2025-05-05
🌶️麻婆豆腐墨西哥脆片中西fusion食到停唔到口!🫘✨麻婆豆腐勁惹味,加埋脆卜卜嘅墨西哥脆片🌮,上面仲有酸忌廉,中和咗麻婆豆腐嘅辣味,好欣賞呢個創意!🍷煎紅酒鵝肝多士(50克)配意大利冰酒高級享受即刻level up!🦆🧊鵝肝煎得外香內嫩,入口即溶,配埋意大利冰酒甜甜地,有好似喺fine dining餐廳咁嘅質素✨。🍗香辣卡真雞翼微辣,唔會太刺激,咬落多汁又入味,外皮都好香脆。🦐帶子冬陰功意大利飯泰式風味+意式口感!🍚🌀冬陰功酸辣香濃,再伴有帶子,超鮮甜~🍩開心果吉拿棒朱古力火鍋餐廳主打開心果主題嘅甜品,好吸引🍫🥜吉拿棒炸到金黃香脆,點埋熱辣辣嘅開心果朱古力醬,再灑上開心果碎,香口又滿足。🥭Mango Tango🍍Pink Pineapple Cooler店舖有好多款唔同嘅酒,同朋友坐低飲番杯傾吓偈,又可以打卡。我叫咗兩款Mocktail,果汁味都好濃,好甜,又冰涼又清爽。
🌶️麻婆豆腐墨西哥脆片
🍷煎紅酒鵝肝多士(50克)配意大利冰酒
🍗香辣卡真雞翼
微辣,唔會太刺激,咬落多汁又入味,外皮都好香脆。
🦐帶子冬陰功意大利飯
🍩開心果吉拿棒朱古力火鍋