2022-11-13 112 浏览
簡單來講:硬件可以,軟件差到一個點。食物質素可以,服務態度極差!!!!未到過食嘅朋友,或者考慮緊食呢間嘅朋友,請慎重考慮!!!呢間野我見OpenRice好多人like同評價高,一心諗住無問題,就即刻book位試食。入到去感覺環境幾好,店鋪裝修雅緻,眼睛食先,感覺幾好。但入去第一時間有位攣髮女士(孿到豬腸果種)接待,佢一開始態度就已經好差,唔緊要,當然我覺得自己feel錯既,坐落叫野食,叫串燒,佢有分一串或一份,咁我唔知d野食幾多串為一份,一叫雞腎,位豬腸姨姨就好差語氣講:”幾串?!”今日本身想同朋友慶祝生日,一去到先放低個蛋糕,同呢位豬腸姨姨講我想俾個驚喜入面嗰兩位,唔想比佢哋知道有蛋糕,所以請佢哋先收起蛋糕,點知食食吓呢為豬腸姨姨入嚟問蛋糕幾時上,真係吹佢唔脹,乜驚喜都冇晒。最核突嘅係,明明張枱好大,絕對夠位擺幾個碟,但係佢就將我啲食物,凌空到埋落一碟,感覺衰過大排當。

未到過食嘅朋友,或者考慮緊食呢間嘅朋友,請慎重考慮!!!

2022-11-11 36 浏览
真係超難得星期六收工可以同老公撐枱腳,我哋就去咗尖沙咀居酒屋度拍下拖,呢度餐廳環境唔算太大,但座位都闊落,唔會逼,之係職員就捧左一盤清酒杯俾我哋揀,然後就可以開始品賞sakes 😍我哋揀呢lunch set 再配sakes 任飯🙆🏻‍♀️午餐可以揀前菜5️⃣款,咁我哋為咗試吓唔同新野,就叫咗1️⃣0️⃣款慢慢食,然後主菜1️⃣款,甜品1️⃣款🙆🏻‍♀️💕海膽松葉蟹蓋甲羅燒即場燒,配3️⃣塊海苔梳打餅,將燒好嘅甲羅燒鋪滿餅乾🙆🏻‍♀️海膽鮮甜,仲有蟹膏同粒粒蟹籽,好好食🤤🤤💕鹽燒安格斯牛柳串燒好juicy ,肉味好出好嫩,有牛味,推介🙆🏻‍♀️💕厚切牛脷芯好厚切,爽口彈牙,唔韌🙆🏻‍♀️💕荔枝豬肉卷. 蘆筍豬肉卷中間真係有粒荔枝,荔枝清甜,豬肉唔鞋,口感好特別💕白鱔外皮香脆,好香口,而且啖啖肉,唔錯唔錯💕自家製免治雞軟骨月見雞肉棒咁,有口感,好爽,點埋蛋汁更香滑💕綠茶蕨紅豆白玉可以當三文治咁食,啖啖紅豆,仲有兩粒煙煙韌韌的白玉,同埋綠茶蕨😎

💕海膽松葉蟹蓋甲羅燒

💕鹽燒安格斯牛柳串燒
好juicy ,肉味好出好嫩,有牛味,推介🙆🏻‍♀️

💕厚切牛脷芯
好厚切,爽口彈牙,唔韌🙆🏻‍♀️

💕荔枝豬肉卷. 蘆筍豬肉卷
中間真係有粒荔枝,荔枝清甜,豬肉唔鞋,口感好特別

💕白鱔
外皮香脆,好香口,而且啖啖肉,唔錯唔錯

💕自家製免治雞軟骨
月見雞肉棒咁,有口感,好爽,點埋蛋汁更香滑

💕綠茶蕨紅豆白玉
2022-11-11 35 浏览
今次同閏蜜黎到呢間想試好耐既居酒屋,呢度裝修特別,有bar枱,有好似鳥籠既座位,邊度打卡都得📸我地先試燒油甘魚鮫 $108🐟油甘魚好新鮮,燒完出黎好香,魚味好濃,又唔會太油膩,好好味呀!😋小食方面我地仲試埋燒雞皮 $32🐥同埋酢漬水母$58。燒雞皮爽脆,好似食緊薯片咁,好正!😆而酢漬水母酸酸地,水母口感好得意,幾特別,係好食既!🤪主食就係🍱封門柳飯果飯擺得已經好靚,燒汁又好惹味,配牛肉係岩岩好架!牛肉好易咬,岩岩熟,又粉嫩,口感真係好好,連埋珍珠米食好豐富!

