎得外脆內軟而且中間係好軟糯😋係我食過最正的多士🔸歐式脆皮豬🔸似中式的乳豬 皮脆肉滑😆而且用豬油整配菜薯蓉同法邊豆都好入味 由於都好大份 岩兩三個人分冇甘滯🔸朱古力心太軟🔸熱辣辣的流心配上雲呢拿雪糕 冰火兩種口感 係個nice ending🤎飲品都有好多款 happy hour同fd飲下野食小食都幾開心
一間有格調的西餐酒吧✨
露天位置好搶手 好岩飯杯野傾計chill下
我坐室內裝修就行型格 射燈及霓紅燈為裝飾 以豬為主題🐷

食物高質 服務亦十分貼心 以英文溝通為主
🔸牛油果香芒大蝦沙律🔸

🔸西班牙香辣蒜片大蝦.辣內腸.配多士🔸

🔸歐式脆皮豬🔸

🔸朱古力心太軟🔸

又到星期一可以2 for 1, 帶埋大蛋糕一齊happy hourVanilla milk shake Hendrick’s with apple juice 餐廳提供比大蛋糕既水Prawn salad 為大蛋糕而設, staff好細心將蝦分比迷你蛋糕同小蛋糕,相機食完就到大蛋糕開飯, 睇表情好滿意US prime Angus ribeye steak 280g迷你蛋糕好鍾意食,medium 帶粉嫩封存肉汁,紅酒汁少少酸味提鮮度Crispy pork knuckle 1kg小蛋糕好鍾意切好上碟既豬手,外脆內有𡁻頭,夾酸菜同吃邪惡感下降

Vanilla milk shake
Hendrick’s with apple juice
餐廳提供比大蛋糕既水

Prawn salad

Crispy pork knuckle 1kg

2021-03-15
久違哋同朋友聚下,喺尖沙咀揀咗一間bar坐低🍻餐廳提供酒吧小食同雞尾酒🍹就算我唔飲酒都叫咗杯mock tail 享受下酒吧嘅vibe🤪·<Grilled Prawns & Avocado Salad> ʜᴋᴅ 158呢個沙律有驚喜😮好味係因為佢個sweet and spicy dressing,甜甜哋有嘅似bbq sauce,又帶少少東南亞嗰種甜辣醬嘅味🌶連平時唔鍾意食沙律嘅朋友都不停咁食😝大蝦都好高質,爽甜彈牙有蝦味,烤過有少少孜然香料味🦐芒果好甜🥭牛油果熟得啱啱好🥑沙律好食到好快就清盤🥗·<Cheesy Nachos> ʜᴋᴅ 128Nachos真係配酒一流嘅小食,脆卜卜嘅粟米薄脆淋上sour cream同芝士醬,仲有牛有果醬可以蘸😋Nachos嘅粟米味都幾香🌽芝士帶點煙燻味🧀牛油果醬酸酸辣辣🥑再加上清新嘅番茄莎莎🍅就算係有咁多cheese同sour cream都完全唔怕膩!而且佢一份好大,可以慢慢食慢慢傾計😎·<Maple Guinness Baby Back Ribs> ʜᴋᴅ 258Bar名有pig就梗係要揀返個豬肉嘅main

<Cheesy Nachos> ʜᴋᴅ 128

Bar名有pig就梗係要揀返個豬肉嘅main course🐖 豬肋骨份量多,一切就已經feel到佢好軟淰,好容易骨肉分離🍴醬汁甜甜哋又入味🍖雖然係用楓糖黑啤醬醃製,但經烹調後都唔會食到酒味,唔鍾意酒精嘅我都覺得欲罷不能😂配菜嘅粟米同椰菜沙律都好refreshing🌽薯條比較粗切有薯仔味🍟

<Banana Bread Pudding> ʜᴋᴅ 78
女仔食飯點可以少咗甜品🍮香蕉麵包布甸暖暖哋,加上香蕉粒同蘋果粒,仲有微微肉桂香😜配上一球提子冧酒雪糕,有種冰火交融嘅感覺🍨香蕉切半後灑上砂糖再炙燒,形成一層焦糖脆脆,簡單但好食🥰

