2022-06-26 37 浏览
我朋友話大角咀有間韓國菜唔錯,環境好舒服,好適合兩個人坐低食吓嘢傾吓偈😝😝魚糕湯份量十足,魚糕煙煙韌韌有咬口,個湯好香麻油同胡椒味😆軟殼蟹忌廉意粉原隻軟殼蟹上,炸得好香脆之餘仲好香口惹味😍忌廉汁濃郁得黎好creamy,食哂都唔會覺得膩🤗韓式牛肉捲超有韓國風味,會附上麻油,食落帶有微微鹹香😚韓式芝士粟米芝士味濃之餘仲拉絲🤩粟米食落好有咬口又鮮甜,真係越食越上癮🤤雜果賓治好有驚喜🤩入面既冰係有水果架,感覺好清新,好透心涼😙😙

魚糕湯
份量十足,魚糕煙煙韌韌有咬口,個湯好香麻油同胡椒味😆

軟殼蟹忌廉意粉

韓式牛肉捲
超有韓國風味,會附上麻油,食落帶有微微鹹香😚

韓式芝士粟米

雜果賓治
好有驚喜🤩入面既冰係有水果架,感覺好清新,好透心涼😙😙

2022-06-22
  • 軟殼蟹忌廉汁意粉
餐廳主打韓式料理、pasta同burger,而pasta同burger都會加入韓式元素,係一間fusion餐廳🤩餐廳天花佈置左一片花海,好靚好吸睛👀餐廳上菜速度好快,落單無幾耐就上齊野食😚👍🏻蒜香蜂蜜炸雞 $98 🍗🧄叫左6件炸雞,雞胸、雞翼、雞腿各2炸雞炸到熱辣辣,食落脆卜卜,肉質鮮嫩唔會鞋,蒜香蜂蜜醬都足夠,令每件炸雞都沾到甜甜既醬汁,加上灑上蒜香粉令到炸雞既味道更加提升!😋韓式海鮮意粉 $72呢款海鮮意粉用左蝦、墨魚、蜆肉、蟹柳、蕃茄、洋蔥做材料,望落都幾豐富,上面仲灑左海苔同芝士粉,食落更惹味😝意粉煮到唔會太淋身,醬汁係酸甜蕃茄醬都幾開胃🤩跟餐送一杯飲品,加$30 upgrade 士多啤梨乳酪特飲,士多啤梨味道濃郁,乳酪飲落比較杰身黑松露薯條 $45黑松露味道濃郁,點埋熱辣辣既薯條真係一流🤤📍My Ahjussi (大角咀)大角咀大全街39號地舖

餐廳天花佈置左一片花海,好靚好吸睛👀

餐廳上菜速度好快,落單無幾耐就上齊野食😚👍🏻

蒜香蜂蜜炸雞 $98 🍗🧄
叫左6件炸雞,雞胸、雞翼、雞腿各2

韓式海鮮意粉 $72

黑松露薯條 $45
黑松露味道濃郁,點埋熱辣辣既薯條真係一流🤤

📍My Ahjussi (大角咀)
大角咀大全街39號地舖
2022-06-25 613 浏览
✈️雖然兩年多🈚️飛過出去😋但係呢段時間都可以繼續係香港搵到世界各地唔嘅地道美食架🥳你地🈶️🈚️掛住韓國嘅地邊攤🔥一邊喝著米酒🍶一邊食韓國地道美食嘅時光呢🇰🇷🇰🇷今次係大角嘴就搵到呢個間超正超正嘅韓國餐廳🍴餐廳除咗食物質素高之外😋仲好啱鍾意打卡嘅你😍非常IGable架📷🐂韓式牛肉飯 $68:一個好精緻嘅韓式牛肉便當🍱牛肉份量仲超多添👍牛肉好嫩滑😋肉汁甜甜地好好送飯呢🥢🍙牛肉卷 $55:呢份牛肉卷好大份😋一份有8件❤餡料豐富👍好多牛肉🐃裡面包住蘿蔔🥕同埋青瓜🥒口感好爽😄好新鮮的感覺👍🍮焙茶蛋卷 $38:若果同我一樣嘅「焙茶控」就一定要留意👀佢呢個焙茶蛋卷甜度適中😋食落口感鬆軟👍明顯係新鮮製造架🥳🍰北海道芝士蛋糕 $48:見到北海道芝士呢個產地🧀我已經即刻心心眼囉😍喜歡北海道芝士嘅濃郁味道❤口感軟綿綿的😋大家記得要「留肚」食呀🥳🍹雜果賓治 $48:絕對係誠意之作👍全部都水果冰🧊呢杯雜果賓治唔會越飲越淡架😋大熱天時就最啱飲喇❤️而且賣相仲靚靚😍好啱鍾意打卡嘅你呀📷☕️熱柚子蜜 (跟餐):呢杯韓式柚子蜜味道冲得啱啱好👍見到杯底仲有好多柚子肉架😋💰 $283 / 2ppl

