2019-09-26 30 浏览
今日約飯腳在旺角行街食飯。雖然跟飯腳都食過唔少Burger, 但仍然有興趣再試,真係Burger 沒法擋。今次選了這間德州風味一試,連甜品都食埋。位置在Live stage 旁,如果可遇上唱Live 就好啦行街食飯睇戲,食飯都會有睇戲優惠,好正而且原來這間有啤酒飲,男士會喜歡!而這個Brick Burger好有趣,睇落用料都豐富,唔知個皮係咩味呢。跟朋友好奇好奇中。餐牌好吸引,飲品好靚好似蛋糕。Happy Hour 又得,食沙律、小食、漢堡、墨西哥菜都有好彩剛剛行快兩步,可以唔使等位直入。未睇食物,就睇中左杯奶昔,有香芋味及綠茶味,上面仲有一份雙層的生果窩夫。跟餐要了一杯熱洋甘菊茶,解一解天氣乾燥的口渴感。不飲凍野甜野的朋友可選。墨西哥芝士夾餅,我倆都要了軟餅,QQ的餅底好好味。 飯腳要手撕豚肉,我要了煎牛柳條。 這個墨西哥菜真是開胃之作,有番茄、牛油果醬、酸乳酪、還有微辣的辣椒Salsa 醬,好食又會令人更想食。而牛柳有水準,好有肉味,而手撕豚肉又估唔到好有BBQ風味我們都愛食芝士,所以選了這個藍芝士牛肉漢堡,融了的藍芝士別有一番風味,很喜歡。而且還有煙肉、洋蔥圈、生菜等去襯托漢堡

行街食飯睇戲,食飯都會有睇戲優惠,好正
而且原來這間有啤酒飲,男士會喜歡!

好彩剛剛行快兩步,可以唔使等位直入。

而牛柳有水準,好有肉味,而手撕豚肉又估唔到好有BBQ風味

我們都愛食芝士,所以選了這個藍芝士牛肉漢堡,融了的藍芝士別有一番風味,很喜歡。而且還有煙肉、洋蔥圈、生菜等去襯托漢堡,漢堡本身也不錯,是medium rare, juicy 又夠嫩,所以整體很夾。

加了薯條及酸青瓜是好選擇,因為薯條鬆脆,而酸青瓜爽脆開胃!

而今次好想試的飲品+甜品到啦! 賣相好吸引吧!
這個是招牌芋香奶昔拼窩夫。淡淡的芋香奶昔好滑,有點似我喜歡的芋香雪糕的味道,喜歡!
而窩夫,應該要襯熱食,所以記住一送到就要先試,否則過了氣就會好煙韌,所以要即食。 有cream有生果的窩夫就是甜美組合。

有德州風的美國菜ok啦! 有食、有飲、有甜品,坐得舒服的一晚。

2019-09-26 28 浏览
朋友介紹帶我黎朗豪坊食Burger。喺朗豪坊嘅頂樓,Busking area 隔離。我地坐喺餐廳尾端,如果平時有Event,可以睇住Show 食住Burger 一定好正。我地叫咗個香煎牛腹扒沙律、𥖁塊芝士漢堡同Nachos。牛腹扒沙律都幾大份架,成塊牛扒咁。有少少失望係啲牛扒太熟,有啲硬,不過可能係因為上面嘅花生影響。𥖁塊芝士漢堡嘅造型係好得意嘅,成粒Lego 咁,仲有三隻顏色 random。漢堡有牛扒同車打芝士外,仲有黑椒牛肉。 雖然上碟時芝士未溶,但係開始食時,有牛扒嘅餘溫令芝士溶掉,就係呢稱溶又未溶晒嘅口感最好。我地叫咗肉醬Nachos。一路傾計一路食脆脆Nachos 真係好寫意。我個人喜歡佢有少少芝士,好香。我地仲一人叫咗一杯野飲。Evil Snow White (曲奇雪糕,Vodka),同Black Minion (朱古力雪糕,Baileys )。兩款都有酒味,Vodka嗰款就相對濃啲。我覺得兩款都岩女仔飲。
我地叫咗個香煎牛腹扒沙律、𥖁塊芝士漢堡同Nachos。