<Day Dream⛅️> ʜᴋᴅ 88
<Strawberry Cobbler🍓> ʜᴋᴅ 88
<Refreshing Piglet🥒> ʜᴋᴅ 78
⛅️Cocktail用上檸檬酒同乳酪,飲落都無乜酒精味,似飲緊檸檬yoghurt,好適合唔嗜酒嘅我😎
🍓呢個酒味就比較重,草莓味突出,朋友話呢個比較好飲😝
🥒Mocktail用咗檸檬柚子沖調,柚子味係主角,加少少青檸汁同青瓜片更加refreshing😇

高質酒吧唔單止係酒類多選擇,連小食、沙律、主菜同甜品都好高質,完全無伏❤️見佢星期一仲做緊main course買一送一,絕對可以encore❣️ staff嘅服務態度都值得一讚,待客非常nice,每轉一種菜都會幫我地換新餐具🍴
2021-03-15 17 浏览
已經去過呢一間餐廳幾次都係仍然好滿足同埋覺得好好本身已經好近喺尖沙咀諾士佛台亦都非常之容易搵得到再加上環境好好好適合幾個人一齊食飯敘舊加上聊天價錢方面同份量同質素係適合的佢哋嘅前菜特別好食就係芒果🥭配上牛油果大蝦沙律 份量超好超多亦都好健康佢哋嘅大蝦好鮮甜 記住一定要點同埋佢哋嘅主菜亦都好入味幾好食所以大家可以點嚟食食咗佢哋嘅甜品芝士蛋糕配上雪糕真係唔錯,兩個人食嘅話份量好夠,亦都唔會太甜總結來講質素唔錯建議大家可以去試
已經去過呢一間餐廳幾次都係仍然好滿足同埋覺得好好
本身已經好近喺尖沙咀諾士佛台
價錢方面同份量同質素係適合的
佢哋嘅大蝦好鮮甜 記住一定要點
同埋佢哋嘅主菜亦都好入味幾好食
所以大家可以點嚟食
總結來講質素唔錯建議大家可以去試
2021-03-15 25 浏览
昨晚到了一間這高質的酒吧餐廳,絕對難忘的酒吧餐廳!店員都友善好客, 推介多款酒吧特色食物,還有cocktail等,餐廳裝飾浪漫,以可愛瞎眼豬做主題,使人回心微笑!食物方面更是驚喜!沙律我選了Grilled Pawn and Avocado Salad 香烤大蝦, 蝦肉新鮮,配以芒果🥭,牛油果🥑,和大量爽脆蔬菜,清新開胃。主食選了慢煮特制西班牙豬手,真的用心煮的菜式,肉嫩多汁,配以燒烤醬,味道更有層次呢!還有點了原隻烤新鮮椰菜花,中和食肉的罪惡感,實在美味!另外甜品必定推介一款Banana Pudding ,焦糖香蕉 、麵包燉蛋和雪糕,第二個胃出來吃得滿足十分呀!The Blind Pig地址:尖沙咀諾士佛臺1號地舖
昨晚到了一間這高質的酒吧餐廳,絕對難忘的酒吧餐廳!

還有點了原隻烤新鮮椰菜花,中和食肉的罪惡感,實在美味!

The Blind Pig
地址:尖沙咀諾士佛臺1號地舖
2021-03-12 36 浏览
呢晚去咗諾士佛臺嘅酒吧區試咗呢間The Blind Pig,主打唔同款式嘅豬🐷菜式,好似乳豬、ribs、豬腿、燒豬手咁,呢度室外有座位可以摸下酒杯底,室內就可以坐係卡位可以坐得舒服啲係度食下嘢,呢度嘅外籍侍應都好hyper唱晒歌咁又勁熱情😂,加上室內昏暗嘅環境同大電視播住嘅球賽,好似返番去英國exchange個陣去啲bar & restaurant咁,好有🇬🇧氣氛。Crispy Pork Knuckle Finger, sweet n spicy dip呢個豬手脆條係呢度必食嘅小食,唔係,係大食🤪因為其實都幾大份,平時食燒豬手都係為咗層皮,呢個就真係可以食皮唔食肉,勁香口嘅豬手皮加上辣辣地有啲泰式風味少少刺激嘅辣醬好正。Grilled Prawn & Avocado Salad (mango, cucumber, cherry tomato, mixed leaves, sweet n spicy dressing)超級超級大份嘅重量級沙律lol好鍾意個醬汁,辣辣地有啲煙燻味,好惹味,個蝦都有5-6隻,燒得好香,肉質彈牙,芒果都好甜。Suckling Pig 1/4 (mashed p

