2022-05-11 24 浏览
大角咀多好嘢食係人都知,今日特登約咗朋友嚟發掘吓,揀咗呢間裝修幾精緻嘅韓式Cafe。🪑裝修有少少文青風打咭位,天花鋪咗啲花花,枱同枱距離都闊,唔會聽到隔離講嘢,非常適合放工同朋友嚟傾偈飲嘢。🐮韓式牛肉飯卷 $55呢個幾抵食,一碟好多嚿,一開始驚會好飽,但飯卷除咗飯同牛肉,仲有少少清新嘅腌菜中和番,配搭有心思。🥗牛油果炸豆腐沙律 $78份量比我想像中大,我同朋友夾咗幾轉先食曬。牛油果夠滑夠熟,炸豆腐外脆內軟,菜都新鮮,加埋麻醬真係無得輸。🦀軟殼蟹忌廉汁意粉 $98軟殼蟹一開四都仲啖啖肉,香脆唔腥。意粉比較乾身,食落好有奶油香,仲有少少菇粒豐富口感。🧉凍義式特濃朱古力 $45呢杯比我想像中好喎,特濃真係有特濃,好有朱古力味,又唔太甜,雖然唔算平但收貨。呢間小店仲有支持地區服務,值得一讚👍總括嚟講幾滿意,份量味道都物有所值。

🐮韓式牛肉飯卷 $55

🥗牛油果炸豆腐沙律 $78

🦀軟殼蟹忌廉汁意粉 $98

🧉凍義式特濃朱古力 $45

呢間小店仲有支持地區服務,值得一讚👍

總括嚟講幾滿意,份量味道都物有所值。
大角咀大全街小店林立,有各式各樣食肆餐廳,而呢一間精緻既韓式cafe,令人眼前一亮,裝修設計充滿少女風,以淺色木系為主,而天花板放滿左色調柔和既花裝飾,令整體感覺溫馨宜人🌸 食物方面,特別推介海陸pizza,泡菜蛋黃醬配上雞肉、蝦,即叫即整,新鮮熱辣♨️ 另外,卡邦尼煙肉泡菜意粉,份量多,酸辣口味配上煙肉、洋蔥,香口開胃~ 值得推介特色咖啡——焦糖爆谷拿鐵,外觀精美絕倫,甜度適中,睇得出心思誠意,打卡之選。而另一款香蕉拿鐵,有特製既香蕉蓉,味道特別,提大家要攪勻先飲,味道更好~
2022-05-05 129 浏览
因為同行者要求食素,而知道哩間餐廳有韓式素食,所以順便試試。CP 值高同埋都有驚喜既素食,素食者都岩食既餐廳。由於多人食關係,所以預早打電話預約。當晚點左:炸菇、韓式素牛肉飯捲、蒜香蜂蜜炸雞、黑松露大菇漢堡、新豬肉蕃茄薄餅當中蒜香蜂蜜炸雞絕對是餐廳既招牌菜,炸雞香脆唔厚粉,而且醬汁以甜酸醬+蜜糖為主,絕對好味。黑松露大菇漢堡 同 炸菇最有驚喜之位,炸菇非常香濃脆口同埋肉汁豐富,唔係素食既我都覺得好味,可以番食。
CP 值高同埋都有驚喜既素食,素食者都岩食既餐廳。
由於多人食關係,所以預早打電話預約。

當晚點左:

新豬肉蕃茄薄餅
韓式素牛肉飯捲
  • 韓式牛肉飯捲
2022-04-12 68 浏览
💛小店走小清新&花系風(滿天花花🌸主打韓式料理 有韓式鍋 炸雞 意粉 pizza 各種小食等等食物質素都幾唔錯~ 個人覺得值得一試~-🍗【韓式便當 配三件炸雞 (蒜香蜂蜜)】$78食韓國嘢一定要叫返份炸雞🤣個人覺得呢個套餐幾抵食 有飯有炸雞~ (炸雞六件$9x 炸雞有好多口味揀~ 有啲特色口味 e.g.卡邦尼我同朋友今次就揀咗蒜香蜂蜜~炸雞都幾滑 炸得好香脆 醬汁俾得好足 yum!!!韓式便當就正正常常~-🍝【卡邦尼煙肉泡菜意粉】$72呢個意粉好味呀!卡邦尼同泡菜好夾~ 整體好creamy~ 又唔會好辣~分量都幾多!-🍫【凍義式特濃朱古力】+$33朱古力味好濃😋 好飲 但未到好驚豔跟餐加$33有啲貴🙈-🫖【百香果綠茶】+$33-🍓️【日本水果罐】加購價$48 (原價 $78)甜品選擇都幾多!有roll cake, cheesecake, 水果罐水果罐都有三種:朱古力/ 士多啤梨/ 士多啤梨乳酪今次同朋友揀咗朱古力味!細細一罐 但入面好豐富!有布丁 水果 cream 朱古力慕絲 蛋糕😋整體幾好味 士多啤梨好甜! 加購價$48可以試吓!P.s. 罐頭好可愛 好打卡able 但食落有啲麻煩//
💛