💰 $283 / 2ppl

• 韓式牛肉飯捲
  • 韓式牛肉飯
  • 焙茶蛋卷
  • 北海道芝士蛋糕
上個post食完串串 晚上係同區簡左一間靚靚韓國Cafe 天花有櫻花樹裝飾🌸🌸雖然餐廳好少女心 但留意到食客唔係只係得少女 有一家大細亦有男士們惠顧👍🏻估計係因為食物種類多元化同價錢親民 食物又大大份 食物質素可以話係出色有驚喜☺️亦有素食Menu選擇 例如 炸菇 素牛肉飯捲🐔芝士炸雞(6件) $1086件大份量炸雞 有雞全翼 雞鎚 雞胸 雞肉醃得入味 芝士醬汁很足夠 炸得香脆有咬口 雞肉肉質嫩滑🍚韓式牛肉飯捲 $55飯捲餡料豐富 配合埋麻油及拌碟沙律 令到飯捲生色不少😊🥗牛油果炸豆腐沙律$78炸豆腐 薄薄脆皮及嫩滑嘅豆腐 配合埋新鮮沙律菜 蕃茄仔 粟米粒 熟度剛剛好的新鮮牛油果 簡單而美味!My Ahjussi📍大角咀大全街39號地舖✔️加一💰人均$150

🐔芝士炸雞(6件) $108

📍大角咀大全街39號地舖
✔️加一
💰人均$150
1K
想試呢間韓國餐廳好耐架啦🤩🤩周圍都係花花裝飾,裝潢好靚好少女心~~而且價錢又唔貴,最啱叫多幾款野食同朋友share👯‍♀️👯‍♀️🍕海鮮薄餅 $128✨配料好豐富!包括有蟹柳、蜆肉、蝦、魷魚、紅洋蔥、菠蘿、青椒同千島醬等❤️❤️薄餅烤得好香,批邊做得比較厚身,口感煙韌!!而批底就比較薄,脆卜卜~兩種口感都唔錯👍🏻👍🏻🍗蒜香蜂蜜炸雞 $98✨一共有6件炸雞,有齊雞胸、雞鎚同雞翼~~外皮炸得香脆,內裡肉質嫩滑,好入味😍😍蒜香蜂蜜醬汁甜甜地,同炸雞好match!!🍄炸菇 $48✨大大粒有咬口,外脆內軟夠juicy~~蘸少少蛋黃醬食仲好味,推介😋😋
想試呢間韓國餐廳好耐架啦🤩🤩
周圍都係花花裝飾,裝潢好靚好少女心~~

🍕海鮮薄餅 $128✨
薄餅烤得好香,批邊做得比較厚身,口感煙韌!!
而批底就比較薄,脆卜卜~兩種口感都唔錯👍🏻👍🏻

🍗蒜香蜂蜜炸雞 $98✨
一共有6件炸雞,有齊雞胸、雞鎚同雞翼~~
外皮炸得香脆,內裡肉質嫩滑,好入味😍😍
蒜香蜂蜜醬汁甜甜地,同炸雞好match!!