Suckling Pig 1/4 (mashed potatoes, mixed mushrooms, green beans, peppercorn sauce)
嚟到主菜,乳豬可以根據人數揀1/4、半份或者全份,我哋2個人揀1/4都有4大舊,其實食完個沙律都飽lol,所以一定夠食,乳豬嘅皮真係燒到脆卜卜,又薄又脆,底下唔會好似中式乳豬咁冇乜肉食,係啖啖肉,肉質都算嫩滑,調味唔會好重,突出肉味,另外點上蘑菇醬都唔錯。另外嘅薯蓉同炒蘑菇同豆都幾好食,有微微蒜香,薯蓉都好滑😗😗。

Banana Bread Pudding
甜品揀咗banana bread pudding,有2條用焦糖燒過面嘅香蕉,仲有啱啱焗起嘅香蕉bread pudding,雪糕係冧酒提子雪糕,帶少少冧酒香同提子乾,配埋bread pudding食,一冷❄️一熱🔥好過癮

Refreshing Piglet (citron honey, coconut water, cucumber, lime juice)
Apple Pie A La Mode
另外仲叫咗1杯mocktail同apple pie嘅smoothie,mocktail入面有啲青瓜粒同柚子粒,飲落幾refreshing,smoothie就大大杯,creamy富奶香。

人均消費:$400
推介指數(10分為滿分):8.5分
2021-03-11
  • 招牌豬手脆條
  • Banana Bread Pudding
  • Grilled  prawn  &  avocado  salad
2021-03-11 22 浏览
今次同朋友去到尖沙咀食飯,想搵間可以方便我地吹下水嘅餐廳,見到呢間記得好耐之前食過個印象都唔錯,就入去食下睇下經過年幾後水準有冇改變先?Grilled Prawn avocado 🥑 Salad 🥗 $158啲蝦好彈牙厚肉,食落好香烤味。而沙律菜都好新鮮配上一個酸酸辣辣嘅沙律汁,好開胃醒神,芒果同牛油果都好新鮮,高度推薦!Buffalo Wings $118呢個水牛城雞翼比我地平時食嘅有啲唔同,佢係炸雞冀再隨自己喜好點上芝士醬及水牛城酸辣醬。雞翼炸得好香脆,芝士醬幾香濃。招牌德國豬手 $298呢間店舖已豬肉為招牌又點可以唔叫番一樣豬呢?當然要叫番佢個招牌德國鹹豬手啦!佢個豬手外層炸得超級香脆,仲要食落一啲都唔油膩,而且仲有勁多酸菜更加令油膩感減低。鹹味亦都適中,已份量係超級大份,我諗要三四個女仔先食得哂,因為佢配菜仲有烤薯仔🥔及烤蕃薯條,分量真係好夠啊!Death by Chocolate $88呢個甜品係心太軟配冧酒雪糕,心太軟好流心味道好濃郁,做到外脆內軟,配上冧酒雪糕嘅清香好夾!最後配上無酒精雞尾酒做番個完美嘅點綴。

Buffalo Wings $118

招牌德國豬手 $298

Death by Chocolate $88

最後配上無酒精雞尾酒做番個完美嘅點綴。
今日同朋友去開尖沙咀行街,朋友話想chill 下,於是我哋去咗諾士佛台,見到間Blind pig 好吸引,就入左去食喇😝😝😝由於係平日,我哋唔使排隊就有得入去😝😝餐廳環境係昏暗嘅氛圍,啱晒傾偈,坐得好舒服,員工都好有禮貌☺️☺️餐牌好多嘢揀,我哋選擇困難症又發作🤣🤣 由其係啲酒吧小食同cocktail😍😍😍 真係令人想想都想點😍小食來講好推薦呢個招牌豬手條😍😍👍🏼,佢炸得來好香脆,但豬手一啲都唔硬😍😍😍所以會令人想食完一條又一條,點嘅嗰個汁都好特別,有BBQ味,但有加咗少少辣,所以好惹味😋😋Cocktail 我哋都好滿意😝👍🏼 Day dream 有滿滿嘅檸檬味,但又唔係太刺激,裏面仲有少少沙冰嘅感覺,所以都幾特別Buck stop here 裡面 vodka同接骨木花糖漿一齊既感覺好清新☺️👍🏼Maincourse 就不過不失,勝左份量夠大, 真係成人男士既話應該都足夠有餘😝😝👍🏼

