M Square今次介紹西貢WM酒店入面一間「M Square」Cafe餐廳,呢間Cafe除咗酒店客人入嚟食之外,亦都有外來客入嚟食,如果買外賣嘅話可以吹住海邊風嚟食,寧舍Chill!食完仲可以玩入面嘅野,如桌球、足球機同高爾夫球比食客玩,Cafe入面相當闊落,好啱輪椅人士行完西貢入去Chill下!1.Portobello Beef Burger 配沙律$169(9/10)呢個burger超大份,麵包甜甜超鬆軟,入面有安格斯牛肉、黑松露忌廉煮大啡蘑菇、洋蔥同芝士!沙律超新鮮多汁!2.Four Cheese 四色芝士$239(10/10)呢個四色芝士批外形似星形,中間係薄批底,旁邊有少少厚度,平時食厚批最尾最厚係最難食,呢個唔會,超軟熟,入面仲有芝士,整個四色芝士有burrata、gorgonzola、mozzarella同mascarpone,四重芝士食落唔會互相搶,又唔會好滯,超好味!3.Triple Cheese chips $52(8/10)呢個三重芝士醬薯條芝士味好重,炸得好香口,薯條粗長,可惜薯條食到底無哂芝士就要點茄汁,芝士分別係Mozzarella cheese、parm
M Square

沙律超新鮮多汁!

2.Four Cheese 四色芝士$239(10/10)

呢個三重芝士醬薯條芝士味好重,炸得好香口,薯條粗長,可惜薯條食到底無哂芝士就要點茄汁,芝士分別係Mozzarella cheese、parmesan cheese同cheddar cheese sauce,第一次食咁超邪惡!

4.Cappuccino $48(10/10)
超滑超香濃,勁好飲!

5.Two Moons Signature Dry $78(8/10)
呢杯係Hong Kong GIN酒,酒精味強烈,飲落有淡淡橙皮味,只係細杯咗少少姐!

2人總共價錢$645,有加一服務費!

個人口味總評分:9/10

@msquarehongkong

地址:西貢惠民路28號洲至奢選香港WM酒店地下低層A1號舖

#M Square #cafe #西貢 #西貢好去處 #西貢美食 #香港美食 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong

• FourCheesePizza
2024-01-12 45 浏览
行到酒店附近,想搵間餐廳食野。餐廳環境都唔錯,地方比較大,坐得好闊落同舒適。Calamari Squid Ink Pasta🍝意粉口感唔錯,都係彈牙嘅,最主要有芥末籽煮嘅醬汁,同意粉都好夾,喺出面相對少D食到呢種配搭。Salami Picante Pizza🍕一嚟到個Pizza好熱辣辣,Pizza底部同側邊亦都好香脆,加上拉絲嘅芝士,好味,但唯一係呢款Salami就鹹咗d。行到攰,想慢慢坐飲杯嘢,傾吓計的話,呢間餐廳都OK。
行到酒店附近,想搵間餐廳食野。

餐廳環境都唔錯,地方比較大,坐得好闊落同舒適。

Calamari Squid Ink Pasta🍝

Salami Picante Pizza🍕

行到攰,想慢慢坐飲杯嘢,傾吓計的話,呢間餐廳都OK。
2024-01-10 54 浏览
牛肉漢堡同薯菜真係絕配!牛肉漢堡好juicy,夾埋軟綿嘅漢堡包同脆脆嘅生菜,食落超滿足。薯菜就更加勁啦,薯條炸到金黃香脆,兩樣一齊食真係好滿足!每口咬落去,香味同味道完美結合。Pancetta carbonara真係好濃味!煙肉煮得香脆,同埋濃郁嘅蛋黃醬汁混合,配埋彈牙嘅義大利麵,味道超滿足。每一口都係奶油嘅幸福感,絕對係一道令人垂涎欲滴嘅義式經典!而Mint chocolate就係清新到爆啊!薄荷同朱古力組合,口感真係好迷人。冰涼嘅薄荷同濃郁嘅朱古力勁涼勁爽! 絕對係一個令人欲罷不能嘅飲品選擇!每次去我都會飲!