🍄炸菇 $48✨
大大粒有咬口,外脆內軟夠juicy~~
蘸少少蛋黃醬食仲好味,推介😋😋
2022-06-20 21 浏览
呢一間係大角咀嘅韓國餐廳🇰🇷🍴除咗環境靚之外 最特別係呢度仲有素食可以選擇😌佢哋個韓式素牛肉飯卷真係唔錯 係用咗素牛肉 但係食落真係幾相似😋再加埋入面嘅配菜 食落健康 又開胃~
♡◌ ◍ ◯ ⊙ ◌✐ 𝙍𝙚𝙫𝙞𝙚𝙬.📍 My Ahjussi 𝕃𝕠𝕔𝕒𝕥𝕚𝕠𝕟: #breadaholic_taikoktsui𝕋𝕪𝕡𝕖:#breadaholic_cafe.❅ 𝐊𝐨𝐫𝐞𝐚𝐧 𝐁𝐞𝐞𝐟 𝐊𝐢𝐦𝐛𝐚𝐩 불고기 김밥($55)❅ 𝐊𝐨𝐫𝐞𝐚𝐧 𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐁𝐨𝐱 야채 도시락 + 치킨 ($78)❅ 𝐊𝐢𝐦𝐜𝐡𝐢 𝐒𝐞𝐚𝐟𝐨𝐨𝐝 𝐓𝐨𝐟𝐮 𝐒𝐭𝐞𝐰 해물두부찌개 ($78)❅ 𝐇𝐨𝐣𝐢𝐜𝐡𝐚 𝐑𝐨𝐥𝐥 𝐂𝐚𝐤𝐞 ($38)❅ 𝐏𝐨𝐩𝐜𝐨𝐫𝐧 𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞 카라멜팝콘라떼 ($45/ +$33 set drink).//Not only known for their lovely interior and 𝐏𝐨𝐩𝐜𝐨𝐫𝐧 𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞, this korean-fusion cafe serves high quality food too!! We ordered mostly the korean dishes from the menu, which were quite authentic imo, and they came in really generous p

◌ ◍ ◯ ⊙ ◌
✐ 𝙍𝙚𝙫𝙞𝙚𝙬
📍 My Ahjussi
𝕋𝕪𝕡𝕖:#breadaholic_cafe
❅ 𝐇𝐨𝐣𝐢𝐜𝐡𝐚 𝐑𝐨𝐥𝐥 𝐂𝐚𝐤𝐞 ($38)
Not only known for their lovely interior and 𝐏𝐨𝐩𝐜𝐨𝐫𝐧 𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞, this korean-fusion cafe serves high quality food too!! We ordered mostly the korean dishes from the menu, which were quite authentic imo, and they came in really generous portion to fully satisfy our belly( ´▽`) MVP of this meal was no doubt the 𝐇𝐨𝐣𝐢𝐜𝐡𝐚 𝐑𝐨𝐥𝐥 𝐂𝐚𝐤𝐞, where else in HK you can get such a chunky slide at this price!! The chiffon cake layer was really soft and fluffy, with smooth and slightly sweetened hojicha cream in the middle, we finished it in lightning speed!
衝著美美的𝐏𝐨𝐩𝐜𝐨𝐫𝐧 𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞而來的, 沒想到這間cafe不只是在裝修及食物賣相上花了不少心思, 味道也很不錯呢(✿︎´ ꒳ ` ) 餐牌上有韓式西式多種選擇, 這次點的大多是韓式餐點, 味道算正宗而且份量很多, 食量偏大的女生(我ノ^▽︎^ノ)也能食得飽! 難怪店主也說焙茶卷蛋是最受歡迎的甜品, 完全有驚艷的感覺!! 外層的戚風蛋糕很鬆軟, 帶淡淡的茶香, 包著幼滑香濃的焙茶忌廉, 甜而不膩︎♡︎ 這個價錢還要是超厚切, 大力推薦!!
◌ ◍ ◯ ⊙ ◌
Popcorn  Latte
Kimchi  Seafood  Tofu  Stew
Korean Beef  Kimbap
Popcorn  Latte
Kimchi  Seafood  Tofu  Stew
Korean Beef  Kimbap
  • 韓式便當配炸雞
  • 韓式牛肉飯捲
  • 焙茶卷蛋
想一次過食到韓國嘢、西餐同咖啡嘅話,呢度就可以滿足你三個願望💛呢間良心小店有主打韓式西餐,食物幾特別,每位都有一碟泡菜送畀你,店員態度有禮,而且環境優美,好多人都會去打卡📸 💰蒜香蜂蜜炸雞 $98/6件食韓國嘢緊係要食炸雞🐤 蒜香蜂蜜醬配埋香脆炸雞,味道好夾!雞肉質嫩滑,炸粉又唔會過厚,非常推薦!💰黑松露薯條 $45 薯條份量勁大,而且都係新鮮炸好,食到停唔到口🍟 💰卡邦尼煙肉泡菜意粉 $72意粉都係大大碟,卡邦尼夠Creamy,配埋泡菜竟然令到味道更突出🍝 意粉有咬口,而且條條都掛到卡邦尼汁,泡菜微微辣,必食!佢哋亦有咖啡、特飲、燒酒提供,選擇好多,幾適合帶拍拖、朋友聚餐🫶🏻 📍My Ahjussi地址︰大角咀大全街39號地舖

