餐厅: JW咖啡室
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
餐厅: JW咖啡室
资讯:

2017-10-10 3539 浏览
今次又敵不過家人引誘再食自助餐,皆因他們不斷說此酒店自助餐冇得輸,叫我還要提早訂位,十月份酒店主推蟹,想食就要提早訂位,心唸太誇張。留位日已到,踏入酒店我給入口兩排佈滿過百支酒吸引,看環境相信食品也一流。禮貌的侍應引領下,經海鮮區,眼前已一亮,品種不少,連大大隻皇帝蟹腳也有,至於龍蝦也有兩款,全是貴價海鮮,因此凍螺和青口不會在此出現,此類海鮮會放於自助午餐。熱葷菜式也很高檔,蠔皇原隻鮑魚仔及海参,清蒸龍躉,炆花膠,炒帶子蝦仁也是大大隻,今個月主力蟹,所以炸蟹拑,蟹肉讓蟹蓋及蟹肉餅也是真才實料,咖喱類品種不多,但有大大隻咖喱蟹,除了基本燒味數款外,還有燒乳鴿,豉油王乳鴿,另外更有片皮鴨,那麽多超正食品每款食一件已飽,片皮鴨很不錯,女厨師很細心,把鴨皮和肉間肥膏也切走,粉麵檔有水餃,我也食了一隻👍,另外還有燒羊架,燒牛肉及西式食品及日式刺身等等,我都未能品嚐,肚子實在容不下,只能留肚食海鮮,皇帝蟹腳嘅粗又鮮味💯,兩款龍蝦又彈牙又新鮮💯因呢兩款太美味便食多小小,其它蟹類都食不下,無論是什麼食品,都不斷refill,簡直令人食得開心。需則飲品得一杯對我來講也很足夠。 呢餐自助餐可以用很豐富,很
呢餐自助餐可以用很豐富,很新鮮,很好味,很值得來形容。 而且環境好,職員好,冇嘢可挑剔,只可埋怨自己肚子細,唔可以品嚐全部種類。

溫馨提示🌺用恆生白金卡兩位已上可八五折。

鮑参魚肚

懷舊小食
2017-10-09
鮑参魚肚
懷舊小食
  • 無敵海鮮
2017-10-06 2579 浏览
JW嘅晚市自助餐係唔錯嘅選擇,質素都唔太差,食物種類都算多,有魚生、海鮮、龍蝦、蟹、鮑魚、燒味、炒粉麵飯......各式各樣嘅甜品,仲有多款口味嘅Haagen-Dazs雪糕。
2017-09-26 4084 浏览
今日扮孝順帶媽咪食呢間lunch buffet 用apps訂位就每人398唔駛加一,都貴貴地!同阿媽食就冇計既!入到去安排坐2人枱,隔離冇枱,坐得好舒服,又聽唔到後面枱既對話,又近攞食物既枱,唔錯! 我開始攞左蘑菇湯,好濃味! 正! 另外有雞腳同木瓜豬展湯,阿媽飲左其餘2個湯,佢都話唔錯! 海鮮就有蟹,螺,青口,蝦,麵包蟹,我覺得蝦係最好食,好大隻好彈牙! 冇長腳蟹lor沙律好多款,有mixed,有自己整既,款款都新鮮!熟食唔多款,但每款都幾好食,特別有蒸柚皮! 我可能唔慣個味,我阿媽話唔錯! 蒸蒜蓉大蝦好味! 佢既蜜汁bbq pork真係好好食! 厚切唔肥,冇渣,軟身有啲係燒燶燶地唔錯! 一定要食!甜品就chocolate mousse cake 好味r! cake 係有一層有橙味,冇甘濟! 馬卡龍唔太甜,唔錯!服務生好主動收碟,又好主動幫我地影相!
今日扮孝順帶媽咪食呢間lunch buffet

沙律好多款,有mixed,有自己整既,款款都新鮮!

