2022-11-12 17 浏览
餐廳「Lava」裝潢格調像酒吧,但其實佢係間西班牙菜餐廳。餐廳場地非常寬敞,有個打碟機比人包場做DJ打歌,但係我哋好榮幸,餐廳試比我哋睇,因為我話我未見過(大鄉里😜),打碟哥哥打碟果時見我過嚟錄影仲笑得好甜又有點害羞,好可愛呢☺️。服務員以英語為主,但其中一位會廣東話,立刻覺得好親切😊蟹肉奄列$98很好食!很好食!很好食!😋好多蟹肉,蟹味非常濃郁,蛋味好香好滑,又夠厚,這個組合非常之夾。雖然這度菜看上去平平無奇,但味道是非常驚喜的。古巴三文治$128(慢煮豬肉、火腿、西班牙芝士)三文治面烘得好脆,脆到好似食緊薯片咁。中間夾住火腿、芝士、碎豬肉、醃黃瓜,這個配搭食到我舔舔脷。😋西班牙藍肚蝦、大蜆燴飯 $298飯面鋪住兩種蝦,有殼的蝦味道比較清淡,無殼的蝦卻蝦味濃郁,帶比你唔同味覺,蜆非常新鮮,仲有好多汁係蜆裡面,我就將這些汁撈飯,反而仲好味啲。飯有濃濃的海鮮味,但加左檸檬汁後原有味道被蓋過了,兩種食法都好味😋血瑪利、小清新名稱係我創作既。紅色是士多啤梨汁,用咗個好特別嘅杯載住,賞心悅目。綠色是青檸梳打,都好好飲😋
餐廳「Lava」裝潢格調像酒吧,但其實佢係間西班牙菜餐廳。
服務員以英語為主,但其中一位會廣東話,立刻覺得好親切😊

蟹肉奄列$98
很好食!很好食!很好食!😋

古巴三文治$128
(慢煮豬肉、火腿、西班牙芝士)

西班牙藍肚蝦、大蜆燴飯

西班牙藍肚蝦、大蜆燴飯 $298

血瑪利、小清新

2022-11-07
西班牙藍肚蝦、大蜆燴飯
尖沙咀新開了這家「LAVA」,放工後跟同事過來食晚市。餐廳內裡裝修以木為主調,相對沉實。而餐廳面積很大,更有室外空間,空間感都充足,而且仲有bar枱,可以邊食野邊欣賞bar tender調酒。而餐廳主打西班牙tapas和雞尾酒,主菜選擇則比較少。西班牙熟成肉眼扒配時令蔬菜西班牙熟成肉眼扒約5成熟,肉眼已經砌開件件,肉質嫰紅,香氣撲鼻,味道咸香,口感軟熟且軟腍嫩滑,入口啖啖滋味,完全不用再調味,令人一試難忘,配合蔬菜甘荀和香菇,很好食。西班牙火腿西蘭花羅勒車厘茄螺絲意粉螺絲意粉曬上芝士碎,有香濃的芝士味,而西班牙火腿為意粉帶來淡淡煙薰味,西蘭花也增加口感,不過不失。蟹肉奄列蟹肉奄列其實就是西班牙蛋餅,蟹肉奄列傳出陣陣的蛋香味,面頭灑上一些蔥花,賣相精緻。切開蛋餅後,看到一絲一絲蟹肉,驚喜十足,鮮味非常突出,是一道不錯的tapa。總括而言,這間西餐廳的質素不錯,氣氛很好,餐廳在服務、食物和環境方面都不俗,下次會再光顧。

西班牙熟成肉眼扒配時令蔬菜

西班牙火腿西蘭花羅勒車厘茄螺絲意粉

2022-11-09
  • 蟹肉奄列
  • 西班牙熟成肉眼扒配時令蔬菜
2022-11-11 5 浏览
呢日朋友約我去一間新開嘅西班牙餐廳食dinner,餐廳環境好好。打開餐牌,見到都有幾多選擇。我地點左BB 魷魚,墨魚,大蜆墨汁燴飯,呢個海鮮飯好大碟,用料超豐富,佢有墨魚,所以成個飯都係黑色嘅,另外仲有BB魷魚、大蜆同埋一片片嘅肉腸,啲海鮮好新鮮,再擠新鮮檸檬汁上去,好refreshing。另外仲有蟹肉奄列,煎蛋入邊包住新鮮嘅蟹肉,每一啖都食到好鮮既蟹味,再加少少自家種植嘅香草點綴同提味,好perfect!我哋仲點咗古巴三文治,入面有慢煮豬肉、火廳、西班牙芝士,超級好食。薯仔烤到金黃色,外脆內軟。
打開餐牌,見到都有幾多選擇。