小店走小清新&花系風(滿天花花🌸
食物質素都幾唔錯~ 個人覺得值得一試~
🍗【韓式便當 配三件炸雞 (蒜香蜂蜜)】$78
食韓國嘢一定要叫返份炸雞🤣
個人覺得呢個套餐幾抵食 有飯有炸雞~ (炸雞六件$9x
炸雞有好多口味揀~ 有啲特色口味 e.g.卡邦尼
我同朋友今次就揀咗蒜香蜂蜜~
炸雞都幾滑 炸得好香脆 醬汁俾得好足 yum!!!
韓式便當就正正常常~

🍝【卡邦尼煙肉泡菜意粉】$72
呢個意粉好味呀!卡邦尼同泡菜好夾~
整體好creamy~ 又唔會好辣~
分量都幾多!

🍫【凍義式特濃朱古力】+$33
朱古力味好濃😋 好飲 但未到好驚豔
跟餐加$33有啲貴🙈
🫖【百香果綠茶】+$33

🍓️【日本水果罐】加購價$48 (原價 $78)
水果罐都有三種:朱古力/ 士多啤梨/ 士多啤梨乳酪
今次同朋友揀咗朱古力味!
細細一罐 但入面好豐富!
有布丁 水果 cream 朱古力慕絲 蛋糕😋
整體幾好味 士多啤梨好甜! 加購價$48可以試吓!
P.s. 罐頭好可愛 好打卡able 但食落有啲麻煩///

✨推薦指數:8/10
💰人均消費:$132
⏳等候時間:0mins (平日1:30pm)
一口氣享受哂 山口屋 甜點師👩🏻‍🍳 高質日式全素甜品 🍀🍮 《美甜系列》小確幸 自製下午茶 Happy Children's Day! 👶🏻👧🏻🧒🏼👦🏻 To commemorate such a sweet occasion, what is better than celebrating with a sweet tooth? 😋Adorable and deliciously-made by Chef Cat @ Yamaneko House - proudly presents the Sweetie series.Recommended dishes 必吃Hokkaido Fruit Can 北海度水果罐 🇯🇵 🍓🍰🥫: 一層又一層的甜甜驚喜Hojicha Cake Roll 焙茶卷蛋糕 🍵🍥:濃厚的焙茶香味 加埋外面軟綿綿卷蛋糕,超夾 Strawberry Cheese Cake 芝士士多啤梨蛋糕 🧀🍓🍰:新鮮士多啤梨 芝士味濃 唯餅面略甜Soy Milk Cake Roll 豆乳卷蛋糕 🍼🍥: 超香滑豆乳,明顯新鮮製造,甜度啱啱好Hojicha Pudding 焙茶

Recommended dishes 必吃

Hojicha Pudding 焙茶布丁 🍵🍮:滑lulu,好有茶香味, 食到Lam Lam脷
Soy Milk Cake Roll 豆乳卷蛋糕 🍼🍥
2022-04-04
10 分钟 (外卖自取)
Soy Milk Cake Roll 豆乳卷蛋糕 🍼🍥
  • Hojicha Cake Roll 焙茶卷蛋糕 🍵🍥
  • Soy Milk Cake Roll 豆乳卷蛋糕 🍼
  • Hojicha Pudding 焙茶布丁 🍵🍮
2022-03-17 75 浏览
之前一直想試這間餐廳,試過一次剛巧遇上休息,今次聰明啲打電話問下先,有開門就來試試!餐廳裝潢都好有韓系咖啡店感覺,好舒服座位距離唔算太迫,我哋今次點咗:生薑燒紫菜豚肉伴飯(lunch set 包海帶湯及柚子蜜)泡菜豆腐鍋原味炸雞(半份)焙茶蛋卷豆乳蛋卷最估唔到係蛋卷好出色,真係好令人留下深刻印象!其他食物都用心製作~而且服務質素都唔錯👍🏻
生薑燒紫菜豚肉伴飯(lunch set 包海帶湯及柚子蜜)