💰蒜香蜂蜜炸雞 $98/6件

💰黑松露薯條 $45
薯條份量勁大,而且都係新鮮炸好,食到停唔到口🍟

💰卡邦尼煙肉泡菜意粉 $72

📍My Ahjussi
地址︰大角咀大全街39號地舖
朋友住在奧運附近,平時都會去大角咀埃華街大全街開餐,今日約佢食飯,就帶我去佢既其中一個最愛 "飯堂" 食韓國菜。 不得了! 平日晚上都竟是滿座,食客有不少家庭或幾個女生的組合。餐廳座位都很多,以卡位或方桌為主,果然是街坊最愛的韓國菜。餐廳設計有心思,除了天花有櫻花裝飾,牆壁和座位旁都有小清新的擺設,燈光用和暖黃光,韓系少女風,氣氛適合家庭和朋友聚會。 餐牌上,有傳統的韓國菜例如飯捲年糕炸雞等等,也有新穎選擇,例如韓式pizza和咖啡之類,種類夠多而且很受歡迎。 =蒜香蜂蜜炸雞(6件) $98=炸雞共有2款size,點了細份有6件,分別有雞全翼、雞腿和雞胸,炸得香脆外皮,雞肉肉質嫩口,炸粉唔厚,配上蜂蜜醬和蒜粒,滋味又唔算膩,滿足的炸雞! =韓式泡菜牛肉薄餅 $118=韓式pizza越來越普遍,今次叫了泡菜牛肉餡料,配菜有彩椒和洋蔥,食落每口的泡菜味濃郁,而牛肉片薄身唔鞋,整體很配搭。pizza的餅底唔算厚,焗得脆邊,熱辣辣即刻食,唔錯! =韓式牛肉飯捲 $55=餐廳的幾款小食價錢唔貴,就點了朋友常吃的飯捲。飯捲的份量很多,最喜歡麻油另上,不會令紫菜變淋,又可以自行按口味調味。飯捲的餡料

