2021-12-08
今日收工同朋友特登搵間Cafe去食飯,喺網上嗰度見到依間Cafe嘅門口充滿着少女心,非常之多嘅花花裝飾同埋餐廳嘅佈置都非常之靚,非常之適合同朋友聚會打卡!我哋今次就叫咗一個肉眼扒同埋一個竹炭漢堡share嚟食。香煎肉眼扒配燒汁、薯蓉及雜菜 8oz 238佢哋餐廳除咗環境裝修都好靚之外,佢哋對於上菜碟嘅裝飾亦都非常之用心,香煎肉眼扒我哋叫咗五成熟,切開之後非常之靚係鮮嫩嘅粉紅色😆佢哋喺肉眼扒上面都加咗少少乾花做裝飾,令到食飯睇落去更加豐富!牛肉竹炭漢堡配炸薯條 128牛肉竹炭漢堡亦都係非常多人推介而且非常特別嘅一個,佢嘅竹炭漢堡係全黑色,而且佢哋嘅牛肉都煎到非常Juicy,一次過咬落去非常多層次感,而且好有牛肉味❤️佢哋嘅炸薯條係粗薯條,炸至非常香脆!香蕉朱古力沙冰 56香蕉朱古力沙冰亦都非常吸引,佢係裝飾嘢飲杯上面都用心,一個非常之靚嘅花花裝飾,而且沙冰飲落去唔會太甜但係香蕉同埋朱古力嘅味道都互相平衡到唔會有是但一邊重味d👍🏻👍🏻泡沫咖啡佢哋嘅泡沫咖啡都非常香濃,而且拉花都非常之靚,整體來講成間Cafe都非常之有氣氛同埋裝修非常靚,非常推薦同閨蜜一齊嚟打卡食飯
我哋今次就叫咗一個肉眼扒同埋一個竹炭漢堡share嚟食。
香煎肉眼扒配燒汁、薯蓉及雜菜 8oz 238
牛肉竹炭漢堡配炸薯條 128