Sepoy Mess

.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🤩 英印混血料理味覺之旅 @ 🌟 Sepoy Mess 🌟.💁‍♀️ 圖中展示美食為:阿富汗式慢煮羊肋排克什米爾羊膝咖喱黑松露意大利芝士烤餅蒜香芫茜烤餅拖肥糖布甸Sunset Fizz FusionVery Berry.👽 呢間印度餐廳樓底高,採光一流,空間夠大,坐得又舒服。.🔥 呢款「阿富汗式慢煮羊肋排」夠特別,係慢煮24小時慢煮嘅羊肋骨,肉質好淋,印度綜合香料滲曬入去,薯條撒咗酸辣粉,好味到舔埋手指先夠喉。.🍖 必食「克什米爾羊膝咖喱」,一上檯咖喱香到不得了!克什米爾紅醬用足八種乾辣椒煮成,慢煮羊膝肉質鮮嫩,羊膝仲大大隻,燉到用叉一篤就散好嫩!撈烤餅一齊食到停唔到手。.🍄 食咖哩一定要叫NAAN,揀左「黑松露意大利芝士」同「蒜香芫茜」味!顛覆傳統嘅創意新味道,前者滿滿意大利軟芝士同黑松露醬;後者就芫茜碎混埋爆香蒜蓉,烤到微微焦兼掃層牛油。超級香!.🍮 甜品揀左最代表到英倫嘅「拖肥糖布甸」!底層係棗蓉蛋糕,淋上熱拖肥醬,仲有球雲呢拿雪糕,慢慢溶化滲入,冰火交融好味道。 .🍹 食咖喱點可以唔飲嘢,解辣神器「Sunset Fizz Fu
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
🤩 英印混血料理味覺之旅 @ 🌟 Sepoy Mess 🌟
💁‍♀️ 圖中展示美食為:
Sunset Fizz Fusion
Very Berry
👽 呢間印度餐廳樓底高,採光一流,空間夠大,坐得又舒服。

拖肥糖布甸

🍹 食咖喱點可以唔飲嘢,解辣神器「Sunset Fizz Fusion」係氣泡水撞芒果蓉,而「Very Berry」就黑莓紅莓藍莓果蓉加入薄荷葉,解膩又解辣。

Sunset Fizz Fusion & Very Berry

😋 呢度啲嘢食堅高質,仲要坐得好舒服,要傾計食餐好就一定要試吓啦!

📍 尖沙咀柯士甸道西1號ELEMENTS圓方金區演薈廣場頂樓R008號舖
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
2025-05-27 93 浏览
Finally found a Resto which tick off all my checkboxes. Attentive staff, savory food, comfy and relaxing environment. This place is like a gem unnoticed by the crowd yet. We opened up the appetite with Masala Garden salad, which is freshness, crunchiness and juiciness all in one plate.The smoky aroma of grilled Octopus skewer goes well with the acidity of lemon juice and pineapple puree. And Our fav dish arrives! Lamb shank with garlic naan, cooked till tender with exotic spice, without the game

And Our fav dish arrives! Lamb shank with garlic naan, cooked till tender with exotic spice, without the gamey taste. I could probably devour all by myself.

Satisfied but still have to order the Pistachio Kulfi, a unique frozen Indian dessert, with such a richness of creamy and nutty flavor that delights our tongue.

And mango lassi and mocktails are unexpectedly good.
2025-05-27 89 浏览
happy Friday,我哋決定試一試呢間印度菜🫶🏻🌟 印度烤八爪魚外焦內嫩,搭配橄欖油和檸檬汁,鮮美可口,帶淡淡燒烤香。 🌟 印度香料牛柳串牛肉嫩滑多汁,外層焦香,香料風味濃郁,適合配酒。 🌟 印度辣羊肉咖喱羊肉紮實不羶,咖喱香辣後勁強,搭配烤麥餅更添風味。 🌟 傳統印度烤麥餅外酥內軟,微帶煙燻香,蘸咖喱吃更地道。 🌟 開心果巴斯克焦香芝士蛋糕表面微焦,內裡濃郁綿密,開心果增添口感,完美收尾。 🌟 Marques de Riscal (GLS)紅酒平衡順口,單寧柔和,餘韻悠長。 🌟 Mocktail:Sunset Fizz Fusion混合橙汁、檸檬水和石榴汁,清新帶氣泡,甜酸適中。
happy Friday,我哋決定試一試呢間印度菜🫶🏻

