2009-05-23
同老公&友人一起食飯,近門口位有d像酒吧,門外還放了幾張枱,好彩我地有訂位,店內裝修都ok,如果可以光返少少會好d,店內還有幾部tv係度播緊足球,不過好彩係無聲既,咁都唔算大影響,如果唔係一定好嘈,講返食物先,叫左以下呢D,不過D名就真係唔能夠完全記得清楚:唔記得個全名喇,仲之就係有幾款唔同既腸喇,一般喇,試到唔同腸既味道,不過我都係鐘意食司華力腸多D 豬手~呢個幾好食,皮又夠脆肉都ok,味道剛好,不過都幾大隻,兩個人就真係食唔哂海鮮酥盒~其實呢個有d似係OK便利店有得賣既芝士磨姑酥一樣,不過呢個就貴D喇,但係都幾好味!什菜飯~個樣就好似好濕,但係食落都真係幾好食,或者我肚餓喇!甜品當然係我就鐘意既心太軟~SIZE都算大,不過唔夠熱,內裡既既朱古力又唔多,但係甜度適中法式蕉糖燉旦~我就得麻麻地整體都唔錯(整體係食物質數+環境+服務態度),應該有機會再黎!
甜品
法式蕉糖燉旦~我就得麻麻地