2022-12-26 29 浏览
所有串燒全部兩串起 包括最貴$88嘅羊架同蝦, 之前嚟過好多次, 就算有好多食客都會見你兩個人, 如果有一位唔食, 一串都會肯做俾你. 今次女侍應斬釘截鐵話唔可以. 明白嘅, 店舖準則寫到明兩串起, 佢唔肯做俾我, 我都冇辦法. 只不過係之前都冇咁樣嘅問題, 亦都有見到一人食串燒嘅食評, 唔知貴店嘅準則係乜嘢呢? 係唔係晏少少趕收工唔想做你生意? (叫嘢食嗰時全場計埋得我哋兩台客, 之後11點last call有四台)所以兩位嚟食嘢之前可能要考慮清楚
所以兩位嚟食嘢之前可能要考慮清楚
今次呢間高質串燒店係銅鑼灣,尖沙咀都有分店啦~適合同朋友飲下野傾吓偈🍢食串燒店內環境都係好日式Feel,好似置身係日本咁🇯🇵🔸前菜$32前菜係成個新鮮生蕃茄,配上鹹醬油+醋,好好食😋真係即刻開咗個胃🔸刺身盛$168有三文魚、油甘魚、北海道帆立貝,全部都好厚切及大塊!🔸螢光魷魚$68呢個特別啦,未試過專登叫嚟試吓,個汁好似醬油蟹個汁,所以係醬油魷魚🦑 好得意🔸燒雞腎$28推介呢個雞腎要試,因為肉質好爽脆,而且佢嗰種燒烤方法唔會燒到太乾!🔸西班牙黑豚豬頸肉$38個串燒調味做得很好,會突出到黑椒嘅味道又唔會太鹹!🔸豬脷$38我呢個推介都係要試,因為個豬脷好大嚿,好多汁!🔸豬顎骨$38之前從來都未食過,今次第一次試覺得好特別,食落口好似牛肉!🔸蒜芯豬肉卷 $32平時唔食蒜頭蒜菜嘅我都覺得呢個好好食😋因為入啲蒜芯好香脆,外面有豬肉包住更加突出豬肉嘅鮮味!🔸日本青椒仔$28青椒仔好唔好食就見人見智,呢次呢個有點苦,但燒出來好有燒烤嘅香味!🔸三文魚魚頭$108呢個三文魚魚頭燒得好夠火喉,而且都有唔少魚肉,係香嘅,再配酒好享受😎🔸柚子x梅酒$65日本嘅酒係唔會令人失望,呢款柚子唔會太甜非常好,飲到有淡
店內環境都係好日式Feel,好似置身係日本咁🇯🇵

🔸前菜$32

🔸刺身盛$168
有三文魚、油甘魚、北海道帆立貝,全部都好厚切及大塊!
🔸螢光魷魚$68

🔸燒雞腎$28
🔸西班牙黑豚豬頸肉$38
個串燒調味做得很好,會突出到黑椒嘅味道又唔會太鹹!
🔸豬脷$38
我呢個推介都係要試,因為個豬脷好大嚿,好多汁!
🔸豬顎骨$38
之前從來都未食過,今次第一次試覺得好特別,食落口好似牛肉!

🔸蒜芯豬肉卷 $32

🔸日本青椒仔$28

🔸三文魚魚頭$108

🔸柚子x梅酒$65
日本嘅酒係唔會令人失望,呢款柚子唔會太甜非常好,飲到有淡淡嘅梅酒味👍🏻
🔸巨峰味汽酒$46
呢款係汽酒,都係酒來,不過入面果汁味重啲,容易入口!
2022-12-21 32 浏览
約左好朋友拎手信揀返間日式串燒配合下個氣氛餐廳先上左個日本蕃茄沙律俾我地開下胃口~本身諗住乜咁抵食?!原來收錢嘅不過味道都唔錯有少少酸汁食串燒啲濃味野黎中和下都好!我地各自叫左杯酒黎嘆住食柚子梅酒味道香甜酒味少好啱女仔飲巨峰提子汽酒呢杯仲似汽水香甜提子味~但飲完又有少少醉意🤭我地叫左四點刺身刺身鮮甜尤其赤蝦入口膠質豐富滿咀鮮美槍魷魚原條魷魚奉上魷魚味道鮮甜肉質細嫩淋滑相當唔錯嘅一道菜式串燒款式特別除左有大路嘅雞翼雞軟骨牛舌等等仲有啲特別配搭豬耳芝士串,豬腰子串🫣似乎呢度嘅豚肉串燒特別耍家!所以我地都試左豬顎骨,芫茜豚肉串串燒全部都燒得焦香撲鼻上菜時間良好食完一串就上一串唔會攤到凍晒又或者等到呆左豬大腸串入口甘香肥?唔怕啦~芫茜豚肉串芫茜同鹹香豚肉配合得天衣無縫最正係一串有幾件大家都食得滿足👍厚揚又香又脆好期待黎緊到我出關又可以返鄉下食串燒!
約左好朋友拎手信
揀返間日式串燒配合下個氣氛