薯仔烤到金黃色,外脆內軟。
最近發現咗公司附近開咗間Vienn最愛既西班牙餐廳😱有live Band 𝗦𝗵𝗼𝘄,可以望到樓下諾士佛台,佈置上面都相當有心思!全部食材由西班牙🇪🇸直送到港!淨係呢份堅持✊已經值回票價👍🏽好~食評嚟啦welcome drink 用test tube 🧪上既Vodka 𝘅 raspberry Cocktail甜甜地有果香味,好易入口Spanish,Itlyian cold cuts platter hkd$128西班牙、意大利凍腸拼盤有4款風乾肉腸! 仲好細心有埋「夾夾」夾嚟食!做到好足好細心!男閨密好驚食橄欖話食過唔好食!好食既西班牙菜你食粒橄欖🫒就知有冇誠意!Lava絕對有誠意!Fried Paddron Peppers hkd$99炒西班牙直送既青椒🫑係好有特色既西班牙必食小食Crazy Heavy Veggies Plate hkd$88有洋蔥圈,粟米,芝士,脆卡,墨西哥莎莎超級酥脆,唔油膩,熱食凍食都非常好食😋送酒🍻必食Squid Ink,Baby Squid, Cuttlefish & Clams Paella hkd$298一樣由西班牙🇪🇸直送既Bb魷魚、墨魚、大蜆整既墨

Welcome  drink /  Spanish,Itlyian cold cuts platter

Welcome  drink
甜甜地有果香味,好易入口

炒西班牙直送既青椒🫑係好有特色既西班牙必食小食

有洋蔥圈,粟米,芝士,脆卡,墨西哥莎莎
超級酥脆,唔油膩,熱食凍食都非常好食😋送酒🍻必食

一樣由西班牙🇪🇸直送既Bb魷魚、墨魚、大蜆整既墨汁燴飯,非常足料,超級香濃鮮味😱仲有切粒既西班牙肉腸、紅椒等!食一餐正宗西班菜必叫Paella! 超級推介⭐️

如果大家中意俾個like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼~

Overall 中意飲酒聚腳必定要嚟Lava試吓!
Quality of food ,service and atmosphere 🍻露台仲有好少女心既櫻花🌸佈置

LAVA (尖沙咀)
尖沙咀金巴利道45至47號金巴利廣場4樓
  • Baby Squid
  • Cuttlefish & Clams Paella
  • Spanish
  • Itlyian cold cuts platter
位於尖沙咀金巴利廣場的「LAVA」,係一間新開的酒吧餐廳,主打西班牙菜🇪🇸店內環境寬敞舒適,私隱度高,適合同朋友chill一下共聚暢飲調酒師先炮製左兩杯welcome drinks俾我地,裏面有vodka及raspberry juice,甜甜地,幾易入口炒西班牙青椒生炒新鮮西班牙青椒,口感爽脆,鮮嫩無榨,簡單又美味薯條、西班牙芝士、火腿、煎蛋表面鋪了一大塊煎雙太陽蛋🥚灑上少許火腿碎作點綴;配上金黃色的炸粗薯條及西班牙芝士,香脆可口唔油膩,滿載薯肉香!蟹肉奄列圓渾渾的西班牙奄列蛋餅,鬆軟有蛋香,裏面加咗蟹肉,增添鮮味及口感古巴三文治古巴麵包係一種長條狀的柔軟白麵包,烤至外脆內軟,中間夾著慢煮豬肉、火腿、西班牙芝士及醃酸瓜。啖啖肉中帶芝士香氣,有啲似港式飛碟多士,好好食哦墨西哥粟米片沙律以Dorilocos style製作,墨西哥粟米片鹹香微辣,表面加咗青瓜及蘿蔔絲,酸酸的,頗特別,佐酒一流西班牙火腿、西蘭花、羅勒、車厘茄螺絲粉青翠綠色來自羅勒醬,螺絲粉充滿嚼勁,好掛汁又creamy

