SuperNormal九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖味道指數:⭐⭐⭐⭐⭐抵食指數:⭐⭐⭐⭐⭐環境指數:⭐⭐⭐⭐服務指數:⭐⭐⭐⭐食物推介:麥啤浸柚子脆皮德國鹹豬手 $178,黑醋鵝肝安格斯牛肉漢堡 $148,柑橘橙皮味白啤 $64SuperNormal 鄰近港鐵九龍灣站,交通方便!😄😄😄食店會為招牌美食提供本月優惠,今個月的優惠是麥啤浸泰式秘製汁脆皮德國鹹豬手(辣) 及 麥啤浸柚子脆皮德國鹹豬手,兩款均由原價$228減至特價 $178!❤️❤️❤️麥啤浸柚子脆皮德國鹹豬手:鹹豬手的脆皮部分烤至金黃酥脆,肉質嫩滑多汁,味道鮮美,麥啤帶來了淡淡的麥芽香氣,與柚子的酸甜果香相融合,微妙的鹹香和口感令人難以抗拒!👏🏻👏🏻👏🏻黑醋鵝肝安格斯牛肉漢堡:安格斯牛肉的非常優質,具有鮮嫩和多汁的口感,黑醋鵝肝很有豪華風味,奶油般的質感和鵝肝獨特的美味與安格斯牛肉完美結合,帶來了啖啖好滋味!😋😋😋柑橘橙皮味白啤:啤酒充滿果香,口感清爽,淡黃色澤的白啤帶有微微的苦味和麥芽香氣,氣泡細緻而豐富,絕對值得一試!👍👍👍食店尚有其他 Craft Beer、Wines同 COCKTAILS,種類繁
SuperNormal

味道指數:⭐⭐⭐⭐⭐
抵食指數:⭐⭐⭐⭐⭐

環境指數:⭐⭐⭐⭐

服務指數:⭐⭐⭐⭐

SuperNormal 鄰近港鐵九龍灣站,交通方便!😄😄😄

食店尚有其他 Craft Beer、Wines同 COCKTAILS,種類繁多,賣相精美,可供客人選擇!😍😍😍
2023-11-06 28 浏览
淘大入面真係有好多餐廳,但路過見到本月大優惠,#麥啤浸泰式秘製汁脆皮德國鹹豬手 做緊特價,仲寫明係用麥啤慢煮24小時,每日限賣20隻,作為 #肉食大王 , 你好清楚本麻甩會做啲咩😋🐷🍖麥啤浸泰式秘製汁脆皮德國鹹豬手先講個皮,真係做到好脆,加埋泰式醬汁,有效減輕佢果份肥肥嘅感覺!而講明用24小時慢煮先真係高質,啲肉好香濃而且勁淋!係我心中數一數二嘅豬手!🦪🍸白酒煮法國藍青口藍青口其實都幾難煮,1分鐘就會煮到縮晒,要做到好口感又入味,真心考功夫!呢個青口口感一流,同時奶油同白酒汁真心有風味,看到廚師的功架!🍝 蒜片紅椒藍蟹肉扁意粉餐廳用左大量嘅蟹肉碎加入意粉、蝦同埋雜菌一齊炒,令整個意粉都充滿着海鮮嘅味道!令人一試難忘!美味程度:😋😋😋😋😋環境指數:🎇🎇🎇🎇番食機會:🦍🦍🦍🦍📍 #SuperNormal (淘大商場) (九龍灣)九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖

🐷🍖麥啤浸泰式秘製汁脆皮德國鹹豬手

🦪🍸白酒煮法國藍青口

🍝 蒜片紅椒藍蟹肉扁意粉

美味程度:😋😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇🎇
番食機會:🦍🦍🦍🦍

📍 #SuperNormal (淘大商場) (九龍灣)
2023-11-06
2023-11-03 48 浏览
約護士朋友食飯真係好難,終於happy Friday 約到佢!食個美味西餐🥰🥰黑醋鵝肝安格斯牛肉漢堡🍔安格斯牛肉,牛肉味濃郁,鵝肝入口即溶又知味道豐富,配上酸酸甜甜的黑醋,把整個漢堡的味道提升起來,吃出來是有層次的漢堡包!最欣賞是返屋企焗到很香脆!十分有誠意!麥啤浸泰式秘製汁🐷脆皮德國鹹豬手(辣)用啤酒浸過的豬手肉質特別好,德國鹹豬手,最緊要係個皮夠脆!呢度做得好優秀!沒有之一!墨西哥粟米片🇲🇽水牛芝士滑一滑同埋牛油果醬加埋肉醬再放入焗爐拎粟米片陣間香脆!送啤酒一流!玫瑰荔枝梳打🍸有原粒荔枝肉!是夏日的消暑飲品!豬手真係好好食🥰趁有優惠食多轉先😋

