2009-09-09 34 浏览
與人聚舊,老遠走到來APM一嚐這間餐廳的食物。abt 6:30pm入座,侍應說8:00pm便要結賬離開,個半鐘的dinner時間,應該可以吧散叫如下:芝士洋蔥湯&南瓜湯 : 南瓜湯不俗,可是忌廉味似乎濃過南瓜味,如果南瓜味香濃些會更好。在此不得不提長長的麵包條,不會太硬,非常香脆,當然有點牛油香,甜咸味都配合得很好,送湯也是一流。酸忌廉薯角 : 本人喜歡薯角,見不貴(around$40),而且有酸忌廉,應該不錯吧。薯角是鮮炸的,不過倒覺得有點油膩,份量頗多,至於酸忌廉,味道較淡,可以酸一點,忌廉亦不特出, 不過如果濃味的話整碟都會很膩。雞肉腸 : 不太喜歡腸類東西,但這個反而不錯,不會太濃味亦不覺太肥膩,而且伴碟的有薯餅,雖油但味道很不俗,有薯香,脆脆的送雞腸實在不錯,另外,別小看雞腸的份量,原來蠻長的,可曷此時已開始因薯角而覺飽了芝士波菜卷 : 用超大的碟裝上那三條芝士波菜卷,實在令人有點無奈。卷身不會太厚,內裡的波菜蓉亦做得很不錯,似乎夾雜了少許芝士蓉,不過芝味實在少,唯靠卷面身的汁,但此菜式可算是清新之選。波菜蝦蘑菇飯 : 這個飯做得比較濃味,esp.那些蘑菇飯,是以蘑菇醃製的飯

與人聚舊,
老遠走到來APM一嚐這間餐廳的食物。
abt 6:30pm入座,
侍應說8:00pm便要結賬離開,
個半鐘的dinner時間,應該可以吧

散叫如下:

,可曷此時已開始因薯角而覺飽了

,唯靠卷面身的汁,但此菜式可算是清新之選。
波菜蝦蘑菇飯 : 這個飯做得比較濃味,esp.那些蘑菇飯,是以蘑菇醃製的飯?!個人不太好這類飯,但伴上不少芝士汁、波菜與蝦是不俗的配搭,特別是沒有吝嗇蝦,大大隻的,好好味
。雖眼見飯一小碟,但其實很豐富。
服務不錯,侍應會因應你的進食進度而上菜,因此常留意每桌客人的情況。
環境其實不錯,但桌與桌之間沒多大空間,但仍坐得舒服的。
總言之,這間餐廳其實值得一試,在點的菜式中有一半都覺得不錯且有新鮮感,所以給予OK.

麵包條
麵包條
雞肉腸
波菜蝦蘑菇飯
2009-09-02 6 浏览
近期愛上有pub、open kitchen的英式餐廳,愛那cozy的氣氛,,配一杯合乎心情的cocktails,舒適的心情已為晚餐打開最好的序幕~可能因為地區關係,價錢非常合理,最近中銀信用卡更有精選菜式50%OFF,所以最近數次來APM都一定來這餐廳呢~~(只有今次有帶相機影相,但其他都順便介紹埋啦~)烤雞肉腸配酸椰菜($24中銀卡價):只可以用靚腸來形容,塗點芥末再和酸椰菜一同放入口,竟有身在德國的感覺~~:烤豬肉腸($52):差不多多枱必點,外形趣緻味道卻沒有第一個好~蟹肉南瓜湯($12中銀卡價):不過不失,可能因為自己都可以煮到,不過味道是可以的~肉醬薯角($52):好味!!熱辣辣配上份量剛好的肉醬,叫人一叉接一叉~雞翼($52):也不是難食,只是好肥,味道普通~忌廉什菌飯($28中銀卡價):非常讚!!!用PAN上的飯長時間都仲係熱辣辣,汁有鮮味又不太咸,難得係濃淡稀稠和份量都剛好,食材在口腔內融為一體,滋味得很!海鮮番茄扁面($78):雖然相對有點貴,卻是值價啦~茄汁是傳統用大量洋蔥、番茄煮出來的,沒有加茄膏,很難得的食到原始的鮮茄味,海鮮也有2隻大蝦,一點青口和魚,全都保留

雞翼($52):也不是難食,只是好肥,味道普通~

海鮮番茄扁面($78):雖然相對有點貴,卻是值價啦~茄汁是傳統用大量洋蔥、番茄煮出來的,沒有加茄膏,很難得的食到原始的鮮茄味,海鮮也有2隻大蝦,一點青口和魚,全都保留海鮮應有的味道~(試想想PIZZA HUT的肉醬意粉那嗆喉的味道!)