炒西班牙青椒

生炒新鮮西班牙青椒,口感爽脆,鮮嫩無榨,簡單又美味

薯條、西班牙芝士、火腿、煎蛋

墨西哥粟米片沙律

西班牙火腿、西蘭花、羅勒、車厘茄螺絲粉

青翠綠色來自羅勒醬,螺絲粉充滿嚼勁,好掛汁又creamy
2022-11-10 8 浏览
Seafood Paella $298每次去西班牙餐廳必點嘅菜式!最後選擇左魷魚、墨魚、大蜆墨汁燴飯。燴飯比想像中大碟,適合2-3人食。而且海鮮食得出十分新鮮,其中大蜆仍然保留水分,十分juicy!!燉煮西班牙田螺 $148西班牙式嘅田螺很特別,比較淋身。配上小蕃茄、香腸、紅椒等等配菜,酸酸甜甜的。意大利牛他他撻配脆薯仔、核桃 $128呢個牛他他好有驚喜!生牛肉嘅分量好足,再夾上入口鬆化的薄脆撻皮,口感很有層次!西班牙油炸鬼波,朱古力雪糕 $88油炸鬼波波十分酥脆,中間夾上小許朱古力醬,再搭上冰凍雪糕,作為甜品,每人兩粒剛剛好。

Seafood Paella $298

燉煮西班牙田螺 $148

意大利牛他他撻配脆薯仔、核桃 $128

西班牙油炸鬼波,朱古力雪糕 $88

2022-11-08
2022-11-08 8 浏览
尖沙咀食市林立,想搵個地方輕鬆下,食下嘢,又俾我搵到喎。 係金巴利廣場4樓有一間新開嘅餐廳,主打西班牙食物,我咁鐘意試新嘢,梗係唔好錯過啦!Spinish pork and beef mini burgey西班牙豬,牛肉迷你漢堡$88左牛,右豬 迷你漢堡真係好迷你,對於我呢啲好驚食漢堡包食到成手都係嘅人呢個真係啱啱好! 一啖一個非常好, 乾淨俐落。 食落就好有牛味同埋豬味。Cuben sandwich 古巴三文治$128 呢個三文治烘得好脆,芝士流曬出嚟,仲夾雜咗啲好靚嘅火腿同埋慢煮豬肉,香口就嚟又夠飽肚。Crazy heavy veggies plate 洋蔥圈、粟米、芝士、脆片墨西哥莎莎$88 呢個真係一定要試,同我平時食開嗰個墨西哥莎莎脆片完全唔同。 佢嘅洋蔥圈炸得好脆,夾埋啲京蔥絲一齊食又香又辣, 好鬼嘢未食唔停呀。Happy hour $98買一送一Mojito 杯雞尾酒相信大家都好熟悉,呢度調教得啱啱好,酒味唔會太重,但入口但係好清新。
西班牙豬,牛肉迷你漢堡$88左牛,右豬
Happy hour $98買一送一
Mojito

2022-11-08
2022-11-08 25 浏览
今日主要想點TAPAS, 點了生蠔同3款Tapas, 係happy Friday 與朋友吹水食飯✌🏻FRESH OYSTERS 新鮮生蠔 6pcs因為得番5隻,餐廳On the house 送左風乾西班牙牛肉😃生蠔配上檸檬汁,是日最佳之選🤤FRIED PADDRON PEPPERS 炒西班牙青椒食過一次西班牙青椒後就念念不忘,不過呢到整得可以,唔算太突出🫢CRAZY HEAVY VEGGIES PLATE 洋蔥圈,栗米,芝士,墨西哥莎莎比較少見既Veggies 炸物,辣辣脆脆幾香口,仲有少少芝士鋪上面,值得encoreSPANISH PORK & BEEF MINI BURGER 西班牙豬,牛迷你漢堡包外型獨特,一個粉紅一個黃色,小巧剛好可以一口放入口,西班牙豬非常Juicy呢間整體不錯,環境比較舒服,值得一試推介指數:👍🏻Overall:4/5抵食:4/5味道:4/5環境:4.5/5服務:4.5/5