餐廳先上左個日本蕃茄沙律俾我地開下胃口~
本身諗住乜咁抵食?!
原來收錢嘅
不過味道都唔錯
有少少酸汁
食串燒啲濃味野黎中和下都好!

我地各自叫左杯酒黎嘆住食

相當唔錯嘅一道菜式

串燒款式特別
除左有大路嘅雞翼雞軟骨牛舌等等

仲有啲特別配搭
豬耳芝士串,豬腰子串🫣
似乎呢度嘅豚肉串燒特別耍家!
所以我地都試左豬顎骨,芫茜豚肉串

串燒全部都燒得焦香撲鼻

最正係一串有幾件
大家都食得滿足👍

厚揚又香又脆

好期待黎緊到我出關
又可以返鄉下食串燒!
2022-12-12
又发现了一家很不错值得推荐的日式居酒屋🏮分吧台位和普通桌位,装修风格也非常的日式,日本酒品供应很多👍🏻这家居酒屋主打豚肉串烧是我比较少见的特意过来品尝一下-📌前菜:冻番茄🍅酸酸甜甜很开胃,后面吃清爽解腻📌刺身盛:三文鱼、带子和甜虾都非常新鲜品质都是极好的。三文鱼肥美,带子清甜,甜虾软糯又弹牙,太幸福啦🥰🥰📌烧鳕鱼干:我的最爱!鳕鱼干烤的很香脆,蘸上美乃滋简直美滋滋☺️📌牛舌:巨好吃!!!!厚切牛舌嫩滑又弹牙,口感丰富📌日本青椒芝士猪肉卷:猪肉裹着青椒和芝士,外层油脂都烤的焦香,咬开就是青椒的香和拉丝芝士的咸香味,口感丰富,神奇的搭配意外的好吃😋📌芦笋猪肉卷:豚肉片包裹着芦笋,芦笋清爽解腻,咬开还爆汁,惊艳又好吃😋📌鸡翼串:鸡翅烤的金黄看着就很好吃,外皮烧的香脆可口,不会太老太干,咬下去还出汁👍🏻📌烧枪鱿鱼🦑:一整只大鱿鱼看着好美味,已经切好方便入口,撒了樱花虾和葱花,口感丰富,非常适合送酒📌浅间梅子酒:好喝!强烈推荐,喜欢梅子酒的不要错过
📌前菜:冻番茄🍅酸酸甜甜很开胃,后面吃清爽解腻

📌牛舌:巨好吃!!!!厚切牛舌嫩滑又弹牙,口感丰富

📌浅间梅子酒:好喝!强烈推荐,喜欢梅子酒的不要错过
2022-12-19 35 浏览
又睇波所以又食串燒今次食日式串燒日式屋酒屋格局好地道牆上仲有多樽自家釀製梅酒饗老饕餐牌主要係下酒菜有酒肴、刺身同串燒專注做燒物串燒選擇好多仲有比較冷門嘅內臟👍厚揚呢個好好食外脆內軟有少少似台式嘅百頁豆腐有少少煙韌好正!豬顎骨呢個部位第一次試好有咬口咬下咬下好有肉香豬大腸串豬大腸好甘香煙煙韌韌愈食愈好食豚肉芫茜卷我本身唔多好芫茜但呢個芫茜卷加左豚肉個草青味就無咁明顯好易入口都好味雞翼串雞翼外脆內軟鹹香鹹香雞軟骨串又係一道下酒菜佢個雞軟骨帶少少雞肉入口又爽又脆槍魷魚侍應介紹今日新鮮到貨所以又試下魷魚超級淋滑用上少少燒汁已經好鮮味最尾叫多左個四式刺身盛全部都係我愛吃嘅帶子同赤蝦都好鮮甜❤️居酒屋開得夜剛好睇左大半場球賽有得一路睇一路食真係正!
又睇波所以又食串燒