2022-11-11 59 浏览
<Sakeh>朋友想食日本餐而今次係聚餐一日前book,好多餐廳已經冇位。見Openrice 食評哩間餐廳有咁多好評就試一試。呢間餐廳主打係串燒,裝修出名型格現代。可惜一入餐廳感覺有點失望,可能燈光太光的關係,令整體感覺吾太舒服同令成個格調氣氛都差左。幸好留咗好似雀龍嘅位置,有點自成一角嘅感覺,兩個女仔傾偈啱晒。(不過原本我冇諗住post, 懶左好耐,所以冇影雀籠樣)食串燒係要飲下酒先開心。不過佢地d酒個價錢都幾貴,原本想叫嘅三粒米就要$888 720ml。最終我地決定飲梅酒,梅酒就$588一支720 size。至於串燒,坦白說,質素真係好一般,有d印象嘅係荔枝豬肉卷。荔枝清甜多汁化解左豬肉嘅油膩,好夾好好味。而有一樣特別嘅係佢哋有少有嘅燒雞冠。不過個人就覺得麻麻。燒鮑魚亦燒得時間啱啱好。其他就只能用不過不失形容。哩餐係生日飯,但由於切餅費要$200,有點誇張!詢問餐廳時,餐廳話可以安排生日牌同蠟燭係甜品上面,咁我覺得都ok. 但吾知係咪溝通上我有d 誤會,最後吾係上我哋order嘅甜品而係上左一件極細而餐牌上又冇嘅蛋糕仔,咁我以為係送嘅。但最後賬單上面見到哩件細過平時
<Sakeh>

而有一樣特別嘅係佢哋有少有嘅燒雞冠。不過個人就覺得麻麻。
燒鮑魚亦燒得時間啱啱好。其他就只能用不過不失形容。

哩餐係生日飯,但由於切餅費要$200,有點誇張!詢問餐廳時,餐廳話可以安排生日牌同蠟燭係甜品上面,咁我覺得都ok. 但吾知係咪溝通上我有d 誤會,最後吾係上我哋order嘅甜品而係上左一件極細而餐牌上又冇嘅蛋糕仔,咁我以為係送嘅。但最後賬單上面見到哩件細過平時d西餅收左$68。咁既然收錢,我就真係好奇怪,點解吾上番客人揀嘅甜品呢🤫

Openrice 訂有88折,最終最後折咗兩個人埋單$18xx。我哋確實係叫得算多嘢食,但哩個價錢喺哩個環境格調,同咁普通嘅食物質素就真係好吾值。

最後值得一讚嘅係服務質素。Serve我哋張枱嘅女waitress 好有有禮貌又細心介紹餐牌同好主動幫我哋影相。仲主動幫我哋影好多張,唔同角度👍

比讚指數:
性價比:👍👍
回頭率:10%

• 南非鮑魚
2022-11-08 38 浏览
天文臺圍好多特色高級餐廳,今次搵到間居酒屋🏮,食下串燒飲下燒酒🍶 仲有窗口位坐😎「荔枝豬肉卷」這款是我喜歡的, 甜甜的荔枝用豬肉包上,原來是十分match😍「自家制免治雞肉軟骨」好夠味,免治內有口感的雞軟骨,再配上日本甜雞蛋🤭「厚切牛利」正呀! 牛脷心是最好食,爽口! 而且燒至金黃色😍「燒獅魚鮫」燒出來好靚,肉質剛熟☺️而且這部位是我喜歡的,夠滑身「酢瀆水母」這是開胃前菜,酸酸地脆口水母「熱稻庭」熱辣辣湯烏冬,好滑身,是扁幼款「燒飯團」燒至外層變為飯蕉,用上有味飯團🍙造成🤭「雞皮紫蘇蝦卷」幾特別!值得推介🥰 紫蘇葉有少許甘香包著脆口爽蝦,而且外層用上雞皮包起👍🏻 豐富口感。「雞皮餃子」雞皮肥厚包著豬肉的餃子,肉質滑嫩,再燒香一點應該會更好🤭 「日本蕃薯」果然是日本蕃薯好甜🤭「自家製鰻魚飯」好大的鰻魚佈在白飯上,好豐滿!美味!☺️「作」這款米酒容易入口,少少甜而且帶有香味👍🏻備註:🔺部份串燒要最少叫2串🔺OpenRice 訂位有優惠,9折或者送生蠔🦪🔺店員細心介紹食物推介🐣