泡菜豆腐鍋

原味炸雞(半份)

焙茶蛋卷

豆乳蛋卷

午餐
小編宅家工作一段時間,好似喺深山閉關一樣。今日出山去探訪遠方的韓國🇰🇷大叔,又點少得order佢D超正素食🍀外賣。- 韓式烤素牛肉漢堡 - 神似度令我想起美國馳名嘅Arby’s超多肉汁漢堡包🍔- 韓式烤素牛肉飯卷 - 足料炮製,有板有眼,絕對好味過連鎖店X-Roll出品!今次仲有驚喜發現新搞作,My Ahjussi 破天荒 日韓聯承 薄有名氣 嘅 山口屋🇯🇵甜姨姨 推出多款 蛋糕甜品特別推介 新研發嘅 vegan 萍果撻 同 好似毛巾咁軟绵綿 士多啤梨🍓奶油卷蛋 🍥 要努力加油呀💪🏻 熱情澎湃嘅大叔🔥 #韓國大叔 #大叔的愛 WFH for too long and needed some fresh air - visited long-time-no-see My Ahjussi and his must-have vegetarian bentos for dinner. - Plant-based Meat Burger - reminds me of the famous Arby’s juicy cheddar burger in the US! 🇺🇸 - Plant-b

要努力加油呀💪🏻 熱情澎湃嘅大叔🔥 #韓國大叔 #大叔的愛

- Plant-based Meat Gimbap - deliciously done and I prefer this over the 🇰🇷-roll at the “other” chain store!

Also excited to learn about his collaboration with Yamaneko House’s Pastry Chef Cat with their innovative vegan desserts - Yum Yum Yum! 😋

📣📣📣 My Ahjussi - Keep up the passion and the GREAT food 💪🏻

Recommended dishes 必吃
Unlimeat Plant-Based Beef Burger 韓式烤素牛肉漢堡
vegan 萍果撻 士多啤梨🍓奶油卷蛋 🍥
2022-02-13
15 分钟 (外卖自取)
vegan 萍果撻 士多啤梨🍓奶油卷蛋 🍥
  • Unlimeat Plant-Based Beef K-Roll 韓式烤素牛肉飯卷
2022-03-08 75 浏览
開左咁耐,第一次幫襯,叫左2個餐外賣,生薑燒紫菜豚肉拌飯同韓式牛肉炒粉絲。係即叫即整,熱辣辣,拌飯味道正常,無特別。但個炒粉絲出哂事,食食下有啲硬野,原來係條鐵線,即刻無哂胃口,而且話牛肉炒粉絲,我一粒牛肉都搵唔到。總結係唔會再幫襯。
係即叫即整,熱辣辣,拌飯味道正常,無特別。
總結係唔會再幫襯。

2022-03-08
2022-03-02 71 浏览
今日出咗去搵朋友食午餐,朋友住大角咀附近都知道有好多食好西嘅小店,今日就揀咗一間食韓國餐😍入到去裝飾都非常少女心,有好多花花同埋充滿粉紅色嘅佈局💛蒜香蜂蜜炸雞 $98/6pcs 我哋兩個人食就叫六件雞share,雞嘅部位有雞胸雞髀和雞翼的部份,每個部份都好入味,滿滿嘅蜜糖,加上有好香嘅蒜味🤤軟殼蟹忌廉意粉 $98係成隻軟殼蟹係個意粉上面,食落去啲意粉非常creamy,而且都好香濃芝士的味道!全隻軟殼蟹仍是非常脆口💛熱黑朱古力☕️芒果乳酪🧉兩杯嘢飲可以跟餐價優惠,熱黑朱古力🍫非常香濃嘅朱古力味,之前咁凍飲番杯熱熱朱古力暖身啱啱好。芒果乳酪亦都非常香芒果味,飲得出係用芒果肉整的芒果乳酪😍