有得一路睇一路食
真係正!
2022-12-13
2022-12-19 29 浏览
由於太喜歡食串燒既關係,對選擇店舖有一定要求。而呢間可以話係銅鑼灣日式串燒居酒屋數一數二嘅專門店,佢哋唔單止有串燒,仲有非常好食既刺身和不同類型小食。我哋今次先叫咗頭盤剌身5盛,有雜錦魚生片,當中有三文魚、章紅魚、海膽、赤海蝦和帶子,爽口彈牙,味道都極之新鮮。再配一碟明太子沙律,又係肉質好爽脆,可以話係無得顶。串燒冬菇看似簡單,但師父加入特製汁燒,再加上木魚係面,串燒後冬菇保留香甜味道之餘,還帶有岩燒味道,正。櫻花蝦燒槍魷魚大大隻,入口又係好爽口彈牙,配上櫻花蝦係面頭,鮮香味十足,魷魚和櫻花蝦味道非常匹配。西班牙黑豚豬頸肉既豬肉味農郁,入口juicy肥美,火喉恰到好處,非常甘香,面頭特製醬汁,絕對令豬頸肉味道大大提升。豚肉鵪鶉蛋捲, 將鵪鶉蛋夾埋豚肉味道串燒 絕對令豚肉味道精華, 鵪鶉蛋雖然味道唔出中,但係再加上小小櫻花蝦喺面,已經令到整條串燒有唔同層次。豬顎骨嘅肉質味道細膩,非常嫩滑,入口有啲似牛肉,同時亦充滿豬肉味, 而且燒香味非常吸引。 一串真係唔夠喉,可以話係必食推介。總括嚟講,呢間日式豚肉串燒專門店真係不容錯過, 廚師和食物非常高質, 如果想揀一間非常有日本風味串燒, 呢間豚

總括嚟講,呢間日式豚肉串燒專門店真係不容錯過, 廚師和食物非常高質, 如果想揀一間非常有日本風味串燒, 呢間豚肉居酒屋可以話係不二之選。
2022-12-18 27 浏览
呢間居酒屋以豚同串燒為主題,店內有很多有關豬嘅裝飾,餐單都係以豚肉同有關嘅料理為主,唔算大間但整體感覺係一間唔錯嘅樓上居酒屋。.先嚟嘅前菜 ↬蕃茄幾多汁,酸酸甜甜幾開胃,啱哂👍 ↬刺身盛(四點) - 刺身類都算正常發揮,油甘魚同帶子都好食,價錢嚟講都幾抵,但嚟到呢度個人較鍾意串燒類。↬牛蒡漬物幾有驚喜,味道唔會太鹹,食落去幾有實在口感!↬槍魷魚 - 魷魚肉彈牙,加埋d蔥令到魷魚味更出,幾好嘅配搭。串燒類↬西班牙黑豚肩肉串 - 油香係口內爆發,肉嫰多汁唔嚡,超水準🤤↬豬大腸串 - 本身唔係好食內臟嘅我見到燒得幾靚,都差唔多食哂成串,幾香口。↬豬腰子 - 幾特別嘅口感,無腥無怪味,內臟控應該幾鍾意。↬豬頭肉串 - 好似係人生第二次食豬頭肉,幾有咬口。↬紫蘇豬肉卷 - 紫蘇葉夠香,豬肉都多肉汁,加埋食唔會覺得油膩。↬雞翼串 - 外皮好香脆,個人不嬲都鍾意食雞翼,所以加分。星期五緊係要飲返杯🍻↬柚子x梅酒 - mixed 咗之後係一個新感覺,更 fresh。↬蘋果酒 - 果汁 feel,啱女仔。
先嚟嘅前菜 ↬蕃茄幾多汁,酸酸甜甜幾開胃,啱哂👍

↬牛蒡漬物幾有驚喜,味道唔會太鹹,食落去幾有實在口感!

