2023-07-18 26 浏览
Pause絕對係我係香港cafe list內嘅頭幾位!不論係食物質素同環境都高質!無收加一下價格合理而且唔馬虎.咖啡拉花仲好出色,每款拉花都好細緻.All Day Breakfast煙肉 l 豬肉腸 l 炒蛋 l 菇菌 l 蕃茄 l 沙律 l 酸種麵包 l 茄汁豆好豐富嘅all day breakfast絕對會令你滿足煙肉煎得好香脆!充滿煙燻香又唔會過鹹豬肉腸足成個碟咁長!!炒蛋香滑又幾濃蛋香配上酸種麵包好match紅酒汁慢煮西班牙豚肉碎長通粉紅酒汁充滿蕃茄香氣長通粉煙煙韌韌又掛汁配搭肉碎充滿肉香整個味道酸酸甜甜好清新又開胃Earl Grey Latte好可愛嘅烏龜拉花Early Grey清香又濃郁入口香滑充滿奶香Hojicha Latte比起可愛烏龜拉花更顯精緻感見到樹熊上嘅樹葉己經feel到好靚焙茶味甘濃充滿焙香

All Day Breakfast
好豐富嘅all day breakfast
絕對會令你滿足
煙肉煎得好香脆!充滿煙燻香又唔會過鹹
豬肉腸足成個碟咁長!!
炒蛋香滑又幾濃蛋香

Hojicha  latte
Earl  grey  latte
Hojicha  latte
  • Earl  Grey  Latte
位於旺角The Forest商場地下的「Pause It」,係一間裝修簡約精緻的咖啡店☕️主打咖啡、沙律、小食、意粉及全日早餐等等食物飲品。店內樓底高,空間感十足;窗邊位置設落地大玻璃,透光度充裕虎蝦青醬意大利粉新鮮虎蝦肉已經去殼,啖啖肉,鮮甜味美。意粉口感彈牙有嚼勁,每條都掛上滿滿青醬,味道濃郁,好好食呀蜆肉辣茄醬意大利粉意粉加咗蒜片、洋蔥粒及蕃茄乾等等一齊烹調,微微辣,頗開胃~蜆肉肥美飽滿,鮮嫩多汁,好高質黑芝麻拿鐵飲品表面的拉花好有心思❤️黑芝麻拿鐵呈黑漆漆的顏色,入口濃厚香滑,黑芝麻味好突出,甜而不膩朱古力鮮奶咖啡口感絲滑,唔會太甜,咖啡同朱古力味平衡得恰當剛好,好好飲

黑芝麻拿鐵

朱古力鮮奶咖啡

口感絲滑,唔會太甜,咖啡同朱古力味平衡得恰當剛好,好好飲
2023-07-17 26 浏览
由佢細鋪到而家搬咗大鋪🤍星期一至五先有嘅下午茶Menu 好耐冇食過佢哋嘅意粉🍝《蜆肉辣茄醬意大利粉》$98佢哋意粉嘅質地係偏正宗啲~可能會有人覺得偏硬~但啱我口味😌淡淡嘅茄醬啱會蓋過新鮮大蜆嘅鮮味,但同時又食到清新開胃嘅茄醬味🤤除咗茄醬之外,仲用咗乾辣椒去煮~辣味係好輕好溫柔,唔食得辣嘅朋友仔都應該係應付得到嘅程度☺️雖然細細碟但係份量好足夠🤪另外一個會再次到訪呢間Cafe嘅原因就係因為佢要嘅拉花超級之靚同埋有心機🤍絕對唔係一般cafe都可以見到嘅拉花!同埋佢哋飲品嘅味道都幾多元化&獨特記得之前飲過個黑芝麻拿鐵,今次就試吓《竹炭鮮奶咖啡》$42其實味道同一般嘅鮮奶咖啡冇乜唔同,只不過係顏色上面有所唔同😳😳我咖啡豆係深烘焙嘅咖啡豆,所以入口會比較甘苦一啲🤍😌OMG!!! 估唔到cafe啲burger都可以咁有質素!《牛肉芝士漢堡配薯條》$108睇相已經覺得啲配搭顏色好靚好吸引🥰點個咬落去都好大驚喜😮 佢塊漢堡係熱辣辣好juicy好香油脂😌😌最重點係食到尾塊漢堡都仲係熱!真係比出名食burger嘅餐廳仲優勝👍🏻食野期間見到佢哋牆上掛住咗好多拉花壺 同埋有啲拉花嘅製成品一問店員之下原來佢哋呢度
由佢細鋪到而家搬咗大鋪🤍
星期一至五先有嘅下午茶Menu

