2022-08-16 381 浏览
行街經過T.O.P.商場,見到呢間Soffee Cafe嘅蛋糕🍰好靚,真係好吸引😍入去Chill下先🫶🏻咁啱下午茶時間,比較多人,等咗一陣間,好快安排到座位🤗入座後,睇啱食咩,就可以去Cashier落Order啦,旁邊嘅凍櫃擺滿非常吸晴嘅蛋糕,真係靚到每一款都想食🤤🍝香煎北海道帶子白酒胡椒意大利麵 $148帶子好大粒,煎得剛剛好😍好香,食落好鮮甜🤤意粉軟硬度適中,每條意粉都充滿白酒同胡椒嘅香味,而且鮮甜味十足😋如果份量多啲就更好🍰72%比利時特濃朱古力蛋糕 $58朱古力蛋糕表面加咗金箔點綴,睇落好精緻😍一層軟身黑朱古力,接住係朱古力蛋糕及香濃嘅軟朱古力醬,底部係朱古力脆脆🤤食落朱古力味好香濃,唔會太甜,口感豐富,非常好食😋鍾意朱古力🍫嘅一定要食🫶🏻🍋手打檸檬冰茶 $34顏色好Fresh,茶底清新,用咗青檸檬同普通檸檬,飲落有少少層次,唔會太甜,幾好飲🤩🫐藍莓黑加侖梳打 $48杯嘢飲好靚呀😍以黑加侖子味道為主,加入新鮮🫐藍莓及草莓🍓果乾製成嘅梳打,飲飲下仲發現底部有好多粒粒軟糖🤩成杯嘢飲飲落好香好清新,又唔會太甜,非常喜歡🫶🏻總結💕鬧市中非常精緻嘅Cafe🫶🏻甜品同飲品好出色,主食都唔錯

🍝香煎北海道帶子白酒胡椒意大利麵 $148

🍰72%比利時特濃朱古力蛋糕 $58

🍋手打檸檬冰茶 $34

🫐藍莓黑加侖梳打 $48

總結💕鬧市中非常精緻嘅Cafe🫶🏻甜品同飲品好出色,主食都唔錯,值得一試😝
  • 72%比利時特濃朱古力蛋糕
  • 藍莓黑加侖梳打
2022-08-09 63 浏览
話說上網成日睇到啲人食甜品 搞到我都好想食😫上網見到有間叫做Soffee既甜品舖頭 睇到啲相又覺得甜品又靚又吸引 咁啱佢又做緊Mr n Mrs Moon既小展覽 所以就同媽媽一齊去試下❣️Sunflower $78呢個蛋糕整得好靚 佢係榴連Mousse蛋糕嚟😋店員一落出嚟就已經有好香既榴連味 好似都吸引咗唔少人既目光🤩蛋糕係用咗新鮮榴連同芝士去整添 所以食落有好香好甜既榴連味 真係好似食緊榴連咁🤤 鍾意食榴連既真係不妨試一試Camellia $58呢個係朱古力焙茶麻糬Mousse蛋糕🍰 外面有一層厚厚既朱古力 朱古力內仲有啲杏仁粒粒增加口感 而佢裏面就有幾濃焙茶味既Mousse 再配埋麻糬一齊食幾有日式既感覺🥰 秘製鹹蛋黃薯條🍟 $78呢個薯條係即叫即整 所以嚟到係熱辣辣😋每條薯條上面都舖滿咗鹹蛋黃既粉同粒粒 所以食落都好有鹹蛋黃味 而且薯條仲係好大條 仲幾飽滿芋圓芝士奶蓋茶 $38冇諗過呢杯飲品咁大杯 上面仲有一層厚厚既芝士奶蓋奶蓋有好濃既芝士味 鹹鹹地又幾好飲🤤茶底仲有得揀 我揀咗烏龍茶味 個人覺得都幾夾幾好飲 因為烏龍茶味都幾香濃😆底下仲有好多芋圓 如果係嚟食個tea 飲杯野嘆下就

Sunflower $78

Camellia $58

秘製鹹蛋黃薯條🍟 $78

芋圓芝士奶蓋茶 $38
冇諗過呢杯飲品咁大杯 上面仲有一層厚厚既芝士奶蓋奶蓋有好濃既芝士味 鹹鹹地又幾好飲🤤茶底仲有得揀 我揀咗烏龍茶味 個人覺得都幾夾幾好飲 因為烏龍茶味都幾香濃😆底下仲有好多芋圓 如果係嚟食個tea 飲杯野嘆下就啱晒🤩

