2025-05-09
好想食威靈頓牛扒,所以就搵咗呢間近近地喺旺角好方便😙因為我哋都比較早放工去到嘅時候仲冇乜人到我哋食到尾聲嘅時候,成間舖都full晒,仲要出邊好多人排隊等緊位😱所以建議你嘅話最好都係book定位,如果唔係就要好似我哋咁咁早到1. 酥皮湯啲酥皮真係好脆好香口湯入邊啲料都好足仲有好多隻嘅蜆肉2. Sky Blue & Yakult (飲品)我自己就比較鍾意益力多味嘅飲品另一隻就朋友飲嘅,佢就話少少酸酸甜甜咁都唔錯3. 香蒜牛柳粒我覺得係今日嘅第一位,因為一個普通嘅小食已經令我震驚到覺得好好食😂,首先佢好腍好有牛味同埋係好香口😙唔錯4. 芝士煙肉焗薯皮呢個就不過不失啦,一般嘅小食5. 威靈頓牛柳今日嘅主角,店員問我哋要幾成熟我就叫左七成,因為我都係慣咗食七成,點知嚟到嘅時候我就知道出事啦,應該要叫五成先得,因為佢係鐵板上嫁!!但係估唔到七成咁熟,佢都仲係好容易入口唔會好韌,我相信如果五成嘅話會更加好味6.白布烏冬配香烤油封鴨髀我朋友就話呢,佢平時都好驚食啲鴨鵝髀嘅,因為覺得會有陣味,但係佢話呢一隻呢竟然佢就食唔到嗰浸怪味,所以佢都係俾咗隻手指公讚唔錯呀!白布烏冬幾有特色幾特別埋單都係$365
因為我哋都比較早放工去到嘅時候仲冇乜人
1. 酥皮湯
啲酥皮真係好脆好香口湯入邊啲料都好足仲有好多隻嘅蜆肉
2. Sky Blue & Yakult (飲品)
我自己就比較鍾意益力多味嘅飲品
另一隻就朋友飲嘅,佢就話少少酸酸甜甜咁都唔錯
3. 香蒜牛柳粒
4. 芝士煙肉焗薯皮
呢個就不過不失啦,一般嘅小食
5. 威靈頓牛柳
6.白布烏冬配香烤油封鴨髀
埋單都係$365兩個人食,夜晚嚟講都要食咗咁多嘢真係好抵呀!