「酢瀆水母」這是開胃前菜,酸酸地脆口水母
「熱稻庭」熱辣辣湯烏冬,好滑身,是扁幼款
「燒飯團」燒至外層變為飯蕉,用上有味飯團🍙造成🤭
「日本蕃薯」果然是日本蕃薯好甜🤭
「自家製鰻魚飯」好大的鰻魚佈在白飯上,好豐滿!美味!☺️
「作」這款米酒容易入口,少少甜而且帶有香味👍🏻

備註:
🔺部份串燒要最少叫2串
🔺OpenRice 訂位有優惠,9折或者送生蠔🦪
🔺店員細心介紹食物推介🐣

2022-11-08 29 浏览
假日同屋企人去開尖沙咀行街 諗起好耐冇去過日本 想搵間居酒屋食下串燒飲下酒chill下 就揀咗呢間餐廳😆😆😆餐廳位於酒店嘅一樓 裝修高檔 預約吧枱前面嘅特色座位非常適合打卡 而且私隱度高💕💕💕留意番呢度嘅串燒有啲款式係需要兩串起叫 職員都好貼心 喺落單時提醒我哋🫶🏻🫶🏻🫶🏻我哋叫咗好多串燒 有雞翼 豚肉蘆筍卷 白鱔 月見雞肉串 牛舌 羊架 冬菇等 我最鍾意佢嘅牛舌 咬落好嫩 肉汁多 另外羊架都唔錯 燒得啱啱好 唔會太乾🙈🙈🙈另外佢嘅銀鱈魚西京燒非常值得推薦 咬落去魚油好豐富 如果太油膩嘅話旁邊仲有啲配菜解膩☺️☺️☺️我哋仲叫咗一支清酒 職員上咗一盤子嘅酒杯俾我哋選擇 俾我哋揀自己想要嘅款式 飲住酒食串燒好正😎😎😎
2022-11-08 25 浏览
原來尖沙咀寶軒酒店有一間咁高質既居酒屋,今次同朋友黎就可以試盡佢地既美食😻首先係有好正既海膽松葉蟹蓋甲羅燒$128🦀甲羅燒有好多蟹肉蟹膏,仲要加埋海膽,好咸鮮好好味,將啲蟹膏一大羹咁放上梳打餅食,食到停唔到口呀!串燒我地就試下雞軟骨 $32同雞腎 $32🍢兩樣都燒到好香脆可口,好食!另外仲試佐比較特別既小食燒雪干 $48🐟燒到薄薄一片,好特別,好好食!而且仲有螢光魷魚芝士$88🦑爽口既魷魚加上香濃既芝士,配搭好特別,好好味😋中意食魚既我地再叫埋燒油甘魚鮫 $108🐟油甘魚既魚油滲晒落魚肉,好香,而且魚肉又嫩滑,好好味!主食就試佐封門柳飯🍱啲牛肉好靚好吸引,燒到岩岩熟,而且牛肉味好濃,送飯一流呀😆
2022-11-07 605 浏览
# #尖沙咀 @sakeh_yakitori🥳好飲酒的閨蜜生日, 來個清酒周末午餐放題, 賀一賀佢! 來個香港探店, 打卡朝聖地! 入口有園林美境, 仿如置身日本…餐廳環境設計雅致, 四周放滿清酒, 靠窗落地玻璃, 光亮又舒服! 🥢先來前菜: 茶豆、鮟鱇魚肝、瑩光魷魚芝士、酢漬水母、胡麻菠菜蟹肉沙律、日本生蠔 +$38 ~ 每人選一款, 我們就來個鮟鱇魚肝、瑩光魷魚芝士! 🦑鮟鱇魚肝、瑩光魷魚芝士完全唔腥, 入口幼滑! 2道均是配清酒的好選擇! 🍢再來每人5串燒物! 露筍豬肉卷、蔥豬腩肉、雞皮、自家制免治雞肉軟骨、鵪鶉蛋、汁燒牛肋、荔枝豬肉卷、蔥雞、雞皮紫蘇蝦卷、白鱔! 🔥濃濃的炭香味, 微微焦香, 每一串都吃得出廚師的用心! 🥣主食呢就一致決定清雞湯茶漬飯! 雞湯入口溫和, 好舒服! 🍰甜品就香橙朱古力蛋糕、紅豆白玉! 朱古力蛋糕有驚喜, 橙同朱古力好平均, 口感鬆軟, 讚! 🍶清酒: 天賦純米大吟釀、獺祭45純米大吟釀! 餐廳表示一款清酒配食物, 一款清酒就在我們傾計時飲, 好貼心!
# #尖沙咀 @sakeh_yakitori