🌟 印度烤八爪魚
外焦內嫩,搭配橄欖油和檸檬汁,鮮美可口,帶淡淡燒烤香。

🌟 印度香料牛柳串
牛肉嫩滑多汁,外層焦香,香料風味濃郁,適合配酒。

🌟 印度辣羊肉咖喱
羊肉紮實不羶,咖喱香辣後勁強,搭配烤麥餅更添風味。

🌟 傳統印度烤麥餅
外酥內軟,微帶煙燻香,蘸咖喱吃更地道。

🌟 開心果巴斯克焦香芝士蛋糕
表面微焦,內裡濃郁綿密,開心果增添口感,完美收尾。

🌟 Marques de Riscal (GLS)
紅酒平衡順口,單寧柔和,餘韻悠長。

🌟 Mocktail:Sunset Fizz Fusion
混合橙汁、檸檬水和石榴汁,清新帶氣泡,甜酸適中。
2025-05-24 65 浏览
上星期試咗呢間位於Elements嘅英印fusion餐廳,環境舒適,裝修有特式,空間感十足。餐廳分左兩層,下層有outdoor area,上層有落地大玻璃,空間感十足。牆上面掛滿士兵嘅掛畫,又有槍同士兵帽做裝飾,好特別。試咗幾款masala嘅菜式,各有特色。沙律新鮮,naan同甜品都唔錯。個人推薦佢哋嘅烤餅,口感柔軟得黎有嚼勁,配埋個印度烤雞咖喱一齊食。另外飯球薯餅雜燴都好有特色,薯餅裏面係流心芝士,下面配鷹嘴豆咖喱同酸子。飲品方面個人推介masala chai punch,肉桂嘅香配印度拉茶茶香,帶微微甜,係一款清新嘅Mocktail。甜品試左開心果巴斯克焦香芝士蛋糕,蛋糕上面撒咗開心果碎,蛋糕外層唔算好焦脆,裏面微微濕潤軟綿綿。其實試咗幾款菜式都覺得好好味,呢間值得一試再試。

其實試咗幾款菜式都覺得好好味,呢間值得一試再試。
Tucked away in a charming corner, this Indian British restaurant spans two floors with both indoor and outdoor seating. We sat downstairs, basking in the sunshine from outside, which made for a wonderfully relaxed dining experience.We ordered a selection of beautifully presented dishes, each rich in flavour:🏅Arancini Tikka Chaat** 飯球薯餅雜燴 – a clever twist on a classic, bursting with spice and texture. 🏅Soft-shell Crab Roll** 軟殼蟹卷 – light yet indulgent, with a delightful crunch. 🏅Chicken Tikka M

Arancini  Tikka  Chaat

Soft-shell  Crab  Roll

🏅Chicken Tikka Masala** 印度烤雞咖喱 – comforting and aromatic, done to perfection.
🏅Butter Naan** 牛油烤餅 – soft, warm, and the perfect companion to the curry.
Chicken  Tikka  Masala

🏅Pistachio Burnt Basque Cheesecake** 開心果巴斯克焦香芝士蛋糕– creamy with a nutty finish, a standout dessert.
Pistachio  Burnt  Basque  Cheesecake

To drink, we enjoyed a refreshing 🏅Very Berry** and an 🏅Asahi beer**, both a great match for the meal.

2025-05-17
午餐
Chicken  Tikka  Masala
2025-05-22 32 浏览
店名嘅意思原來解Soldiers’ canteen,唔怪得知佈置有好多軍人概念。餐廳舒適,適合happy hour及晚餐,食物方面都做到水準!🔶Masala Garden Salad沙律有特色,有蕃茄、士多啤梨、粟米等等,仲有少少酸甜嘅醬汁,幾清新。🔸Chicken Wings 65雞翼外皮炸得香脆,帶點辣,香口惹味。🔸Arancini Tikka Chaat呢道菜係推介菜式,將意大利飯波同印度嘅chaat結合,外層炸得脆口,芝士好香,鷹豆蓉美味。🔶Chicken Tikka Masala 配 Garlic Naan & Roti咖喱都幾辣,香濃但唔會過膩,雞肉嫩滑。個人覺得配蒜蓉naan最合襯,我很喜歡。🔸Sticky Toffee Pudding英式甜品感覺,牛奶焦糖pudding 加雪糕,化解咗食完印度菜嘅濃味!