葡國雞扒飯($62):熱度足,只是比起忌廉什菌飯便沒什麼叫人番吃的意欲~

不知名的熱情果飲品($42中銀卡BUY 1 GET 1 FREE):坐吧枱那侍應哥哥見我們食太Full而調的,酸咪咪冰冰涼涼,yummy~

杏仁布甸($19中銀卡價):小儀一向不喜歡杏仁味道的食品,但有時又唔知點解會叫,布甸其實都滑,只是真的太飽了~喜歡杏仁味的可以一點.

以上其實是總結了呢1個月來3次點過的食物,而信用卡優惠好似到9月尾~不過有無卡都係$100左右,值得推荐呢~
雞翼&蟹肉南瓜湯~
便便豬肉腸~
葡國雞飯~
Passion fruit heaven~
Almond pudding~
2009-08-23
雞翼&蟹肉南瓜湯~
便便豬肉腸~
葡國雞飯~
Passion fruit heaven~
Almond pudding~
  • 海鮮番茄扁面
  • 忌廉什菌飯
  • 肉醬薯角
  • 烤雞肉腸配酸椰菜(
2009-08-27 24 浏览
約8點PM, 3位等位約半小時內.. 終於可以坐入面啦在APM而言, 這餐廳的環境比較特別,昏黑的燈光帶點浪漫,窗口正正看著月台等車的人.. 而我們就享受著豐富的晚餐頭盤- 三文魚凱撒沙律(6/10分) $6X: 比較一般,菜比較少,3文魚有3片,其他配料好似麵包粒,燎肉碎亦比較少, 好彩個汁幾好味,開下胃先 紐西蘭一級牛柳扒(6.5/10) $142: 賣相好吸引,叫左5成熟,外面熟入面香軟既感覺好想令一咬入去,有點可惜既係, 個扒完全冇牛柳味 .. 叫左個磨姑汁..點下點下就好似淨係食個汁咁...或者下次試下叫肉眼.西冷果D.... 失望 ,薯條亦係一般貨不過OVERALL 煎既技術係OKAY既, 而牛既口感亦係好既,所以6.5分蕃茄汁海鮮意粉 (8/10) : 有落茄膏, 茄汁味唔會COVER左意粉同海鮮既味道,又唔會話太酸/甜, 海鮮方面有蝦.由魚,蠔等 , 芝士磨菇焗飯 (8.5/10) : 一黎到見到D飯咁既色(黑黑地),有幾分好奇,一食落口, ,原來個飯除左材料有磨菇之外,D飯仲係用磨菇汁炒過既 ,最上果層係芝士味,之後就係香濃既磨菇味,咬咬下就有陣飯香 我諗中2 磨菇

約8點PM, 3位等位約半小時內.. 終於可以坐入面啦
在APM而言, 這餐廳的環境比較特別,

頭盤- 三文魚凱撒沙律(6/10分) $6X:

紐西蘭一級牛柳扒(6.5/10) $142:
或者下次試下叫肉眼.西冷果D.... 失望
,薯條亦係一般貨

又唔會話太酸/甜, 海鮮方面有蝦.由魚,蠔等 ,

一食落口,
,原來個飯除左材料有磨菇之外,D飯仲係用磨菇汁炒過既 ,
最上果層係芝士味,之後就係香濃既磨菇味,咬咬下就有陣飯香

我諗中2 磨菇味既朋友CAN TRY, BUT 個飯既材料我覺得太少 ,
真係得磨菇 =___= ''..所以唔可以滿分啦 哈哈
TROPICAL SURPRISE (9/10) : 或者你一打開飲品個MEAU,真係好想叫番杯,
選擇都OKAY多, 呢杯就好似冇酒精成份既, 因為今日太HOT啦,想飲D FRESH D
呢杯有PASSION FRIUT,LEMON果D, 真係好FRESH又唔酸 ,$30幾蚊左右
OVERALL, 每樣野既價錢係適中, 環境幾好,服務唔錯,問佢野真係會用心答你
有機會,下次再黎食下其他
TROPICAL SURPRISE
蕃茄汁海鮮意粉
紐西蘭一級牛柳扒
芝士磨菇焗飯
TROPICAL SURPRISE
蕃茄汁海鮮意粉
芝士磨菇焗飯
2009-08-25 7 浏览
由於近H&K的公司, 相約放工後,要不用等位的, 便到這裡晚餐, 今次已是第三次的光顧了焗海鮮面包湯 ==> 包焗得熱, 是麥包來的, 食起來有麥香味, 正呀 ! 另外湯都好味道, 足料的, 有蝦,魷魚,青口及魚肉焗千層牛膝肉面==> 有水準, 好味 !三文魚凱撒沙律==> 味道OK,但太多油了鮮蝦帶子酥盒==> 海鮮配菠菜汁味道OK,但酥皮不夠香脆磿菇焗飯 ==> 菇不多,而且汁的味道有點怪豬肋骨 ==> 好蜜糖味, 肉質一般蛤肉墨魚汁意大利粉 ==> 味道較淡, 好一般的總括來說, 食物質素可以, 價錢亦自合理, 服務態度都OK

焗千層牛膝肉面==> 有水準, 好味 !

三文魚凱撒沙律==> 味道OK,但太多油了

鮮蝦帶子酥盒==> 海鮮配菠菜汁味道OK,但酥皮不夠香脆

磿菇焗飯 ==> 菇不多,而且汁的味道有點怪

豬肋骨 ==> 好蜜糖味, 肉質一般

蛤肉墨魚汁意大利粉 ==> 味道較淡, 好一般的

總括來說, 食物質素可以, 價錢亦自合理, 服務態度都OK
2009-08-16 17 浏览
apm好多食店都試過了, 今日專登試吓table 18好唔好....入去之前望望menu, d $$好似幾合理咁bor...我們2個人都有一張4人枱坐吓, 幾好.....落了order未幾, waiter便送上2支長長的bread stick, 好好食bor, 唔知係唔係自家制?! 帶子海蝦vou-au-vont : (*****) : 見到隔離枱叫, 好似好好食 (之後見到枱枱都order咁滯), 3隻蝦加1隻帶子, salty 咗少少, 墊底d cream of spinach好好食, 唔太heavy, vou-au-vont 都ok, 不過有d油味......, 雖然係entree, 不過size都幾大, 2個人share剛剛好..... 小食pink : (****) : 可以一次個試唔同款式野食, 不過大部份都係炸物, 有炸雞翼(好食), 薯角(好新鮮, 老公覺淡, 我就話ok), calamari (普通), 春卷(普通), ribs (味道幾好, 有honey香, 不過有d乾), 腸(standard, 老公話皮好厚) ; 比咗2種sauce我地, 有ketchup &

小食pink : (****) : 可以一次個試唔同款式野食, 不過大部份都係炸物, 有炸雞翼(好食), 薯角(好新鮮, 老公覺淡, 我就話ok), calamari (普通), 春卷(普通), ribs (味道幾好, 有honey香, 不過有d乾), 腸(standard, 老公話皮好厚) ; 比咗2種sauce我地, 有ketchup & worchester, 其實佢地可以home made一d sauce, 會special d....

波子腸&hashbrown (*****) : 見到menu有咁多腸, 都仲d腸應該係佢地d招牌貨, 上桌的時候有個鑊仔heat住, 仲支支聲, 不過腸係其次, 都係個hashbrown最好食!!!

下次一定再過.....
2009-07-14 17 浏览
某天去APM看電影,看之前去Table 18吃午餐.lunch time很多人,要預先訂位.午餐有三款set選擇,第一款是最平的沙律餐,五十多元.其他是有主菜的,價錢有平有貴,視乎吃什麼.多十多元有沙律又有主菜,我們決定要有主菜的set.沙律是自助式,任吃.小小的salad bar,只有幾款食物.不求好吃,只求吃得飽.菜salad都已是伴好醬,不能自己選菜和醬. 有點失望. 炸蝦墨汁意粉蝦都算大隻,未算很新鮮但也不差.意粉軟硬適中. 什菌意粉適量的白汁,不'溜', 不錯.六十多元,有湯,有任食salad,有意粉,不算貴吧.下午茶比較少人,午餐時段非常多人,所以有點吵.
某天去APM看電影,看之前去Table 18吃午餐.
lunch time很多人,要預先訂位.
午餐有三款set選擇,
第一款是最平的沙律餐,五十多元.
其他是有主菜的,價錢有平有貴,視乎吃什麼.
多十多元有沙律又有主菜,我們決定要有主菜的set.
沙律是自助式,任吃.
小小的salad bar,只有幾款食物.
不求好吃,只求吃得飽.
菜salad都已是伴好醬,不能自己選菜和醬. 有點失望.
炸蝦墨汁意粉
蝦都算大隻,未算很新鮮但也不差.
意粉軟硬適中.
什菌意粉
適量的白汁,不'溜', 不錯.
六十多元,有湯,有任食salad,有意粉,
不算貴吧.
下午茶比較少人,午餐時段非常多人,所以有點吵.