好耐冇食過佢哋嘅意粉🍝
《蜆肉辣茄醬意大利粉》$98

佢哋意粉嘅質地係偏正宗啲~可能會有人覺得偏硬~但啱我口味😌

雖然細細碟但係份量好足夠🤪

絕對唔係一般cafe都可以見到嘅拉花!

同埋佢哋飲品嘅味道都幾多元化&獨特

記得之前飲過個黑芝麻拿鐵,今次就試吓《竹炭鮮奶咖啡》$42

我咖啡豆係深烘焙嘅咖啡豆,所以入口會比較甘苦一啲🤍😌

OMG!!! 估唔到cafe啲burger都可以咁有質素!

《牛肉芝士漢堡配薯條》$108

睇相已經覺得啲配搭顏色好靚好吸引🥰

食野期間見到佢哋牆上掛住咗好多拉花壺 同埋有啲拉花嘅製成品

一問店員之下原來佢哋呢度係有拉花班上😳😳唔怪得知呢度嘅咖啡師啲拉花咁靚!💕💕
2023-07-17 83 浏览
同大少出左旺角買嘢,咁先去搵個地方食個LUNCH,行過見到有間落地大玻璃嘅CAFÉ好似唔錯,望入去偷睇到其他客人嘅食物都幾靚,所以就決定入去CHILL下啦~佢地嘅地方好闊落,大得嚟光線又好充足,配合埋白色木系嘅牆身佈置,所以整體上係有種好舒服嘅感覺~食物款式都好多~嚟得CAFÉ緊係要整返杯拉花飲品享受下兼打卡,所以我就叫左杯伯爵茶朱古力,味道真係唔錯,香濃嘅清新嘅,個味原來係好夾。不過最吸引嘅就一定係嗰拉花圖案,咖啡師為我準備山羊座嘅圖案,看似簡單但睇清楚個圖案係好細緻,所以真係唔係好捨得飲呀~大少就叫左杯凍冰嘅菠蘿特飲,佢話好重菠蘿香味,飲完超級解口渴~食物方面,我就叫左份 紅酒汁慢煮西班牙豚肉碎長通粉,以紅酒加茄醬同蕃茄來煮個汁,食落感覺有啲似肉醬意粉,但入口又多點點酒香味,而且長通粉上再入芝士碎片同火箭菜,一齊食感覺都好清新~大少就叫左 牛肉芝士漢堡配薯條 ,佢話個麵包好鬆軟,而且個牛肉漢堡扒都好厚,芝士味又好香,所以整體味道都好豐富。佢仲大讚幼身薯條炸得脆,所以成個餐好快就被佢KO晒啦~食飽飽離開嘅時候仲見到佢地有佢哋有開班教手沖同拉花咖啡班,攪到我又心思思想嚟玩下添~

食物款式都好多~

2023-07-11
午餐
  • 牛肉芝士漢堡配薯條
  • 伯爵茶朱古力
2023-07-17 23 浏览
原來Pause It既旺角分店轉左位置,面積更大,落地玻璃令餐廳好開揚。裝潢係日系風格。純白嘅傢俬加上白色牆身,環境白雪雪好夢幻🤩- 雞肉墨西哥餅一共有四片,入面餡料唔算太豐富,味道香辣,拉絲咬果好吸引😍- 煙三文魚班尼迪蛋餐廳用酸種麵包代替傳統鬆餅,麵包稍為烘過,煙三文魚包住完美既水波蛋,加上香滑既荷蘭醬,飽肚又健康。- 香茅甘薑茶除左咖啡之外餐廳仲有提供茶類,甘薑茶滲透出香茅既甘甜,飲完成個人好溫暖。- Earl Grey Latte(轉燕麥奶)拉花超靚,係一隻狗狗🐶。伯爵茶味道好突出,配上偏向fruity既咖啡可謂一拍即合。旁邊既食用花提升左賣相同味道👍🏻整體嚟講,食物水準中上,飲品先係重點,尤其係咖啡,拉花真係好靚。餐廳亦有開拉花班,更難能可貴既係餐廳免收加一服務費😍