每次去我都會飲!
Portobello  beef  burger
Mint  chocolate
Pancetta  carbonara
Portobello  beef  burger
Mint  chocolate
Pancetta  carbonara
2024-01-09 54 浏览
有什麼好得過在風和日麗的星期日下午,去西貢海邊散步?就是散步前先去位於WM hotel 地下這家可以看到藍天白雲,又不用曝曬的餐廳吃一頓美味的午餐。Le Foie Gras Burger: Foie Gras 是法文,鵝肝是中文。咬開煎得脆脆的外皮,鵝肝入口即溶,香滑的鵝油滲入充滿牛味的漢堡扒,油香和肉香互相輝影,因為有甜蜜中帶微酸的無花果醬,不覺肥膩只覺惹味Calamari squid ink pasta: pommery芥末忌廉汁香滑中略帶辛香,和墨魚汁意粉本身輕輕鹹香很配合,也不會太濃味搶去魷魚的味道。Tiramisu pancake: 兩件打發得高高的梳乎厘pancake疊起來搖搖欲墜,可想而知質地非常鬆軟。上面鋪了一層tiramisu 的芝士再灑上可可粉。一口咬下去,首先是tiramisu 那種忌廉芝士混合了可可粉的味道,非常滑溜。然後是梳手厘pancake 充滿蛋香入口即化的口感,把我最喜歡的兩款甜品二合一Hot cappuccino: 咖啡香濃,奶泡綿密,拉花好看,也沒有什麼可以挑剔了Iced Matcha latte: 抹茶和牛奶的比例剛剛好,有茶香而不太苦澀就是我那杯

有什麼好得過在風和日麗的星期日下午,去西貢海邊散步?

Iced Matcha latte: 抹茶和牛奶的比例剛剛好,有茶香而不太苦澀就是我那杯茶。

• Tiramisu Pancake
2024-01-08 35 浏览
呢日同大大、細細去西貢海濱散步,之後去咗沙灘嗰度玩吓沙,睇吓海景,玩到攰,就行咗去WM酒店食嘢,我哋揀咗呢間M Square.呢間餐廳好大,四周圍都有梳化座椅,非常舒服,又有啲設施俾人玩,我仲見到有小型哥爾夫球場,響度食嘢真係好寫意!慢煮手撕豬肉,酸椰菜,香草蕃茄汁芝士千層麵:慢煮的手撕豬肉鮮嫩多汁,配上酸椰菜的爽脆,營造出了一種美味的對比口感。香草蕃茄汁給予整道菜一種豐富的味道,與芝士的濃郁相得益彰。千層麵的層層疊疊展現出美食的藝術感,每一口都能品嚐到豐富的風味,絕對值得一試。啤酒粉漿炸大西洋鱈魚配薯條&他他醬:鱈魚的肉質鮮嫩,外層的啤酒粉漿則酥脆可口,給予整道菜一種美妙的口感。薯條的炸至金黃酥脆,與鱈魚完美搭配。他他醬的酸甜味為這道菜增添了一種美味的層次。
呢日同大大、細細去西貢海濱散步,
之後去咗沙灘嗰度玩吓沙,睇吓海景,
玩到攰,就行咗去WM酒店食嘢,
我哋揀咗呢間M Square.

慢煮手撕豬肉,酸椰菜,香草蕃茄汁芝士千層麵:

啤酒粉漿炸大西洋鱈魚配薯條&他他醬:
2024-01-08 107 浏览
呢日同大少、小妹去西貢海濱行吓,行到去小草地度放下風箏,放完風箏就行咗去M Square食嘢!呢度環境十分寬敞,坐嚮邊都摸佢望到個大電視,又見到有桌球枱玩,真係好悠閒生活,好似去咗度假咁!BBQ Chicken Pizza:雞柳的嫩滑與燈籠椒和紅洋蔥的清脆相輔相成。燒烤醬的獨特風味為整個Pizza增添了一股獨特的甜辣滋味。配料之間的平衡非常出色,每一口都能品嚐到每種成分的豐富風味。酥脆的麵皮提供了完美的口感,使得這款Pizza更加美味可口。黑松露大啡菇&溫泉蛋意粉:大啡菇的鮮美和黑松露的香氣相互融合,為整道菜鋪上了美味的基調。溫泉蛋的柔軟蛋黃與意粉的彈牙口感相得益彰。每一口都能品嚐到黑松露的香味,為這道菜增添了一種奢華感。
呢日同大少、小妹去西貢海濱行吓,
行到去小草地度放下風箏,
放完風箏就行咗去M Square食嘢!

