Poking

平時Lunch Time蘇杭街嘅選擇都唔少🤣但係食健康啲嘅選擇就唔多🥲 呢間Poke店選擇不少材料健康營養均衡特別啱晒附近嘅上班族💪🏻 可以選擇自己嘅款式之外另外仲有乳酪甜品同埋各種特飲🏝️食多幾次都唔會悶⭐️ Salmon the Classic 🍣三文魚配上牛油果同青瓜嘅配搭夠晒清爽🥒 有驚喜嘅係三文魚切得好大粒同埋牛油果份量好豐富🥑 輕輕醬油同檸檬調味唔會太重🍋 食材新鮮度高⭐️ Create Your Own Bowl 🎨另一碗選擇咗自己Customize🤪 特登加咗兩款Protein有吞拿魚同埋雞胸🍗 新鮮嫩滑又唔會柴 加上豆腐同埋枝豆都幾啱做Gym人食🏋🏻‍♀️⭐️ Greek Yogurt Cup 🍦難得我呢個甜品控想食甜品都有健康嘅選擇🩷Greek Yogurt加上Granola 同蜜糖🍯甜度好自然唔會太罪咎⭐️ Iced Sparkling Apple Cider 🍎蘋果醋嘅酸度比較高帶點氣泡感入口好舒服❤️ 特別有幫助消化同抗氧化嘅效用😚

⭐️ Salmon the Classic 🍣
Create Your Own Bowl

⭐️ Create Your Own Bowl 🎨

⭐️ Greek Yogurt Cup 🍦
Iced Sparkling Apple Cider

Create Your Own Bowl
Iced Sparkling Apple Cider
2023-08-08 21 浏览
今晚收工決定同朋友試一間係上環既子魚生飯,店名叫Poking,一黎到門口已經覺得店舖係走少少muji,文清既style,枱同檯都以淺木色庶主,而且有幾副油畫同吊燈作點綴,感山覺好清雅脫俗,坐入面位雖然唔算多,大概可以坐到20人, 但當時時間尚早,所以可以立刻坐低點餐.一坐底 只要掃枱上既QR Code就可以輕鬆自主落單, menu 主要分Deluxe 同Lite 兩大系列,Deluxe 主要為魚生類,有吞拿魚,三文魚同雞排,而Lite就以素食,雞肉同豬肉為主.當揀好主菜就可以隨意添加自己喜歡既食材, 相當靈活.而我今日就揀左Deluxe系列入面既Spicy Ahi Tuna,入面已經包括左吞拿魚,枝豆,青瓜,芒果,青辣椒,芝麻碎,紫菜絲.Base我就揀左蕎麥面配沙律菜,飲品如需要係要另外加錢購買.點完餐,5分鍾後就上菜, 一黎到我同朋友都"嘩" 左一聲,比佢色彩繽紛既賣相當吸引,粉紅色既吞拿魚粒,配上青綠色既青瓜,重有鮮黃色既芒果,感覺好夏日同清新.食物質素方面,我要比十個讚,首先吞拿魚十分新鮮,肉質鮮嫩,每一啖都比到舌頭既震撼,而且份量絕不小家, 都有成10粒咁多.青瓜爽脆,芒果鮮甜

當揀好主菜就可以隨意添加自己喜歡既食材, 相當靈活.

