2023-07-20
Tahini雞胸肉沙律配白芝麻醬雞胸肉一般會鞋鞋地 但切幼條上就易入口得多 加上檸檬葉及薄荷葉個感覺好fresh 好醒胃😼Trio dips platterClassics經典鷹嘴豆泥 烤茄子蓉 黑松露鷹嘴豆泥配彼得包平時聽到黑松露就兩眼發光既我 一見到呢個醬就即刻點黎食 配上自家製既彼得包(原料由約旦運黎 睇得岀個廚師對每道菜既認真同心思😚)因為呢個配搭太正 原本唔中意食包既我都要encoreIberico lamb spare ribs伊比利亞羊肋骨 黑毛豬就食得多 食橡果大既羊係第一次賣相吸引 份量雖然大份 但配上中東香料及醬汁 將肉嘅肥膩感帶走左 但食落唔會膩 外皮好酥脆 肉質嫩滑 凍左食都唔會騷👏🏻👏🏻👏🏻Bozza 阿拉伯乳香膠雲呢拿雪糕配開心果碎做完食肉獸 配番個乳香雪糕 balance番個味道 個雪糕口感似棉花糖 入口即化 但香味仲徘徊喺口中 呢啲係咪叫齒頰留香?🤣(見到隔離枱order左生蠔🦪 d蠔味海水味一路湧緊過嚟。。。。下次一定要試下🤤)
雞胸肉沙律配白芝麻醬
Trio dips platter