🔥濃濃的炭香味, 微微焦香, 每一串都吃得出廚師的用心!

🥣主食呢就一致決定清雞湯茶漬飯! 雞湯入口溫和, 好舒服!

午餐
2022-11-07 25 浏览
今次黎到Sakeh呢間位於尖沙咀既居酒屋,呢度裝修充滿日本特式,座位又闊落,環境好舒適!我地先叫佐好吸引既自家製免治雞肉軟骨 $48,師傅將免治肉加入雞軟骨,口感好好,再加埋生雞蛋醬油,好好食好香!😋另外仲有🍢串燒雞軟骨 $32雞軟骨香脆可口,十分好味!另一樣都好出色既就係燒油甘魚鮫 $108🐟魚鲛膠質較多,魚香突出,仲有啲魚肉食到,好好味呀!最後就係重點海膽松葉蟹蓋甲羅燒$128🦀本身蟹肉蟹膏好多,撈勻埋啲海膽,放上梳打餅一齊食就中和番油膩感,非常新鮮,完全唔腥🤩
另外仲有🍢串燒雞軟骨 $32雞軟骨香脆可口,十分好味!
2022-11-06 29 浏览
近排鐘意食串燒,呢日仲要埋sake俾先生食住串燒送酒,佢就爽啦😋🍢蘆筍豬肉卷💰$32🍢荔枝豬肉卷💰$32兩款都好食,包住荔枝/ 蘆筍無咁油,較就咁食清新,特別荔枝夠多汁,更濕潤🥟雞皮餃子💰$48有啲邪惡,但好食,雞皮彈牙,饀料幾好🐥雞軟骨💰$32香口有口感🐥自家製免治雞軟骨💰$48其實係月見雞肉棒咁,用咗雞軟骨整更有口感更爽口,近排覺得免治雞肉棒好好食,點埋蛋汁更香更十滑🍴紐西蘭羊架💰$78無太大羊羶味,7成熟左右口感不錯,幾厚身🐟白鱔🥢$68最正當然係燒鰻魚,皮脆肉爽口,魚油超正🐠西京燒銀鱈魚💰$168肉質甜甜哋好好食,又係燒到皮脆魚油香🍱鰻魚飯💰$108多汁仲好大塊鰻魚,性價比高🚩Sakeh (尖沙咀) @sakeh_yakitori 📍尖沙咀天文臺圍5-9號寶軒酒店地下及1樓