蒜香蜂蜜炸雞 $98/6pcs

軟殼蟹忌廉意粉 $98

熱黑朱古力☕️芒果乳酪🧉
芒果乳酪亦都非常香芒果味,飲得出係用芒果肉整的芒果乳酪😍
2022-03-02 62 浏览
*泡菜豆腐鍋 $58*湯底用左比較甜的泡菜去煮,加埋蜆肉同豆味濃既豆腐,令到成鍋湯好鮮甜好濃郁。仲要辣辣哋越食越過癮,配白飯一流~*鹹蛋黃薯條$60*諗住小食會比較細碟,點知嚟到份量好多!鹹蛋黃沾滿哂外脆內軟既薯條,食唔停口,好邪惡!*韓式甜辣炸雞(6件)$98*炸雞份量十足,每件都食到啖啖肉,好正!肉質好嫩滑,加上外皮炸得香脆可口,一啲都唔油膩。味道方面,今次點咗傳統韓式甜辣醬,味道正常發揮,店舖仲有其他特別口味嘅炸雞,例如蒜香蜂蜜、卡邦尼、黃金鹹蛋等,總有一款啱你口味。*甜麥仁拿鐵 $33*咖啡就冇乜特別,但上面啲麥仁脆口得黎又唔會太甜,配咖啡飲就好特別*日本蛋糕水果罐 $78*呢個水果罐分咗三層,由海綿布丁蛋糕、士多啤梨cream同士多啤梨mousse造成,忌廉用上北海道牛奶,打得好滑,士多啤梨又甜又大舊。
*泡菜豆腐鍋 $58*
仲要辣辣哋越食越過癮,配白飯一流~

*鹹蛋黃薯條$60*

*韓式甜辣炸雞(6件)$98*

*甜麥仁拿鐵 $33*

*日本蛋糕水果罐 $78*
2022-02-28 55 浏览
今日一行2人去咗大角咀搵嘢食,經過一間裝修好靚的韓國餐廳 ,餐廳入面係少女韓風一卡一流!咁我當然吸引咗入去食午餐啦!😆我哋叫咗兩份午餐另外加咗炸雞。埋單一共$281 ,不用加一芝士炸雞漢堡 午餐 $88 包咗飲品、泡菜、湯炸雞勁多肉汁而好嫩滑、個包好鬆軟 韓式牛肉抄粉絲 午餐 $75 包咗飲品、泡菜、湯十分足料好多牛肉,抄得好好味黃金鹹蛋炸雞(6件)$118好香鹹蛋黃配上炸雞,食到停不到口全部整得都好好食,店員服務有禮,值得再去的餐廳!

芝士炸雞漢堡 午餐 $88 包咗飲品、泡菜、湯
炸雞勁多肉汁而好嫩滑、個包好鬆軟

韓式牛肉抄粉絲 午餐 $75 包咗飲品、泡菜、湯
十分足料好多牛肉,抄得好好味

黃金鹹蛋炸雞(6件)$118
好香鹹蛋黃配上炸雞,食到停不到口

全部整得都好好食,店員服務有禮,值得再去的餐廳!

2022-02-27 141 浏览
今次要介紹比大家嘅係位於大角咀嘅韓國菜小店🇰🇷 原因係外賣番到屋企都仲好好食🥰 而且價錢平 外賣仲有9折👅 餐廳裝修其實好舒服 天花板用上大量花做裝飾 少女心爆發🤣今晚我哋就試左以下食物:1. 蒜香蜂蜜炸雞 揀左6件2個人食岩岩好👅 有雞翼 雞髀同雞胸各2件 番到屋企食竟然都係咁香脆🤯 而且有肉汁 雞肉好嫩 蒜味同蜜糖完美配搭 必試🤩2. 辣炒年糕 韓國菜必點 調味一流 唔會好辣👍🏻 年糕好煙韌 仲有魚糕 同樣美味😋3. 泡菜海鮮豆腐湯 同樣超推介 $78已經包埋白飯同飲品😍小小辣 豆腐好滑 送飯一流🤤 仲有多款海鮮 好抵食 飲品仲可以揀柚子蜜🥰4. 黑松露薯條 一大盒粗薯點埋黑松露沙律醬 一樣無得輸🤤5. 日本蛋糕水果罐 賣相吸引😻 入面有布丁 海綿蛋糕 士多啤梨 忌廉等等食材😋 口感輕盈🌟
今次要介紹比大家嘅係位於大角咀嘅韓國菜小店🇰🇷