Chicken  Quesadilla

- 雞肉墨西哥餅
一共有四片,入面餡料唔算太豐富,味道香辣,拉絲咬果好吸引😍

Salmon  Egg  Benedict

- 煙三文魚班尼迪蛋

Ginger  Lemongrass

- 香茅甘薑茶

Earl  Grey  Latte

- Earl Grey Latte(轉燕麥奶)

2023-07-08
Chicken  Quesadilla
Salmon  Egg  Benedict
Ginger  Lemongrass
Earl  Grey  Latte
今日放工後,特登喺旺角行陣街,見到呢間Cafe真係好靚,成個設計好有格調,而且採光度十足,所以特登入去食lunch😋好好享受下午😚1️⃣ 虎蝦青醬意大利粉🦐意大利粉軟硬適中,配合埋青醬,再加埋蒜片,真係十分吸引😋而且,虎蝦份量十足,食得出蝦嘅鮮甜味,而且好大隻,配埋青醬意粉真係好入味,推介大家一試❤️‍🔥❤️‍🔥😋2️⃣ 牛油果慢煮雞胸意大利飯👍🏻🥑第一次食牛油果配意大利飯,真係十分驚喜,估唔到原來兩種食材係咁夾😚喜歡食牛油果嘅朋友,絕對不能錯過呀🥰而且雞胸十分嫩滑,份量足夠,絕對適合健康人士食😋👍🏻3️⃣ 拿鐵☕️☕️去得Cafe ,梗係要試一試咖啡😋結果都係冇令我失望,咖啡十分濃郁,再加上咖啡師精心嘅拉花🩷簡直令我全日充滿活力,大家絕對不能錯過😚

1️⃣ 虎蝦青醬意大利粉🦐

2️⃣ 牛油果慢煮雞胸意大利飯👍🏻🥑

3️⃣ 拿鐵☕️☕️
2023-07-14 19 浏览
近排真係日日都30幾度,早前仲要去旺角同小朋友買書,係熱到飛天嘅情況之下,誤打誤撞見到商場地下有一間Cafe,樓底好高地方好寬敞,木製嘅長凳,感覺好舒服,即刻同小朋友坐低食個下午茶。真係行到好攰,非常需要一杯咖啡提吓神,呢間Cafe嘅咖啡有好多唔同口味,我叫咗橙味朱古力咖啡,真係飲得出淡淡的橙味,而且咖啡味亦都好濃郁,可以慢慢坐喺度飲杯咖啡,立刻精神為之一振。另外點左碟咸蛋黃單骨雞亦,新鮮炸起,肉質好滑外表香脆,非常有驚喜,好好味。牛油果流心蛋多士,賣相好靚,流心蛋配牛油果真係絕配,多士皮比較硬有口感,但食得出好脆口,份量超大,呢份係飽肚之選,坐左個幾鐘,埋單只係200蚊左右,旺角有地方坐低慢慢hea下,估唔到可以咁舒服。

2023-07-13 124 浏览
朋友講先知原來旺角店搬左🥳 大左又靚咗喎衰鬼✨食過幾次 係一間會不斷回頭嘅Cafe💛 食物同飲品質素都keep到٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 攞獎嘅拉花真係top 💯❣️蜆肉辣茄醬意大利粉 $98轉左長通粉 冇咁單調🍅 同朋友都覺得好好食‼️辣辣地好開胃🌶️ 意粉煮得啱啱好 chewy🍝 用新鮮蜆肉都幾飽滿🐚有洋蔥蕃茄蓉同埋好多 sun-dried tomato😍 ❣️虎蝦青醬意大利粉 $98呢個比較清爽 蘆筍蕃茄配上青醬🟢 蝦肉有煎過好爽彈🦐🦐 份量都唔細✨❣️炸魷魚配他他醬 $68三個女仔嗌兩個主菜一個小食啱啱好💁🏻‍♀️魷魚好新鮮 炸皮薄 點他他醬好食🤤❣️Mocha $42❣️Matcha Latte $42❣️Pineapple Fizz $38⚠️拉花真係犯晒規(๑•̀ㅁ•́๑)✧ 係有攞獎嘅咖啡師坐鎮~ 飛馬🐎同🐏都好靚☕️抹茶好幼滑夠濃郁 推薦🍵 mocha都唔會太甜飲完好精神🥳呢間Cafe真係紅咗好耐 而家唔使排隊啦🥰 整體食物同飲品質素都真係滿意 性價比高٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 原來仲有咖啡拉花課程 想join‼️☕️
朋友講先知原來旺角店搬左🥳 大左又靚咗喎衰鬼✨