2019-09-19
難得忙裡偷閒 當然要食好西輕鬆一下 相約飯腳去旺角朗豪坊走一轉其實最近朗豪坊有不少新面孔 不多不少都感覺新鮮 位於天后既人氣小店Texas Burger早前就登陸旺角朗豪坊 以頂層自成一角半開放式設計 以霓虹燈做裝飾 設有獨特風格卡式座位 雖然坐位不多 不過勝在裝潢夠別緻 打咭影相一流而且Texas Burger正位於Live Stage旁邊 如果遇上Band Show 一邊食Burger一邊觀賞樂隊表演 彷如置身戶外音樂節 感覺好Chill架餐牌食物大致可分沙律、小食、漢堡意粉同特色飲品 種類也頗多 來這裡當然要試試德州漢堡 另外也點了小食同飲品 每人百多元 價錢算公道藍芝士牛肉漢堡SET 全手工製成 賣相吸引 絕對是打卡之選  漢堡包質感軟熟得來帶點焦香 香脆煙韌 包內更塗上牛油 令包外層味道更香濃 加上剛烤過既藍芝士 芝香濃郁 增添了鹹香惹味感 牛肉厚身大件 煎至medium rare肉質軟腍  啖啖肉之餘仲非常juicy 牛味香濃唔膩 充滿肉汁同油香 漢堡仲墊有生菜、炸洋蔥圈及特製醬汁 食落味道層次非常豐富  跟SET仲配有薯條同酸青瓜 酸青瓜酸香爽脆
難得忙裡偷閒 當然要食好西輕鬆一下
相約飯腳去旺角朗豪坊走一轉
其實最近朗豪坊有不少新面孔 不多不少都感覺新鮮

半開放式設計 以霓虹燈做裝飾 設有獨特風格卡式座位
雖然坐位不多 不過勝在裝潢夠別緻 打咭影相一流

餐牌食物大致可分沙律、小食、漢堡意粉同特色飲品 種類也頗多

藍芝士牛肉漢堡SET

全手工製成 賣相吸引 絕對是打卡之選
加上剛烤過既藍芝士 芝香濃郁 增添了鹹香惹味感

牛肉厚身大件 煎至medium rare肉質軟腍
啖啖肉之餘仲非常juicy 牛味香濃唔膩 充滿肉汁同油香
漢堡仲墊有生菜、炸洋蔥圈及特製醬汁 食落味道層次非常豐富
跟SET仲配有薯條同酸青瓜 酸青瓜酸香爽脆
剛好可以中和一下薯條及漢堡既濃味

墨西哥芝士軟皮夾餅 (燒烤手撕豚肉/煎牛柳條)
夾餅可以選脆皮或軟皮 跟飯腳同樣選了軟皮
雖然少了香脆可口既口感 不過換來柔韌軟熟 整體味道更夾更突出
餡料十足 手撕豚肉味道惹味香濃 入口鬆化
配上特製墨西哥風味既辣椒Salsa醬、牛油果醬、酸忌廉及青蕃茄 味道層次就更為豐富
煎牛柳條同樣餡料足絕無欺場 牛柳條意外地入口肉味濃厚

熱洋甘菊茶
雖然只是普通洋甘菊茶包 不過用上Twinings品牌
滿滿洋甘菊氣息 飲落清清地 作為食完漢堡既總結 解膩消滯

2019-09-24 31 浏览
乘坐通天電梯到達12樓 就會見到這家開放式的Texas Burger燒龍蝦溶岩芝士牛肉漢堡 賣相好看,原個龍蝦蝦頭伴碟,Burger裡面的龍蝦用,爽口彈牙,配上芝士後味道更香更濃,令人食指大動。墨西哥芝士夾餅 是日精選之一,餅皮鬆軟,配料十足又有味道,放在一起很有化學作用,挺好吃的。芋香窩夫奶昔 店家最新出品,正值推廣活動中,非常香甜,已經是甜到一個點,嚐甜狂的佳品,上面的topping很容易墮下來,小心喔。黑牛 雪糕有亮點,牛乳味道香濃,都是港式飲品最實際。📍Texas Burger 旺角亞皆老街8號朗豪坊12樓1A號舖
乘坐通天電梯到達12樓
就會見到這家開放式的Texas Burger