辣炒年糕
泡菜海鮮豆腐湯
黑松露薯條
2022-02-26 42 浏览
公司附近好多嘢食,今次揀咗間韓式外賣回家,有韓式飯卷、炒年糕…如果晏晝嚟相信堂食影相會更加靚,因為餐廳好多花花,係粉紅色嘅佈局,啱晒👭🏻嚟影相🍝軟殼蟹忌廉汁意粉$98夾起咗一隻完整嘅軟殼蟹,意粉底好多忌廉汁,都有啲菇,最鐘意佢多汁夠juicy,意粉硬度啱啱好🐥蒜香蜂蜜炸雞$98/6pcs好多蜂蜜醬,炸雞有雞翼雞髀雞胸,味道酸酸甜甜咁幾好食,2個人食都好夠🍕黑松露雜菌薄餅$128返屋企焗熱返,好好食,pizza薄身,好多雜菇,加埋黑松露醬夠晒香,呢個素食者都啱👍🏻三樣嘢都好食,下次再試其他🚩My Ahjussi (大角咀) @myahjussi_hk 📍大角咀大全街39號地舖

🍝軟殼蟹忌廉汁意粉$98

🐥蒜香蜂蜜炸雞$98/6pcs

🍕黑松露雜菌薄餅$128

三樣嘢都好食,下次再試其他

📍大角咀大全街39號地舖

2022-02-22
2022-02-26 2469 浏览
大角咀小店林立,全部都各有特色,幾條街道的食肆就似環遊世界🌎了一圈~上幾次來這邊吃飯🥢的時候已留意到一間裝潢比較精緻的韓國餐廳,早早就把她🔖收藏在口袋裡,碰巧這天來到大角咀,決定來買外賣🥡回家,跟家人一起吃晚餐韓式牛肉飯捲 $55媽媽最愛❤️的一道韓國菜!作為韓國的國民食物,簡單飽肚又多蔬菜🥬就是Gimbop(飯捲)咯~飯捲的食材配搭有牛肉、🫒青瓜、紅蘿蔔同醃蘿蔔,餡料滿滿白飯🍚也夠薄身,跟韓國吃到的差不多,調味很好又不油膩!細心💕的店家還會將一份加入鹽的韓國芝麻油另附予客人按照個人喜好加入,麻油的香保加上微鹹的味道令飽捲生色不少🥳!旁邊更加入淋上柚子🍯蜂蜜醬汁的沙律菜,酸甜酸甜的味道,令沙律🥗變得清新又開胃這款還提供素食版本,吃素的朋友也可以點一份來吃~軟殼蟹忌廉汁意粉 $98在韓國餐廳也會找到一點fusion的西式食品,將韓國食材加入煮意粉🍝是其中一款,但這次選了一款偏近西式的軟殼蟹🦀忌廉汁意粉一上菜就會被放在表面的炸軟殻蟹深深吸引😍,size也頗大隻的足夠遮蓋底下的意粉,💛金黃色的炸軟殻蟹做到香口酥脆,味道也很不錯~忌廉汁其實有點像卡邦尼口味,味道濃郁,再拌入不少🍄蘑菇粒烹調,還加

韓式牛肉飯捲 $55
這款還提供素食版本,吃素的朋友也可以點一份來吃~

軟殼蟹忌廉汁意粉 $98
忌廉汁其實有點像卡邦尼口味,味道濃郁,再拌入不少🍄蘑菇粒烹調,還加入不少芝士粉增加香氣,醬汁稀稠度平均意粉亦掛汁,妹妹很喜歡這個味道👍🏻~

韓式芝士粟米 $38
相信哈韓的朋友也會知道,這款小食特別受韓國的👧🏻小朋友跟學生歡迎,用上粟米🌽粒拌上已經加熱的芝士,拉絲芝士🧀粟米就呈現在眼前咯~ 甜甜的粟米加上鹹鹹的芝士拉絲,簡單又好吃!