🔶Masala Garden Salad

🔸Chicken Wings 65
雞翼外皮炸得香脆,帶點辣,香口惹味。

🔸Arancini Tikka Chaat

🔸Sticky Toffee Pudding

• Chicken Tikka Masala
  • Arancini Tikka Chaat
2025-05-22 61 浏览
印度食物是個人其中喜愛的一類,不過要找到美味的印度菜在香港亦是困難的,因此朋友推介這裏,便來一試。這裏位於圓方的空中花園部份,室內設計帶點英國風,坐得舒適。Arancini Tikka Chaat,香脆的薯餅混合鷹嘴豆和帶點酸味的醬汁,層次感豐富,作為前菜非常配合。Masala Garden Salad,材料有蕃茄、腰果、士多啤梨、粟米粒和果仁,加上帶點薄荷香氣的醬汁,感覺非常清爽。Lamb Shank Rogan Josh ,咖喱汁內印度香料味道十足,咖喱味道香濃,配上已經炆煮得軟腍可口的羊膝,怪不得是這裏的名物。Garlic Coriander Naan、Tandoori Roti。兩款印度烤餅都很香脆可口,Garlic Coriander Naan的蒜蓉味道香濃,兩款印度烤餅,沾上咖喱汁,都非常美味可口。Sticky Toffee Pudding,這個印度甜品,表面有一球雲呢拿雪糕,再加上煙煙韌韌的朱古力布甸和拖肥醬汁,甜味適中,是第一次吃到的美味印度甜品。Whiskey Sour,威士忌酒味香濃,原來都很配合印度食品。Mango Lassi,芒果和乳酪的味道混合得恰到好處,酸酸
這裏位於圓方的空中花園部份,室內設計帶點英國風,坐得舒適。

Mango Lassi,芒果和乳酪的味道混合得恰到好處,酸酸甜甜,非常開胃。
用餐优惠
試食活動
2025-05-21 49 浏览
今日嚟到圓方,朋友帶我食好嘢,嚟到演薈廣場頂層食印度菜,這裏環境休閒舒適,餐廳共兩層,我哋喺第二層,遠眺周圍環境,舒適清幽,而且食物質素高,感覺雅致休閒🍃🌟#Tenderloin Skewers牛嫩肩肉串肉質鮮嫩,經過自製香料醃製,肉香四溢💗搭配芥末油和生薑蒜的香氣,充滿層次感👍🏻烤至微焦的外皮增添了焦香🫶🏻🌟#Chicken Tikka Masala with Plain Naan雞肉提卡馬薩拉濃郁美味,雞腿肉煙燻後的香氣與孜然、香草非常搭配👍🏻濃郁的番茄洋蔥醬汁包裹著每一塊雞肉,醇厚濃郁😋搭配印度烤餅🫓外表金黃,表面烤得恰到好處,口感柔軟而富有彈性,每一口都散發著淡淡的麵香,能完美吸附雞肉提卡瑪薩拉濃郁的味道🤤🌟#Soft-shell Crab Roll脆皮軟殼蟹卷美味十足,酥脆的軟殼蟹外皮與炒香的甜椒和洋蔥搭配在一起,清新的薄荷醬汁增添了獨特酸香,口感層次分明💗🌟#Dessert: Pistachio Kulfi這款開心果庫爾菲係夏日甜品✨綿密冰淇淋口感中融合了開心果的香脆,每一口都散發著淡淡的奶香與堅果香氣🫶🏻🌟#Cocktail: Margarita這杯瑪格麗塔清新,濃郁的龍