燒龍蝦溶岩芝士牛肉漢堡

墨西哥芝士夾餅

芋香窩夫奶昔

黑牛
雪糕有亮點,牛乳味道香濃,都是港式飲品最實際。

📍Texas Burger
旺角亞皆老街8號朗豪坊12樓1A號舖
2019-09-23 31 浏览
炎熱既天氣☀️,當然商場行下。依間位於朗豪坊入面,食漢堡包,西式為主,飲品較為有特式。👨‍🍳👩‍🍳食物質素:🍔鴨肝牛肉漢堡雖然係鴨肝,但都有甘香味,軟熟,配搭牛肉,juicy。跟餐會有薯條🍟,酸青瓜,飲品。套餐叫左茶☕,但茶包唔頹,係Twinings,有驚喜🤩。薯條分量適中,漢堡包皮烘過,加埋酸瓜,唔怕油膩。一個人未必食得晒成個漢堡包套餐。🐔墨西哥飯卷-手撕雞起初以為飯🍚會在墨西哥卷入面,但原來係墊在墨西哥底。一食,少少辣,風味出晒黎,好野味🤓,裏面既手撕雞比我想像中多。皮就在軟熟同脆之間。🍹芋香窩夫奶昔📸影相一流,吸晴😎。鋪滿彩色條,窩夫在奶昔上面。奶昔唔太甜,又有得食窩夫,又有得飲,可以當下午茶同甜品。

👨‍🍳👩‍🍳食物質素:

🍔鴨肝牛肉漢堡

🐔墨西哥飯卷-手撕雞

🍹芋香窩夫奶昔

2019-09-21
下午茶
2019-09-23 69 浏览
Texas Burger - Halfer是天后著名美式漢堡店分店,致力追求創新,引進墨西哥菜式,以Fusion形式推出,更有來自美國的全素漢堡扒-未來漢堡,特別為素食者而設,以推廣美國菜及墨西哥菜的另類餐飲體驗。 呢個熱熔拉可雷特芝士漢堡係我必點既漢堡,上面有新鮮嘅熱熔芝士外,仲有香草豬肉腸同埋薯餅TIM,睇住D 芝士熔果下真係覺得好邪惡呀,熱辣辣嘅芝士拉絲配埋JUICY 嘅牛肉漢堡另一個未來漢堡全球首個用全植物原料制成嘅漢堡扒,無論外表,顏色以至味道都同傳統漢堡極似,漢堡採用左碗豆蛋白,紅菜頭汁和椰子油,而且營養更可嫓美牛肉,每份含20克蛋白質當然唔少得是新出嘅奶昔,頂層係有兩層嘅窩夫,上面仲有粒士多啤梨,而下面就係香濃嘅粉紫色芋頭奶昔,個杯邊仲有好多朱古力碎粒添每條薯條都食到蛋黃醬味,再將薯條點買落個雜莓醬,令口感豐富左
熱熔拉可雷特芝士漢堡
未來牛肉漢堡
招牌香芋奶昔拼窩夫
金黃鹹蛋黃薯條配雜莓酸甜醬
2019-09-22 17 浏览
我好鐘意食麵包 特別係burger😍 今日黎到朗豪坊唔知食咩好 睇水牌見到有呢間食burger 既 睇過食評好似都唔錯 就黎試下叫左一個藍芝士漢堡 漢堡牛都唔錯 唔會話煮得太熟又硬又乾 最怕食到乾爭爭既漢堡包😂 不過芝士味唔太重 多d會好d 男友就叫左個德洲漢堡 有塊菠蘿定洋蔥圈既野 成個漢堡太高 好難一啖食到所有野 所以變左好似逐件分開食😅加錢要左薯條 厚薯條即炸 唔錯!仲叫多左個棒棒炸雞棒 但炸得耐左 好乾 味道就還好整體黎講漢堡包呢個價錢都算好質😎

叫左一個藍芝士漢堡

加錢要左薯條 厚薯條即炸 唔錯!

