2019-10-14
星期日去朗豪坊行街,沿住電梯上到最頂層見到一間美式餐廳,未食野就決定試試去。男朋友睇中咗呢個好邪惡既milkshake menu!個半買形設置幾靚👺但男朋友唔想行注目禮德州燒烤牛肉漢堡:一上台可以見到份量十足,包入面有肉塊、芝士、洋蔥圈、燒烤醬,燒烤醬唔會過太濃味而係岩岩好薯條真係炸得好好唔油膩又內裡啖啖薯泥,正份量左:魚柳Taco,右:燒牛肉Taco,我地就選擇咗脆皮,呢個真係好有驚喜,有切丁既番茄沙沙醬、生菜絲、主料同酸忌廉,食落有層次得黎會有爆炸力。男朋友就最中意個咸蛋黃薯條feat.野莓醬,咸蛋黃外層衣好港式,而個醬就西式咁,兩樣野好似怪但食落異常地夾🤤跟漢堡66一set除咗薯條仲有一杯是日milkshake(Berry Love) milkshake唔會太甜奶香同野莓平衡得好好。酸味令成個奶昔無咁甜,中和咗。個招牌真係好華麗好吸眼:抹茶華夫奶昔。但我地一致食唔曬,水果新鮮,個milkshake奶味勁但略抹茶味唔夠同偏甜,但打卡一流旁邊有live stage,夜晚有似會有band guitar show
男朋友睇中咗呢個好邪惡既milkshake menu!
個半買形設置幾靚👺但男朋友唔想行注目禮
份量