新鮮百里香綠茶 $46
呢杯飲品望落好靚 因為有一種好夏日既感覺🏖 店舖用咗新鮮嘅百里香 所以飲落味道好夠 而且仲帶有一點酸酸甜甜味 胃口全開🥳
2022-08-08 51 浏览
去T.O.P.買大福同布丁燒,順便同朋友食埋lunch,黎左呢間Soffee。黑松露虎蝦肉大蘑菇燴飯放係石頭碗入面,賣相加分!松露味香氣撲鼻,入口滿滿松露芝士味👍🏻,蝦肉雖然只有3粒,但夠大夠陣牙,如果再煎香D效果會更好✌🏻。小食拼盤店員話我地好好彩,今日魷魚鬚返左貨,好少有!😂拼盤除左魷魚之外仲有辣雞柳同雞翼。雞柳切得比較細粒,望落似雞皮🤣,好辣好過癮!雞翼正常,重點係魷魚鬚,超長好大條,好有咬水,炸粉漿唔太厚,配埋蛋黃醬食無得輸😋。收銀枱前面既蛋糕櫃望落好吸引!但已經買左甜品🫣,下次有機會再試!

黑松露虎蝦肉大蘑菇燴飯

小食拼盤

• 黑松露虎蝦肉大蘑菇燴飯
2022-08-08 40 浏览
行過見到好靚就入去睇下,第一感覺店員好親切好有禮貌☺️之後見到好多靚靚唔同款式既甜品😊真係忍唔住唔坐低食🤭我試Cream Brulee 因為行過之前無耐食完晏晝,淨係放甜品嘅碟都好靚😍叫咗兩杯latte一杯係紫薯一杯係焦糖味,佢既甜味剛剛好,而焦糖latte就比較一般,我見到好多凍飲都好色彩繽紛,連凍咖啡亦都好靚,可能佢凍飲係整得特別好😆之後叫咗一個鹹蛋黃薯條🍟估唔到佢係連鹹蛋黃一齊炸,好好味好特別😋再叫埋呢個蜜糖芥末雞翼都唔錯,每樣都很有特色👍🏻下次一定要再嚟凍飲啦,同埋試埋佢嘅意粉、窩夫🧇同甜品先得🤭

再叫埋呢個蜜糖芥末雞翼都唔錯,每樣都很有特色👍🏻

下次一定要再嚟凍飲啦,同埋試埋佢嘅意粉、窩夫🧇同甜品先得🤭
🐝 Soffee (旺角)🐝༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ☾ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶✨黑松露雞肉大蘑菇燴飯 $128每一啖都有蘑菇😍,好足料,而且個飯好juicy🤩,雞肉亦無雪味,好飽肚😋😋✨蜜糖芥未雞翼 $68個雞翼炸得非常脆💗💗,肉質嫩滑💓,再加埋蜜糖芥末醬,酸酸甜甜‼️,好開胃🥰✨提拉米蘇Tiramisu $58唔會太甜或太苦,食落咖啡味好濃😋,咖啡迷應該會中意💗✨芝士奶蓋茶 $34超大杯‼️🙈🙈勁抵食,大杯過出面啲手搖店好多,奶蓋都好多,芝士味好濃好正😍😍~༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ☾ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶整體評分食物:🤍🤍🤍🤍服務:🤍🤍🤍🤍🤍環境:🤍🤍🤍🤍🤍價錢:🤍🤍🤍🤍༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ⌁⌁⌁ ❤︎ ⌁⌁⌁ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶📍 旺角彌敦道700號T.O.P. This is Our Place地下G06, G10號舖
🐝 Soffee (旺角)🐝

