2021-02-07
呢間Cafe室外嘅部份仲大過室內,鋪滿偽草地嘅空間綠油油,見到已經好開心😍 呢度比較多人會食水煙,成個氣氛都chill啲😛叫咗兩個輕食✌🏻 Pumpkin Sourdough $93 本身個配搭幾得意又好食,好香脆嘅羽衣甘藍配埋南瓜蓉,但個多士燶到黑色仲俾客食,有待改善😓 雖則打卡叫呢個係唔錯😂 Fried Enoki $68 將金菇炸到好脆口,加埋沙律醬係一個幾好嘅小食😋兩杯飲品嘅Flat White $42 同Dirty $45都係偏澀,唔岩我口味👀 好彩有個甜品搭夠😬 Brownie with Ice Cream $58 熱辣辣嘅朱古力蛋糕,加上冰凍嘅雲尼拿雪糕,配番杯咖啡就好正😛整體黎講,嘢食同嘢飲有啲位可以好啲,但係環境幾舒服,同埋都唔會有趕人走嘅感覺,係銅鑼灣行完街,有個位可以慢慢休閒吓,試吓打吓卡都OK嘅😗
Pumpkin Sourdough
Enoki Fried