2006-10-16
同朋友預祝生日, 各自食0左個主菜之餘, 亦share 試0左蜜糖勁厚多士同芝士焗西蘭花.我個綠茶海鮮意粉... 唔ok, 無綠茶味都有少少預0左, 但就有好勁d 燈籠椒0既澀味(我係唔食燈籠椒的!); d 海鮮一般, 青口/帶子0個d ok, 不過d 魚0既口感超霉. 意粉係偏硬身0個隻質感, 幾好, 不過個味始終差d.朋友個牛肉咖喱蛋包飯就好食得多, 好惹味, 又唔係咁辣! 不過似乎份量都幾勁, 一向大食0既朋友都食剩4 分1 碟.蜜糖勁厚多士真係好睇唔好食... 個包烘得都算靚, d 蜜糖係分開上0既, 不過食落味道怪怪的.芝士焗西蘭花就一般啦, 唔特別.熱咖啡就非常好飲, 真係好鍾意d 日本滴漏咖啡!環境一流, 坐得舒服, 裝修靚. Service 唔多得, 漏單(原本叫0左個蝦+茄子), 人手唔夠, 搞到leh 咁hea, 亦唔知點解0係差唔多10:00pm 無乜客0既時候, 埋完單等佢找錢都要等成15 分鐘.對Pokka 0既印象一直都幾好, 不過今次真係唔多好彩. 味道俾4 分, 全因為杯超正熱咖啡, otherwise 俾2 分!
芝士焗西蘭花就一般啦, 唔特別.
熱咖啡就非常好飲, 真係好鍾意d 日本滴漏咖啡!