2017-08-06
首先就離左蠔先 生蠔冇特別 唔鮮 又細 食自助餐嘅蠔應該仲好味 之後就離左個salad 個外表係緊靚 但內在就不陷。。淡到連滴醋都冇落咁濟 好似直接食緊d菜 價錢都貴㗎之後就嗌左小食 就係雞腿 um 都係個句 外表真係ok 食落係偏凍 味道同豉油雞翼冇乜分別之後就再離左一個飯同意粉 墨汁意粉嘅味道偏淡 不過海膽嘅鮮味補救左佢而意大利飯都係偏淡。。。之後就到左我最期待嘅肉眼牛扒!嗌左medium 冇overcook!果然冇令我失望 肉汁好正 牛味濃 本身食到好頹都開心返了,得呢碟係好味到搶住食haha之後驚5夠飽就嗌多左個蒜油蜆肉天使麵 全場最失望。。。首先蜆係有沙 油就多 但完全冇蒜香 同埋淡到完全唔知食緊乜 唔推介!!外表又唔靚 總括而言 好多野都偏淡 我屋企人食開淡味野都覺得5夠味 同埋我食飯環境完全5 ok 冷氣係小到近乎feel唔到 講野多都出到汗
之後就嗌左小食 就係雞腿
之後就再離左一個飯同意粉
墨汁意粉嘅味道偏淡 不過海膽嘅鮮味補救左佢
而意大利飯都係偏淡。。。
之後驚5夠飽就嗌多左個蒜油蜆肉天使麵