串燒類

↬豬腰子 - 幾特別嘅口感,無腥無怪味,內臟控應該幾鍾意。

↬豬頭肉串 - 好似係人生第二次食豬頭肉,幾有咬口。

↬雞翼串 - 外皮好香脆,個人不嬲都鍾意食雞翼,所以加分。

星期五緊係要飲返杯🍻

↬蘋果酒 - 果汁 feel,啱女仔。
2022-12-13 20 浏览
去左銅鑼灣既Mokumoku Yakiton🙌🏻一間主打食豬肉串燒既居酒屋 仲有勁新鮮刺身 性價比極高👍🏻 肉類串燒油脂分布平均 燒得外脆內軟🌟星期一dinner時段都有甘多人係有原因 0️⃣前菜 - 涼拌蕃茄 $321️⃣刺身 $1682️⃣牛蒡 $383️⃣槍魷魚 $1884️⃣煙燻豬腩 $1285️⃣西班牙黑豚肉豬頸肉串 $386️⃣秋葵豬肉卷$327️⃣紫蘇豬肉卷$328️⃣豬腩脂肉串$329️⃣雞軟骨串$28🔟日本青椒仔 $28💢SAPPORO $58💢蘋果酒 $65 最推薦係 紫蘇豬肉卷 🌟🌟個味道好特別 特別得梨好夾 出面食吾到野食好岩送酒 而且酒既價錢吾貴🍽️岩曬一大班朋友飲酒食串燒
去左銅鑼灣既Mokumoku Yakiton🙌🏻

野食好岩送酒 而且酒既價錢吾貴🍽️
岩曬一大班朋友飲酒食串燒

2022-12-12
2022-12-13 24 浏览
Mokumoku Yakiton主打日式 串燒的專門店, 裝潢走日式居酒屋設計🇯🇵🏯前菜:凍蕃茄, 酸酸甜甜加上醬油和麻油香, 少少生蒜, 入口味道酸酸甜甜, 令人胃口大開. 更提升了蕃茄味道👍🍺飲品方面:水蜜桃梳打,味道好清新柚子梅酒, 入口富柚子的清香, 而且帶點米酒的醇厚日本居酒屋刺身盛盒,一共五款刺身,色澤亮麗,好新鮮帶子:柔順細嫩, 入口鮮甜甘香👍牡丹蝦:大隻兼肉厚, 肉質綿軟滑富膠質, 味鮮甜👍螢光魷魚:味道香濃富,醃製醬油,入口軟滑細緻👍三文魚:肉質柔軟, 鮮甜吾腥👍鹽燒三文魚頭:魚皮香脆,淡淡魚香,肉質柔嫩,鮮甜吾腥🤤西班牙黑豚豬頸肉串:惹味好食. 肥瘦好平均, 肉質稔甜, 食得滋味👍豬大腸:油花十足好香口,本身已經自帶調味,可以咩都唔使落直接食👍豬肉片包住蒜芯苗:呢個配搭都係第一次試,口味清新,相比起直接食豬腩片更能帶出豬肉既原味,蒜芯無渣,咬落爽脆,都幾好食😋豚肉紫蘇卷:燒到一串串金黃色豚肉串,當中充滿著無限既肉汁,再配上紫蘇葉,味道更香口😋雞翼:非常香口, 外皮脆, 肉質嫩滑多汁, 好想吃多串👍🤩串燒都有水準, 燒得火候剛好, 唔會唔熟, 又唔會燒焦,
Mokumoku Yakiton主打日式 [豬] 串燒的專門店, 裝潢走日式居酒屋設計🇯🇵

🍺飲品方面:水蜜桃梳打,味道好清新
柚子梅酒, 入口富柚子的清香, 而且帶點米酒的醇厚

日本居酒屋刺身盛盒,一共五款刺身,色澤亮麗,好新鮮
帶子:柔順細嫩, 入口鮮甜甘香👍
牡丹蝦:大隻兼肉厚, 肉質綿軟滑富膠質, 味鮮甜👍
螢光魷魚:味道香濃富,醃製醬油,入口軟滑細緻👍
三文魚:肉質柔軟, 鮮甜吾腥👍