抹茶好幼滑夠濃郁 推薦🍵 mocha都唔會太甜飲完好精神🥳

Matcha latte
Mocha
2023-07-13 17 浏览
實在很喜歡Pause it 的環境與氣氛尤其是繁忙鬧市裡有這樣的環境可以讓人停一停歇一歇息,飲杯啡回過神。( • ̀ω•́ )✧--Pause it 的食物也很讓人有驚喜啊~想食Burger Comfort Food 的 連埋薯條給,想健康的當然可以叫沙律清新宜人,✧٩و✧想吃飽一點也有Pasta和 Risotto 等等。-這次叫的咸牛肉Open Toast,流心蛋燶邊蛋味燶 σ..:*☆還有脆脆的幼薯條,絕對無得輸。-蕃茄醬菠菜芝士意大利雲吞菠菜芝雲吞內餡配濃郁番茄醬味道非常Match,唔會飽飽濟濟,加埋兩杯靚靚拉花的Mocha 同Flat White,I really like this lovely little space🥰🥰
實在很喜歡Pause it 的環境與氣氛
Pause it 的食物也很讓人有驚喜啊~
想健康的當然可以叫沙律清新宜人,✧٩و✧
想吃飽一點也有Pasta和 Risotto 等等。
這次叫的咸牛肉Open Toast,
流心蛋燶邊蛋味燶 σ..:*☆
還有脆脆的幼薯條,絕對無得輸。
蕃茄醬菠菜芝士意大利雲吞
菠菜芝雲吞內餡配濃郁番茄醬味道非常Match,
唔會飽飽濟濟,
加埋兩杯靚靚拉花的Mocha 同Flat White,
這間ᴄᴀғᴇ的拉花咖啡應該吸引到不少客人,拉花的圖案百變,每次到訪都會有驚喜,而且咖啡的顏色也很特別,有黑芝麻及紫薯拿鐵!近窗位置有落地大玻璃,白天來的話採光度十足✨⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫<煙三文魚班尼迪克蛋> $84在旺角區ᴄᴀғᴇ定這個價錢,算是很不錯!麵包用了sᴏᴜʀᴅᴏᴜɢʜ,有烤過不會太韌!水波蛋半熟帶少許流心,煙三文魚份量挺多,加了蛋黃醬後用火槍炙燒,令煙熏味更明顯!⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫<蜆肉辣茄醬意大利粉> $98本身以為是平時的番茄醬汁意粉,原來是偏向乾身的炒意粉,茄醬份量不算多,反而用了不少乾蕃茄調味,有少許辣度更惹味!連殼的大蜆新鮮,蜆肉大粒飽滿🍝⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫ ⤫<ᴄᴀᴘᴘᴜᴄᴄɪɴᴏ> $40<ᴇᴀʀʟ ɢʀᴇʏ ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ> $46含奶的熱飲大部分都有拉花,咖啡師的創意無限,連孫悟空也可以拉出來!伯爵茶朱古力的茶味香濃,朱古力本身帶有甜味挺好喝!另一杯咖啡則是常見的獨角獸拉花,拉花的細緻度展示到咖啡師的功力💪🏻