✨黑松露雞肉大蘑菇燴飯 $128

✨蜜糖芥未雞翼 $68

✨提拉米蘇Tiramisu $58
唔會太甜或太苦,食落咖啡味好濃😋,咖啡迷應該會中意💗

✨芝士奶蓋茶 $34

整體評分
食物:🤍🤍🤍🤍
服務:🤍🤍🤍🤍🤍
環境:🤍🤍🤍🤍🤍
價錢:🤍🤍🤍🤍

2022-08-07 27 浏览
今日黎到哩間位於旺角既cafe~哩到既蛋糕非常精緻,每一款都好適合打卡📸️餐牌上除左甜品之外,亦有意粉同意大利飯等正餐~🍰提拉米蘇 $58提拉米蘇外型可愛,好似一隻小小既刺蝟咁🦔入口質感幼滑濕潤,唔會好重酒味,值得一試~🍓士多啤梨蛋糕 $68士多啤梨來自日本,味道香甜唔會酸蛋糕口感鬆軟,cream質感亦幼滑。💥榴槤蛋糕 $78入口好重榴槤香內裏既cream質感同樣幼滑如果可以加埋榴槤果肉會更加好!🍑水蜜桃洛神花蘋果梳打 $48顏色非常搶鏡!味道酸酸甜甜,夠曬開胃解渴~🥑澳洲牛油果香蕉奶昔 $58同出面既奶昔唔一樣,唔係凍既,反而係暖暖地~唔飲凍飲既女仔都啱飲香蕉味突出啲,味道較為清新

餐牌上除左甜品之外,亦有意粉同意大利飯等正餐~

🍰提拉米蘇 $58
提拉米蘇外型可愛,好似一隻小小既刺蝟咁🦔
入口質感幼滑濕潤,唔會好重酒味,值得一試~

🍓士多啤梨蛋糕 $68
士多啤梨來自日本,味道香甜唔會酸
蛋糕口感鬆軟,cream質感亦幼滑。

💥榴槤蛋糕 $78
入口好重榴槤香
內裏既cream質感同樣幼滑
如果可以加埋榴槤果肉會更加好!

🍑水蜜桃洛神花蘋果梳打 $48
顏色非常搶鏡!
味道酸酸甜甜,夠曬開胃解渴~

🥑澳洲牛油果香蕉奶昔 $58
同出面既奶昔唔一樣,唔係凍既,反而係暖暖地~
唔飲凍飲既女仔都啱飲
香蕉味突出啲,味道較為清新

2022-08-07 36 浏览
今日同friend 食tea. 點左紫薯芋泥同埋tiramisu. 紫薯芋泥蛋糕外脆內軟,一次過有齊紫薯同芋泥既享受。tiramisu 甜度剛好,cream cheese 同咖啡味 又balance得好好。相比之下紫薯芋泥蛋糕略甜。點左百香果茶同熱既芝士奶蓋奶茶。我個fd 好鍾意百香果酸酸地,冇添加既味道。而芝士奶蓋我就覺得好普通。店員服務態度一般

紫薯芋泥蛋糕外脆內軟,一次過有齊紫薯同芋泥既享受。
相比之下紫薯芋泥蛋糕略甜。

店員服務態度一般

2022-08-06
1K
2022-08-07 23 浏览
每次行TOP經過呢間cafe都好想試😍😍cafe主打意式fusion菜🇮🇹,仲有多款精緻蛋糕甜品~~環境乾淨舒適,好啱同朋友黎打卡影相📸️📸🍝傳統卡邦尼意大利麵 $118✨醬汁味道濃郁,意粉掛汁入味~~面頭仲有啲煙肉粒🥓,越食越開胃🤤🤤🍲純素大蘑菇燴飯 $108✨用石頭碗裝住,望落好特別🤩🤩裡面有好多蘑菇,啖啖都食到忌廉同芝士香,好creamy!!意大利飯軟硬適中,食完都唔會太滯😋😋🥚焦糖燉蛋 $35✨賣相好靚!面層焦糖即叫即燒🔥,夠哂脆身~~燉蛋入口綿密,好重蛋香!唔錯❤️❤️🍹芋圓奶茶 $34✨我地揀左伯爵茶茶底,味道清香~~芋圓口感Q彈,唔太甜!而且大大杯,好抵飲呢👍🏻👍🏻
每次行TOP經過呢間cafe都好想試😍😍

