餐厅: INN - I’m Not Nothing (裕民坊YM²)
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
裕民坊新開之後都冇黎過,原來啲舖都開哂了,今次黎呢間裝修好靚嘅cafe食lunch🥰香煎鴨肝巴馬火腿甜椒欖油扁意粉 $108睇個名已經覺得好吸引,鴨肝切開左六七塊,好嫩滑又香,味道同鵝肝好似,意粉調味好香濃又唔膩,仲有啲配菜幾fresh香煎焗厚切豬肉眼配牛肝菌忌廉汁 $128豬肉眼只有少量油脂,較重肉味,外層香脆,肉質偏實,係冇雪味又唔cheap 嘅肉。薯蓉好香滑,配埋牛肝菌忌廉汁好夾🤩蔓越莓玫瑰綠茶 +$24養生想飲下花茶,開頭花香味幾出,泡耐左就綠茶味出啲士多啤梨藍莓奶昔 +$24飲得出係鮮果打成,真材實料👍🏻

香煎鴨肝巴馬火腿甜椒欖油扁意粉 $108

香煎焗厚切豬肉眼配牛肝菌忌廉汁 $128

蔓越莓玫瑰綠茶 +$24
養生想飲下花茶,開頭花香味幾出,泡耐左就綠茶味出啲

士多啤梨藍莓奶昔 +$24
飲得出係鮮果打成,真材實料👍🏻
2022-07-12 51 浏览
APM shopping完,吾想同人逼,行過去裕民坊揾食。原來呢度開咗間喎,鐘意佢花花園林打卡位多外,食物質素有保證。 又有outdoor 用餐,多個選擇!Set lunch有十款,配餐湯同$28或以下飲品都係一百左右。我哋點咗兩個餐✨菠菜羅勒雞意大利飯✨炸鯛魚柳配薯條餐湯雖然叫忌廉湯,但係炎炎夏日都吾覺漏🥣菠菜羅勒雞意大利飯🐔意大利飯吸收菠菜同羅勒做嘅青醬,口感清爽吾膩。雞肉兩面煎到金黃,肉質保持嫩滑。炸鯛魚柳配薯條🍟沙律菜新鮮,可解油膩🍅鯛魚柳長過手板,炸到外脆金黃,內裡魚肉緊實鮮嫩又無骨,點埋個沙律醬,好味!薯條香脆,成個餐好邪惡👻👻餐飲以半價優惠,轉香濃甜美嘅香蕉朱古力奶昔,係炎炎夏日消暑最佳之選🍨咁豐富嘅午餐,每人平均都係一百多少少,份量足,味道吾錯,會再來試其他套餐嘅。

又有outdoor 用餐,多個選擇!

我哋點咗兩個餐
✨菠菜羅勒雞意大利飯
✨炸鯛魚柳配薯條
餐湯雖然叫忌廉湯,但係炎炎夏日都吾覺漏🥣

菠菜羅勒雞意大利飯🐔
炸鯛魚柳配薯條🍟
沙律菜新鮮,可解油膩🍅

2022-07-12 247 浏览
裕民坊重建後,都無真正過嚟行下街,又無試下個冷氣巴士站。今日搭巴士過嚟試下😂又真係幾方便,唔洗日曬雨淋,落車就有冷氣地方,因為今日真係超級熱🌞🌞約左朋友過嚟觀塘行街,到埗就緊係食個lunch先啦。隨意行下,一上電梯就見到呢間餐廳勁靚!真係裝修得好靚,門口個公主好搞笑😆所以就決定入去食個set lunch。。。餐廳可以揀坐入面坐出面,咁熱唔洗諗啦,坐入面!不過得番bar枱,其他都已經有booking啦,估唔到原來係咁多人食。。。。。其實出面都有好多把風扇,不過。。。太熱😅Set lunch:本身套餐包括餐湯,今日係南瓜湯,好濃南瓜味,又creamy,仲飲到南瓜絲,好飲!All day breakfast 勁中意食all day breakfast ,因為唔洗諗,乜都有小小,睇落又豐富。入面有炒蛋,腸仔,煙肉,蕃茄,沙律,牛油果,炒雜菇,多士。。真係好多野食,炒蛋好滑蛋味濃,讚👍🏻烤厚切豬肉眼配牛肝菌汁一上枱睇落份量小,但其實真係勁厚切,仲有薯蓉,份量好足咖。豬肉眼一啲都唔勒,餐刀輕輕一切就可以,完全唔係剧扒果種用力切。食入口係鬆化唔癡牙嘅。好欣賞個汁,好好食,好香菇味,食到最後唔夠汁,應

Set lunch:

All day breakfast
真係好多野食,炒蛋好滑蛋味濃,讚👍🏻

烤厚切豬肉眼配牛肝菌汁
食入口係鬆化唔癡牙嘅。好欣賞個汁,好好食,好香菇味,食到最後唔夠汁,應該要點多汁囉。。仲要讚下個薯蓉,好香濃奶油或者牛奶味,好食!

士多啤梨藍莓奶昔+西柚檸檬梳打
奶昔好好飲,清甜唔會過酸,感覺真材實料,飲落好多果肉,個feel唔會勁奶味,似果汁咁!
西柚梳打好香,味道夠清新,好解渴,岩哂夏天飲🍹🍹

呢度環境真係好靚,打卡一流,設計有宮廷feel,過嚟食野真係要book枱,直接係Openrice book就可以。如果唔介意其實坐户外都可以,個環境仲有feel咖!

