2021-11-14
呢日黎到河畔呢間豆乳狂人~佢搬左鋪之後裝修都靚左好多,感覺乾淨衛生左好多!鋪頭既設計仲俾你望到入面,透明度極高,咁就唔驚製作過程啦haha!我叫左兩個多芒楊枝甘露,見到都覺得好正… 流哂口水,睇圖都見到芒果勁多,點知真係圖片與實物相符,芒果唔止多仲要甜,食落真係好正,夠哂啖啖肉,入面仲有好多西米同小丸子,食一碗其實基本上都飽左~ 佢既外賣兜仲可以重用添!另外仲叫左個鰻魚牛油果黐飯,入面有勁多肉鬆,同埋鰻魚嘅份量都有好多!基本上咬第2啖都已經食到入邊啲餡!簡直係滿分!海苔肉鬆豆腐,豆腐炸得勁脆,肉鬆落得絕對唔孤寒,我覺得成個組合係前所未有咁夾!鮮芋泥豆乳,我叫咗唔另加糖嘅版本,因為芋泥本身都有啲甜味,所以唔加糖啱啱好!飲落勁飽肚,做早餐一流!下次想試吓佢嘅桃膠,養下顏!
下次想試吓佢嘅桃膠,養下顏!