BBQ Chicken Pizza:

黑松露大啡菇&溫泉蛋意粉:
BBQ Chicken Pizza
黑松露大啡菇&溫泉蛋意粉
Blackcurrant  &  Raspberry  Iced  Tea
BBQ Chicken Pizza
黑松露大啡菇&溫泉蛋意粉
2024-01-03 44 浏览
聖誕節約了朋友去西貢逛逛,夜晚到了酒店內的餐廳,這裡有各種玩樂遊戲,空間感不錯意大利辣肉腸 + 芝士是絕配,辣肉腸鹹香,帶有點點辣味,濃厚的半溶mozzarella 芝士,邪惡感倍增燒頂級肉眼牛扒 7成熟Medium-Well 帶有粉紅色肉,外層煎到有焦香,牛扒肉嫩多汁,肉質靚,配上紅酒燒汁,更覺juicy 安格斯牛肉肉醬闊麵夠惹味,闊麵口感更好,柔軟有彈性,牛肉肉醬有肉香,混合溫泉蛋口感更幼滑。Apple juice + pineapple juice 一口清新

2023-12-24
2024-01-03 56 浏览
難得平日有一日學校假期,打算去西貢打高爾夫球,可惜已經Full booking。外面廿幾度可以舒舒服服一家大小玩一個下午,就想起西貢WM 酒店入面嘅 M square,有得食又有得玩😋食物方面好有質素,我哋點咗:Iron Grilled Rib-eye,Grilled prime rib eye steak 12oz, red wine gravy, mashed potatoes & vegetables燒頂級肉眼牛扒,紅酒燒汁,薯茸,雜菜。有小朋友關係,我哋點7成熟,但牛扒一啲都唔乾,肉質非常之多汁嫰滑,超級推介大家嚟試!Buttermilk Chicken Waffle Deep tried buttermilk chicken. mixed salad & honey mustard sauce炸雞,沙律,窩夫+蜜糖芥末醬,呢個係小朋友最愛,炸雞非常香口,配上甜甜窩夫好韓式嘅食法。Maple Bacon Cheese Burger Burger bun, angus beef patty, maple bacon,chondar ch se a nomemade sauce s

食物方面好有質素,我哋點咗:
chondar ch se a nomemade sauce served with tres salad
安格斯牛肉,楓葉漿煙肉 & 芝士漢堡伴薯條。牛肉夾住煙肉上桌時仲暖暖地,一軟一硬口感非常豐富,一口咬落仲有肉汁流出嚟,又好脆卜卜薯條,小朋友話好味👍🏻

大家食飽飽就過隔離嘅「玩樂區」玩,我哋一邊打高爾夫,一邊食小食+飲品
Snacks CUP 點咗
Classic Nachos
墨西哥粟米片,芝士醬,墨西哥辣椒,醬番茄莎莎,酸忌廉 &牛油果醬
Peanut Butter Banana waffle
焦糖香蕉,烤杏仁,朱古力蛋糕,花生醬,窩夫 &雲尼拿雪糕

我哋都非常開心寫意,仲有哥哥指導示範打高爾夫球。我哋6個人輪流打,打咗差唔多兩小時都唔想走呢!適逢聖誕節夜晚仲有燈飾睇,我哋影吓相行吓就過咗美滿嘅一日🥰下次一定會再同朋友嚟👍🏻👍🏻👍🏻

2024-01-01 44 浏览
Pulled pork and pineapple pizzaPizza 勁多料,手撕豬肉足味,cheese味好重,好juicy,我就鍾意Pizza有菠蘿,感覺冇咁流,fresh d hahaGrilled agues beef tenderloin & foie gras肉質嫩滑,唔會好乾,牛肉有厚度,鵝肝都好大塊,夾埋一齊食一流👌🏻👍🏻Lobster mac and cheese燒龍蝦尾龍蝦汁通心粉配雙重芝士,cheddar芝士同parmesan芝士,濃濃芝士味,芝士控一定要食,極度推薦🌟🌟🌟Banoffee cream brulee pancake厚班戟整得非常輕盈,咬落好鬆軟,拖肥醬加吉士醬混搭好夾,咸甜香味,好yummy 😽😽😽原來佢仲有個special promotion take away menu: snake cup with sweet lover / alcoholic我就揀左酸忌廉牛油果醬薯條 + juice 只係 $58超大兜!!3個人黎西貢買返個慢慢一路行一路食都得😎😎