🍢蘆筍豬肉卷💰$32
🍢荔枝豬肉卷💰$32

🥟雞皮餃子💰$48
有啲邪惡,但好食,雞皮彈牙,饀料幾好

🐥雞軟骨💰$32
香口有口感

🐥自家製免治雞軟骨💰$48

🍴紐西蘭羊架💰$78
無太大羊羶味,7成熟左右口感不錯,幾厚身

🐟白鱔🥢$68
最正當然係燒鰻魚,皮脆肉爽口,魚油超正

🐠西京燒銀鱈魚💰$168
肉質甜甜哋好好食,又係燒到皮脆魚油香

🍱鰻魚飯💰$108
多汁仲好大塊鰻魚,性價比高

🚩Sakeh (尖沙咀) @sakeh_yakitori
📍尖沙咀天文臺圍5-9號寶軒酒店地下及1樓
2022-10-30
  • 自家制免治雞肉軟骨
  • 紐西蘭羊架
2022-11-06 32 浏览
今日去尖沙咀,周圍行街,睇戲,大家行到攰,見到間居酒屋出邊好吸引,有個好寧靜舒服嘅感覺,跟住就去行入去試吓門口見到寫住 SAKEH, 以為佢主打係飲酒,點知啲串燒同燒烤可以咁正兩層嘅地舖,好有心機嘅裝修,真係估唔到平日夜晚都咁多人食,如果去呢間餐廳記住要訂位第一道菜,我哋叫咗海膽松葉蟹格羅燒,海膽同蟹肉,加埋蟹膏真係絕配,海膽味好香,同埋餅乾一齊食,好享受第二道菜,我哋叫咗厚切牛脷心,呢個真係不得了,叫人一串又一串,又甜又多汁第三道菜,燒白鱔,味道簡直同日本一模一樣,燒出嚟香脆可口第四道菜,自家製免治雞肉軟骨,雞同雞蛋嘅配合,特別係燒完出嚟嘅雞軟骨,真係好似親子丼,好鍾意有蛋漿嗰個感覺

第三道菜,燒白鱔,味道簡直同日本一模一樣,燒出嚟香脆可口
2022-11-01
2022-11-05 32 浏览
星期六的中午,和好朋友去了一間位於尖沙咀天文臺圍的串燒居酒屋食lunch ,選擇的是周末午餐,有部份食物要加$18至$38。店舖裝潢很有氣氛,有兩張好似燒酒樽的木製座位,又有個吧枱。前菜胡麻菠菜蟹肉沙律🥗除了有菠菜和蟹肉,亦有腐皮和三文魚籽,加上芝麻醬。加$38可以食生蠔🦪,味道鮮甜。串燒 每人可選擇五款串燒,荔枝豬肉很特別,外面燒得脆口,裏面有香甜的荔枝肉。燒白鱔亦是我的最愛,鱔皮香脆,鱔肉爽嫩。燒羊架和燒南非鮑魚分別要加$18及$28,羊架燒得剛剛好,不會很羶,很惹味,而鮑魚就很爽口。主食主食有三款選擇,分別要了外脆內熱的燒飯團和滑溜的烏冬。清酒🍶加$188可以有飲品放題,清酒有兩款,都是甜甜的,很易入口的。甜品甜品要了日東卷蛋和紅豆白玉,甜度適中。

前菜

串燒

主食
主食有三款選擇,分別要了外脆內熱的燒飯團和滑溜的烏冬。

清酒🍶

甜品
甜品要了日東卷蛋和紅豆白玉,甜度適中。

2022-11-05 28 浏览
香港有好多串燒店,我特別鍾情日式串燒,再配搭清酒,特別chill!餐廳裝修時尚,很有空間感!適合大伙兒傾偈,兩口子聚餐都好好!食串燒配清酒可說是perfect match!同店員傾了一陣,店員都好友善,我選了越之鶴,來自新瀉縣,香氣撲鼻,微酸,偏辛口,冷飲很順口!點了個前菜小食明太子,原條明太子,每一口夾着一片青瓜,鹹香的明太子加上清新爽脆的聽過填,非常開胃!雞皮燒到非常香脆,比薯片還香口的質感,淡淡的雞油香,再來多三四碟也能吃,吃一塊雞皮,飲一啖清酒,真的滋味十足!自家製免治雞肉軟骨、白菌、雞肝這個免治雞肉軟骨是必食的!雞肉和軟骨的比例剛剛好,每一口都吃到爽脆的雞軟骨,雞肉軟硬度適中,加上濃郁的蛋黃醬油,perfect!雞翼、厚切牛脷芯、雞心雞翼笑得好香,夠火喉,皮脆乾身,雞肉保持肉汁!牛脷芯又厚又彈牙,juicy,黑椒好香!高質素!荔枝豬肉卷、日本銀杏、露筍豬肉卷荔枝多汁又甜,中和豬肉的油膩感,非常夾!銀杏煙煙銀銀!露筍豬肉卷香外脆內多汁,豬肉的油香配上露筍真是一絕。白鱔白鱔肥瘦適中,外皮燒到香脆,一咬下去油香四溢,令人欲罷不能蔥豬腩肉蔥豬腩肉很香口,喜歡吃豬的人士不容錯過三文魚燒

餐廳裝修時尚,很有空間感!

適合大伙兒傾偈,兩口子聚餐都好好!
食串燒配清酒可說是perfect match!