Cocktail 我哋都好滿意😝👍🏼

2021-03-10
  • 招牌豬手脆條
2021-03-11 21 浏览
琴日放工後,同埋幾個Fd 想係尖沙咀搵間pub食下野,飲下野,吹下水,就係諾士佛台度搵左呢間blind pig黎食野,佢個logo又真係遮住隻眼幾得意。我地叫左兩個starter ,1個salad, 兩個Main dish。Starter 叫左「豬手脆條」,「雞柳條」。豬手脆條好好食,香口得黎唔多粉,配埋甜辣醬,好夾。雞柳條都好食,佢配甜辣蛋黃醬,都好夾。兩樣starter 都好大份。Salad 叫左個「牛油果香芒大蝦沙律」。佢個沙律醬係泰式辣醬,估唔到咁都夾到,第一次試辣既salad😂😂Main dish 叫左個ribs 同埋安格斯牛扒。ribs 都好大份,肉都夠林,連埋個醬汁都夾。牛扒7成熟,大大塊。兩個main dish 都有薯菜。甜品係心太軟,熱辣辣,外脆內軟,朱古力好濃👍👍cheesecake 都厚實👍👍我自己叫左杯buck stops here,貪佢夠fresh👍。佢d 野食價錢唔係平,但勝左夠大份同好食,性價比都唔錯。

佢d 野食價錢唔係平,但勝左夠大份同好食,性價比都唔錯。

2021-03-10
日間同大蛋糕一齊嚟過幾次,因為好好有特製mixed greens可以叫比佢食,但夜晚係第1次,好彩坐喺低調既位置,唔係應該會比好多人輪住摸星期一main course two for one啱食又好抵US prime Angus ribeye steak大蛋糕擒上枱想食埋一份,280g 大大件juicy 又軟淋,以紅酒汁調味,連平時唔點汁既迷你蛋糕都好鍾意點,薯條好脆又重薯仔味,豆角有鹽調味少少牛肉汁Pan-seared sea bass fillet- whole無骨海鱸魚煎香魚皮,有汁綿滑香口,有少少湯汁煮大量蜆,幾隻無殼大蝦,少少西班牙辣肉腸,西蘭花同麵包粒,完全無諗過加埋一齊食會咁好食迷你蛋糕依然係飲vanilla milk snake, 小蛋糕就慣性飲幾杯cocktail

US prime Angus ribeye steak

2021-03-08
2021-03-09 245 浏览
朋友帶我嚟到尖沙咀覓食, 揀咗呢間位於諾士佛台嘅酒吧餐廳, 食物選擇都幾多, 而且仲好高質素添!Prawn & Avocado Salad ($158)盆沙律好大個! 入面有好多舊大大舊嘅芒果同牛油果, 仲有幾隻燒過嘅蝦! 沙律酸酸甜甜又有啲辣辣哋, 好似泰式甜酸醬嘅味, 好開胃好好味❤Queasillas ($142)呢個係雞肉夾餅, 個餅係類似印度薄餅咁, 脆脆哋嘅, 入面有好多雞肉同黃椒等, 而且啲芝士仲會拉絲添咖! Qieasillas仲配埋三種醬, 分別有牛油果、sour cream同蕃茄~Pork Knuckle ($298)呢個炸豬手係二人份量嘅, 超級大份! 而且餐廳會切曬一塊塊, 食落好方便~ 啲肉好sticky好煙un, 塊皮又夠脆~ 最正係佢全部都熱辣辣咁上碟, 豬手、薯仔同蕃薯條都係冒煙咖~Death by Chocolate ($88)朱古力心太軟實在太正喇! 外層硬硬哋脆脆哋, 裏面好似溶岩咁樣慢慢流出嚟~ 暖暖哋, 超級濃! 仲配埋好fresh嘅raisin icecream中和返, 好幸福呀!!

Prawn  &  Avocado  salad

Prawn & Avocado Salad ($158)

Queasillas

Queasillas ($142)

Pork  knuckle

Pork Knuckle ($298)

Death  by  chocolate

Death by Chocolate ($88)
Apple  pie  milkshake
Daydream