<煙三文魚班尼迪克蛋> $84

<蜆肉辣茄醬意大利粉> $98

<ᴄᴀᴘᴘᴜᴄᴄɪɴᴏ> $40
<ᴇᴀʀʟ ɢʀᴇʏ ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ> $46
今日黎到旺角行街,見到呢間cafe,仲記得大學嘅時候食過😳,嗰陣仲係間細舖,估唔到經過好幾年來的努力,由細舖轉左大鋪🤣💪🏻全店採用木系設計,用左落地大玻璃,採光度十足;坐喺入邊可以望到旺角繁忙嘅街景,但同時置身係舒服嘅Cafe裏面~ 座位位置多,空間感十足,好闊落,坐得好舒適😌牛油果慢煮雞胸意大利飯🥑🐔牛油果令到成個意大利飯都好濕潤,充滿牛油果香氣;慢煮雞胸,慢煮完又嫩又滑,份量都幾多,呢個飯嘅組合仲非常健康!💪🏻虎蝦青醬意大利粉🦐🌿虎蝦新鮮又大隻,個青醬相信係自家打磨嘅,食落充滿香氣,好有誠意,意大利粉嘅軟硬程度啱啱好。😝黑芝麻拿鐵☕️我幾鍾意呢杯拿鐵,黑芝麻味香濃,飲落去唔會飲到一粒粒既芝麻粉,夠細滑,拉花仲好靚添,果然係飲品起家嘅Cafe😙Cafe位置方便,坐得舒適,食物水準唔錯,喺鬧市中嘅一個好選擇👀

牛油果慢煮雞胸意大利飯🥑🐔

虎蝦青醬意大利粉🦐🌿

黑芝麻拿鐵☕️

• 牛油果慢煮雞胸意大利飯
2023-07-12 14 浏览
這間餐廳由他們於舊舖那時已經成日想試,但次次經過都見到好多人排隊,所以一直未有機會試到!現在搬到新舖環境大了,座位多了,所以一於去試試!餐牌上有多款食品同飲品可以選擇,而我一直都知道他們的飲品拉花非但漂亮,所以今次一於叫杯黎試試!芝士黑松露薯條,他們的薯條份量超多,薯條是幼薯條,薯條上面淋有大量芝士醬和黑松露醬,食落咸香又惹味,令人食唔到停口!全日早餐,這裡的全日早餐都幾豐富,分別有炒菇、烤蕃茄、煙肉、炒蛋、沙律菜、茄汁豆和酸種麵包,另外還加了$10要薯餅,炒蛋好嫩滑,薯餅外脆內軟!紅酒汁慢煮西班牙豚肉碎長通粉,長通粉的醬汁酸酸味味,有大量肉碎,還有車厘茄,上面再灑有芝士碎,而且份量都幾多,十分開胃!雲尼拿鮮奶咖啡,咖啡上面有可愛的松鼠拉花,而咖啡有陣陣的雲尼拿香味,帶有微甜,亦帶有咖啡香味,不錯!黑芝麻拿鐵,由於我飲唔到咖啡,所以就點了這杯沒有咖啡的飲品!拿鐵上面有熊熊拉花,十分得意!飲落去帶有微甜,黑芝麻味都幾濃,而且飲落去亦有黑芝麻的口感,正呀!
2023-07-03
2023-07-11 810 浏览
✈️ 出走完兩個禮拜, 真係超多野要pick up返 放lunch都要好好唞吓氣, 我仲係好掛住英國隨便入一間cafe都有豐富brunch同埋高質咖啡🇬🇧 好彩香港都搵到, 不過真心未必間間及格,🇭🇰呢間Pause It就夠哂有信心💛佢地既咖啡係本地Urban Coffee Roaster炒既豆, 咖啡師仲會開班教手沖同拉花班☕️, 可以認識咖啡豆既產地•處理手法•烘焙、打奶泡、拉花手勢🥛, 屋企沖開奶啡既我好想搵日黎上堂佢地既拉花唔係普通心心咁簡單, 係拉到好靚既獅子🦁️同unicorn🌈 最重要係就算flavoured coffee好似呢杯orange mocha, 都唔會甜到蓋過哂咖啡豆本身既味, 仲要🍊橙香又唔會被朱古力蓋過🍫, 非常有層次! 竹炭咖啡雖然無咩特別味, 但黑白分明既拉花特別鮮明野食都唔會貴夾唔飽, 見隔黎枱嗌炸魷魚圈🦑同黑松露薯條都非常大份🍟! 不過兩個人食真係好多, 所以我地都係嗌一人一個main. 虎蝦青醬意粉有三大隻彈牙虎蝦🦐pesto sauce夠哂basil味同pine nut texture又唔會太油🌱, 調味岩岩好另一款黑椒牛肉多士roast beef夠
✈️ 出走完兩個禮拜, 真係超多野要pick up返

香橙朱古力咖啡

竹炭咖啡雖然無咩特別味, 但黑白分明既拉花特別鮮明

竹炭鮮奶咖啡

, 所以我地都係嗌一人一個main.