而且份量絕不小家, 都有成10粒咁多.青瓜爽脆,芒果鮮甜多汁, 呢三樣食材加埋真係不得了,
另外我配既蕎麥面都好有咬口,不待不提既係佢既汁,問過主廚,原來個汁係佢地自己調配,
大概用左鰹魚汁同檸檬汁等,所以提升左唔同既味覺層次, 多重享受.就係咁樣, 不知不覺一啖一啖
就食晒成碗,嘴巴同肚仔都餵飽晒, 埋單只係113蚊, 以食物質素同份量黎講,勝價比極高,
如果佢可以係我公司樓下開返間就perfect啦, 呢間絕對係我回頭幫襯既店舖之一.
2023-08-05 13 浏览
平時出街食得多,總會留返幾日食得清淡啲清吓腸胃,Poke就係又好食又健康嘅選擇!上環呢間Poke好似一間Cafe咁,座位唔算好多,小清新木系裝修,晚市時段去,都差唔多坐滿!佢呢度有啲set好嘅組合,自選都只係$78起,包左一款蛋白質同三款配菜,由飯底到配菜到醬汁都有得揀,想食幾多、食啲咩都可以自己配搭,係平時想食得健康啲嘅不二之選!------------------------------🥗◖Create your own bowl◗ $127💕底:沙律菜💕蛋白質:三文魚💕配菜:西蘭花、雜錦香菇、蕃茄洋蔥莎莎、蟹籽、豆腐💕醬汁:柚子醬💕面:木魚絲、紫菜絲呢碗嘢嘅主食係三文魚,啲三文魚大大粒厚切,都幾鮮甜,如果就咁淨係食沙律嘅話味道偏清淡,靠個蟹籽同蕃茄洋蔥莎莎去加返啲味道落去,有少少酸甜,口感唔錯,幾開胃~個人幾鍾意佢面頭嘅木魚絲同紫菜絲,成碗嘢會更加香!個柚子醬係酸酸甜甜嗰隻,但覺得同沙律唔太夾呢~🍣◖Create your own bowl◗ $160💕底:壽司飯配沙律菜(多飯)💕蛋白質:牛腱肉、三文魚💕配菜:雜錦香菇、甘筍絲、豆腐、溫泉蛋、新鮮芒果💕醬汁:芥末乳酪沙律醬💕面:木

🥗◖Create your own bowl◗ $127
💕底:沙律菜
💕蛋白質:三文魚
💕配菜:西蘭花、雜錦香菇、蕃茄洋蔥莎莎、蟹籽、豆腐
💕醬汁:柚子醬
💕面:木魚絲、紫菜絲

🍣◖Create your own bowl◗ $160
💕底:壽司飯配沙律菜(多飯)
💕蛋白質:牛腱肉、三文魚
💕配菜:雜錦香菇、甘筍絲、豆腐、溫泉蛋、新鮮芒果
💕醬汁:芥末乳酪沙律醬
💕面:木魚絲、日式飯素
芥末沙律醬有少少嗆,Wasabi嘅味道都幾濃,用嚟點三文魚食真係幾好,又帶少少辣,食落更加惹味!呢個係雙拼嘅蛋白質,牛腱肉同三文魚嘅份量都多,牛腱肉係帶少少筋位嘅肉,口感軟腍,三文魚粒都幾新鮮,兩款肉點佢個芥末沙律醬幾夾!加埋佢嘅配菜有好多款式可以揀,飽得嚟又唔Heavy!

🌿◖提子氣泡水◗ $25
提子味道淡淡的,氣泡水好夠氣,有啲似飲緊汽水嘅感覺~

🧋◖蘋果醋氣泡紅茶◗ $30
無添加糖,溝咗水飲落又唔會話太酸,而且又健康!

🌟 Encore指數:8.1/10
2023-08-04 8 浏览
近排的午餐都以清淡健康為主,今日就到了公司附近一間餐廳食午飯。餐廳以手機落單,十分方便。🔸Moo Moo Onsen Bowl牛腱肉微微烚過,幾嫩滑;碗中有蕃茄洋蔥沙沙、紫洋蔥和新鮮芒果,而芒果甜美;温泉蛋口感冰凍,呈流心狀;加點芝麻碎更香,壽司飯口感帶甜。除了選餐牌的款式外,亦可以自己選擇都得:🔸Create your own bowl糙米飯配沙律菜,糙米飯口感唔會乾和旱;慢煮雞胸(無激素),味道鹹鹹地,雞胸嫩滑;椰菜花爽脆,加了柚子汁味道有少少甜,冇了草青味;柚子醬份量剛好足夠配合沙律菜和糙米飯。🔸蘋果醋紅茶氣泡水蘋果醋味道較濃,可以控制體重、抗氧化和幫助消化。🔸凍檸檬水比起平日食的燒味飯或快餐,這餐食後會覺得輕鬆無負擔。📍Poking (上環)上環蘇杭街121號地舖#foodie #香港美食 #美食 #hkig #ighk #美食博主 #香港美食#香港探店 #香港旅游攻略 #香港旅游好去處#香港美食推薦#多國菜 #海鮮 #壽司 #刺身 #沙律 #上環#TM128 #為食妹 #tm128_love food
餐廳以手機落單,十分方便。
🔸Moo Moo Onsen Bowl
牛腱肉微微烚過,幾嫩滑;
碗中有蕃茄洋蔥沙沙、紫洋蔥和新鮮芒果,而芒果甜美;
温泉蛋口感冰凍,呈流心狀;
加點芝麻碎更香,壽司飯口感帶甜。
除了選餐牌的款式外,亦可以自己選擇都得:
🔸Create your own bowl
糙米飯配沙律菜,糙米飯口感唔會乾和旱;
慢煮雞胸(無激素),味道鹹鹹地,雞胸嫩滑;
椰菜花爽脆,加了柚子汁味道有少少甜,冇了草青味;
柚子醬份量剛好足夠配合沙律菜和糙米飯。
🔸蘋果醋紅茶氣泡水
蘋果醋味道較濃,可以控制體重、抗氧化和幫助消化。
🔸凍檸檬水