服務生好主動收碟,又好主動幫我地影相!
ham
soup
燒牛肉
沙律區
  • Bbq pork
2017-09-05 3140 浏览
本人是新手寫食評,就由這一餐開始吧! 「雖然是新的,但一切均為本人的感受喔!」昨日又要我地拍拖日,我的可愛男朋友總會有一個好可愛的壞習慣,就是不會訂枱食飯,好吧!咁只好又我呢位為食妹代勞吧!聽聞這間的自助餐不錯,就試下吧!說實話,真的很難預訂,我也試過很多次的waiting list,結果這次提早很多,哈哈,我成功了........yeahyeah!!!好吧!入正題了!首先!環境很好,很舒服!雖然不是靠近玻璃,但也望到無敵海景!讚海鮮方面,就又我的男朋友代為解釋了,因為本人不能夠吃的原因,男朋友話海鮮好新鮮,好好味,不知不覺食左幾轉都唔知!而我眼見就係海鮮好大隻,好肥美,好多肉,隻隻都好似肥BB咁,食得海鮮的,真係記得拎多幾轉!哈哈熱食方面,真心的,選擇不多,但食材是有水準的,海參好彈牙,花膠鮑魚亦一讚,我也是為它們而來的!哈哈其他食物水準也不錯,值得一提,叉燒好好味,好「淋」,還有水餃,隻隻入面都是全蝦,男朋友話好好味,開正佢既口味,而我就無得食!! (不能食,可憐的我!)到了沙律甜品了,不過不失,口水雞如果可以再入味少少就好好了!沙律菜亦很新鮮,甜口款式不多,但相信是用心製作的!P
本人是新手寫食評,就由這一餐開始吧!
 「雖然是新的,但一切均為本人的感受喔!」

好吧!入正題了!

熱食方面,真心的,選擇不多,但食材是有水準的,海參好彈牙
,花膠鮑魚亦一讚
,我也是為它們而來的!哈哈

P.S.:值得一讚是其中一名員工,很搞鬼,每次幫我們收碟時都會講一句「慢慢食!慢慢食!」每次講完,我同男朋友仔都會忍不住大笑,好可愛的一名員工,讚!

私心話:五星級酒店真是有五星級的水準,眼看人手非常夠,沒有一刻覺得急的感覺,客人吃得開懷之如,服務員也做得舒適,面對人客也會殷勤一點,相比某些所為的酒店自助餐,為了賺最多的收入去犧牲自己培育的人才,忽略客人的感受,真係值得借鏡,「將心比心」,希望所以酒店高層在賺錢的同時,想一想曾經的你們也是低層的一群!
2017-09-04
信用卡優惠
  • 海鮮,花膠,鮑魚,海參
2017-08-24 3196 浏览
第一次去JW Marriott 食tea buffet 去之前無咩特別大期望因為如多人都話覺得麻麻地以tea buffet嘅角度黎睇我覺得算幾多野食🍏Salad bar都幾多選擇除左有d 撈好左仲有一個corner有 3 4層嘅材料俾你自己撈🍣不過魚生壽司就少左d得4款剌身同幾款壽司🍲熟食有15款左右點心粥pasta 肉菜同湯都有🍰甜品應該係tea buffet嘅精髓其實都幾好即使佢同平時一樣有好多cake但d款式就比較特別個人就覺得似外國cafe/ cake有opera cake, scone, banana bread, cup cake,tarts...最impressed嘅係即叫即整嘅榴連pancake!!!榴連容好香好濃加埋熱辣辣嘅pancake雖然賣相麻麻但絕對係全個buffet嘅精華👍🏼👍🏼
第一次去JW Marriott 食tea buffet
其實都幾好
即使佢同平時一樣有好多cake
但d款式就比較特別
個人就覺得似外國cafe/ cake
最impressed嘅係即叫即整嘅榴連pancake!!!
榴連容好香好濃
加埋熱辣辣嘅pancake
雖然賣相麻麻
但絕對係全個buffet嘅精華👍🏼👍🏼
2017-08-20 2843 浏览
久聞JW Cafe buffet以質取勝,選擇不是最多但樣樣都好味,最得人心係花膠扒、長腳蟹同面包蟹。一行9個人安排長枱,空間闊落唔迫,12點開始去到2點半,慢慢食好梳乾~一開始食長腳蟹同面包蟹先~個人喜歡長腳蟹,啲肉又實又鮮,唔會好咸同只得海水味!推介!之後食左花膠扒,十分豐富既膠質,十分糊口既口感,一路食一路覺得啲皮膚好緊,非常養生,美中不足係有少少腥同少少沙。片皮鴨我指定要鴨皮,如果你唔指定多數俾肉你。 好味既,但都幾滯,食左一舊就收手。下次再食會指定少醬,平日食開淡味的都應該喜歡少醬的。去到食甜品,推介creme brulee, apple crumble, 木糠布丁同棉花糖朱古力批。 蛋捲好出名當然有試,但個人覺得有啲油膩同埋啲芝麻唔係好夾。 tiramisu 去到最後最後食到飽先食得到,因為被人揉輪到不似人形的tiramisu遲遲不換。 建議熱愛tiramisu 既人一早就要拎定。 每張枱都有一套食蟹工具同濕紙巾,好細心!餐茶推介熱檸蜜,蜜糖要幾多自己加,還可以添熱水,岩晒養生女士們~有機會要再黎食!