=蒜香蜂蜜炸雞(6件) $98=

=韓式泡菜牛肉薄餅 $118=

=韓式牛肉飯捲 $55=
餐廳的幾款小食價錢唔貴,就點了朋友常吃的飯捲。飯捲的份量很多,最喜歡麻油另上,不會令紫菜變淋,又可以自行按口味調味。飯捲的餡料豐富,傳統韓國風味,而且有沙律菜伴碟,平衡健康。
2022-06-15 384 浏览
大角咀大全街各類食肆雲集,記得有次經過見到一間粉紅色少女心韓國炸雞店,今日專程去食飯。餐廳裝修簡約而別致,滿天花海,座位闊落,第一印象已很好。打開餐牌,價錢不貴,晚上六點前都不用加一,更加要加分。除了炸雞,薄餅、漢堡、意粉、米飯等都有供應,今次就試幾樣先啦。泡菜豆腐鍋($58)+ 咖啡($0)豆腐鍋的豆腐超級嫩滑,份量又多,加上泡菜和海鮮湯底,辛香酸辣,爽口開胃。原味炸雞6件($88)我不是太喜歡韓式炸雞的醬汁,所以選了原味。而原味更能保持炸雞的香脆外皮。這兒的炸雞真不錯,皮脆肉嫩,雞肉不鞋,調味輕手,食多幾件也不覺油膩或口渴。炸菇($48)點菜時以為是炸杏鮑菇塊,原來是大大粒的白、啡蘑菇,真是喜出望外。咬一啖,不得了,鮮嫩多汁無噏味,脆衣又薄,大贊。韓式牛肉飯捲($55)餡多飯薄,口感豐富又美味,連拌碟的柚子蜜沙律也很好吃。麻油另上,可按喜好蘸點,還有素牛肉版呢。焦糖爆谷拿鐵($45)脆脆的焦糖爆谷與咖啡出奇地搭配,真是甜脆的誘惑。
餐廳裝修簡約而別致,滿天花海,座位闊落,第一印象已很好。
打開餐牌,價錢不貴,晚上六點前都不用加一,更加要加分。
泡菜豆腐鍋($58)+ 咖啡($0)
泡菜豆腐鍋
跟餐咖啡
原味炸雞6件($88)
原味炸雞6件
炸菇($48)
咬一啖,不得了,鮮嫩多汁無噏味,脆衣又薄,大贊。
炸菇
韓式牛肉飯捲($55)
餡多飯薄,口感豐富又美味,連拌碟的柚子蜜沙律也很好吃。
麻油另上,可按喜好蘸點,還有素牛肉版呢。
韓式牛肉飯捲
焦糖爆谷拿鐵($45)
脆脆的焦糖爆谷與咖啡出奇地搭配,真是甜脆的誘惑。
焦糖爆谷拿鐵
2022-06-15
泡菜豆腐鍋
原味炸雞6件
炸菇
👍🏻卡邦尼煙肉泡菜意粉(包嘢飲) $72估唔到Fusion得黎又幾夾🤪!同一般嘅卡邦尼味道有少少唔同,配料唔少煙肉同泡菜食落甜甜地好creamy,煙肉味好香,比起泡菜味突出泡菜味就唔算好濃,但食到泡菜嘅微微辣醬汁非常多,意粉軟硬適中,掛汁力一流,如果醬汁稠身啲會仲正😛鐘意泡菜味濃啲嘅話建議加埋前菜個兜仔泡菜不過食食下都會膩,2個人share會好啲份量都幾多,味道同價錢都唔錯,性價比幾高👍🏻味道:8/10性價比:8/10-👍🏻韓式牛肉飯捲 $55/8件好少食到牛肉咁有牛味嘅飯捲,呢個好食!一共八舊,大大舊好多餡夾住牛肉、紅蘿蔔、青瓜同白蘿蔔牛肉比例好多,佔咗一半,非常足料🤤而且好有牛味,調味唔會太濃,整體清新飯粒生熟程度亦啱啱好,夾起嚟唔會太易散外圈嘅紫菜可以沾上少少加咗鹽嘅麻油,會更突出紫菜嘅香味😜👍🏻味道:8/10性價比:8/10-👌🏻蒜香蜂蜜炸雞 $98/6件雞鎚、雞胸同雞翼各兩件熱熱辣上枱,炸衣唔會太厚粉,沾上醬汁仍然香脆肉質正常,雞翼咬落有肉汁😋可惜醬汁只係淋上面,唔係好夠汁沾滿成件炸雞雞件本身有醃過,不過調味唔算好重但整體蜜糖味同蒜味都ok嘅,係如果多啲汁入味啲就好啦🤪味道:
👍🏻卡邦尼煙肉泡菜意粉(包嘢飲) $72
估唔到Fusion得黎又幾夾🤪!
同一般嘅卡邦尼味道有少少唔同,配料唔少煙肉同泡菜
食落甜甜地好creamy,煙肉味好香,比起泡菜味突出
泡菜味就唔算好濃,但食到泡菜嘅微微辣
鐘意泡菜味濃啲嘅話建議加埋前菜個兜仔泡菜
不過食食下都會膩,2個人share會好啲
份量都幾多,味道同價錢都唔錯,性價比幾高👍🏻
味道:8/10
性價比:8/10

👍🏻韓式牛肉飯捲 $55/8件
好少食到牛肉咁有牛味嘅飯捲,呢個好食!
一共八舊,大大舊好多餡
夾住牛肉、紅蘿蔔、青瓜同白蘿蔔
牛肉比例好多,佔咗一半,非常足料🤤
而且好有牛味,調味唔會太濃,整體清新
飯粒生熟程度亦啱啱好,夾起嚟唔會太易散
味道:8/10
性價比:8/10

👌🏻蒜香蜂蜜炸雞 $98/6件
雞鎚、雞胸同雞翼各兩件
熱熱辣上枱,炸衣唔會太厚粉,沾上醬汁仍然香脆
肉質正常,雞翼咬落有肉汁😋
可惜醬汁只係淋上面,唔係好夠汁沾滿成件炸雞
雞件本身有醃過,不過調味唔算好重
但整體蜜糖味同蒜味都ok嘅,係如果多啲汁入味啲就好啦🤪
味道:7/10
性價比:6/10