Lobster mac and cheese

Banoffee cream brulee pancake

我就揀左酸忌廉牛油果醬薯條 + juice 只係 $58
超大兜!!3個人黎西貢買返個慢慢一路行一路食都得😎😎
2023-12-30 46 浏览
這間坐得舒服,有渡假的感覺!位於西貢區酒店內,有不少玩樂設施,是一間西式餐廳,提供扒類、薄餅、小食等選擇。燒頂級肉眼牛扒 Rib-eye肉眼是牛胸背脊與肋骨之間的肌肉,肉質較幼滑,7成熟不會太生,肉質細嫩,多肉汁,沾上紅酒燒汁更香滑。肉醬闊麵夠晒邪惡,闊麵沾滿蕃茄醬,夾著厚厚的手撕豬肉絲,拉著厚身半溶芝士,好惹味。Bolognese Fettuccine with Onsen Egg溫泉蛋震揗揗,一切開好治癒,闊麵沾蛋汁更細滑,安格斯牛肉肉醬有香濃肉味,幾惹味。菠蘿果汁清新,可樂配檸底更清爽

燒頂級肉眼牛扒

肉醬闊麵

菠蘿果汁清新,可樂配檸底更清爽

2023-12-24
渡假風滿滿的西貢海傍,週末天空滿是風箏紙鳶🌟竉物🐶放電天堂,更是休閑盡情享受美食的渡假小聖地💕這杯𝐓𝐎𝐆𝐎 𝐒𝐏𝐄𝐂𝐈𝐀𝐋的𝐒𝐧𝐚𝐜𝐤𝐬 𝐂𝐮𝐩 真的超養眼😍飲品➕小食 好食又觸目😋吸晴的造型引來眾人心花怒放🌟很多本地/遊客紛紛下單拍照📷更可在𝐎𝐮𝐭𝐬𝐢𝐝𝐞 的座位微吹海風𝐂𝐡𝐢𝐥𝐥 𝐂𝐡𝐢𝐥𝐥 的休憩呢~🌊.上層的𝐒𝐧𝐚𝐜𝐤𝐬 𝐂𝐮𝐩可以選擇:墨西哥🇲🇽粟米片 / 焦糖香蕉窩夫配雲拿呢雪糕.下層的飲品都有很多選擇:汽水🥤/咖啡☕️ /果汁🍹/ 冷泡冰茶 $58𝐇𝐨𝐮𝐬𝐞 𝐒𝐩𝐢𝐫𝐢𝐭 𝐌𝐢𝐱𝐞𝐫 / 𝐁𝐞𝐞𝐫 +$𝟐𝟔 𝐌𝐢𝐥𝐤𝐒𝐡𝐚𝐤𝐞 +$𝟑𝟔位於𝐌𝐖𝐇𝐎𝐓𝐄𝐋 裡面的 @msquarehongkong 又大又寛闊,滿滿聖誕裝飾🎄氣氛感𝐂𝐡𝐢𝐥𝐥 𝐂𝐡𝐢𝐥𝐥 ✨更有英式卓球,迷你酒吧,𝟑𝐃 迷你高爾夫遊戲,多部電視及大型屏幕,多角度欣賞不同的足球⚽️/體育精彩節目𝐏𝐨𝐫𝐭𝐨𝐛𝐞𝐥𝐥𝐨 𝐁𝐞𝐞𝐟 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫安格斯牛肉,黑松露忌廉煮大啡菇芝士漢堡伴薯條🍟:真的超出色的安格斯牛肉😍炭燒味道濃濃的肉汁超爆口感!配合大啡菇真的把層次無限提升~!!美味非常 ❤️𝐇𝐨𝐧𝐞𝐲𝐜𝐨𝐦𝐛 𝐏𝐚𝐧𝐜𝐚
渡假風滿滿的西貢海傍,週末天空滿是風箏紙鳶🌟
竉物🐶放電天堂,更是休閑盡情享受美食的渡假小聖地💕
𝐓𝐎𝐆𝐎 𝐒𝐏𝐄𝐂𝐈𝐀𝐋 𝐒𝐧𝐚𝐜𝐤𝐬 𝐂𝐮𝐩