每張枱都有一套食蟹工具同濕紙巾,好細心!

有機會要再黎食!

• 花膠
2017-07-05 52565 浏览
好早之前已經同細佬傾爸爸生日去邊度慶祝好! 話晒慶埋退休, 當然要食豪D啦, 最後決定黎 JW食buffet!! 因為我地自己都想試下! 果然冇令大家失望! 6PM前我地已經到達, 當時唔算太多客人, 加上我地有BB, 職員亦都好體貼咁安排左一個長檯俾我地, 仲方便拍到BB車, 呢個貼心服務已經加分了! 到夠鐘了, 大家都可以出去拎食物, 我就簡單兜左個圈望下有咩食! 呢幅沙律牆真係設計得好靚, 好似人地D百子櫃咁, 排放得好整齊, 顏色又好靚, 蔬菜亦都好新鮮! 自由選擇自己鐘意既蔬菜!麵包區域就唔算好多選擇冷盤部份, Ham同芝士有幾款揀, 隔離的配菜都唔少, 隨便配搭呢度有個盤係可以供客人自己Mix salad, 醬料, 配菜大把你揀!好少見到食buffet有一隻隻蟹咁俾你攞! 都唔算細隻架!仲有一大堆龍蝦同蟹鉗, 仲要幫客人剝左瞉架, 食起上黎十分方便!Candy Jar甜品部 (由於有相片上傳的限制, 我盡量砌出多D圖片, 以供大家參考)水果部睇完一個圈之後就拎野食了, 其實自己食量唔算多, 所以每樣都唔係拎好多, 但求可以試到所有既食物啦!沙津方面, 自己夾左唔同蔬菜同生果

麵包區域就唔算好多選擇

好少見到食buffet有一隻隻蟹咁俾你攞! 都唔算細隻架!

Candy Jar

水果部

沙津方面, 自己夾左唔同蔬菜同生果Mix 埋一齊食, 蔬菜真係好新鮮爽口, 自己配埋黑醋同欖油食, 令到自己胃口可以大開!

刺身: 客人係可以一次過order所有款式, 而且職員亳不吝嗇俾好大件你, 絕對冇慳住黎切! 刺身好仲好新鮮甜美! 食完又再食!

煙三文魚仲大大塊, 醃既味道都好適中, 唔會過咸.

熱食了!
因為仍要餵母乳, 所以冇得食乳鴨, 但家人都話好好食, 熱辣辣, 皮薄又香脆.
龍躉球: 啱晒我呢D唔識吐骨的人, 啖啖肉!肉質滑而結實,  唔會一咬散開!
花膠: 超正! 一食就知係靚野! 因為膠質好重, 桶狀的花膠, 食落勁Gel口, 花膠既size屬於中大size ! 不過食一件都真係幾漏!
 咀刁既細佬教路, 將花膠浸落熱湯 (出面有既湯) 入面黎食都好正!! 試完之後果然冇咁漏, 食都可以食多兩件!
蝦球: 超大隻, 好爽口, 絕對唔係死蝦一碟!
羊架: 燒得比較生,但味道還可以。

冰震龍蝦: 好大隻呀!

吉出黎成隻龍蝦肉起左出黎!超爽口!我係食完一隻又一隻!

今次食呢個buffet, 主要係未試過, 好多人讚話好食, 所以黎try 下!
原來呢度係可以任食鮑魚、花膠、海蔘呢d貴價食材! 如果大食既人黎食, 真係可以回到本!! (WELL, 我細佬絕對回晒本)

麵檔 : 其實好多時食到飽到都食唔到呢D "車仔麵", 不過又好想試, 所以最後都叫左一碗黎食下!

淨雲吞+其他配料!!!
雲吞入面全部都係蝦, 又大隻, 又爽口!!!