黑醋鵝肝安格斯牛肉漢堡🍔

安格斯牛肉,牛肉味濃郁,鵝肝入口即溶又知味道豐富,

麥啤浸泰式秘製汁🐷
脆皮德國鹹豬手(辣)

墨西哥粟米片🇲🇽
水牛芝士滑一滑同埋牛油果醬
加埋肉醬再放入焗爐拎粟米片陣間香脆!
送啤酒一流!

玫瑰荔枝梳打🍸
有原粒荔枝肉!是夏日的消暑飲品!

豬手真係好好食🥰趁有優惠食多轉先😋

• 黑醋鵝肝安格斯牛肉漢堡
.#foodie #hk #hkfoodie #HTB美食推介【九龍灣具情調西餐|嘆住手工啤酒鋸豬手🍖】小編好耐未試過去一間餐廳係俾咁高分啦🤩🥳唔係講笑,真係樣樣嘢都做得好好🤣.🐨柚子蜜啤浸脆皮德國鹹豬手 $178推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️鹹豬手外皮香脆,肉質柔嫩,最緊要係唔會死鹹😋仲要有少少柚子蜜啤嘅香味,配埋酸菜或芥茉醬食,增加左口感之餘仲唔會好膩...睇佢宣傳每日限量20份係$178之後原價$208,大家要食就要早啲去啦😎.🐨三重奏芝士安格斯牛肉漢堡 $106推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️成個漢堡整體好厚身,漢堡包係甜甜地烘脆咗值得加分👍🏻安格斯牛肉唔會煎得好乾,大約係八成熟左右切落見到少少粉紅色,最緊要係保持到肉汁😋配埋芝士蕃茄同生菜食,味道好平衡,食晒成碟都唔會好大罪惡感~.🐨手工啤酒小麥蜂 $64推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️小編平時其實比較少飲酒,但就好鍾意香港製造嘅手工啤,見到呢間餐廳有即刻叫咗嚟試一試🍺酒味唔會好重,但係有小小麥味同埋蜜糖味,適合少女飲...最緊要係呢款手工啤唔會好似一般啤酒咁飲到成肚氣,Chill住一邊嘆住豬手飲手工啤係絕配🤭-----☼-----☼-----☼-----☼----
.#foodie #hk #hkfoodie
#HTB美食推介
【九龍灣具情調西餐|嘆住手工啤酒鋸豬手🍖】
🐨柚子蜜啤浸脆皮德國鹹豬手 $178
🐨三重奏芝士安格斯牛肉漢堡 $106
🐨手工啤酒小麥蜂 $64
推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-----☼-----☼-----☼-----☼-----☼-----
SuperNormal
📍地址:九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖
🐨推薦度:😋😋😋😋😋/5
💰人均價格:$150-200
🪸環境:👾👾👾👾👾
🗣️服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
📸食物打卡度:💡💡💡💡💡
🛠️分類:#HTB九龍灣 #HTB西餐 #HTB酒類
#九龍灣美食 #九龍灣 #西餐 #情調 #鹹豬手 #豬手 #漢堡 #手工啤酒 #薯條 #美食推介
  • 柚子麥啤浸脆皮德國鹹豬手
  • 三重奏芝士牛肉漢堡
2023-11-02 42 浏览
餐廳招牌麥啤浸柚子脆皮德國鹹手,很有驚喜,皮很酥脆,肉也不乾,比很多德國餐廳做得更好。白酒忌廉法國藍青口,個白酒忌廉汁好正,要來點蒜蓉包一流,藍青口質素唔錯,好滑。見到呢間西式餐廳竟然有啲日式串燒,好奇心驅使又想試吓佢係咩質素,叫咗一串厚燒牛舌,估佢唔到,又真係做得唔錯。佢有10幾款手工啤,一坐低睇餐牌已經吸引咗我嘅視線,因為價錢又唔貴選擇又多。飲咗兩支Ale Viven Chocolate Stout味道複雜,泡沫細緻,帶有朱古力味之餘還滲出淡淡的黑果香氣。顏色雖然很深,其實酒精度不高,只有5.5%。這個用來配襯麥啤慢煮豬手,一流。Quintine Blond 水蜜桃芒果香氣,餘韻悠長,這個酒精度比較高,有8%,但極容易入口,很適合配襯藍青口。選擇了坐在室外位置,飲下啤酒食吓豬手,渡過了一個開心愉快的黃昏。