比起平日食的燒味飯或快餐,這餐食後會覺得輕鬆無負擔。
📍Poking (上環)
上環蘇杭街121號地舖

#foodie #香港美食 #美食 #hkig #ighk
#美食博主 #香港美食
#香港探店 #香港旅游攻略 #香港旅游好去處
#香港美食推薦
#多國菜 #海鮮 #壽司 #刺身 #沙律 #上環
#TM128 #為食妹 #tm128_love food
2023-08-04 11 浏览
Poking📍上環蘇杭街121號地舖店內裝潢以白色為主,再配以木制家俬和不同的藝術掛畫,整體環境給人一種溫馨舒適的感覺💛💛Poking的食物以健康和營養均衡為主😋😋,十分適合正在增肌減脂的健身人士或想食得輕盈既健康人士💪🏻💪🏻今次叫了兩個Deluxe既Rice bowl,分別係Creamy baby同Thai Good Day,再加點左杯柚子特飲,整體而言都十分不錯。🥣Creamy baby($118)呢份選配左壽司飯+沙律菜,配菜份量十足:牛油果🥑、雞蛋絲、豆腐、青瓜、蟹籽、木魚絲、 脆炸蒜粒壽司飯口感分明,濕潤,酸度適中,配以芥末乳酪沙律醬汁,十分的美味。主角三文魚🍣,大粒有口感,色澤粉潤,鮮甜可口😆😆🥣Thai Good Day ($88) 呢份選配左糙米飯+沙律菜底,配菜: 香煎雞扒🐔、鮮蝦、菠蘿🍍、中華沙律、甘筍絲、花生碎 糙米飯口感偏硬,雞扒大塊好足料,蝦肉十分的鮮嫩,自家製既泰式沙律醬,味道較辣和酸,十分開胃🔥🍹柚子特飲 柚子醬既量十分之多,味道酸酸甜甜,好凍涼 ,好岩係熱熱夏日飲❄️🍽️🍽️🍽️🍽️🍽️🍽️好味程度:4/5 扺食: 3/5 環境:5/5
📍上環蘇杭街121號地舖

🥣Creamy baby($118)
主角三文魚🍣,大粒有口感,色澤粉潤,鮮甜可口😆😆

🥣Thai Good Day ($88)
呢份選配左糙米飯+沙律菜底,
配菜: 香煎雞扒🐔、鮮蝦、菠蘿🍍、中華沙律、甘筍絲、花生碎

🍹柚子特飲

🍽️🍽️🍽️🍽️🍽️🍽️
好味程度:4/5
扺食: 3/5
環境:5/5
2023-07-31 12 浏览
Poking 地址: 上環蘇杭街121號地舖電話: 63470912===================== 7 -9月是香港的夏天 ,炎夏人真是一出街沒冷氣,熱到想死又成身出汗。沒有什麼胃口,女生麻夏天食下salad 同poke bowl 啦! 食得健康低卡,好多時再加yoga 維持身型thai good day 有雞扒同蝦帶來蛋白質,可要salad 菜式是糙米,也豆可half half .個泰式汁辣辣地幾開classic, 是三文魚,切成粒,要了half half ,豐富料子 ,牛油果,青瓜,口應豐富。更有yogurt 及drink ,炎夏至愛降溫椰子水coffee 幾得意,漸層好美