甜品了!
除左自己拎左一杯杯既雪糕黎食, 仲有其他甜品
有趣的係限時有芝士撻派發, 供應亦是限量, 所以要出去排定隊架!
新鮮出爐的確好好味, 芝士蛋黃漿好似流心咁, 好嫩滑, 蛋味好香, 撻皮好脆口鬆化!!! SIZE可以一口一啖, 不過太熱, 好難成個塞入口, 哈哈!
另外再拎左少少甜品黎埋位食, 味道都唔錯!

今晚的確食到攬住個肚走, 因為呢餐係可以食全段時間。可以食足四個鐘架!!
2017-05-10
2017-06-18 3951 浏览
同男友一週年紀念,所以去食好野慶祝😂😂,其實都唔係第一次去食,都食過幾次,今次食完都覺得幾唔錯😆又有鮑魚,又海參,又花膠,真係不得了,肥死都抵。當然環境幾好坐,都靚景既,去相 重點黎啦冷盤海參鮑魚花膠我最愛既甜品區俾張大相你地望下啦😆

重點黎啦

冷盤

海參

我最愛既甜品

俾張大相你地望下啦😆

纪念日
2017-06-17 3203 浏览
結婚周年紀念,終於搵到藉去試JW😏聽好多人講訂枱要預早大約一個月,但其實都唔使咁誇張... 我一個星期前訂都有枱🤔呢度嘅環境冇得輸,枱同枱之間都有點空間,啱啱安排我地坐係欄杆邊,唔使黐住隔離枱。呢度食嘅嘢主要都係貴精不貴多,每款食少少都其實已經非常之飽,可能之前有做過資料蒐集,所以其實都心中有底,我主要都係食海鮮為主,肉食我只係試過羊𣕧,可能剛剛切正個邊位所以好dry,其他海鮮,花膠同海參都係有質素嘅,佢哋個中湯都係好有份量,好夠味!至於好多人講嘅回本龍蝦,我反而覺得好一般...總括嚟講都係一般般,只能夠講,未試過既可以一試。
結婚周年紀念,終於搵到藉去試JW😏