飲咗兩支Ale
Viven Chocolate Stout

Quintine Blond
2023-10-31 57 浏览
男朋友生日佢話想食牛扒近近地試下呢間 反正開左咁多年都未食過環境唔大 都唔算逼入去果時就黎四點店員話四點半落場 四點半前要ORDER 可以慢慢食所以我地快快手落單 野食齊就比左錢先我地叫左西冷 牛柳一個跟餐湯 一個跟沙律埋單仲有全單8折 折完二佰幾都真係幾平味道方面正正常常牛扒似冇解凍就煎 所以口感唔淋 幾鞋口同埋野食溫度唔夠熱 特別係個餐湯 熱啲會好啲
男朋友生日

2023-10-31
庆祝纪念
生日
2023-10-30 1689 浏览
平時媽咪煮飯買餸餐餐諗食咩,都諗到頭痛😵‍💫今晚一於約媽咪出去行街shopping食飯鬆一鬆😆九龍灣淘大開咗好多新店,一於去朝聖下,行到肚餓,經過一間西餐叫Super Normal,佢promote緊德國咸豬手,我同媽咪急不及待咁飛入去😄環境舒適寧靜,大約有20張枱左右,裝修精緻,有個bar枱區,我地選擇小角落坐低Menu以西餐為主,有二人餐同其他主食,媽咪話想食豬手,所以毫無懸念就選單點白酒煮法國藍青口配蒜蓉包 | $118藍青口係my favorite之一,睇到即點,個醬真心好味,夠香濃又唔太咸,占滿醬汁嘅蒜蓉包係👍,青口數量多又入味照燒日本鰻魚扁意粉 | $152條日本鰻魚真係有成隻碟咁長😮照燒汁入哂鰻魚肉到,令意粉好好味柚子脆皮豬手 | $178本身有泰式秘制汁同柚子汁兩種選擇,但媽咪唔食辣😂所以點咗柚子味,一上菜已經好吸引,熱辣辣脆卜卜,睇到都流哂口水,另外配左個蜜糖芥末醬,好好味呀~雖然食到好飽,但都清哂碟2個人食到飽碌碌,覺得性價比高,可以下次再嚟
白酒煮法國藍青口配蒜蓉包
白酒煮法國藍青口配蒜蓉包
照燒日本鰻魚扁意粉
柚子脆皮豬手
2023-10-27 31 浏览
上星期放工行過淘大商場,去左「Supernormal」食晚飯,餐廳燈光柔和,酒吧嘅感覺,有串燒、漢堡、沙律同啤酒等等,好啱放工後嚟度輕鬆一下!而且餐廳嘅食物質素真係好高,其中一定要試嘅係佢哋嘅泰式秘製汁脆皮豬手,好味又抵食!我哋點咗好多款食物,首先係泰式秘製汁脆皮豬手。豬手炸得金黃酥脆,肉質嫩滑,配埋泰式秘製汁,酸辣開胃,味道正宗!每一口都令人回味!🍖🐷🌶️🔥😋芥末牛肉沙律係另一個推介!牛肉切得薄片,配上芥末醬汁同新鮮蔬菜,口感豐富,味道清新又有咬口,真係好開胃!🥩🥗🌿🌽😍墨西哥栗米片係一個特色小食!栗米片炸得脆口,味道香濃,配上墨西哥風味醬汁,酸辣可口,一啖落肚,好有食欲!🌽🌶️🔥🍿😊牛油果他他脆魚漢堡真係一個創新嘅選擇!漢堡裡面有新鮮嘅脆魚片同牛油果他他,配上鬆軟嘅漢堡包,味道鮮美又健康!一啖落肚,口感豐富又滿足!🐟🥑🍔🍟🤤總括而言,「Supernormal」係一間非常有質素嘅餐廳!如果你想要一個高質素嘅晚餐體驗,記得去「Supernormal」試下啦!🍽️🐷🌶️🥩🌽🍔🥑😊