自家製免治雞肉軟骨、白菌、雞肝

雞翼、厚切牛脷芯、雞心

雞翼笑得好香,夠火喉,皮脆乾身,雞肉保持肉汁!
牛脷芯又厚又彈牙,juicy,黑椒好香!高質素!

荔枝豬肉卷、日本銀杏、露筍豬肉卷
荔枝多汁又甜,中和豬肉的油膩感,非常夾!銀杏煙煙銀銀!
露筍豬肉卷香外脆內多汁,豬肉的油香配上露筍真是一絕。

白鱔
白鱔肥瘦適中,外皮燒到香脆,一咬下去油香四溢,令人欲罷不能
蔥豬腩肉
蔥豬腩肉很香口,喜歡吃豬的人士不容錯過

三文魚燒飯團
三文魚燒飯團的紫菜很脆,加上飯團有焦脆,口感豐富,有點像煲仔飯的感覺

2022-10-27
Happy Friday當然要去特色嘅居酒屋食飯同飲嘢啦~尖沙咀天文台道嘅 SAKEH ,餐廳裝修非常有特色,以木門和竹簾等和風元素,還配有木製鳥籠嘅餐桌卡位, 非常有日本居酒屋文化氣息。泉橋秋蜻蜓山田錦純米餐廳提供好多款嘅清酒 ,我覺得呢隻山田錦純米, 口感清純,酒味濃郁,甜甜地、易入口。~前菜:蟹膏豆腐~有3款不同造型的豆腐,款款都有蟹膏同蟹肉,有d魚籽係上面,又食到豆腐清甜味,有點fusion的感覺。~海膽松葉蟹蓋甲羅燒~滿滿嘅蟹膏裝喺蟹蓋裏面 ,用小匙羹將蟹肉鋪在餅乾上, 慢慢品嚐。~露筍豬肉卷~燒到焦香又嫩薄嘅豬肉包住新鮮嘅蘆筍, 食落幾香口又唔油膩。~蒽豬腩肉~京蔥和豬腩肉燒好後,份外香口,美味。~雞軟骨~雞軟骨外酥內脆,配上椒鹽調味,油膩感少很多,口感特別,是很好的下酒菜。~自家制免治雞肉軟骨~免治雞肉加入碎雞軟骨外,還有洋蒽碎、大蔥碎及甘筍粒,雞軟骨串又諗滑又有少少脆軟骨,非常有咬口。~鹽燒安格斯牛柳~牛柳牛肉味濃,有嚼勁,經過鹽燒後保留咗天然肉的香甜味,香脆外皮微焦,配合清酒同吃味道更好。~白鱔~白鱔十分肥美嫩滑,燒過後味道鮮甜,是最值得推薦的菜式。星期五食了一餐咁有
Happy Friday當然要去特色嘅居酒屋食飯同飲嘢啦~

泉橋秋蜻蜓山田錦純米

~前菜:蟹膏豆腐~

~海膽松葉蟹蓋甲羅燒~

~露筍豬肉卷~
燒到焦香又嫩薄嘅豬肉包住新鮮嘅蘆筍, 食落幾香口又唔油膩。

~蒽豬腩肉~
京蔥和豬腩肉燒好後,份外香口,美味。

~雞軟骨~

~自家制免治雞肉軟骨~
~鹽燒安格斯牛柳~
~白鱔~
白鱔十分肥美嫩滑,燒過後味道鮮甜,是最值得推薦的菜式。
星期五食了一餐咁有質素嘅餐廳,真係好滿足!

寶軒酒店有間兩層高既居酒屋Sakeh,門口已經有好大個‘酒'字😆入面裝修都好有枱調!Bar枱位都坐得好舒服😌😍海膽松葉蟹蓋甲羅燒$128店員特別燒一燒啲海膽先,之後將啲蟹膏蟹肉一齊撈勻黎食,好香又creamy,好回味呀!😋串燒:雞軟肉 $48,雞軟骨 $32同雞腎 $32🍢雞軟肉好爽口,肉質好好。雞軟骨又好好食,雞腎都好有咬口,燒到好香,全部都好好味呀!燒雞皮 $32🐥呢個做小食真係好吸引,好香脆,每一啖都脆卜卜,一碟真係完全唔夠😻
😍海膽松葉蟹蓋甲羅燒$128
串燒:雞軟肉 $48,雞軟骨 $32同雞腎 $32🍢