🌟#Tenderloin Skewers

🌟#Soft-shell Crab Roll

🌟#Dessert: Pistachio Kulfi

🌟#Cocktail: Margarita
這杯瑪格麗塔清新,濃郁的龍舌蘭酒與酸橙汁的完美平衡,帶來爽口的口感✨邊緣的鹽霧增添了層次感👍🏻

🌟#Mocktail: Pink Paradise Splash
粉色天堂的清新口感,充滿熱帶風情,野莓和椰子奶的結合,帶來香甜滋味💗不僅顏色誘人,口感豐富🫶🏻
2025-05-20 31 浏览
趁仍然天氣涼快🌬️, 約朋友去圓方chill 吓🫧。 㨂咗人氣高👯嘅印度餐廳, 有靚景又有美食👍。🍭Grilled Octopus 先嚟一款特別🍢嘅燒八爪魚鬚🪼, 烤得剛好, 八爪魚肉仍鮮甜Q彈, 真的係爽脆肉嫩😗!🍭Chicken Tikka Masala + Garlic Corlander Naan嚟到印度餐廳,唔係唔叫瑪沙拉咖哩呀🍲!香滑濃郁嘅香料咖哩將雞件🐔更嫩滑化,味道走甜酸🍅路線, 令唔食辣嘅,都食到舔舔脷😋。🍭Masala Garden Salad個沙律🥗好清爽, 唔用濃味嘅沙律醬蓋住食物原味, 只用少許咁點緻, 响高級餐廳常見。🍭 Pistachio Burnt Basque Cheesecake 打破對傳統印度甜品嘅感觀, 換上芝士🧀蛋糕🍰, 唔係超甜,係現代印度嘅 感覺。

🍭Grilled Octopus

🍭Masala Garden Salad

2025-05-14
$422.4 (晚餐)
  • MasalaGardenSalad
  • ButterNaan
  • GarlicCorianderNaan
  • MangoLassi
  • ChickenTikkaMasala
2025-05-20 30 浏览
在圓方演薈廣場頂樓平台,樓高兩層,上層係西餐廳坐位,下層係酒吧還有戶外座位。牆上掛畫& 餐廳裝飾都用了很多與軍事有關元素,食物好味有特色,服務態度亦細心有禮。🔶Masala Garden Salad 🥗 賣相靚排到成朵花咁色彩繽紛,有蕃茄、青瓜、烤粟米、士多啤梨、洋蔥等,特別鍾意佢加咗腰果,配上特調醬汁&芝士碎,食落好清新開胃。🔶Keema Masala Tacos 🌮 好有驚喜! 墨西哥Tacos皮包住微微辣的咖喱羊肉碎,配上乳酪醬汁&香草醬,口感好豐富。🔶Smokey Eggplant Bharta 🍆🔶Garlic Coriander Naan 🫓 煙燻烤茄子很有特色,加入印度香料,食落好芳香,可以食到蔬菜的清甜。食印度菜必點Naan ,烤得很香,用Naan包住食也很夾。🔷Very Berry 🍹🔷Sunset Fizz Fusion🍹Mocktails 飲品賣相靚,生果味為主,清新解渴。🔶Pistachio Kulfi印度版嘅開心果雪糕,好濃郁嘅開心果味,比平時嘅雪糕質地再杰身。🔶Sticky Toffee Pudding 雲呢拿雪糕配上印度特色拖肥布丁,淋上焦糖醬,布甸質地食

🔶Masala Garden Salad 🥗

🔶Keema Masala Tacos 🌮

🔶Smokey Eggplant Bharta 🍆
🔶Garlic Coriander Naan 🫓

🔷Very Berry 🍹
🔷Sunset Fizz Fusion🍹
Mocktails 飲品賣相靚,生果味為主,清新解渴。

🔶Pistachio Kulfi

🔶Sticky Toffee Pudding
雲呢拿雪糕配上印度特色拖肥布丁,淋上焦糖醬,布甸質地食落帶點煙靭。
午餐
  • Keema Masala Tacos
主打印度菜,口味都好啱香港人,菜式夠曬特別又好味😋 有户外位,環境夠晒chill,好啱收工鬆一鬆,餐廳有兩層,上層好浪漫,啱曬情侶撐枱腳🌹飯球薯餅雜燴係一道印度特色菜,薯餅有流心芝士,底下係鷹嘴豆咖哩,意外地好味!呢度嘅咖喱配烤餅都一流!夠香濃好足料,叫左魚咖哩,出面較少有。拖肥糖布甸甜品勁 impress!本身估唔到佢係咩樣,原來係棗蓉蛋糕淋拖肥醬,上面有一大球雲呢拿雪糕,真係甜蜜蜜好好味,棗蓉蛋糕係從未食過嘅印度特色甜品,口感好彈牙,又軟棉棉,超中意🩷另外要讚嘅係呢度啲飲品真係好出色,打卡靚味道又正,叫左兩款mocktail都好好飲,口感偏向奶昔feel,唔會太甜,又夠 fresh以下是圖中菜式・ 飯球薯餅雜燴 ・ 印度香料牛柳串・ 椰香魚柳咖喱・ 蒜香芫荽烤餅 ・ 拖肥糖布甸 ・ Golden vanilla breeze・ Wild berry colada