-SuperNormal-@九龍灣.淘大的餐廳真係好多,行左一陣見到SuperNormal做緊豬手的Promotion,原價$228的德國鹹豬手只需$178就食到,好似好吸引又抵食,於是就試試。.餐廳燈光偏昏暗,十分有氣氛。而食品的選擇都幾多。.法式手打鮮蠔湯 ($62)超香濃的蠔湯,鍾意食蠔的一定要試!湯的質地好濃厚Creamy,完全唔腥。裡面仲有蠔肉粒,飲得出係用蠔肉打成的。.配上一片蒜蓉包,好香牛油同蒜蓉味,配埋手打鮮蠔湯更為滋味。.燒雞翼(2隻) 燒到外層金黃香脆,辣辣地好開胃。.厚切牛舌芯 ($44)真係好厚身的牛舌芯,口感爽脆彈牙,簡單燒香已經好好食。.麥啤浸泰式秘製汁脆皮德國鹹豬手 ($178)份量都好多,餐廳已經將豬手肉起骨切開,唔洗自己慢慢切,讚!.平時食德國鹹豬手,最驚就係個豬皮會勁硬咬唔開。哩度個豬皮真係做得好好,夠香脆惹味,而且仲帶有薄薄脂肪層,食落更香又唔會太油膩。.而裡面的豬手肉夠鹹香肉嫩,配上酸椰菜絲同辣辣地的泰式秘製汁真係令人食指大動。.明太子軟殼蟹漢堡 ($106)軟殼蟹好大隻,配上軟熟的包及明太子醬,口感同味道都好夾。.薯條同軟殼蟹都係新鮮炸起,外層
-SuperNormal-
@九龍灣
餐廳燈光偏昏暗,十分有氣氛。而食品的選擇都幾多。
法式手打鮮蠔湯 ($62)
配上一片蒜蓉包,好香牛油同蒜蓉味,配埋手打鮮蠔湯更為滋味。
燒雞翼(2隻)
燒到外層金黃香脆,辣辣地好開胃。
厚切牛舌芯 ($44)
真係好厚身的牛舌芯,口感爽脆彈牙,簡單燒香已經好好食。
麥啤浸泰式秘製汁脆皮德國鹹豬手 ($178)
份量都好多,餐廳已經將豬手肉起骨切開,唔洗自己慢慢切,讚!
明太子軟殼蟹漢堡 ($106)
軟殼蟹好大隻,配上軟熟的包及明太子醬,口感同味道都好夾。
薯條同軟殼蟹都係新鮮炸起,外層夠乾身唔油膩。
2023-10-22 36 浏览
呢間🌟SuperNormal🌟位於九龍灣淘大商場,但絕對唔normal🩷一間區內人氣酒吧餐廳,主打德國菜西餐,裝潢走工業風🎀 佢哋嘅✨️柚子麥啤浸脆皮德國鹹豬手✨️🍖,真係令人回味無窮!皮煎得非常香脆,肉質超級嫩滑,加埋芥末醬汁,一咬落去真係無法形容,黎到大大盤💜仲有限定優惠只須$148💰,真係去邊度揾吖🌟强烈推介👍 鮮蝦帶子牛油果他他配香橙油醋汁🦐🥑顏色十分豐富見到都好開心😋面頭帶子份量都幾多好彈牙,超級鮮甜肥美,配上香橙油醋汁好清新💕 黑醋鵝肝安格斯牛肉漢堡🐮🍔漢堡包好足料,很喜歡鵝肝加牛肉的配搭,🦢鵝肝入口油脂化開,香味芬芳濃郁,而安格斯牛肉很實在的口感每啖咬落去都充滿香味,口感相當豐富,加上薯條🍟完美🌟🤎 士多啤梨熱情果梳打🍓🍹士多啤梨加埋熱情果,個梳打又唔會好甜,清爽解油膩🍹🩷 西柚檸檬四季春茶🍹味道清新,酸酸甜甜,帶有茶味😝 夏天飲超舒服🩵