虎蝦青醬意粉有三大隻彈牙虎蝦🦐

虎蝦青醬意大利粉

另一款黑椒牛肉多士roast beef夠哂滑, 黑椒同horseradish醬同牛肉好夾好惹味🐮 仲有溏心煎蛋•火箭菜•sourdough, 有層次又豐富

黑椒牛肉多士配薯條

加埋海量幼薯條, 炸得乾身唔油

黑椒牛肉多士配薯條

係旺角鬧市中既綠洲, 離開左大馬路感覺無咁嘈, 裝修又夠光猛, 坐落都舒服

香橙朱古力咖啡
竹炭鮮奶咖啡
黑椒牛肉多士配薯條
行街行到攰,要Pause It下,補充能量再出發😛 喺旺角街角遇上Pause It,食啲野飲杯野,又一個relax moment🫶🏻🥪黑椒牛肉多士配薯條牛肉好香黑椒味,多士塗上辣根醬,再加上帶有芝麻香味微辣嘅火箭菜,三種風格嘅辣夠晒惹味。薯條香脆可口,份量超多,可以邊食邊吹水😜🍝紅酒汁慢煮西班牙豚肉碎長通粉用紅酒汁加原隻蕃茄仔,熬出酸酸甜甜嘅醬汁底,食落好開胃。每啖長通粉都食到啖啖嘅豚肉,好飽肚。☕️黑芝麻拿鐵好少coffee shop 有黑芝麻嘅飲品,呢杯仲要拉埋花,係一隻獅子嚟架!黑芝麻拿鐵入口細滑,唔會好結,健康又有益🫰🏻🍫朱古力估唔到朱古力都有拉花,喺一隻馬騮嚟架🐵 覺得拉花呢門技術好pro同好減壓,想參加埋佢地個咖啡拉花課程🎨

行街行到攰,要Pause It下,補充能量再出發😛

🥪黑椒牛肉多士配薯條

🍝紅酒汁慢煮西班牙豚肉碎長通粉
嘅豚肉,好飽肚。

☕️黑芝麻拿鐵

🍫朱古力
仲記得第一次☝🏽嚟呢間咖啡店已經係5年前嘅事,當時佢仲位於山東街,一場經歷3個多鐘嘅見工面試👔令阿叔筋疲力盡🫠,完成後咁啱經過呢間咖啡店就忍唔住嚟休息一吓😅!唔知係咪當時實在太攰定阿叔太少蒲咖啡店,嗰一刻望住天鵝🦢造型嘅咖啡拉花,感覺既驚嘆又溫暖、而且好有治愈感,連以前唔多影食物嘅我都忍唔住影過夠先敢飲杯咖啡,哈哈!🤭🤭🤭 5年過後,原來咖啡店搬咗去奶路臣街,位置方便咗,面積仲大咗添!🥳咖啡店嘅休閒文青風格依然保持住,一塊落地大玻璃窗🪟採光度十足,比舊店令人感覺更舒適。今次又咁啱過開嚟旺角做野,就嚟食過晏兼順便嚟Pause it (停一停,抖一抖)一吓😴😴😴! 🍝虎蝦青醬意大利粉 ($98)非常惹味兼好重蒜香嘅意粉🍝,加埋3大隻爽口彈牙嘅虎蝦🦐,阿叔表示好鍾意。☺️☺️☺️ 🐓鹹蛋黃單骨雞翼 ($68)單骨雞翼一共有8隻,件件都炸得夠香脆;面頭嘅金黃色鹹蛋黃令賣相更邪惡😈,絕對係挑戰你膽固醇指數嘅小食,建議多人分享食就無咁內疚喇!🤭🤭🤭 ☕️竹炭鮮奶咖啡 ($42)黑白嘅配搭,微微嘅竹炭味道,成為呢度嘅招牌飲品。今次遇上海馬造型嘅咖啡拉花,多年無嚟,依然好讚嘆,難怪佢哋定期會開拉花班。😊😊😊

🍝虎蝦青醬意大利粉 ($98)

🐓鹹蛋黃單骨雞翼 ($68)

☕️竹炭鮮奶咖啡 ($42)