以下是圖中菜式
・ 拖肥糖布甸
・ Golden vanilla breeze
・ Wild berry colada
2025-05-18 20 浏览
今日嚟到圓方呢間Civic Square主打英式印度菜嘅餐廳,鍾意佢哋嘅菜式選擇多而且價錢相宜,環境氣氛好輕鬆,適合收工同朋友過嚟飲杯嘢,嘗試吓異國菜式!Masala Garden Salad材料新鮮,有番茄、青瓜和洋蔥搭配粟米粒、士多啤梨🍓,味道清新開胃。Chicken Tikka Masala呢道係經典印度菜色,雞腿肉經過煙燻後仍然香滑,濃郁嘅番茄洋蔥醬香氣四溢,令人難忘。Garlic Naan新鮮烘烤出嚟的烤餅邊緣焦香,帶有煙熏味道,餅皮有彈性,帶有麥香,配上蒜蓉鹹鹹的味道,沾上雞肉醬汁,令人忍唔住一啖接一啖!Sticky Toffee Pudding 蛋糕有鬆軟的嚼勁,侍應會將拖肥醬汁慢慢淋在雲呢拿籽雪糕上,有種冷暖交融嘅甜蜜味道

Masala Garden Salad

Chicken Tikka Masala

Garlic Naan

Sticky Toffee Pudding
Arancini Tikka Chaat $108基本上係一個大概手心大既炸薯球外面係番石榴同埋yogurt (?)既混合物就咁睇你好難拆解到裡面究竟有咩食材but i guess 呢個就正正係印度菜既獨特之處佢總係可以帶到啲新驚喜/風味比我個炸薯球新鮮炸起,又熱又脆而個醬汁酸酸甜甜,異常夾得埋!Afghani Ribs & Chips $188我同男朋友平時都唔係好多食羊肉唔係唔鍾意食,純粹真係機會唔多係呢度見到佢有24小時慢煮羊肋骨 🐑 咁就試一試啦 😋可以見到份量唔係好多,就得四條羊肋骨同埋少少薯仔as side dish本身係覺得咦!咁都少貴!但係食左一啖之後就服啦 😂個羊肋骨燒得好香好香,一口咬落去有羊肉同少少肥膏,完全唔騷唔肥膩但同時又會食到羊油香 😋係有少少唔夠喉就真既 🥹Chicken Tikka Masala $178Butter Naan $30個Tikka Masala好濃厚creamy,唔辣裡面既雞肉都唔少,而且都新鮮個butter naan好鬆軟,如果份量再多啲會更好而家諗返轉頭其實當時可以再叫多個Naan去蘸咖哩食 😂因為一個naan唔係好夠食曬成個咖喱Pi

Arancini Tikka Chaat $108
基本上係一個大概手心大既炸薯球
外面係番石榴同埋yogurt (?)既混合物
就咁睇你好難拆解到裡面究竟有咩食材
but i guess 呢個就正正係印度菜既獨特之處
佢總係可以帶到啲新驚喜/風味比我
個炸薯球新鮮炸起,又熱又脆
而個醬汁酸酸甜甜,異常夾得埋!