鮮蝦帶子牛油果他他配香橙油醋汁🦐🥑

黑醋鵝肝安格斯牛肉漢堡🐮🍔

士多啤梨熱情果梳打🍓🍹
士多啤梨加埋熱情果,個梳打又唔會好甜,清爽解油膩🍹🩷

西柚檸檬四季春茶🍹
味道清新,酸酸甜甜,帶有茶味😝 夏天飲超舒服🩵
2023-10-18
  • 柚子麥啤浸脆皮德國鹹豬手
2023-10-21 41 浏览
🥢泰式秘製汁脆皮豬手$148本身要$288但有優惠變左$149, 勁抵食!!!!佢有兩款口味脆皮豬手, 呢款肉質鬆軟而且加上金黃酥脆皮脆肉嫩!!!! 芥末同酸椰菜可以解膩, 呢個份量岩之餘仲, 泰式味道醬汁酸酸地🥢燒墨魚咀(2串)$42勁爽口易咬, 而且墨魚咀仲有啲汁好好味🥢秘製青芥汁軟殼蟹扁意粉 $152微酸而香濃既芥末醬汁配上大大隻既軟殼蟹, 好開胃🤤 而底下既意粉煮得唔會過腍有咬口🥢拿坡里肉腸 $108呢個成碗滿既拿坡里肉腸好足料, 仲搭配薄餅食好夾, 會拎人想加多份薄餅沾哂黎食😛 因為單食會比較重口味啲, 但都唔錯既🍹士多啤梨熱情果梳打 $44有啲熱情果混合士多啤梨醬, 係梳打水中呈粉紅色漸變好靚🙈 同埋配豬手食都好爽🍹白桃四季春茶 $42四季春茶幾香帶點淡淡既桃味, 感覺幾清新, 甜度適中
🥢泰式秘製汁脆皮豬手$148
本身要$288但有優惠變左$149, 勁抵食!!!!

🥢燒墨魚咀(2串)$42
勁爽口易咬, 而且墨魚咀仲有啲汁好好味

🥢秘製青芥汁軟殼蟹扁意粉 $152

🥢拿坡里肉腸 $108

🍹士多啤梨熱情果梳打 $44

🍹白桃四季春茶 $42
四季春茶幾香帶點淡淡既桃味, 感覺幾清新, 甜度適中
2023-10-05
2023-10-17 41 浏览
𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒾𝓃 𝒦𝑜𝓌𝓁𝑜𝑜𝓃 𝐵𝒶𝓎之前已經食過呢間𝘚𝘶𝘱𝘦𝘳𝘕𝘰𝘳𝘮𝘢𝘭 𝘭𝘶𝘯𝘤𝘩好幾次了裝修有feel、食物好味今次試下佢晚餐好啱放工同朋友飲下野、傾下偈室內有高枱同普通方枱另外仲有室外位,啱晒唔同朋友喜好˚✧₊柚子麥啤浸脆皮德國鹹豬手呢個係餐廳主打,用麥啤浸8小時豬手已經切好咁上,不費吹灰之力就食到配有芥末醬同酸椰菜絲皮脆肉嫰,推介˚✧₊白酒忌廉法國藍青口配蒜蓉包青口份量足又飽滿個汁好𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮𝘺仲有蒜蓉包可以點汁食,正˚✧₊香脆原味薯條午餐都已經食過好正夠脆夠熱同大份˚✧₊日本刺身級帶子龍蝦汁意大利飯大大粒帶子夠鮮嫰菜名明明係話龍蝦汁飯估唔到有幾舊龍蝦肉 𝘴𝘶𝘳𝘱𝘳𝘪𝘴𝘦!˚✧₊秘製燒雞翼燒得剛剛好又香口又有肉汁辣辣地幾惹味P.S.鍾意佢每款食物慢慢上菜唔會一次過黎晒擺到凍晒😘📍𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫𝐍𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥牛頭角𝘚𝘩𝘰𝘱 196-199, 𝘎/𝘍, 𝘗𝘩𝘢𝘴𝘦 2, 𝘈𝘮𝘰𝘺 𝘗𝘭𝘢𝘻𝘢, 77 𝘕𝘨𝘢𝘶 𝘛𝘢𝘶 𝘒𝘰𝘬 𝘙𝘰𝘢𝘥, 𝘒𝘰𝘸𝘭𝘰𝘰𝘯 𝘉𝘢𝘺
𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒾𝓃 𝒦𝑜𝓌𝓁𝑜𝑜𝓃 𝐵𝒶𝓎

之前已經食過呢間𝘚𝘶𝘱𝘦𝘳𝘕𝘰𝘳𝘮𝘢𝘭 𝘭𝘶𝘯𝘤𝘩好幾次了
裝修有feel、食物好味
今次試下佢晚餐
好啱放工同朋友飲下野、傾下偈
室內有高枱同普通方枱
另外仲有室外位,啱晒唔同朋友喜好

˚✧₊柚子麥啤浸脆皮德國鹹豬手
呢個係餐廳主打,用麥啤浸8小時
豬手已經切好咁上,不費吹灰之力就食到
配有芥末醬同酸椰菜絲
皮脆肉嫰,推介

˚✧₊白酒忌廉法國藍青口配蒜蓉包
青口份量足又飽滿
個汁好𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮𝘺
仲有蒜蓉包可以點汁食,正

˚✧₊香脆原味薯條
午餐都已經食過好正
夠脆夠熱同大份

˚✧₊日本刺身級帶子龍蝦汁意大利飯
大大粒帶子夠鮮嫰
菜名明明係話龍蝦汁飯
估唔到有幾舊龍蝦肉 𝘴𝘶𝘳𝘱𝘳𝘪𝘴𝘦!

