2022-11-08 29 浏览
假日同屋企人去開尖沙咀行街 諗起好耐冇去過日本 想搵間居酒屋食下串燒飲下酒chill下 就揀咗呢間餐廳😆😆😆餐廳位於酒店嘅一樓 裝修高檔 預約吧枱前面嘅特色座位非常適合打卡 而且私隱度高💕💕💕留意番呢度嘅串燒有啲款式係需要兩串起叫 職員都好貼心 喺落單時提醒我哋🫶🏻🫶🏻🫶🏻我哋叫咗好多串燒 有雞翼 豚肉蘆筍卷 白鱔 月見雞肉串 牛舌 羊架 冬菇等 我最鍾意佢嘅牛舌 咬落好嫩 肉汁多 另外羊架都唔錯 燒得啱啱好 唔會太乾🙈🙈🙈另外佢嘅銀鱈魚西京燒非常值得推薦 咬落去魚油好豐富 如果太油膩嘅話旁邊仲有啲配菜解膩☺️☺️☺️我哋仲叫咗一支清酒 職員上咗一盤子嘅酒杯俾我哋選擇 俾我哋揀自己想要嘅款式 飲住酒食串燒好正😎😎😎