汽水🥤/咖啡☕️ /果汁🍹/ 冷泡冰茶 $58
𝐌𝐢𝐥𝐤𝐒𝐡𝐚𝐤𝐞 +$𝟑𝟔

安格斯牛肉,黑松露忌廉煮大啡菇芝士漢堡伴薯條

𝐏𝐨𝐫𝐭𝐨𝐛𝐞𝐥𝐥𝐨 𝐁𝐞𝐞𝐟 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫
安格斯牛肉,黑松露忌廉煮大啡菇芝士漢堡伴薯條🍟:
真的超出色的安格斯牛肉😍炭燒味道濃濃的肉汁超爆口感!
配合大啡菇真的把層次無限提升~!!美味非常 ❤️

𝐇𝐨𝐧𝐞𝐲𝐜𝐨𝐦𝐛 𝐏𝐚𝐧𝐜𝐚𝐤𝐞
焦糖牛油🧈楓糖漿厚班戟
超好吃的厚厚蛋白班戟➰跟一般班戟不同的是〰️ 裡面真的是真材實料滿滿的蛋白🥚濃香蛋味配上楓糖漿,還有焦糖碎碎增加口感,打造幸福感爆滿的皇牌甜品💕

2023-12-17
𝐓𝐎𝐆𝐎 𝐒𝐏𝐄𝐂𝐈𝐀𝐋 𝐒𝐧𝐚𝐜𝐤𝐬 𝐂𝐮𝐩
安格斯牛肉,黑松露忌廉煮大啡菇芝士漢堡伴薯條
  • 𝐓𝐎𝐆𝐎𝐒𝐏𝐄𝐂𝐈𝐀𝐋𝐒𝐧𝐚𝐜𝐤𝐬𝐂𝐮𝐩
2023-12-26 48 浏览
有波睇,有桌球玩,地方舒適,服務態度良好,適合一家大細🏠或者一大班人嚟睇波❗️我哋個日平安夜預先book咗位🥂以一間酒店餐廳嚟講,價錢都合理。性價比ok👍🏻,我哋晚上2個人叫咗三碟💰 $572叫咗1️⃣mussels pot2️⃣salmon risotto3️⃣肉醬闊條麵⭐️最推介青口⭐️ Cream煮得好入味,加上有少少酒味,食落好juicy,唔會話煮得太耐👩‍💼店員見到我哋個碗滿晒殼,就會主動幫我哋換過個碗,服務周到👍🏻

叫咗

Mussels  pot
Salmon risotto
  • Mussels Pot
2023-12-23 37 浏览
📍西貢|M Square今日同男朋友去到西貢嚟個mini getaway🥰 去咗WM@Hotel入面嘅餐廳M Square度食dinner,呢度無論係裝修、食物同埋服務態度都好好,而價錢都OK,普通西餐價錢唔算太貴~最開心就係佢哋嘅甜品又疏乎厘pancake啦🥹my favourite!!❤️ Grilled Salmon & Crab Mousse ($268)燒三文魚同蟹肉Mousse係一個口感豐富嘅組合。燒得啱啱好嘅三文魚表皮酥脆,內部保持嫩滑質感。蟹肉Mousse係凍食嘅,淡淡蟹肉食得好滿足,為整道菜增添豐富口感。芫茜青檸汁嘅酸爽同法邊豆的爽脆,進一步提升味道嘅層次。這道料理絕對係優雅又美味,值得一試。Pancetta Carbonara ($159)都話咗我去到邊度都一定會叫Carbonara~ 呢個Pancetta Carbonara不過不失~呢度反而唔係用煙肉,而係用肉粒,油脂豐富!煙熏煙肉嘅風味喺白醬蛋黃忌廉汁嘅搭配下更加突出。意粉口感彈牙,配上Parmesan cheese,味道更加豐富。Black Truffle Cheese Chips ($58)黑松露芝士汁薯條係
📍西貢|M Square

Pancetta Carbonara ($159)