soup and salad
炸蝦墨汁意粉
雜菌意粉
2009-04-23
2009-07-13 9 浏览
第 3次黎食 buffet la~~因為呢度價錢 ok, 野食/ service都 very satisfy 所以再度光臨不過 dessert好快就無再出, 熱食同 salad keep住出所有野都非常好, 要留個食評讚1讚今日食得最多既係 薯條, 唔知佢焗定炸啦. 口感好好 食落好薯味 正!!
第 3次黎食 buffet la~~

所有野都非常好, 要留個食評讚1讚

2009-07-12
2009-07-12 6 浏览
打算今日嚟呢度試試,嘩原來3點鐘有下午後茶Buffet,超多人囉但都唔及apm個場多人,個個都想同劉德華有近距離接觸我哋都冇打算食Tea Buffet($78成人),但都唔畀入,要等到夠鐘先可以入去食巴閉洋葱湯($32),唔太特別三文魚凱撒沙律($68),OK唔錯,但個醬汁似係用油唔係用醬唔多同出面嘅餐廳,不過都好食鮮蝦帶子酥盒($68),幾好都好新鮮,個酥皮好香脆,海鮮下面仲有少少菠菜汁肉腸配薯餅(免費會員優惠),肉腸都幾好可以唔架醬汁食都已經夠味,個薯餅係用薯仔切絲煎成,唔會太肥脷凍檸茶($32),唔屬於大杯裝其間開始食之際,劉德華到場(apm)唱歌,有劉德華歌聲伴住食Tea,意外收獲

打算今日嚟呢度試試,嘩
原來3點鐘有下午後茶Buffet,超多人囉
但都唔及apm個場
多人,個個都想同劉德華有近距離接觸

洋葱湯($32),唔太特別

2009-07-11
鮮蝦帶子酥盒
薯餅配肉腸
2009-06-25 1 浏览
因為要預早慶父親節, 而大人又肯就範食西餐, 小女于見呢到好多笑面, 又係我公司附近, 都要預早幾日book定位 預定6:30 到, 人流還不多 6人到齊, 各人自已order心水食物了 蟹肉南瓜湯 : 小女子因為獨愛南瓜梗要先來個湯浪浪口, 蟹肉一絲絲有鮮甜味, 南瓜夠creamy 又不會過份濟口, 好味酥皮龍蝦湯 : 老豆大人話無乜料 … 我地串佢:“成隻龍蝦比你食好唔好?!” 雞肉腸伴薯蓉 (Coupon送) : 正常野, 薯蓉又幾好味 磨菇湯 : mom 以九秒九極速飲光西冷排件薯條 (3 sets) : 試左一口, 八成熟牛排有點渣, 而薯條炸得過了點火喉, 好燶喎, 食唔晒浪費左好多 墨魚汁意粉 : 阿妹食到食隻嗚咀狗咁, 不過佢話幾好味 焗雞排磨菇飯 (本人) : 雞排有5,6 大件, 磨菇飯很香有徽焦, 但味道過咸, 食下講下….. 我呢個飯筒都係免強先食得晒, 真係好鬼咸, 我要飲水 ~~ Mixberry juice : 賣相幾靚, 相信佢d 飲品係強項 好飽情況下都要左 3 款甜品 杏仁酥皮千層雪糕 : 有成4-5 層仲要加流動既雪糕, 真係見到都溜, 所以
都要預早幾日book定位