環境乾淨舒適,好啱同朋友黎打卡影相📸️📸

🍝傳統卡邦尼意大利麵 $118✨
醬汁味道濃郁,意粉掛汁入味~~
面頭仲有啲煙肉粒🥓,越食越開胃🤤🤤

🍲純素大蘑菇燴飯 $108✨
用石頭碗裝住,望落好特別🤩🤩
裡面有好多蘑菇,啖啖都食到忌廉同芝士香,好creamy!!
意大利飯軟硬適中,食完都唔會太滯😋😋

🥚焦糖燉蛋 $35✨
賣相好靚!面層焦糖即叫即燒🔥,夠哂脆身~~
燉蛋入口綿密,好重蛋香!唔錯❤️❤️

🍹芋圓奶茶 $34✨
我地揀左伯爵茶茶底,味道清香~~
芋圓口感Q彈,唔太甜!而且大大杯,好抵飲呢👍🏻👍🏻
2022-08-05 53 浏览
今日同朋友仔一齊打卡食蛋糕🍰 T.O.P.地下有間小清新cafe主打特色蛋糕🥰🍨🧇Movenpick雪糕鮮果窩夫 $88雪糕口味可選焦糖、草莓、雲呢拿,我哋揀咗焦糖口味🍨窩夫喺牛角酥窩夫!酥脆香口,表面雪糕奶味十足,同個croffle一齊食味道好夾🍓草莓同藍莓作伴碟,旁邊仲有焦糖醬同脆格,口感好豐富🥰 ☕️🍰Camellia 焙茶麻糬蛋糕 $58表面好似蚊香咁好搞笑🤣 底部外層脆殼,裡面喺慕絲同麻糬,焙茶味道濃郁🥰 一致認為呢個性價比最高!🍠🍰Sweet Potato & Taro 香滑紫薯芋泥 $68 外層脆殼,裡面喺紫薯味慕絲,底部帶帶有少少海綿蛋糕同啫喱,食落幾清新!🥑🍰Avocado Lover 牛油果慕絲蛋糕 $58成個都喺牛油果慕絲,滿滿牛油果香,牛油果狂熱一定好鐘意~

🍨🧇Movenpick雪糕鮮果窩夫 $88
Movenpick雪糕鮮果窩夫

☕️🍰Camellia 焙茶麻糬蛋糕 $58
焙茶麻糬蛋糕

香滑紫薯芋泥

🥑🍰Avocado Lover 牛油果慕絲蛋糕 $58
成個都喺牛油果慕絲,滿滿牛油果香,牛油果狂熱一定好鐘意~
牛油果慕絲蛋糕

Movenpick雪糕鮮果窩夫
焙茶麻糬蛋糕
香滑紫薯芋泥
牛油果慕絲蛋糕
2022-08-03 68 浏览
《精品甜點咖啡店💫》———————————————-#soffee ☕️-早排去TOP同商場嘅exhibition打卡,經過呢間Cafe就比佢嘅精緻蛋糕吸引住,好有心思,少女心滿滿,而且口味款式多元,就同男朋友食個輕盈嘅tea😝-🦀 乾蔥香炒蟹膏蟹肉意大利麵相當足料,佈鋪一絲絲嘅蟹肉,連埋蟹膏又香又鮮,蟹味香濃,而意大利麵軟硬度適中,另外再可以自己按喜好落啲粉紅海鹽或者黑椒調味🍝 -💚 Cactus主角嚟啦!就係啲甜品🧁 呢款日本宇治抹茶麻糬蛋糕以抹茶脆皮包住抹茶海綿蛋糕,上面再有一層更香濃嘅抹茶,中間底層夾住麻薯,十分滋味🤤 最上面仲有一點點嘅忌廉整成花形,再太陽花作陪襯,十分之靚❤️-🤎 Lotus另一款焦糖慕絲蛋糕口感幼滑,以一層caramel glaze包裹住,中間個芯仲有拖肥,絕對係嗜甜者必選😚-🥭 特濃芝士芒果賣相非常吸引,夠哂大杯😍上面有一層層厚厚嘅芝士奶蓋,奶蓋上有片片乾玫瑰花,飲落帶淡淡花香,芒果果汁作為基底,仲有粒粒果肉同寒天晶球 😙-⭐️價錢參考:(另收加一)乾蔥香炒蟹膏蟹肉意大利麵: $138日本宇治抹茶麻薯蛋糕Cactus: $58焦糖慕絲蛋糕Lotus:$58特濃
《精品甜點咖啡店💫》
———————————————-
#soffee ☕️
🦀 乾蔥香炒蟹膏蟹肉意大利麵
💚 Cactus
🤎 Lotus
🥭 特濃芝士芒果
⭐️價錢參考:(另收加一)
乾蔥香炒蟹膏蟹肉意大利麵: $138
日本宇治抹茶麻薯蛋糕Cactus: $58
焦糖慕絲蛋糕Lotus:$58
特濃芝士芒果:$46
🍌抵deal 指數:7/10
💰人均消費:$160
2022-07-31
每次經過見到呢間餐廳,望到啲蛋糕都會心心眼好想食款款都好靚。今日專登出嚟High Tea 打下卡基於款款都咁靚.樣樣都想試最後揀咗三款甜品「Rose」粉紅色玫瑰花嘅造型,啖啖荔枝同玫瑰嘅清香,唔太甜,裡面仲有粒粒蘋果肉。「Cactus」顏色同賣相都靚到唔捨得食,日本宇治抺茶味超濃郁,又唔會太苦,裡面仲有白色嘅麻薯,口感軟軟糯糯。「Sun Flower」我係榴槤控,見到有榴槤嘅甜品一定唔會錯過。除咗賣相靚之外,榴槤嘅味道非常濃郁。口感又香又滑,好Creamy。「澳洲牛油果榴槤奶昔」牛油果香,完全無被榴槤味掩蓋,味道幾清新,食完甜品再飲埋呢杯奶昔,超級滿足。下次可以留肚,再嚟試下其他主食同沙律。
每次經過見到呢間餐廳,
望到啲蛋糕都會心心眼好想食