蒜香蜂蜜炸雞 $98(6件)$178(12件)
說到韓國菜怎能少了🐔炸雞一份?店家提出的炸雞口味都是比較傳統款式,分為6件跟12件兩個份量,方便客人按需要而點選✅
這次選了味道比較溫和的蒜香蜂蜜炸雞,6件裝份量也不少,由雞胸、雞鎚🍗、雞翼跟雞翼尖也有
炸漿做得不錯很香很脆很有咬口,內裡肉汁💦滿滿又嫩滑;再在炸雞表面加入蒜香蜜糖醬🧂,醬汁很足夠,蒜香🧄跟蜜味的比例都非常平均,很惹味啊~

甜麥仁拿鐵 $45(跟餐價 $33)
應該是我第一次👀見有店家將韓國人常見的殼物類食品:甜麥仁加入咖啡☕️當中!很特別呢~
甜麥仁就是加入了甜味而烘烤過的小麥🌾,在韓國非常常見的一種健康小食,韓國的朋友一定有吃過👅
無論堂食跟外賣,甜麥仁也是另附予客人自行倒入添加,香甜脆口的口感配上🙅🏻‍♀️沒加甜味的咖啡,沒想到又出奇地配🤣啊~

店家主打韓國菜,但裝潢風格是拼棄傳統的🇰🇷韓國餐廳風格而是像cafe一般,佈置都充滿著少女心💖,天花掛滿粉白櫻花,四圍也是花花🌸的裝飾品,吸引食客邊吃東西跟打卡📸
雖然裝潢是很漂亮,不過阻於疫情嚴重,不少人也會選擇打包🏡回家,店家也有推出外賣全單9折,去大角咀的話不妨考慮幫襯一下小店與大家共渡時艱⏳吧!
2022-02-24
15 分钟 (外卖自取)
想去嚟間💛店好耐啦😍😍終於去到食啦🥰如果大家想試吓韓國fusion菜一定要嚟試吓,有傳統嘅韓國料理之外,仲有好多特色野食同野飲😋😋😋好多款式可以試👍🏼韓式甜辣炸雞(6件) $98好掛住韓國嘅炸雞🐔🍗😭😭食得炸雞當然食最傳統嘅甜辣炸雞😚雞皮炸得好脆,唔會厚粉😋裏面嘅雞肉又好juicy😋甜辣將嘅份量都好多,每一隻炸雞都可以沾滿好多甜辣醬😋😋少少辣少少甜咁,好惹味👍👍卡邦尼煙肉泡菜意粉 $72有睇開👦🏽👧🏻嘅話都知道,👦🏽👧🏻成日都叫卡邦尼意粉食,見到呢個加咗泡菜嘅意粉真係要試吓佢咩料先🤣😆食落去第一啖同普通卡邦尼意粉一樣咁creamy同好香芝士味👍🏼食多兩啖之後你會慢慢有淡淡嘅泡菜味散發出嚟😳😳味道異常地好夾🤩而且兩者嘅味道都好平均,唔會話搶咗對方嘅味道,反而令到成個意粉冇咁膩同層次感豐富🥰🥰十分推介大家試👍🏼炸菇 $48 👧🏻👦🏽之前喺台灣食過好好味嘅炸菇,點知喺香港一直都搵唔到嗰個味道。今次!喺依度食到啦😋😋一碟都有7大舊炸菇😮外面嘅炸皮好薄好脆,而裏面菇好軟身,仲要好多汁😋每一啖都充滿着好多菇香味嘅汁,仲要啖啖菇肉,👦🏽👧🏻都好鍾意❤️必試焦糖爆谷咖啡 跟餐+$33打卡必備📷除咗好睇之
想去嚟間💛店好耐啦😍😍終於去到食啦🥰

韓式甜辣炸雞(6件) $98
韓式甜辣炸雞(6件)

卡邦尼煙肉泡菜意粉 $72
卡邦尼煙肉泡菜意粉

炸菇 $48

焦糖爆谷咖啡 跟餐+$33
打卡必備📷除咗好睇之餘,都好好飲😋
Latte嘅咖啡味好香,配上焦糖爆谷,小小甜岩岩好😋
焦糖爆谷咖啡

百香果綠茶 $45
因為叫左好多炸嘢食,飲返杯果茶就一流👍🏼
🍹好fresh好清新😌叫左小甜,甜度岩岩好令到食完炸嘢嘅油膩感覺無曬🥰🥰
韓式甜辣炸雞(6件)
卡邦尼煙肉泡菜意粉
焦糖爆谷咖啡