預定6:30 到, 人流還不多

6人到齊, 各人自已order心水食物了

磨菇湯 : mom 以九秒九極速飲光
墨魚汁意粉 : 阿妹食到食隻嗚咀狗咁, 不過佢話幾好味

好飽情況下都要左 3 款甜品
杏仁酥皮千層雪糕 : 有成4-5 層仲要加流動既雪糕, 真係見到都溜, 所以我無試
清酒燉蛋白(2 份) : 驚喜, 微微清酒味, 味道清新, 小朋友也可以食, 燉蛋又夠滑, 正
心太軟 (無雪糕 ) 都要賣40 蚊, 幾貴, 個邊燶左小小, 朱古力當然唔係咩靚貨 (靚既比我都未必食得出, 下次要問問甜待魔前輩點分先得) , 又唔流心, 唔掂

因為和家人食飯, 可以真我流露 (講野大聲, 食野大啖....爽!)

整體:有1-2 個waiter 比較 "拾" , 平均反應都係慢

有 VIP 85 折coupon
外面成村人等位, 旺 !
送的腸, 龍蝦湯
送的腸, 龍蝦湯
甜品時間
  • 清酒燉蛋白
2009-06-24 7 浏览
之前食過tea buffet., 今次再來試試個dinner, 又真係唔錯喎~而佢個南瓜奄列有驚喜添呀~~ 大 大 份, 好飽肚~最正都係個南瓜湯..只係hk28..但真係好好好好味呀..而家重掛住佢呀..今日會去試下佢既salad bar lunch..我諗都會好ok..

而佢個南瓜奄列有驚喜添呀~~ 大 大 份, 好飽肚~

沙津...食左一半先記得映相
呢個湯..正好睥呀~
沙津...食左一半先記得映相
呢個湯..正好睥呀~
  • 南瓜湯..南瓜奄列
2009-06-20
我早兩日連續同唔同GE朋友去這間店不過我兩日都主要食小食為主未試過食主餐我第二張相係豬仔骨唔差架!係D骨差少少未算太入味lee 間野近近地地鐵站都幾方便而且同朋友飲野環境唔差
我早兩日連續同唔同GE朋友去這間店
不過我兩日都主要食小食為主未試過食主餐
我第二張相係豬仔骨唔差架!係D骨差少少未算太入味
lee 間野近近地地鐵站都幾方便而且同朋友飲野環境唔差
好好味架!
2009-06-19
好好味架!
朋友經常行過呢間野都好多人等位, 所以好想黎試吓. 唔知係唔係因為係星期日既朝早, d人無咁早起身, 我哋今日去到時既時候餐廳都未坐滿. 見到門口話有個lunch buffet, 睇過佢meau見如果散叫可能都係差唔多價錢. 行入去見到佢哋個buffet又好似幾多野食咁. 所以我哋就揀左食buffet. 一坐底, 有個姐姐見我個袋打開個大大既口, 即刻話幫我搵d野笠住, 如果唔係行出行入驚我唔見野, servic ok!!$98 + 10% = buffet + soup + 一杯飲品, 都幾抵喎~~~佢哋今日個湯係紅腰豆忌廉湯, 幾特別喎~~ 個湯係粉紅色. 不過本身腰豆既味就唔重, 所以我都只係飲到忌廉湯既味道, 不過味道唔錯, 唔會太濃.餐茶我點左杯熱咖啡.... 我覺得咖啡味唔夠, 同埋唔夠熱.... 呢個係全餐既敗筆.至於野食, 我今日專攻沙律~~~ 佢有5款唔同既沙律~~~ 5款我都覺得好好味. 佢嗰個沙律汁唔會係普通嗰d卡夫醬, 千島嗰d~~~ 好開胃好好味. 其中蕃茄沙律仲有火箭菜tim呀. 我個frd話我次次都夾沙律, 淨係食沙律都食飽. 但係呢d菜係超級市場買好貴,

至於野食, 我今日專攻沙律~~~ 佢有5款唔同既沙律~~~ 5款我都覺得好好味. 佢嗰個沙律汁唔會係普通嗰d卡夫醬, 千島嗰d~~~ 好開胃好好味. 其中蕃茄沙律仲有火箭菜tim呀. 我個frd話我次次都夾沙律, 淨係食沙律都食飽. 但係呢d菜係超級市場買好貴, 但係呢到就可以係咁食, 我覺得淨係食菜都可以食到回本.