FRESH OYSTERS 新鮮生蠔 6pcs

FRIED PADDRON PEPPERS 炒西班牙青椒

呢間整體不錯,環境比較舒服,值得一試
推介指數:👍🏻
Overall:4/5
抵食:4/5
味道:4/5
環境:4.5/5
服務:4.5/5
2022-11-07 11 浏览
📍LAVA (尖沙咀)呢間試業中嘅樓上酒吧主打西班牙菜🇪🇸。新餐廳地方闊落而且裝修都幾有格調。✨風乾西班牙牛肉$128味道細緻,煙熏味道濃郁之餘唔會過鹹。✨炸魷魚配青檸、辣椒$88新鮮魷魚口感彈牙。醬汁望落似mayonnaise,但青檸味道好出。✨薯條,西班牙芝士,火腿,煎蛋$128薯條脆卜卜,加埋芝士、蛋汁好惹味。✨西班牙脆豬肉配酸辣椒$98豬皮嘅油脂逼晒出嚟,口感香脆。酸辣椒好解膩,酸得嚟仲有椒類本來嘅香味。✨西班牙火腿,西蘭花,羅勒,車厘茄螺絲意粉$138味道溫和,有淡淡羅勒香同蔬菜清香。✨西班牙油炸鬼波,朱古力雪糕$88食落去有啲似朱古力餡嘅冬甩,不過多咗啲肉桂香。
📍LAVA (尖沙咀)

✨風乾西班牙牛肉$128
味道細緻,煙熏味道濃郁之餘唔會過鹹。

✨炸魷魚配青檸、辣椒$88

✨薯條,西班牙芝士,火腿,煎蛋$128
薯條脆卜卜,加埋芝士、蛋汁好惹味。

✨西班牙脆豬肉配酸辣椒$98

✨西班牙火腿,西蘭花,羅勒,車厘茄螺絲意粉$138
味道溫和,有淡淡羅勒香同蔬菜清香。

✨西班牙油炸鬼波,朱古力雪糕$88
食落去有啲似朱古力餡嘅冬甩,不過多咗啲肉桂香。

2022-11-06 58 浏览
Happy Friday 當然要同老公去拍下拖♥️食下飯relax下啦! 之前有朋友介紹我地去尖沙咀金巴利廣場嘅一間西班牙酒吧餐廳飲下野! 今晚就去食飯開心下先😂😂門口有兩幅噴畫, 好有街頭feel, 超正。 餐廳地方好寬敞, 好有情調, 又舒適, 左右兩邊有半圓吧枱, 全部都係牛皮高櫈! 仲有一個大露台, 放咗啲好有情調嘅顏色燈枱。另一邊有音響喇叭🎸🎹, 仲有一個無障礙嘅斜台 , 方便輪椅進出。👍🏻 斜台旁邊仲有一 個大卡位, 好似一個小房間。半打西班牙生蠔 - $240一個大木托盤 , 載住透白色嘅冰粒, 有幾件檸檬襯托住生蠔, 隻隻生蠔都好肥嘟嘟, 夠哂冰凍, 超級有蠔味, 而且鮮甜多汁, 都係$40隻, 我覺得抵食!😋👍🏻蟹肉奄列 - $98呢個奄列, 唔係好似普通奄列咁, 蛋皮包住啲火腿蘑菇, 而係厚厚一碟, 蟹肉🦀同蛋一齊焗, 焗得好金黃色, 熱辣辣, 香噴噴, 好用心嘅製作, 食到淡淡蟹肉香味之餘仲有蛋🥚香味, 真係值得推介!👍🏻👍🏻炸薯粒配溫泉蛋, 蕃茄香椒汁 - $89薯仔🥔粒粒都炸吊到好金黃色, 配有一隻溫泉蛋, 仲有蕃茄🍅香椒汁, 酸酸甜甜。呢個特色小食,

半打西班牙生蠔 - $240

蟹肉奄列 - $98

炸薯粒配溫泉蛋, 蕃茄香椒汁 - $89
薯仔🥔粒粒都炸吊到好金黃色, 配有一隻溫泉蛋, 仲有蕃茄🍅香椒汁, 酸酸甜甜。呢個特色小食, 最好就一邊飲野一邊食!

BB魷魚, 墨魚, 大蜆, 墨汁燴飯 - $298
一個大嘅平底鑊上枱, 充滿驚喜, 份量足夠2-3人食用! 材料超多, 蜆肉冇砂, 墨魚魷魚🦑爽口, 粒粒意大利飯🍛都好分明, 軟硬適中, 少少濕潤, 口感好正!