鹽燒三文魚頭:魚皮香脆,淡淡魚香,肉質柔嫩,鮮甜吾腥🤤

雞翼:非常香口, 外皮脆, 肉質嫩滑多汁, 好想吃多串👍

🤩串燒都有水準, 燒得火候剛好, 唔會唔熟, 又唔會燒焦, 保留肉汁。
2022-12-12 24 浏览
今晚跟朋友黎到銅鑼灣氣氛很好好☺️主打日本豬嘅串燒居酒屋🏮選用最好的豬肉🐷除了美味豬肉料理以及各式串燒🍢除左豬仲有其他肉類及菜類🍆刺身、燒物等等…..種類選擇非常多😎餐廳還提共各式清酒與啤酒及特色飲品🍻好啱約埋三五好友收工來小酌吃串燒傾下計😍刺身盛盒有三文魚、油甘魚、赤蝦🍤帆立貝🤤4款都好新鮮甜😊yummy 牛蒡漬好入味食落爽口沙律蕃茄🍅酸酸甜甜去皮食落超級Juice又開胃🍢串燒🍢牛柳好粉嫩肉質幾腍身😋幾香牛味帶點肉汁😍豬脷烤得火侯剛剛好,入口Q彈愈嚼愈香😊蕃薯🍠仔燒過後特別甜大蔥蔥味濃郁🤩好想Encore😊呢串九條沖豬肉我最鍾意❤️豬肉烤到表面金黃酥脆,咬一口肉香彈牙,豬肉肉質細嫩加上包著蔥香滿溢😍鹽燒三文魚鮫三文魚鮫燒得十分香口且好大份🐟皮香脆😊三文魚油豐富魚質滑溜肥美🥰串燒必配生啤🍻爽快薑味highball感覺幾清新🤗

牛蒡漬好入味食落爽口
沙律蕃茄🍅酸酸甜甜去皮食落超級Juice又開胃

🍢串燒🍢
牛柳好粉嫩肉質幾腍身😋幾香牛味帶點肉汁😍
豬脷烤得火侯剛剛好,入口Q彈愈嚼愈香😊
蕃薯🍠仔燒過後特別甜

大蔥蔥味濃郁🤩好想Encore😊

鹽燒三文魚鮫

串燒必配生啤🍻爽快

薑味highball感覺幾清新🤗
2022-12-11 19 浏览
座落銅鑼灣,但想不到餐廳裝潢令我感覺身於日本居酒屋蕃茄蒜蓉沙律芝士納豆薄脆兩款前菜開胃,特別係芝士味濃刺身:赤海蝦,三文魚,油甘魚三款刺身鮮甜肥美,再加上入口即溶,刺身鮮味完全帶出層次,而且肥美無筋燒魷魚:大條如手脾,但咬落唔硬,易入口,醬汁鮮甜巨峰汽酒甜度適中,送燒物一流🍻☺️西班牙夾心肉串肥瘦分明,而且食落香口☺️豬大腸一啲都唔猩,又够脆,但食落口唔係街邊風味,而係炭燒香烤風味秋葵外面有豚肉再包秋葵,鎖住秋葵菜味,而且够健康雞皮串够脆口,但唔肥油蕃薯仔一口甜甜蕃薯仔,但咬落帶出甜味啡菇開頭以為咬落乾身,但咬落軟身有菇汁滲出,够甜美有不同酒精飲品,下次決定一試

座落銅鑼灣,但想不到餐廳裝潢令我感覺身於日本居酒屋

蕃茄蒜蓉沙律

芝士納豆薄脆

兩款前菜開胃,特別係芝士味濃

刺身:赤海蝦,三文魚,油甘魚

燒魷魚:大條如手脾,但咬落唔硬,易入口,醬汁鮮甜

巨峰汽酒
甜度適中,送燒物一流🍻

☺️西班牙夾心肉串
肥瘦分明,而且食落香口

☺️豬大腸
一啲都唔猩,又够脆,但食落口唔係街邊風味,而係炭燒香烤風味

秋葵
外面有豚肉再包秋葵,鎖住秋葵菜味,而且够健康

雞皮串
够脆口,但唔肥油

蕃薯仔
一口甜甜蕃薯仔,但咬落帶出甜味

啡菇
開頭以為咬落乾身,但咬落軟身有菇汁滲出,够甜美

有不同酒精飲品,下次決定一試
  • 豬大腸串
  • 前菜
  • 刺身盛
  • 蒜子蕃茄沙律
  • 日本蕃薯仔
  • 西班牙夾心肉
2022-12-10 13 浏览
今日和朋友慶祝生日,訂位來了這間日式居酒屋嘗試一下美味的串燒.這個高甜度的蕃茄十分之美味,吃得出蕃茄的茄香,配上自家製的醬汁,因此十分之開胃.這個刺身拼盤分量十足,三文魚十分之肥美,充滿了魚香的感覺,油甘魚魚味十足,口腔充滿了細滑,帶子利用厚切的方式,口感十足.到了主打的串燒,看見廚師埋頭苦幹烹調各式各樣的串燒,值得為廚師致敬.這個雞肉免治串,火候控制得宜,配上日本的雞蛋,簡直是最美好的配搭.豬肉加上蘆筍平衡了油膩的感覺,配上這杯乳酸飲品簡直是人生一大享受.這個手羽先外皮十分之香脆,但是所有肉汁也鎖在雞翼身上,看得出廚師的功能.這一個魷魚配上自家製的醬汁十分之爽口,為這一餐作出一個完美的作結.