款款都好靚。

今日專登出嚟High Tea 打下卡

基於款款都咁靚.樣樣都想試

最後揀咗三款甜品

「Rose」

「Cactus」

顏色同賣相都靚到唔捨得食,
日本宇治抺茶味超濃郁,又唔會太苦,
裡面仲有白色嘅麻薯,口感軟軟糯糯。

「Sun Flower」

我係榴槤控,見到有榴槤嘅甜品一定唔會錯過。
除咗賣相靚之外,榴槤嘅味道非常濃郁。
口感又香又滑,好Creamy。

「澳洲牛油果榴槤奶昔」

牛油果香,完全無被榴槤味掩蓋,
味道幾清新,食完甜品再飲埋呢杯奶昔,超級滿足。

下次可以留肚,再嚟試下其他主食同沙律。
2022-08-02
  • Rose
  • Sun  Flower
  • Cactus
2022-08-02 28 浏览
最鍾意食甜嘢💕最近去咗位於旺角T.O.P. 嘅Soffee,一入到去已經比玻璃櫃嘅蛋糕吸引住😍每一件都好靚好精緻🍰全部都想食🙊蛋糕可以堂食亦都可以外賣同預訂架🤩另外除咗蛋糕外,餐廳都有意粉、飯、沙律、小食、窩夫、多款飲品等供應😍❤️Berries Garden賣相好靚嘅雜莓蛋糕🍓🫐用咗日本士多啤梨🍓再配上whipped cream同戚風蛋糕🍰 蛋糕口感鬆軟🥰雜莓亦好鮮甜🥰🧡Caramel Mousse焦糖慕絲蛋糕🍯滿滿焦糖味,有焦糖醬、焦糖曲奇、焦糖mousse,再加埋戚風蛋糕🤩外層係薄薄好似啫喱嘅焦糖,同埋焦糖餅碎,好濃嘅焦糖味蛋糕,唔會好甜😚🖤Hojicha and Mochi cake焙茶麻糬蛋糕,入面係日本焙茶mousse,mochi同戚風蛋糕🤩外層係朱古力脆皮😚焙茶味香濃,麻糬口感煙韌😛🤎Korean Style Caramel Scone韓式焦糖鬆餅🍯鬆餅口感鬆脆,上面鋪滿左一層焦糖醬😍平時嘅scone要加牛油或者果醬,但呢一個就咁食已經好好味🥳🍟秘製鹹蛋黄薯條試咗佢嘅小食,鹹蛋黄薯條🍟新鮮炸起熱辣辣薯條,每一條都食到鹹蛋黃味😋鹹蛋黄味濃郁,鍾意食鹹蛋黄嘅我表示好正🤤