西班牙豬, 牛迷你漢堡包 - $88
一個係豬肉, 一個係牛肉, 漢堡包仔🍔夾有生菜🥬, 蕃茄🍅, 炸到脆卜卜嘅豬皮再配埋惹味沙律醬, 非常之juicy, 好滋味! 個口大的話, 真係一啖一個! 🤣🤣

Romantic (Frozen) - $98
呢杯cocktail 🍹非常之易入口, 用strawberry, peach, cranberry 調配, 甜甜地, 顏色是紅菜頭的紫紅色, 好靚, 好啱女仔飲! 🥰

Margarita - $98
Lychee, prach, lemon, lime 🍸調配! 呢杯酒精比較重。

舖名: LAVA
地址: 尖沙咀金巴利道45至47號金巴利廣場4樓

#hkfoodie#hkfood#lava#lapa bar and restaurant#Spanishtapas#cocktail#tst#lavatst#tsimshatsui#香港美食#尖沙咀#尖沙咀美食#酒吧餐廳#打卡
今日想去chill吓,見到TST金巴利廣場開個呢個Spanish餐廳連bar,於是期待滿滿去會會佢☺️不得不贊啲裝修勁靚,高級氛圍爆棚,bar都打卡一流😍Tapas叫咗馬薩拉炸雞髀仔,雞髀仔炸到金黃,連埋酸酸地嘅sauce,食落好香口🤩炸魷魚配青檸辣椒都好正,炸粉一啲都唔厚,魷魚夠晒嫩😋炸青椒辣辣地,又有咬口,好味道👍🏻主菜叫咗BB魷魚、墨魚、大蜆墨汁燴飯,真心要比個💯,鮮味好重,每啖都feel到海水嘅鮮,連埋足料唔手軟嘅嫩滑墨魚、魷魚同埋脹卜卜嘅大蜆,有埋紅椒、西班牙腸等等,風味爆發,食到舔舔脷😙raspberry mocktail 都好好飲,酸甜refreshing,味道調到恰到好處,重點係佢隻杯好靚好有藝術感,令人飲得都開心啲🥰

Raspberry Mocktail

2022-11-05
Raspberry Mocktail
2022-11-05 8 浏览
終於約到大忙人朋友見面,為咗遷就佢嘅收工地點,就相約係尖沙咀食飯~揀了新開嘅西班牙餐廳一聚~兩個女仔胃口不大,只order了一個小食、一個主菜和甜品,已經非常滿足小食:西班牙豬牛迷你漢堡包主菜:西班牙藍肚蝦,大蜆燴飯甜品:西班牙油炸鬼波,朱古力雪糕西班牙豬牛迷你漢堡包---確實非常迷你,漢堡上加了一塊炸豬皮,十分邪惡有十分美味西班牙藍肚蝦,大蜆燴飯---賣相吸引,用料十足,大蜆、藍肚蝦非常鮮味,加上 香料,令燴飯 啖啖都香濃味足~西班牙油炸鬼波,朱古力雪糕---從未試過,所以更要一試~原來 油炸鬼波表面炸到脆脆的,內有朱古力醬,加埋朱古力雪糕,口感特別~每人食完兩粒都仲想食~見到餐廳有平台位置,可供客人外出傾計、飲酒,好chill好relax~餐廳店面面積極大,位置寬敞,令我哋可以好舒服咁一邊享受美食,一邊傾計~見到Drink Menu有很多款cocktail 、wine,本想一試,但又唔想 酒後駕駛~期待下一次再搭公共交通再出去一試~