黑松露芝士汁薯條係餐廳嘅推介,薯條炸得酥脆,搭配上濃郁的黑松露芝士汁,每一啖都超級邪惡。男朋友話食過咁多薯條,最好味最邪惡就係呢一個啦,我地爭住清曬😂

Honeycomb Pancake ($128)
我係一個超超超超級鍾意食疏乎厘pancake嘅人!🥺見到呢度有即刻雙眼發光!pancake非常香甜鬆軟,配上焦糖牛油和楓葉糖漿,每一啖都好甜蜜。水果嘅清新口感為甜味增添一絲酸爽,幫呢道甜點帶來平衡。不過覺得入面偏濕,焗多耐少少就好啦~

總括而言都好推介,呢度嘅裝修真係好靚,仲有得睇波、玩足球機、或者玩桌球,果然係酒店嘅餐廳,好有holiday Mood💕消費滿$300就喺WM有5小時免費泊車~
2023-12-20 24 浏览
呢間酒店開左咁耐都無去過,今次終於去試下佢間餐廳餐廳好有聖誕氣氛,可以order cocktail/ 酒類🍹chill 番轉~Grilled Angus Beef Tenderloin & Foie Gras呢款係holiday special menu ,賣相好吸引,鵝肝正反兩面燒到金黃色,咬落好香口,另外安格斯牛柳有7oz重,份量剛剛好,叫左medium ,切開肉色粉嫩,口感咬落非常柔嫩,牛味十足~~Lobster Mac & cheese主要由濃濃的芝士再加入龍蝦烹煮的通粉,每粒通粉都掛滿濃厚的cheese ,勁邪惡,除左面頭有半隻蝦尾外,通粉入面仲有龍蝦肉,好豐富好creamy !!Banoffee Creme Brulee Pancake見到有梳乎厘無理由唔試下,cream brûlée 表層焦糖燒到脆卜卜,梳乎厘蛋香十足,仲有空氣感~PB Choc Banana milkshake呢杯超邪惡,除左有滿滿的cream外, 仲混合左花生醬,飲落會有粒粒的口感,朱古力與香蕉真係好match ~~另外仲叫左兩個外賣snacks cup(classic Nachos & peanut
呢間酒店開左咁耐都無去過,今次終於去試下佢間餐廳

Lobster Mac & cheese

Banoffee Creme Brulee Pancake
,梳乎厘蛋香十足,仲有空氣感~

PB Choc Banana milkshake

另外仲叫左兩個外賣snacks cup(classic Nachos & peanut butter banana waffle 🧇) ,價錢都幾抵食,小食連飲品都係$58,份量都大大份,味道都唔錯
2023-12-17
  • Lobster Mac & Cheese
🧇🥗M Square🍝🍹一家大小再黎M square食下午茶,因為呢度真係環境好,又寬敞,帶小朋友黎一流👍🏻已經轉哂聖誕裝飾啦🎄🔸Smoky baby back ribs (half) $229 - 以嫩肋排經過慢煮和煙燻的方式製作而成。咬落去時,肉質鬆軟多汁,肉汁充滿口腔。燒汁是這道菜的關鍵元素之一,完全帶來了豐富的口味和層次感。它的甜味與微辣的風味相結合,與肉質的鮮嫩相互融合,營造出一種口感上的平衡。🔸Truffle mushroom pizza $198 - 薄餅為基礎,鋪上黑松露醬、鮮蘑菇和cheese, 高溫下烘烤,使得餅底酥脆, 黑松露散發出誘人的香氣。獨特風味與鮮蘑菇均勻分佈在Pizza上。蘑菇的嫩滑質地使每一口都充滿了美味。🔸Peanut butter banana waffle $128 - 外觀金黃色,酥脆的外層&蓬鬆內裡,切開時會發現蓬鬆的窩夫體上加左脆焦糖香蕉,並加以濃郁的花生醬,與香蕉的自然甜味相互融合,營造出一種口感上的平衡。🔸Lychee mojito $88 -清新足料既荔枝cocktail, 果肉同薄荷葉都好多,甜味恰當,原粒荔枝令杯中畫面更為別緻。最
🧇🥗M Square🍝🍹

最後因為我地番屋企同親友食飯,同埋我地想飲咖啡,所以加左兩杯小食杯,底部飲品,上面小食,好有趣,好似睇戲既小食杯咁😆都幾方便丫

2023-12-16
下午茶
  • Smokey Baby Back Ribs (Half)