2017-05-10
纪念日
2017-06-02 3611 浏览
用料好,三文魚和各類刺身夠新鮮,食物種類選擇多,淨係湯都有三款任你揀!中菜選擇多樣,例如花膠和鮮帶子,簡直正!甜品款式仲有好多手作的。環境一流,食物出極都有,唔使爭,以咁嘅價錢絕對抵砌;唯獨是咖啡冇得任飲,呢樣野可以改善一下,整體來講可以「返卓」!
2017-05-30
2017-05-10 2818 浏览
黎生牛一,與黎太及女兒到金鐘的JW咖啡室的自助餐大吃一下。黎生選擇JW咖啡室的原因,就是掛念著自助餐中的熱食琵琶蝦和鮑魚,任吃的,誰不想再次大快朵頤。甫抵達,原來咖啡室裝修過來!室內比前豪華了,食物亦和昔日黎生光顧時不同了,琵琶蝦已不再提供!失望!但來了也得要吃!自助餐內有很多不同食物選擇,總不可能每樣都吃到,就贅敘吃過的便是了。黎生倒也吃了很多,波士頓龍蝦冷食,但仍鮮甜美味,肉質新鮮彈牙,啖啖肉很好味,最後我共吃了五尾呢!鮑魚味濃,炆得恰到好處,夠腍,忍不住共吃了十隻!花膠亦炆得入味,非常好吃,海參亦做得剛剛好,很好吃!白汁帶子很厚肉,不錯!冷食的麵包蟹的蟹膏非常鮮甜,肉卻一般,長腳蟹則太咸了,炆龍躉則太熟,片皮鴨卻普通,煙三文魚也不錯,至於魚生,黎生只吃了吞拿魚和油甘魚刺身,師傅刀功不行,也切得太厚了,牛肉不知來自何方,但太熟了。湯方面,蘑菇湯味道是不錯,中湯忘了是什麼,但黎太謂非常美味。沒吃到的眼見很多,當然不是什麼貴價貨了,但的確有很多選擇,詳情不贅了。由於太飽,甜品已吃不下什麼了,haggan dazs咖啡雪榚當然好味了,抹茶蛋卷也不錯吃,馬卡龍則一般,其實還有很多選擇,只是
黎生牛一,與黎太及女兒到金鐘的JW咖啡室的自助餐大吃一下。
失望!但來了也得要吃!
由於太飽,甜品已吃不下什麼了,haggan dazs咖啡雪榚當然好味了,抹茶蛋卷也不錯吃,馬卡龍則一般,其實還有很多選擇,只是吃不下。
平日收費接近七百元來說,這個自助餐所提供的食物質素是合格有餘,只要是喜歡吃上述的食材,黎生認為絕對是值得再吃的,當然,好吃的如龍蝦鮑魚,一定蓋過了不濟的牛肉和龍躉之流,當然,如果包括了生蠔便更是值回票價。
不過,現在也很滿足了,儘管沒有了心儀的琵琶蝦,也吃得肚子沒有多餘的空間!非常飽肚笑著地步出咖啡室!
2017-04-27
生日
素有「鮑魚精」之稱嘅同事“小路寶”有日問我食過金鐘「萬豪酒店」嘅自助餐未?!天下間實在有太多美食了,仲排緊隊(美食list入面)呢!小路寶話每逢喜慶節日,例必去大擦一餐!當中新鮮味美嘅海味海產,供應量源源不絕,令人食過番尋味!聽到心郁郁,趁生日月,book定位去大開眼界先!是晚我倆準時6點到達酒店5樓,眼前出現左右兩排霸氣十足嘅大型透明玻璃酒櫃,當下心都被攝住了……進入裝潢時尚嘅餐廳用餐,就讓味覺與感觀同享精彩吧!口就話想食海味啫,但心繫海鮮,唔理三七廿一,我地第一時間向海鮮區進發。龍蝦 - 肉厚鮮甜,肉質爽口彈牙!我倆合共食咗6隻左右!我如果唔係有啲頭暈,可以食多兩隻呢!麵包蟹 - 嗜食蟹膏嘅我,專揀蟹蓋嚟食,啖啖膏,甘潤飽滿,我一口氣就食咗5個蟹蓋,相當滿足!略嫌無乜蟹黃囉!蟹肉方面,肉雖少但鮮甜,同埋唔係我杯茶!蟹鉗 - 今期無龍蝦蟹鉗食,只得麵包蟹鉗咋!好過無喇,蟹鉗肉質結實又鮮甜!長腳蟹 - 蟹肉鮮甜!凍蝦 - 鮮甜彈牙!凍青口 - 鮮味十足!我倆食足兩round海鮮區, 先捨得轉戰熱盤。蒜蓉蒸龍蝦 - 又係海鮮first, 好彈口,配蒜蓉一絕!花膠 - 終於捨得攞花膠
了,仲排緊隊
(美食list入面)呢!小路寶話每逢喜慶節日
,例必去大擦一餐
!當中新鮮味美
嘅海味海產,供應量源源不絕
,令人食過番尋味
!聽到心郁郁
,趁生日月,book定位去大開眼界先

……進入裝潢時尚
嘅餐廳用餐,就讓味覺與感觀同享精彩吧
口就話想食海味
啫,但心繫
海鮮,唔理三七廿一,我地第一時間向海鮮區進發。
龍蝦

,甘潤飽滿
,我一口氣就食咗5個蟹蓋
,相當滿足
!略嫌無乜蟹黃
囉!蟹肉方面,肉雖少但鮮甜,同埋唔係我杯茶!

蟹鉗
- 今期無
龍蝦蟹鉗食,只得麵包蟹鉗
咋!好過無喇
,蟹鉗肉質結實又鮮甜

長腳蟹

龍蝦+麵包蟹
凍青口+凍蝦+龍蝦
龍蝦+麵包蟹蓋+麵包蟹鉗+長腳蟹+凍青口
我倆食足兩round海鮮區
, 先捨得轉戰熱盤。

- 又係海鮮first
, 好彈口
,配蒜蓉一絕
花膠
- 終於捨得攞花膠,可能屋企成日煲花膠湯,所以我對其無乜特別興趣!花膠巧大件
,炆得夠軟滑
,不過較膩滞,食一件夠了!
- 今期嘅鮑魚炆得唔夠腍
,好在不失爽脆!
- 非常大件
,口感十分爽滑入味
煎魚柳
- 今期無龍躉食
,得番魚柳
,啖啖肉,口感滑溜!