小食:西班牙豬牛迷你漢堡包
主菜:西班牙藍肚蝦,大蜆燴飯
甜品:西班牙油炸鬼波,朱古力雪糕

臨近萬聖節🎃同朋友來諾士佛臺食個晚餐🍽️,發現呢間🎊新開嘅🇪🇸西班牙🍹酒吧餐廳🍴地點方便得來嘢食🤤又幾有驚喜🤩。因為就嚟萬聖節👻,所以周圍都有🧛相關嘅佈置🧟‍♂️,好有氣氛!入面地方十分之大😆,用膳飲嘢🍻都感覺舒適。🇮🇹意大利🥩牛他他撻🤩配脆薯仔🥔核桃十分有驚喜😍,入口鬆化嘅薄撻皮盛載著🤤滿滿嘅生牛🐂肉他他,入面仲有脆薯仔🥔同埋核桃,食起上嚟鮮味😋得來又好有層次👍!🦀蟹肉奄列🍳外形圓潤好吸引🥰,外皮半煎炸到好鬆脆🤤。入面係軟滑嘅🥚蛋同埋滿滿嘅🦀蟹肉,有蛋香😋又鮮味,正呀👍!🇪🇸西班牙藍肚蝦🦐大蜆燴飯🥘份量足香料味重,好有特色😍。入面有唔少🇪🇸西班牙藍肚蝦🦐,雖然唔係好大隻但蝦味都幾濃幾鮮味🤤。大蜆🤩厚用又鮮甜,成個燴飯🥘吸收晒佢哋嘅海洋🌊氣息,加上獨特嘅香料味😋,絕對係呢度嘅🥰特色菜之一!甜品我哋揀咗呢個🇪🇸西班牙油炸鬼波配🍫朱古力雪糕🍨,油炸鬼波炸得十分之鬆脆😍,而且肉桂🤤味道香濃。🔥油炸鬼波一口size細細粒,入面仲有🍫朱古力醬餡,配埋香滑嘅🍫朱古力雪糕🍨一齊食好香甜美味😋!

入面地方十分之大😆,用膳飲嘢🍻都感覺舒適。

🦀蟹肉奄列🍳外形圓潤好吸引🥰,外皮半煎炸到好鬆脆🤤。

入面係軟滑嘅🥚蛋同埋滿滿嘅🦀蟹肉,有蛋香😋又鮮味,正呀👍!

🇪🇸西班牙藍肚蝦🦐大蜆燴飯🥘份量足香料味重,好有特色😍。

2022-10-29 31 浏览
因為就黎萬聖節,同朋友好想搵啲好有節日氣氛既餐廳食下野傾下計,就搵左呢間係尖沙咀*LAVA*。餐廳係西班牙菜,平時自己好少食,原來都幾好食。原來正門係諾士佛臺,我地係金巴利道廣場嗰邊入,就由後門入。😂成間餐廳佈置左好多鬼鬼怪怪,好有萬聖節氣氣,好正。生蠔好靚仔好肥美,新鮮爽口,輕微既海水味,用木盤上枱,用黎打卡一流。蟹肉奄列🥚,裏面啖啖都係蟹肉架。洋葱圈墨西哥莎莎,好香口既小食,粟米、芝士、脆片依附哂係洋葱圈上面,好似藝術品🤣。古巴三文治🥪,呢個三文治我好鐘意。個包超級脆,裏面夾左火腿、慢煮豬肉、西班牙芝士、醃黃瓜,口豐超豐富,😋。仲要一提,呢度好得意,唔用叉係用鉗夾野食架。

成間餐廳佈置左好多鬼鬼怪怪,好有萬聖節氣氣,好正。

蟹肉奄列🥚,裏面啖啖都係蟹肉架。

仲要一提,呢度好得意,唔用叉係用鉗夾野食架。

• 生蠔
  • 古巴三文治
2022-10-27 28 浏览
LAVA (尖沙咀)尖沙咀金巴利道45至47號金巴利廣場4樓落酒吧唔一定飲酒,欣賞下佢地個廚都係一種特色,LAVA好寬敞,好有情調,好舒適,坐響度好安靜。半打生蠔🦪一托個盤,承載着透白嘅冰粒,檸檬🍋將生蠔襯托得好靚,肥嘟嘟嘅生蠔,好冰凍🥶爽滑,鮮甜,多汁,超級好食😋😋😋蟹肉奄列,厚厚一碟,焗得金燦燦,熱辣辣,香氣撲鼻,蛋香滑,蟹肉鮮甜,製作細膩,淡淡之味無窮,值得推介,必食👍👍👍西班牙藍肚蝦大蜆燴飯,原pan上,熱辣辣,粒粒煙韌嘅飯,朔晒啲海鮮汁,隻隻新鮮中蝦🦐,鮮甜爽滑,隻隻大蜆,僅熟唔生,鮮甜美味,好開胃,好好食,食到清盤😃😃😃西班牙油炸鬼波朱古力雪糕🍦油炸鬼波波,好盞鬼,炸得脆卜卜,入口蟈蟈聲,舔埋啲朱古力醬嚟食,又係一番風味,今餐真係好滿足,爽晒🥳🥳🥳
LAVA (尖沙咀)
尖沙咀金巴利道45至47號金巴利廣場4樓