地址: 上環蘇杭街121號地舖
電話: 63470912
=====================

更有yogurt 及drink ,炎夏至愛降溫

椰子水coffee 幾得意,漸層好美
2023-07-22 14 浏览
本人一向中意食魚生飯,而呢間主打外國人嘅日式魚生飯,好似幾特別,於是入黎試吓Salmon The Classic:份量巨多,仲有半個牛油果,上面淋上豉油!呢間餐廳果然追上潮流,因為牛油果撈埋豉油食,係有三文魚嘅味道!另外,仲加左鮮蝦,食落去爽口彈牙,而且份量亦都好充足。壽司飯+沙律菜撈埋一齊食,恰到好處,食返啲沙律菜可以中和返之前食白飯嘅飽膩感!Creamy baby: 唯一唔同嘅係,多左啲蛋絲+豆腐,唔怪得叫creamy baby,豆腐配壽司飯非常幼滑。另外仲額外加左吞拿魚,粒粒魚生嘅鮮味充斥住成個口腔!蜜糖藍莓椰子脆片:用左希臘奶酪,配上新鮮嘅水果,甜而不膩,為呢餐飯畫上完美句號!最後,飲一啖津路茶,尤其解渴,絕對適用係呢個炎炎嘅夏日!
最後,飲一啖津路茶,尤其解渴,絕對適用係呢個炎炎嘅夏日!
2023-07-22
2023-07-21 23 浏览
Poking 係上環既一間小店,位唔係好多,但都幾多客人,我哋去食左兩款Deluxe 的signature bowl,考慮到夜晚是食得輕盈一點,下單時選了飯拼沙律菜:🌸Salmon The Classic (三文魚,牛油果,青瓜,青蔥,檸檬,芝麻碎,自製醬油) 🌸OCreamy Baby (三文魚,牛油果,雞蛋絲,豆腐,青瓜,蟹籽,木魚絲,脆炸蒜粒,芥末沙律醬)兩個飯既三文魚都好多,蔬菜亦好新鮮,健康得黎好好食。佢既份量好足,就算叫少飯都好飽好夠食。我食左Salmon The Classic,自製醬油好特別,我選配糙米飯黎食,剛好令糙米既粗獷感覺調和左。朋友食OCreamy Baby,鍾意食芥末的話可以一試,佢令較清淡既豆腐、蟹籽既味提升左。如果之後可以自由選擇埋配咩醬,就一定更加好了。叫左個Pumpkin Seeds w Honey 蜜糖南瓜籽做甜品,用嗰款蜜糖非常清香,唔係太甜,愈食愈想要多點蜜糖😂 yogurt 是Greek yogurt,配埋南瓜籽,健康的配搭,一點罪惡感都冇了。食左甘大個飯加甜品都唔覺得膩,佢既食物真係好天然新鮮。要健康飲食,又想好食一定要試試。

• Yogurt
2023-07-17 50 浏览
朋友帶我來上環,感受一下啲小店嘅風情!咁我哋就嚟到一間叫Poking嘅小店,店內只有大約20個位置,但坐落都好舒適,亦都有響外國嘅小店嘅感覺!用手機點餐還算方便,而菜式主要係一些日式魚生飯、麵,和西式沙律;總算有特色!我哋點咗一個三文魚沙律creamy baby,而朋友就點咗一個吞拿魚飯spicy ahi tuna! 和兩杯飲品!creamy baby嚟到嘅時候都有啲驚喜,其實就係用一隻碗裝住啲沙律菜上面擺上三文魚吞,而Spicy Ahi Tuna拿魚飯下面就放珍珠米飯,而上面亦都係有啲沙律菜吞拿魚;食落有少少辣,感覺好有趣,有啲似日本菜亦都有啲似西式菜!相信就係呢間餐廳嘅特色,感覺食落好健康、好清新!味道亦都唔錯;材料都新鮮;飲品就好簡單哋用罐裝飲品,純椰青水真係好生津解渴!整體嚟講感覺就好似去咗間外國小店,全店都比較年輕和有創意。
Spicy Ah8 Tuna
Spicy Ah8 Tuna
飲品
Creamy Baby &Spicy Ah8 Tuna
2023-07-17 413 浏览
想食得健康,又唔dry,就要去尼間rice bowl既店舖。餐廳以木、白色為主,風格簡單。餐牌上面有deluxe或lite款式,已為客人製訂營養豐富既bowl,岩哂心大心細既朋友。亦可以自由配搭。入座後QR code落單即可。每碗既實際賣相比餐牌既相片更靚,顏色對比強烈,見到都有食慾,夏天最岩食。creamy baby($118),尼醃最有夏日氣氛,賣相色彩繽紛。揀左壽司飯底,開胃,飯濕潤。望落感覺細,但食食下好飽肚,份量以正常男仔食,足夠。三文魚切成厚粒,鮮甜,配爽脆青瓜、木魚絲,混合芥末乳酪沙律醬,冰冰涼涼。壽司飯上鋪滿大量雞蛋絲、豆腐、蟹籽、軟滑牛油果,口感豐富,食食下會咬到脆炸蒜粒。popeye punch($68),尼款揀左糙米飯+沙律菜底,每樣各半。糙米飯比壽司飯相對較乾身,份量都唔惹少。自家慢煮無激素雞胸好嫩滑,粉嫩色,一撕就咬得開。照燒醬香甜,配飯岩哂。雜錦香菇炒得香,散上芝麻碎更香口,豆腐豆味濃,仲有大量西蘭花,好健康。整體,食完非常飽足,配料擺得靚,見到都食得開心d。重點係,自助落單,飯量、醬汁可以揀多/少/正常,彈性非常高。食物亦岩健康、瘦身人士食用添。
Creamy  baby