另外佢仲有牛扒, 羊腿, 德國腸仔, 咖哩雞, 秋刀魚等等熱盤. 不過最好食我覺得係芝士焗西蘭花 (又係菜....), 有一層芝士均勻咁舖係d西蘭花既上面, 唔會話得少少芝少要乾啃西蘭花. 不過秋刀魚就麻麻, 因為佢無將魚肚入面d野ling晒出黎. 嗰個位係食得既, 好多餐廳都唔會ling. 不過我覺得ling左出黎會好d囉.

甜品區方面有自家制雪糕, brownie, 朱古力蛋糕, 奶凍, apple clumbe...., 其實我都唔係咁sure佢d甜品既名, 因為佢d名牌同d甜品唔係咁match. 佢d name card係for tea buffet 既甜品, 變左見到名牌ling左前面嗰杯, 但係食落又好似唔係嗰回事. 試過ling左3個以為係唔同既野, 食落去係同一樣野. 不過佢d甜品就麻麻. 我平時最愛既朱古力蛋糕同brownie都唔夠朱古力味. 自家制雪糕打得唔夠滑, 食到有少少沙. 但係甜度啱啱好唔會話太甜and一味落香油.

我哋坐到3點幾, tea buffet要開始d waiter先同我講要清場. 行出去既時候我哋見到佢哋已經ready緊tea buffet d 野. 我見到tea buffet依然有嗰5盤沙律, 甜品又多d. 下次我會再黎食佢個tea buffet. 讚!!
賣相討好既紅腰豆忌廉湯
賣相討好既紅腰豆忌廉湯
  • 各式沙律
2009-06-05 23 浏览
上2個月去過 APM 5 個間 Table 18, 好正, 今次再去多次, 估唔到又有新野呀今次3個人, 沙律吧既份量可以多d, 不過又係食個幾款, 冇咩新意 餐湯方面係....>.< 白湯不過....主菜先係最好我就叫左 燒春鷄配耶汁飯....隻鷄都有半隻..加上好肉加上又入味...食得都幾飽..不過d 汁咸左少少...而所謂耶汁飯...只係白飯加d耶汁味而已...總括黎講係好食.....招乎都好好而我同事就叫左...三文魚幼麫配淡咖哩汁....d三文魚ok啦....不過淡咖哩汁其實係冇咩味...我試左少少都覺得ok咁....普通菜色....

不過....主菜先係最好

2009-06-03
2009-05-28 13 浏览
由於係牛下既大排檔食得唔好味之餘~ 仲要大家意猶未盡... 係諗緊地方之際就有同學仔提議去table 18~ 成日經過都係門口無入去試下... 今次大定都係食甜品為主~ 好好味呀...以我一個唔太好綠茶產品既人黎講~ 唔知今次點解好想食綠茶芝士蛋糕... 賣相靚之餘仲幾吸引~ 食落的確唔錯既味道... 綠茶品味唔太濃~ 而且甜度適中... 果杯oreo餅碎朱古力真係好好飲~ 唔會太甜而且朱古力味好濃郁... 又白又滑~兩位同學食左個朱古力熱情果心太軟... 味道無試過唔知道~ 不過一個硬一個軟... 水準唔係太一致~
綠茶芝士蛋糕
2009-04-10
綠茶芝士蛋糕
2009-05-25 14 浏览
夜晚8點幾先放工~ 想食餐舒舒服服西餐, 老公建議去table 18。之前食過weekend 既buffut, 覺得食物質素不錯, 點知晚市一樣咁正~我地2個人食糧細細, 呢度食物既細portion 幾岩我地, 唔駛浪費食物~我地叫左黑醋什菌沙津, 好味~ 呢度既salad 做得唔錯, 唔係求其俾d 生菜加d sources個隻~ 食落口有d 微溫, 唔會凍冰冰. 個感覺幾特別~意大利菠卷: 一份3條, 好有cheese味, 但又唔會太濃, 可惜份量好細, hk$7x 一個, 有d貴~ 焗什菜飯: 配上五穀飯底, 煮得好lum, 可惜同d 什菜唔係好夾. 呢個一般蟹肉南瓜湯: 有驚喜! 蟹肉唔小, 好有南瓜味, 飲完又唔會太流. 呢個係全晚最正呀~有kp 咭, 埋帶都係hk$210, 底呀!

有kp 咭, 埋帶都係hk$210, 底呀!
蟹肉南瓜湯
沙津