2022-06-09
次次經過呢間店舖,都好想入,畀佢啲甜品吸引咗好似, 今日終於食到一入到餐廳好開心見隔離有兩夫婦只係order 左兩份甜品, 做晚餐推測甜品都大熱餐廳格局都幾大幾闊落,入到去覺得舒服,餐廳正中間有一棵大樹做裝飾,係同好朋友傾談心事既好地方。QR code點餐一點完餐馬上嚟咗2份濃縮蘑菇湯同朋友一齊點左2份,奧斯經典全日早餐 118hkdx 2,free 熱香草洋甘菊, 全日 早餐分量都幾多,有珍寶腸,牛乳炒蛋, 生菜,薯條,金黃色手掌size雞扒 (係一個女仔需要的份量),而且煎得香口,肉汁多,仲有格仔餅,糖漿及少量茄汁豆, 最後發現原來食極都食唔曬, 我同朋友兩個女仔加埋只係食咗一份全日早餐及一份甜品,想講個餐真係好大大大份,食物水準及味道係 above standard 冇出現味道過濃/失準, 食唔曬加咗兩蚊 take away,take away set 好精美。焗鑊仔班戟心太軟 89hkd呢個係今日嚟到嘅目的,同我心入面所諗嘅都符合哂, 下面一層係麵粉做嘅餅底 非常熱哄哄,包住左超級多朱古力流心,中間夾住一塊曲奇,有多層次口感埋單加1 total 360hkdremark: 如果
QR code點餐
一點完餐馬上嚟咗2份濃縮蘑菇湯