Popeye  punch

2023-07-15
午餐
Creamy  baby
Popeye  punch
2023-07-11 281 浏览
今日放假,同朋友揀左間健康嘅rice bowl 🥗餐廳面積唔大,當日去到都唔多人,但叫外賣既單就比較多。細細間啡白色裝飾,有種小清新既感覺🌼我地坐低之後,就掃QR code落單。種類都有唔同選擇,有deluxe/ light / 自選配搭。主菜有雞扒/三文魚/吞拿魚/蝦或者菇類,再揀配飯/沙律,最後就揀配料同醬汁,方便大家食唔同嘅口味,岩哂附近返工既朋友,每日都有新意🙂我同朋友都係第一次食,就直接揀左三文魚牛油果同泰式雞扒配沙律菜。即使係預設款式,選擇都好個人化,例如:可以叫多/少飯 ,多/少汁,加唔加配菜等等,所以成件事真係好customised。天氣熱仲可以揀壽司飯,自制一個三文魚丼都ok。🙈餐廳上菜都好快,等左大概5分鐘到就有得食,返工趕時間都唔怕😂Salmon the classic $108三文魚牛油果飯就好足料,有半個牛油果,同大半碗嘅厚切三文魚刺身粒。三文魚鮮甜,個汁就係配左自家製醬油,朋友叫少飯份量,不過突然又想撈汁食,staff都好好咁另外再比醬汁。Thai good day $88泰式雞扒沙律菜飯,驚喜位係雞扒食落有肉汁絕對唔會乾爭爭,鮮蝦都有五六隻。醬汁就酸甜少辣
今日放假,同朋友揀左間健康嘅rice bowl 🥗

餐廳面積唔大,當日去到都唔多人,但叫外賣既單就比較多。
細細間啡白色裝飾,有種小清新既感覺🌼

我地坐低之後,就掃QR code落單。
主菜有雞扒/三文魚/吞拿魚/蝦或者菇類,

Salmon the classic $108

Thai good day $88

醬汁就酸甜少辣,有少少似peri peri...

沙律菜都好足料,仲加左中華沙律同菠蘿係入面,鍾意食菜既人一定會好滿足。

餐廳價錢合理,又可以自由配搭。
夏天熱辣辣食都幾啱,沙律又清新,唔會太heavy🥗
Poking👻天氣咁熱係條街行多陣都出汗醒起好耐無食poke bowl望下上環依間poke就比佢吸引咗黎試下天氣熱食poke真係大推薦勁fresh又多料🥰.🔅Salmon the classic HKD 108三文魚同牛油果lover見到會好開心因為份量好足好大碗三文魚同牛油果鋪滿哂配埋佢地既自製醬油三文果都幾新鮮切到大大粒啱哂我既心意揀壽司飯配沙律菜飯既份量都幾多夠哂飽下次要試埋個吞拿魚先😛🔅Creamy baby HKD 118配料非常多元化除咗有最鍾意既三文魚同牛油果仲有豆腐蟹籽脆炸蒜青瓜同雞蛋絲都係必食最最緊要係個芥末沙律醬夠fresh又甜甜辣辣咁揀咗壽司飯+沙律菜愈食愈開胃🤣.整體黎講:清新午餐 份量滿足😚.🎈 Poking (上環)上環蘇杭街121號地舖
Poking👻