海鮮寬條麵
- Creamy好味

羊架
- 肉質色澤粉嫩,口感卻過韌
羊架+花膠+鮑魚+海叁+蒜蓉蒸龍蝦+煎魚柳+海鮮寬條麵
牛扒+羊架+德國腸
熱盤
- 有靚姐專責片鴨
,再將鴨皮、鴨肉、大葱條、青瓜條、甜麵醬等等放上薄餅皮上,包捲後再畀你!大大件
,口感皮脆肉軟
,yummy
煙三文魚
沙律
仲有巧多菜式未試勻,如牛扒、德國腸、牛仔骨、雞翼、乳鴿、燒味、湯、咖哩雞、牛、豬、炒飯麵、淥麵檔、沙律、煙三文魚等等……因為接住落嚟要食刺身

三文魚刺身
- 色澤麻麻
,口感唔夠鮮美爽滑,無魚油香

帶子刺身
- 唯一最
刺身,大大粒
,鮮甜爽口

其他刺身如甜蝦、八爪魚、螺片、象拔蚌片等等,勁唔掂
壽司舊飯太實
刺身
壽司+刺身+片皮鴨
今次只係留番些少quota食甜品
,皆因仲有個迷你生日蛋糕未食呢
!每款cake試一小片喇,估唔到非常有驚喜
!大部份蛋糕質地十分鬆軟
,軟滑好味
!奶凍啫喱布甸亦唔錯添
!蛋卷有綠茶味及原味,入口極其薄脆
!搞到有些少後悔
,無預留多啲位
添!
甜品
訂位講明慶祝生日,接線小姐話有mini cake送
,可惜個蛋糕仔味道過甜
,所以只切小小食算!不過靚女侍應巧貼心
,主動幫我倆影相,連影几張,近、遠、橫、棟等影齊,非常專業,值得一讚
Mini birthday cake
輪到食H記雪糕及生果
,四款味道嘅雪糕,一次過食足三款味道
:朱古力、雪呢拿及曲奇味
,個人對咖啡味麻麻地,不食也罷!生果之中,菠蘿及火龍果較甜
H記雪糕
生果
最後梗係叫番兩杯熱檸檬水嚟消消滞+削削胃喇

今餐好豐富
,回本之餘又滿足,Happy Birthday
是也!
刺身
壽司+刺身+片皮鴨
H記雪糕
2017-04-10 4443 浏览
有朋友食過幾好,有炆鮑魚及花膠聽到都開心,我都唔執輸試吓。餐廳設計時尚,但係座位唔闊落,比較逼,枱亦細,再放多碟都無位,服務方面唔錯,收碟快,態度好。龍蝦,涷蝦兩樣都新鮮。龍蝦細細隻肉質彈牙,但就無咩膏。刺身新鮮,分配份量夠。蟹,蟹鉗,龍蝦鉗,東風螺唔錯。大大件嘅鵝肝充滿油香,牛亦唔韌。炆鮑魚,花膠,蒸海斑。花膠炆得好入味,好滑,鮑魚有咬口,海斑少有蒸得咁滑。仲有滑嘟嘟嘅海參,各類熟食味道唔錯。甜品方面還可以,但無大驚喜。
有朋友食過幾好,有炆鮑魚及花膠聽到都開心,我都唔執輸試吓
龍蝦,涷蝦兩樣都新鮮
。龍蝦細細隻肉質彈牙,但就無咩膏。
刺身新鮮,分配份量夠
蟹,蟹鉗,龍蝦鉗,東風螺唔錯。
大大件嘅鵝肝充滿油香
,牛亦唔韌。
炆鮑魚,花膠,蒸海斑。花膠炆得好入味
,好滑,鮑魚有咬口,海斑少有蒸得咁滑。
仲有滑嘟嘟嘅海參,各類熟食味道唔錯。
甜品方面還可以,但無大驚喜。
2017-03-24 5313 浏览
Mainly traditional chinese food, and some sea food. A good place for those not interested in raw food.Has a wide variety of desserts, mostly hot and fresh.Also has a small dessert for those having a birthday!

2017-03-23 4297 浏览
真的感覺到有誠意的garlic bread 由於我們兩個都吃很少,晚餐點了truffle fries (沒什麼特別), Brussels sprouts (也沒什麼特別)跟主菜Sirloin steak一向愛吃菜,少吃肉的我吃前菜大概都有十幾款簡既, 不過老實講, 粗野黎, 有Parma Ham (不過咸到無朋友),