👌🏻魚糕湯 $42
湯底好重麻油同胡椒味,加埋魚糕感覺好似生菜魚肉湯🤣
調味清清地唔會太重,不過麻油都幾多,口感會油膩少少
魚糕份量合理,口感比較札實,多返少少調味/入味啲會更好食
味道:6/10
性價比:7/10
📍#MyAhjussi @myahjussi_hk
大角咀大全街39號地舖
#hkfoodie #foodiehk #hkfood #香港美食 #香港美食地圖 #香港美食推介 #平食 #窮遊 #香港打卡 #情侶好去處 #拍拖好去處 #週末好去處 #大角咀 #大角咀美食 #大角咀美食推介 #大角咀好去處 #大角咀小食 #大角咀小店 #大角咀必食 #大角嘴美食 #大角嘴美食推介 #奧運美食 #魚肉燒賣 #燒賣關注組 #香港燒賣關注組 #魚肉燒賣推介 #大角咀燒賣 #掃街必食
2022-06-12 60 浏览
每次同老公經過呢間又girly 又IGable 既小店,都會同老公講一次想入去。而且有時經過都會望定menu mark 定入去食乜好(本身menu 都令我選擇困難)終於岩岩上星期某日放左工,老公話同我入去食喇!店員為左我想打卡影相仲我同老推介左熱情果綠茶&popcorn caramel latte。而且呢間餐廳用既餐具都好吸引我眼球🥰不過我自己最in favour 係個便當,個蒜香蜜糖炸雞炸得唔太炸,蜜糖份量又適中。
2022-06-12 43 浏览
不能如期去韓國睇演唱會😭唯有去食餐韓國菜補數🥲朋友介紹在大角嘴有間韓式充滿少女風的餐廳,雖然名字叫「我的大叔 My Ahjussi」 ,但裝修走年輕花藝風,粉色系韓風設計,天花板以乾風佈置,感覺置身韓國cafe 蒜香蜂蜜炸雞(六件)🧄🍗炸雞不會太厚身,蒜香味濃,蜂蜜與蒜香配搭得好,炸完之後雞肉都仲嫩滑,當然店員預備了手套,可以拎起嚟食更覺滋味泡菜海鮮豆腐鍋經典韓式家庭菜,每一位韓國媽媽都會做的菜, 材料豐富有青口、八爪魚、蜆肉同蝦,湯底不太辣,傳統是會附上一碗白飯,可以更加飽肚韓式素牛肉飯卷🍙食落都有牛肉味,清新健康,旁邊點少少芝麻油醬都頗開胃巨峰提子梳打🍹清甜解渴,紫色通透晶瑩,外型吸精
不能如期去韓國睇演唱會😭唯有去食餐韓國菜補數🥲

蒜香蜂蜜炸雞(六件)🧄🍗

泡菜海鮮豆腐鍋

韓式素牛肉飯卷🍙
食落都有牛肉味,清新健康,旁邊點少少芝麻油醬都頗開胃

巨峰提子梳打🍹
清甜解渴,紫色通透晶瑩,外型吸精

2022-06-10 58 浏览
🕖時段-星期五夜晚7點幾去到唔洗排隊不過得返兩三張枱 可以自己揀位坐_▫️韓式牛肉飯卷 $55必點! 好食過啲專賣韓式飯卷既食店🤩一般韓式飯卷都比較淡味 但呢個係食到好香牛味🤤好足料 另外會上一碟麻油點來食😋_▫️魚糕湯 $42魚糕煙韌有咬口 有韓國feel🇰🇷個湯係麻油味+胡椒 飲之前記得攪勻先 因為我無特別攪 飲到一半開始覺得有啲咸同辣(胡椒)😂_▫️卡邦尼煙肉泡菜意粉 $72上菜以為好少 點知一夾起勁多意粉+勁多汁😦係creamy既卡邦尼煙肉意粉 意粉好食👍🏻泡菜味比較淡 比煙肉搶左focus 🥓 靈機一觸決定將前菜啲泡菜撈埋食💡出奇地夾 又多個層次! 大家可以參考試下👻_▫️蒜香蜂蜜炸雞(6pcs) $98炸雞有雞翼 雞胸 雞鎚🍗肉質鮮嫩 外面好脆 蜂蜜好香甜帶少少蒜味 個醬好食 某啲炸雞部分無淋到醬會自己係咁點🤪如果可以再多啲醬就更好! _▫️凍柚子蜜 跟餐+$3_🍽環境餐廳裝修係行少女風 一入門口頭頂有大大個白花球燈同紗簾布 內部以花花為主題🌸 適合打卡📸
🕖時段-星期五夜晚

▫️蒜香蜂蜜炸雞(6pcs) $98

▫️凍柚子蜜 跟餐+$3
🍽環境
2022-06-10 35 浏览
呢間係大角咀嘅韓國餐廳嘅裝修好靚 好多人都嚟打卡!個人認為佢最特別嘅係 有素食版嘅韓式牛肉飯卷😋一條飯卷份量都幾多 味道都唔錯~不過佢係另外配一兜麻油 飯卷原本個飯就冇乜麻油香嘅
呢間係大角咀嘅韓國餐廳嘅裝修好靚 好多人都嚟打卡!