揀咗壽司飯+沙律菜
愈食愈開胃🤣
整體黎講:
清新午餐 份量滿足😚
🎈 Poking (上環)
上環蘇杭街121號地舖
2023-07-10 24 浏览
Friday night約左喺中環睇戲 於是行左去上環睇下有咩野食經過見到呢間Poking 好似唔錯, 食poke 會冇咁滯, 於是入去試下!呢到係電話自助落單嘅, 有set 好左嘅 bowl 亦都有自選bowl我同朋友叫左一個 Salmon The Classic 同一個Creamy BabySalmon The Classic (糙米飯&沙律) $108呢個bowl 主要有三文魚 牛油果 青瓜 + 自製醬油落單果陣見到張圖已經覺得幾吸引黎到嘅時候, 真係有好大舊牛油果!! 而且好新鮮, 唔會黑蚊蚊 即刻心心眼三文魚份量唔少 而且糙米同沙律比例啱啱好自製醬汁有好香嘅麻油味 同三文魚好夾!Creamy Baby (糙米飯&沙律) $118呢bowl除左有三文魚公牛油果之外,仲有蟹籽 木魚絲同豆腐等等個bowl擺盤好靚! 而且佢嘅配料都好夾,撈埋芥末沙律醬成個bowl辣辣地同好creamy! 好過癮p.s. 好在叫左糙米飯同沙律,如果成兜都係飯應該食唔晒! 因為份量都唔少架!而且糙米都軟身 唔會好硬好乾今次懶, 冇點自選bowl, 下次可以試下自己mix & match!

呢個bowl 主要有三文魚 牛油果 青瓜 + 自製醬油
落單果陣見到張圖已經覺得幾吸引

三文魚份量唔少 而且糙米同沙律比例啱啱好
自製醬汁有好香嘅麻油味 同三文魚好夾!

Creamy Baby (糙米飯&沙律) $118

個bowl擺盤好靚! 而且佢嘅配料都好夾,撈埋芥末沙律醬
成個bowl辣辣地同好creamy! 好過癮
而且糙米都軟身 唔會好硬好乾

• Creamy Baby
2023-07-10 28 浏览
以前有一排超鐘意poke bowl 貪佢健康又好食,約番舊同事食飯佢提議食呢間上環既poke bowl舖頭裝修簡約風朋友要左Spicy Ahi Tuna ($108)好靚,吞拿魚望落都好新鮮,加埋青瓜,芒果,青豆同紫菜碎勁refreshing 好岩夏天食呀我唔想食生野但好彩餐廳都有其他選擇,我就要左Thai Good Day($103)有雞又有蝦,protein 滿分,仲加埋紅蘿蔔,菠蘿同中華沙律,成碗五顏六色兼滿滿營養

舖頭裝修簡約風

2023-07-07
呢排成日都要出街食,卡路里超標之餘啲嘢食又冇乜營養🥲🥲咁啱今日經開附近,就入黎試下個poke bowl😝🍚Salmon the classic $108 🌕🌕🌕🌗🌑三文魚好新鮮👍🏼牛油果同個特製醬汁好夾😆即刻令牛油果味道豐富左,而且口感好順滑。青瓜則可以美顏,啱晒貪靚嘅我😝我呢個bowl揀左糙米飯,感覺上健康啲🤣但相對上會比壽司飯乾,比較有口感。🍚Moo-Moo Onsen Bowl $98 🌕🌕🌕🌕🌑我同朋友都好鍾意呢個bowl😍除左啲芒果好甜,番茄他他醬汁加埋原本個bowl嘅醬汁撈飯真係好夠味!😋壽司飯比糙米飯索汁,食落味道豐富啲,亦都冇咁乾。主角牛腱肉都頗出色,肥瘦均勻,好彈牙,而且唔鞋👍🏼👍🏼以位於中環地段附近嘅餐廳黎講,佢性價比都幾高,份量都好足,無論三文魚定牛腱我都覺得比得幾多,所以如果經過呢頭又唔知食乜好,可以入黎試下個poke bowl😝

🍚Moo-Moo Onsen Bowl $98 🌕🌕🌕🌕🌑

2023-07-07