2022-12-10 22 浏览
銅鑼灣日式居酒屋 串燒選擇超多🤩 推介大家試西班牙黑豚肩肉($38)同西班牙夾心肉 ($38) 呢兩款豬肉的鹹香味好濃 配埋黑椒好惹味 唔會燒得好乾仲keep到juicy感🐷 另外日本青椒芝士豬肉卷 ($38) 直頭係咬落去爆汁 夾心既芝士仲要微微拉絲🫑🧀 另一款秋葵豬肉卷 ($32) 都係清新之選 夾左秋葵即刻冇咁膩~ 另外必點燒鱈魚乾 ($48) 配一杯柚子梅酒/ 柚子檸檬酒 ($65/杯) 好爽 適合同朋友食串燒飲返幾杯🍋 除左串燒 番茄漬前菜($32)都好開胃~ 生蠔刺身超大隻肥美 ($176/2隻) 刺身盛有三款 三文魚、油甘魚、生蝦 ($168) 好新鮮好厚切!鹽燒笛鯛魚 ($328)好抵食!好大條仲要啖啖肉 好嫩滑多汁 不過略嫌有少少太鹹,好彩配酒都唔錯~

• 刺身盛
  • 西班牙黑豚肩肉串
  • 西班牙夾心肉
  • 燒鱈魚乾
2022-12-10 14 浏览
很想念日本的居酒屋,總是給人一種輕鬆的感覺,所以今晚去了銅鑼灣一間樓上居酒屋🏮。居酒屋以豬為主題,有很多有關豬🐷的飾物和食物,除了豬,亦有刺身、佐酒小食、沙律等。香口串燒配冰涼啤酒🍻是絕配,食串燒之前,先點了刺身盛和牛蒡,帶子和三文魚是我的最愛,厚切而且新鮮。選擇了一些特色的內臟串燒,豬肝一般都是配粥或湯,串燒食法是第一次,燒得剛好,不會柴口,保持了粉嫩的質感。而豬心亦是第一次食串燒,感覺很新奇,口感爽嫩。免治豚肉串外面燒到金黃色,配蛋黃,香口惹味,肉鬆而不散。雞軟骨串是我最喜歡的一款,香脆惹味,口感十足,帶點嚼勁。

免治豚肉串外面燒到金黃色,配蛋黃,香口惹味,肉鬆而不散。

雞軟骨串是我最喜歡的一款,香脆惹味,口感十足,帶點嚼勁。
2022-12-09 23 浏览
本日係星期六,自己系銅鑼灣行下街,系OP見呢間好評居多既Mokumoku Yakiton,試一試佢地既串燒。最後都冇令我失望。維持到水準。坐低冇耐就叫左杯Ginger Highball($58),薑味重既有汽水。蒜子蕃茄沙律($28)酸酸甜甜幾開胃刺身盛($168)&明太子沙律($48)有三文魚,蝦,帶子,款款夠新鮮味。串燒有6款,分別有雞骨豬肉腸串 ,秋葵豬肉卷,蒜心豬肉卷,燒雞腎,燒雞胸軟骨,燒雞頸肉。秋葵豬肉卷($32)怕食秋葵既朋友可以試下,用豬肉包住燒出黎,豬肉既油脂夠香。蒜心豬肉卷($32)蒜心岩岩好熟,味道清甜唔生,啲油脂咇曬出黎,味道一流。雞骨豬肉腸串 ($28)香氣撲鼻,配有一舊沙律醬,豬肉腸皮夠爽脆。

蒜子蕃茄沙律($28)
酸酸甜甜幾開胃

刺身盛($168)&明太子沙律($48)
有三文魚,蝦,帶子,款款夠新鮮味。

秋葵豬肉卷($32)

怕食秋葵既朋友可以試下,用豬肉包住燒出黎,豬肉既油脂夠香。
蒜心豬肉卷($32)

蒜心岩岩好熟,味道清甜唔生,啲油脂咇曬出黎,味道一流。
雞骨豬肉腸串 ($28)
香氣撲鼻,配有一舊沙律醬,豬肉腸皮夠爽脆。