仲叫多左個棒棒炸雞棒 但炸得耐左 好乾 味道就還好

整體黎講漢堡包呢個價錢都算好質😎
2019-06-01
2019-09-18 22 浏览
We had dinner here one evening, and nearly walked straight past because nobody else was eating there. We are pleased that we gave it a try. The service was friendly and fast. the food was very tasty with large portions. By thetime we left, almost every table was occupied.
2019-09-18 35 浏览
朗豪坊12,13樓嘅餐廳氣氛唔錯, 燈光暗暗地。我哋七點幾去到,要等一陣位。一路等位一路睇餐牌諗定食乜~最近出咗磚塊芝士漢堡,造型好有趣,不過顏色就冇得揀嘅,餐廳指定㗎~呢個漢堡好抵食,$88一個,入面已經有漢堡扒、車打芝士、薰牛肉同生菜,絕對係一個無敵嘅配搭老公就要咗個貴嘢,燒龍蝦溶岩芝士牛肉漢堡,入面有兩大件龍蝦肉同埋厚厚嘅牛肉,超級豐富!加錢轉餐要埋薯條同橙汁我哋仲要咗Buffalo wings! 雞翼炸非常香脆,入面好多汁,食到大家舔舔脷!呢間burger店價錢實惠,好多款漢堡七八十蚊就有交易,下次要再嚟試其他款!

2019-09-17 376 浏览
鍾意食Burger既朋友一定會好執著當中既配料,要求高左,自然想搵間更加有水準既餐廳啦。原來天后有間人氣小店「Texas Burger」早前已經殺入旺角朗豪坊。聽講好多人話試完覺得高水準之作,仲被列入為香港漢堡店十大排名之一,為表示我係Buger迷,今次就同朋友去試一試係咪真係咁堅先!👇📌Brick Cheese Burger - $88▪ Beef Patty ▪ Cheddar Cheese▪ Pastrami ▪ Lettuce▫ 我地揀左個呢個限時優惠「磚頭芝士漢堡」,其實係由漢堡扒、車打芝士、五香薰牛肉、生菜加埋好似Lego形狀既麵包組成。麵包表面烘得好香脆,漢堡扒表面有焦香,夾埋生菜同芝士,味道唔錯,食得過!📌Texas BBQ Beef Burger - $88👉人氣高企既「德州燒烤漢堡」,新鮮出爐特別香口又惹味。包身經烘過咬落脆口帶微甜,裡面有足足6安士既漢堡扒、煙肉、炸洋蔥圈、生菜、車打芝士同埋秘製墨西哥青椒燒烤醬。整體層次非常豐富,芝士呈現半溶狀態,漢堡扒煎得岩岩好,仲保留到肉汁,唔乾身。醬汁香味濃郁,煙肉帶鹹香,非常好食!📌Tacos (Soft) - $
鍾意食Burger既朋友一定會好執著當中既配料,
要求高左,自然想搵間更加有水準既餐廳啦。
原來天后有間人氣小店「Texas Burger」
早前已經殺入旺角朗豪坊。聽講好多人話試完
覺得高水準之作,仲被列入為香港漢堡店
十大排名之一,為表示我係Buger迷,
今次就同朋友去試一試係咪真係咁堅先!👇

📌Brick Cheese Burger - $88
▪ Beef Patty
▪ Cheddar Cheese
▪ Pastrami
▪ Lettuce
▫ 我地揀左個呢個限時優惠「磚頭芝士漢堡」,
其實係由漢堡扒、車打芝士、五香薰牛肉、
生菜加埋好似Lego形狀既麵包組成。
麵包表面烘得好香脆,漢堡扒表面有焦香,
夾埋生菜同芝士,味道唔錯,食得過!

📌Texas BBQ Beef Burger - $88
👉人氣高企既「德州燒烤漢堡」,新鮮出爐
特別香口又惹味。包身經烘過咬落脆口帶微甜,
裡面有足足6安士既漢堡扒、煙肉、炸洋蔥圈、
生菜、車打芝士同埋秘製墨西哥青椒燒烤醬。
整體層次非常豐富,芝士呈現半溶狀態,
漢堡扒煎得岩岩好,仲保留到肉汁,唔乾身。
醬汁香味濃郁,煙肉帶鹹香,非常好食!

📌Tacos (Soft) - $88/2pcs
▪ Achiote Chicken
▪ Pulled Pork
▫ 當然唔少得「墨西哥芝士夾餅」啦!可以揀返
Shell既硬度,我就覺得軟皮會比較夾返個口感。
而餡料選擇都好多,我地分別揀左手撕雞同埋
燒烤手撕豚肉。連埋辣椒Salsa醬、青蕃茄、
夾埋一齊食,整體口感零舍突出呀!

