今日同朋友去開尖沙咀行街,朋友話想chill 下,於是我哋去咗諾士佛台,見到間Blind pig 好吸引,就入左去食喇😝😝😝由於係平日,我哋唔使排隊就有得入去😝😝餐廳環境係昏暗嘅氛圍,啱晒傾偈,坐得好舒服,員工都好有禮貌☺️☺️餐牌好多嘢揀,我哋選擇困難症又發作🤣🤣 由其係啲酒吧小食同cocktail😍😍😍 真係令人想想都想點😍小食來講好推薦呢個招牌豬手條😍😍👍🏼,佢炸得來好香脆,但豬手一啲都唔硬😍😍😍所以會令人想食完一條又一條,點嘅嗰個汁都好特別,有BBQ味,但有加咗少少辣,所以好惹味😋😋Cocktail 我哋都好滿意😝👍🏼 Day dream 有滿滿嘅檸檬味,但又唔係太刺激,裏面仲有少少沙冰嘅感覺,所以都幾特別Buck stop here 裡面 vodka同接骨木花糖漿一齊既感覺好清新☺️👍🏼Maincourse 就不過不失,勝左份量夠大, 真係成人男士既話應該都足夠有餘😝😝👍🏼

Cocktail 我哋都好滿意😝👍🏼

2021-03-10