˚✧₊秘製燒雞翼
燒得剛剛好
又香口又有肉汁
辣辣地幾惹味

P.S.鍾意佢每款食物慢慢上菜
唔會一次過黎晒擺到凍晒😘

📍𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫𝐍𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥
2023-10-16 42 浏览
老友約飯聚,相約大家都就腳的地點,在淘大的#SUPER NORMAL。餐牌都有好多選擇,故點左幾款食物一併分享。 柚子脆皮豬手,豬手外層烤得非常之香脆,咬起來咔咔聲,肉質烤得充滿嚼勁,咸香味剛剛好,油脂味香😋,令人食指大動。黑松露野菌扁意粉,黑松露味超香濃,加上忌廉汁,熱辣辣好正,野菌份量夠多,扁意粉吸晒啲汁,食完都會唔會覺得好滯。 雙色魚子煙三文魚天使麵,魚子,三文魚充滿咸香味,天使麵份量足,爽口又彈牙,而且都煮得好creamy, 啖啖美味。點左至愛的凍檸茶🥤,可清下油膩感☺️。食飽飯就在商場購物消化下,都唔錯啊。
餐牌都有好多選擇,故點左幾款食物一併分享。

點左至愛的凍檸茶🥤,可清下油膩感☺️。

食飽飯就在商場購物消化下,都唔錯啊。
2023-10-16
2023-10-16 29 浏览
淘大有一間西餐廳,一路都好想試!見到佢餐廳環境幾有格調,而且做緊優惠🥰所以就入去試吓❣️柚子麥啤浸脆皮德國鹹豬手🍖呢一道受歡迎的菜式,豬手外皮非常酥脆,入部肉質多汁。豬手唔會過鹹,值得一試。西班牙海鮮燴意大利飯意大利飯非常濕潤而且有口感💖,海鮮都好豐富,分別有青口,魷魚圈,大蝦等等。加上食用花做點綴,非常吸引。!白酒煮青口配蒜蓉包😍青口的鮮甜同白酒的清爽相互融合,湯汁香濃而且好creamy,配搭蒜蓉包一流。青口每一隻都爽甜冇沙,份量都好多🤩士多啤梨梳打梳打水配上士多啤梨果醬,清爽又解油膩😝👍而家只要like share comment 社交媒體網站就可以免費獲得是日飲品一杯SuperNormal (淘大商場) (九龍灣)九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖
淘大有一間西餐廳,一路都好想試!
見到佢餐廳環境幾有格調,而且做緊優惠🥰所以就入去試吓❣️

柚子麥啤浸脆皮德國鹹豬手🍖

西班牙海鮮燴意大利飯

白酒煮青口配蒜蓉包😍

士多啤梨梳打
梳打水配上士多啤梨果醬,清爽又解油膩😝👍

SuperNormal (淘大商場) (九龍灣)
2023-10-11
2023-10-14 163 浏览
發現左間氣氛幾好嘅西餐😋環境昏暗亦唔會好嘈,裝修型格,幾啱飲酒👍🏻平日晚市都幾full 二人餐都幾抵食但我地怕食唔唒就散叫其他~😂前菜叫咗個他他~他他顏色豐富,見到個人都開心啲😋面頭嘅帶子份量都幾多,超級鮮甜肥美😆豬手已經起好唒肉👍🏻外皮好脆好好食,而且肉質好濕潤易咬,啖啖肉,好入味,真心不錯!點埋蜜糖芥茉醬更加加分!意大利飯嘅色澤望落好靚!粒粒分明而且多汁,面頭仲有好多芝士碎😋蘆筍超級幼嫩,鵝肝入口即溶超香油脂味😻配牛肝菌食超match~飯粒唔會過熟,煮到啱啱好!份量好多,抵食!

發現左間氣氛幾好嘅西餐😋

二人餐都幾抵食但我地怕食唔唒就散叫其他~😂