📌Combo – (+$36)
♦Other Drinks - (+$12)
▪ Peach & Pineapple Soda
▪ Lime Soda
▫ 仲可以每個Burger加多個Combo額外包埋炸薯條、
芥末酸瓜同埋野食,但每款野飲既都會影響Combo既
價錢,我就分別嗌左青檸梳打同埋蜜桃菠蘿梳打,
青檸鹹味比較重,而蜜桃著重甜味,兩者都幾解渴。

▪ Fries
▪ Pickle
▫ 厚切薯條即炸即食,食落真係停唔到口呀!
2019-09-16
  • 磚頭芝士漢堡
  • 德州燒烤漢
  • 墨西哥芝士夾餅
2019-09-15 36 浏览
係朗豪坊返工,收工諗住貪方便就係朗豪坊搵下有咩食,最尾就決定去頂樓望望,見到有間食burger,同朋友都想食就入去試試先,果到仲可以聽埋live,正😝首先點左個煙燻鴨肝牛肉漢堡,牛肉好juicy,一淡咬落去勁多汁,配搭埋個鴨肝一齊食,勁香勁好味😋之後點左個北海道香煎帶子青番茄意大利麵,第一次食青蕃茄,佢比起平時食既紅色蕃茄酸少少,酸酸甜甜好開胃。最後叫多個水牛城炸雞翼,皮酥肉嫩,鮮嫩多汁,一淡咬落去就停吾到,仲加埋兩種醬可以點😋最尾埋單竟然3百幾蚊,估吾到環境咁好食物咁有質素一d都吾費,下次一定再黎☺️

2019-09-14 35 浏览
餐廳位在Live Stage旁, 開揚無壓迫感。如遇有質素的表演, 將有多一重的享受。Tea Set並不便宜, 選擇不多, 有點趕客。Tea Set $78 + 10%- 墨西哥蟹肉煎餅- 彩虹特飲蟹肉煎餅充滿蟹肉香氣, 略嫌濕潤, 不夠乾身。反之煎餅烘烤得乾身, 香口, 味道不錯。面頭有少量醬汁配蕃茄, 酸味味, 整體尚算不錯。彩虹特飲外表吸睛, 適合打咭。攪拌後, 第一口有我最怕的藥水味, 不過, 很快便接受到, 可能是甜的關係, 喝完有點起痰。

Tea Set並不便宜, 選擇不多, 有點趕客。
墨西哥蟹肉煎餅 + 彩虹特飲

Tea Set $78 + 10%
- 墨西哥蟹肉煎餅
- 彩虹特飲

彩虹特飲

彩虹特飲

2019-09-03
2019-09-12 37 浏览
漢堡唔定係快餐🍔🍔🍔其實都可以好講究尤其是當加唔唔同地方風味既時候往往令人耳目一新😎光係環境已經贏曬附件仲有水池同俾人唱既地方好chill😋😋😋好relax見到枱面tent card特別介紹呢杯咁靚既奶昔😍😍😍我當然唔會放過叫黎影相打卡呃like都抵啦香芋味道奶昔果然特別😛😛😛一般飲開都係士多啤梨呀,朱古力咁樣淡淡地既粉紫幾自然🤠🤠🤠飲落唔會好甜同好sticky成杯飲野無難道唔heavy但上面兩塊waffle 微乾🥺先黎兩個小食既然係黑西哥風格當然要叫最有代表性既墨西哥脆片🥳有兩種口味🤭分別係肉醬同野菌味我選擇後者喺面頭既醬汁辣辣地有牛油果配菇菇🥑🍄多重口感不錯不錯!!!炸芝士球好好食🍓🍓🍓高度推薦!!!炸得脆同熱辣辣唔在講最正係入面甜甜地既芝士係我食過最唔油膩既芝士波👍👍👍👍之後又到有墨西哥風味既夾餅啦我地鐘意食香口野梗係叫脆皮啦叫左軟殼蟹同手撕雞👍👍👍建議先食軟殼蟹先因為放耐左會有少少油蓋過左蟹既鮮味手撕雞做得唔錯既唔會烤到乾曬而且仲好入味有種獨特既焦香味!Tropical margarita 都幾得意點解上面會放兩粒cute cute熊仔糖架?相信只係裝飾用途黎得漢堡店當然要叫漢
漢堡唔定係快餐🍔🍔🍔

我當然唔會放過
叫黎影相打卡呃like都抵啦

芋頭奶昔

香芋味道奶昔果然特別😛😛😛
一般飲開都係士多啤梨呀,朱古力咁樣

淡淡地既粉紫幾自然🤠🤠🤠

蓋過左蟹既鮮味

手撕雞做得唔錯
既唔會烤到乾曬
而且仲好入味

有種獨特既焦香味!