Afghani Ribs & Chips $188
我同男朋友平時都唔係好多食羊肉
唔係唔鍾意食,純粹真係機會唔多
係呢度見到佢有24小時慢煮羊肋骨 🐑 咁就試一試啦 😋
本身係覺得咦!咁都少貴!
但係食左一啖之後就服啦 😂
個羊肋骨燒得好香好香,一口咬落去有羊肉同少少肥膏,完全唔騷
唔肥膩但同時又會食到羊油香 😋
係有少少唔夠喉就真既 🥹

Chicken Tikka Masala $178
Butter Naan $30
個Tikka Masala好濃厚creamy,唔辣
裡面既雞肉都唔少,而且都新鮮
個butter naan好鬆軟,如果份量再多啲會更好
而家諗返轉頭其實當時可以再叫多個Naan去蘸咖哩食 😂
因為一個naan唔係好夠食曬成個咖喱

Pistachio Burnt Basque Cheesecake $128
我對於佢個size係有啲驚訝既 😺
因為呢個定價老實講我會expect something more
咁點知............啊!
首先個蛋糕係焗到暖暖地既
外層少少脆,裡面係好thick好creamy既開心果芝士餡
開心果味好濃之餘仲有少少nutty feel

佢話等啲冰溶咁啲之後個藥水味係少左既
Strawberry Lassi $68
呢個我好鍾意 ❤️ 慢慢香甜士多啤梨味 🍓
2025-04-17
同朋友去圓方睇戲,順便搵食。一向都知圓方多高質素食店,今晚就揀左間印度菜試試。呢間印度菜位於圓方商場金區頂樓,地鐵站C出口上電梯可以直達天台平台。餐廳面向平台,有室外同室內座位,室外可以望住平台夜景,我同朋友就揀左室内,可以聽住輕快的英文歌用餐,氣氛一流!Prawns Pakora Basket有炸蝦同炸洋蔥球🍤🧅 炸蝦保持倒彈牙的質感,而洋蔥切絲搓成球狀炸成圓球,炸得香脆而香口,配上特製的辣醬,更添風味!Arancini Tikka Chaat依道菜融合左意式的炸飯球烹煮手法,加上印式的香料調味。上面圓球形的薯餅,下面有鷹嘴豆、洋蔥、蕃石榴,加上酸酸辣辣的醬汁,味道出奇地夾!Chicken Tikka Masala吃過印度菜的一定對Masala 不陌生。雞肉非常嫩滑,配上creamy 與充滿香味的秘製辣醬汁,令人食指大動!Garlic Coriander Naan and Butter Naan依個一定要特別讚!不論是garlic naan 還是butter naan, 兩款naan都烤得香脆,係我食過烤naan 烤得最好的餐廳之一!Sticky Toffee Pudding上層是雪

Prawns Pakora Basket

Arancini Tikka Chaat

Chicken Tikka Masala
吃過印度菜的一定對Masala 不陌生。雞肉

Sticky Toffee Pudding
上層是雪糕,下層是椰棗造的pudding,再淋上焦糖汁。雪糕不算太甜,配上淡淡的椰棗香味,甜而不膩。

Tamarita
Taquilla 配上酸酸甜甜的羅望子汁,另外杯邊附有鹽和檸檬。
侍應介紹: 先舔上一口杯邊的鹽,再喝下Tequila,隨即含一含檸檬。口腔同時充斥鹹味、酸味,甜味,與辣味。值得推介!

Sunset Fizz Fusion
侍應推介的飲品,入口滿滿熱情果的果香,令人回味,而且正好解辣。

餐廳裝修精緻,氣氛一流,加上有可口的食物。特別一提係侍應態度一流,全程充滿著笑容, 又會推介餐廳特色食物,令食客有一個愉快的用餐體驗。

2025-05-12
2025-05-17 11 浏览
經過圓方好多人望吓~原來係happy hour有discount!佢個環境都好似幾正咁,所以決定同朋友一齊去食!揀咗好耐都唔知食咩好,叫佢哋推薦睇吓~有咩招牌菜適合我哋!我最鍾意係佢推薦嘅招牌:Chicken Tikka Masala😆😆😆真係超惹味呀,下次再嚟都一定會再嗌!啲雞好嫩!仲有甜品:Sticky Toffee Pudding勁啱打卡,拖肥醬倒落去嗰刻覺得勁正,好啱做一餐嘅完結!❤️❤️❤️

佢個環境都好似幾正咁,所以決定同朋友一齊去食!

揀咗好耐都唔知食咩好,叫佢哋推薦睇吓~有咩招牌菜適合我哋!

真係超惹味呀,下次再嚟都一定會再嗌!啲雞好嫩!