❤️Berries Garden

🧡Caramel Mousse

🖤Hojicha and Mochi cake

🤎Korean Style Caramel Scone

🍟秘製鹹蛋黄薯條

2022-08-01 39 浏览
T.O.P. Cafe Soffee💕🍰🎂🧁🥧🍮🍨🍴💫..旺角TOP一間西餐廳🍽 主打意式fusion 菜、多款精緻甜品蛋糕,環境簡約舒適,午後來嚐一口甜感覺都不錯喔!🔸黑松露雞肉大蘑菇燴飯 $128Chicken and Mushroom with Black Truffle Sauce Risotto 味道比想像中入味,口感綿密有鮮味又有忌廉香🖤。🔸香蕉朱古力榛子醬窩夫 $78Banana & Chocolate Hazelnut Sauce Waffle香脆Waffle 熱辣辣鬆軟煙韌,加上香蕉跟朱古力雪糕好夾。🔸澳洲牛油果香蕉奶昔 $58Avocado & Banana Smoothie飲品比較遜色,味道比較淡薄,但也不失健康。..下次可以試試甜品糕點,件件精緻 可以一試🍴。..×××××ש旺角彌敦道700號T.O.P. This is Our Place地下G06, G10號舖..

T.O.P. Cafe Soffee💕🍰🎂🧁🥧🍮🍨🍴💫

🔸黑松露雞肉大蘑菇燴飯 $128

🔸香蕉朱古力榛子醬窩夫 $78

🔸澳洲牛油果香蕉奶昔 $58
Avocado & Banana Smoothie
飲品比較遜色,味道比較淡薄,但也不失健康。

下次可以試試甜品糕點,件件精緻 可以一試🍴。
×××[Soffee]×××
©旺角彌敦道700號T.O.P. This is Our Place地下G06, G10號舖
夏天咁熱,行一陣街已經覺得又熱又攰,經過T.O.P.商場見到呢間小兔Cafe,餐廳環境舒適,裝修以木系和白色為主,幾簡潔!櫥窗內還擺放着多款精美的蛋糕,望見都覺得好吸引!🥰1. 🐣黑松露雞肉大蘑菇燴飯 ($128)餐廳用一個形狀好像大石頭的盤把燴飯盛上,好有趣🤣,都幾大份!散發著香濃的黑松露味,有多件嫩滑雞肉和蘑菇,意大利飯軟硬適中,仲吸收哂黑松露忌廉汁,好入味!☺️2. 🧀🍳車打肉醬煎蛋飯 ($108)餐廳用一個形狀好像全個巴馬臣芝士的盤子裝上,上面放咗一隻太陽蛋,肉醬飯加入了大量的車打芝士,有少少拉絲的效果!🤪 珍珠米口感煙韌,食之前可以將太陽蛋和蕃茄肉醬飯攪拌一起吃,非常惹味!😎3. 🍮焦糖燉蛋 ($35)焦糖係即叫即燒,外層好焦脆,燉蛋蛋味好濃郁又creamy,推薦!🤤👍🏻

1. 🐣黑松露雞肉大蘑菇燴飯 ($128)

2. 🧀🍳車打肉醬煎蛋飯 ($108)

3. 🍮焦糖燉蛋 ($35)

2022-07-17
2022-07-28 37 浏览
每次經過呢間店舖都好多人食,今日陪朋友去開呢個商場買嘢,順便過嚟食返個ℓυи¢н先🤗乾蔥香炒蟹膏蟹肉意大利麵 $138面頭嘅蟹肉絲絲清甜,連埋蟹膏又香又鮮!非常惹味,意大利麵軟硬度適中Movenpick雪糕鮮果窩夫 $88窩夫外脆內軟,夾埋啲朱古力雪糕食,一冷一暖好好味😋旁邊仲有好多焦糖脆脆,加埋落去窩夫度食超正水蜜桃梳打 $48入口有明顯水蜜桃味道,加埋梳打非常清新香甜芝士奶蓋蜜瓜 $46勁大杯,賣相吸引,一層一層先啜一啖面層嘅芝士,淡淡芝士香~飲落有三種香味,先嚟芝士香、茶香再黎蜜瓜香味💚裏面仲有啲粒粒果肉

乾蔥香炒蟹膏蟹肉意大利麵 $138

Movenpick雪糕鮮果窩夫 $88

水蜜桃梳打 $48
入口有明顯水蜜桃味道,加埋梳打非常清新香甜

芝士奶蓋蜜瓜 $46
勁大杯,賣相吸引,一層一層
先啜一啖面層嘅芝士,淡淡芝士香~