Tropical margarita 都幾得意
點解上面會放兩粒cute cute熊仔糖架?
相信只係裝飾用途

黎得漢堡店當然要叫漢堡!!!
頭先食太多肉索性叫個素食包包

佢個體積唔會好大
一個女仔應該食得曬
大啡菇味道清新
一切開"標"曬啲汁出黎

芝士同醬汁為個包加分不少
帶起左菇既鮮味

而且仲有薯餅喺入面
原來素食包都可以咁豐富同咁有心機!!!

炸芝士
2019-09-12 44 浏览
尋日同朋友係旺角行街食飯,佢突然興起想食burger,所以就揀左呢間佢之前食過覺得值得再去既餐廳😄兩個人叫咗一個軟殼蟹牛油果牛肉漢堡轉套餐( +$36多咗一杯普通飲品加薯條加酸青瓜), 一份墨西哥芝士雞肉煎餅,同埋一份期間限定嘅磚塊漢堡😂 (呢個朋友好勇於嘗試新事物😂)軟殼蟹牛油果醬牛肉漢堡聽個名就知豐富😁 黎到仲見到成隻軟殼蟹喺中間😯🤤 軟殼蟹脆卜卜,牛肉好juicy,個麵包皮烘過嚟條邊脆脆地,但裏面鬆軟,好好味😋😋 薯條都係新鮮滾熱辣👍👏墨西哥芝士雞肉煎餅係一片薄脆裡面夾左呢兩樣餡,簡簡單單,配埋百搭既牛油果醬不錯👍而個磚塊漢堡口感同樣非常豐富,有漢堡扒,生菜,車打芝士同薰牛肉,薰牛肉有幾重胡椒味,外層麵包顏色係視乎當日供應,我諗小朋友見到一定好中意😁呢度坐得舒服,食物有質素,朋友無介紹錯👏
軟殼蟹牛油果醬牛肉漢堡

墨西哥芝士雞肉煎餅

磚塊漢堡

呢度坐得舒服,食物有質素,朋友無介紹錯👏
泡沫咖啡
2019-09-11
  • 軟殼蟹牛油果牛肉漢堡
  • 薯條
2019-09-11 121 浏览
這間burger店早已久仰大名,記得當時還在銅鑼灣分店時,每晚都大排長龍,因此遲遲也的不起心肝去試。現在店舖搬至朗豪坊,地點方便了很多,這天跟愛吃漢堡的朋友一起來嚐嚐漢堡。有別於一別的漢堡店,這裡多了許多墨西哥風味的菜式。最後點了墨西哥風味雜錦沙律、迷你蟹餅配芒果莎莎醬、德州燒烤牛肉漢堡及招牌抹茶奶昔拼窩夫。墨西哥風味雜錦沙律帶點辣,酸酸甜甜的醬汁十分開胃;蟹餅與芒果莎莎醬也十分夾,酸甜酸甜的;主角德州燒烤牛肉漢堡,配料有炸洋蔥圈、炸煙肉、牛肉漢堡、芝士、生菜及燒烤醬,整個配搭很不錯,燒烤醬是自家調製的,跟一般的bbq醬不同,是帶酸甜的那種,即使吃完漢堡也不會太飽膩的感覺,有驚喜!至於招牌抹茶奶昔拼窩夫,集飲品及甜品於一身,大滿足,哈哈。是很滿意的一頓漢堡餐。

有別於一別的漢堡店,這裡多了許多墨西哥風味的菜式。

墨西哥雜錦沙律

墨西哥風味雜錦沙律帶點辣,酸酸甜甜的醬汁十分開胃;
迷你蟹餅配芒果莎莎
蟹餅與芒果莎莎醬也十分夾,酸甜酸甜的;
招牌綠茶奶昔拼窩夫
至於招牌抹茶奶昔拼窩夫,集飲品及甜品於一身,大滿足,哈哈。

是很滿意的一頓漢堡餐。
2019-09-09
墨西哥雜錦沙律