2022-06-10
🕖時段-星期五夜晚7點幾去到唔洗排隊不過得返兩三張枱 可以自己揀位坐_▫️韓式牛肉飯卷 $55必點! 好食過啲專賣韓式飯卷既食店🤩一般韓式飯卷都比較淡味 但呢個係食到好香牛味🤤好足料 另外會上一碟麻油點來食😋_▫️魚糕湯 $42魚糕煙韌有咬口 有韓國feel🇰🇷個湯係麻油味+胡椒 飲之前記得攪勻先 因為我無特別攪 飲到一半開始覺得有啲咸同辣(胡椒)😂_▫️卡邦尼煙肉泡菜意粉 $72上菜以為好少 點知一夾起勁多意粉+勁多汁😦係creamy既卡邦尼煙肉意粉 意粉好食👍🏻泡菜味比較淡 比煙肉搶左focus 🥓 靈機一觸決定將前菜啲泡菜撈埋食💡出奇地夾 又多個層次! 大家可以參考試下👻_▫️蒜香蜂蜜炸雞(6pcs) $98炸雞有雞翼 雞胸 雞鎚🍗肉質鮮嫩 外面好脆 蜂蜜好香甜帶少少蒜味 個醬好食 某啲炸雞部分無淋到醬會自己係咁點🤪如果可以再多啲醬就更好! _▫️凍柚子蜜 跟餐+$3_🍽環境餐廳裝修係行少女風 一入門口頭頂有大大個白花球燈同紗簾布 內部以花花為主題🌸 適合打卡📸
7點幾去到唔洗排隊不過得返兩三張枱 可以自己揀位坐
▫️韓式牛肉飯卷 $55