2022-07-12
午餐
2022-07-12 38 浏览
在森林和原野是多麼的逍遙🎶1. 吞拿魚沙沙拼芥末三文魚 $138個賣相都幾精緻 食落成個感覺都幾清新幾fresh 一半係吞拿魚 一半係三文魚 佢落左啲沙律醬 口感濕潤 刺身感覺新鮮 加埋青瓜 好開胃2. 大蝦蒜辣欖油扁意粉 $128大蒜香味十足 佢啲炸蒜片鋪滿食個意粉 蝦都幾鮮甜 而個麵係偏幼同硬身 仲有啲蒜油香 唔錯3. 芥末籽蜜糖豬鞍架 $208豬鞍食落幾腍幾嫩 個個熟度啱啱好 好易切開 一啲都唔會韌 又唔會太多肥膏位 加埋啲醬 甜甜地 幾易入口 4. 熱情果薄荷梳打 $46熱情果十分足料 食到粒粒果肉 不過就唔會係好覺有薄荷味5. 派對自桃烏龍茶 $48十分養生 一大壺茶 幾有白桃味嘅清香…………………………….🌝嘢食唔錯 環境都幾打卡able 🌚嘢食上得唔快 人多…………………………….
在森林和原野是多麼的逍遙🎶

1. 吞拿魚沙沙拼芥末三文魚 $138

2. 大蝦蒜辣欖油扁意粉 $128

3. 芥末籽蜜糖豬鞍架 $208

4. 熱情果薄荷梳打 $46
熱情果十分足料 食到粒粒果肉 不過就唔會係好覺有薄荷味

5. 派對自桃烏龍茶 $48
十分養生 一大壺茶 幾有白桃味嘅清香

…………………………….
🌝嘢食唔錯 環境都幾打卡able
🌚嘢食上得唔快 人多
…………………………….
打卡必到餐廳😍😍 室內及室外各有特色,室內放置燈飾及雕塑,營造優雅華麗風格🕌 而室外佈滿花草,像置身於宮廷後花園💐 十分有氣氛,無論日頭或夜晚去都影到靚相📸 座位寬敞舒適,適合二人約會及朋友聚會🥂 價錢中等,食物質素偏高,份量正常,人均消費約$200☺️溫馨提示:經OpenRice訂位可享 晚市人均消費滿$250 送法式班戟一份,詳情請向店員查詢🙆🏻‍♀️💖═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═💖💖💖食評💖💖💖 𝑨𝒑𝒑𝒆𝒕𝒊𝒛𝒆𝒓 🐚法式焗香草牛油田螺配法包 Escargot Bourguignonne ($88)✨ 好好味🤤 田螺配搭蘑茹及薯蓉 口感味道非常好,薯蓉配法包一流,飽肚感十足,值得一試👍🏻👍🏻𝑴𝒂𝒊𝒏 𝑪𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 🥩紅酒燴牛面頰肉意大利飯 Braised Beef Cheek in Red Wine Risotto ($148)✨正常質素,牛肉質感嫩口,燴飯味道略酸𝑫𝒓𝒊𝒏𝒌𝒔🍹士多啤梨藍莓奶昔 Strawberry blueberry smoothie($48)✨甜度適中,好好味😚🍹熱情果薄荷梳打 Passion fruit mint soda($46)✨滿滿的熱情果籽,甜度適中
價錢中等,食物質素偏高,份量正常,人均消費約$200☺️

═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═

💖💖💖食評💖💖💖

𝑨𝒑𝒑𝒆𝒕𝒊𝒛𝒆𝒓

𝑴𝒂𝒊𝒏 𝑪𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆
正常質素,牛肉質感嫩口,燴飯味道略酸

𝑫𝒓𝒊𝒏𝒌𝒔
甜度適中,好好味😚

滿滿的熱情果籽,甜度適中,夏天飲一流😆

🫧餐廳收取加一費用🫧
2022-07-11 27 浏览
放假有乜嘢好做🤫食🤤食🤤食🤤天氣熱辣辣🔥🔥近近哋🫣唔好去太遠😎環境好靚喎😍打卡一流添👍🏻室外、室內環境佈置周圍好多花花🌸🌺🌼🌹🌷Set Lunch 😍例湯🥣係南瓜湯超濃郁😃好滑好晏晝仲有個全日早餐、(有早餐Feel,送到黎👀,一睇份量等如午餐份量😜炒蛋、牛油果🥑腸仔、沙律菜、煙肉+多士脆卜卜)超豐富😍和牛大蘑菇芝士漢堡🍔配薯條🍟大大件和牛啖啖肉👍🏻大蘑菇超香口🤤Set Lunch 包埋嘢飲👍🏻不過天氣太熱啦😅我哋轉咗個特飲😜士多啤梨🍓藍莓奶昔~好香嘅士多啤梨🍓奶昔好滑😘青檸薄荷梳打~即是解渴😍如果天氣唔係太熱🔥夜晚座室外~欣賞下周圍嘅環境、傾偈唔錯地方👍🏻
放假有乜嘢好做🤫
食🤤食🤤食🤤
天氣熱辣辣🔥🔥
近近哋🫣唔好去太遠😎
環境好靚喎😍打卡一流添👍🏻
室外、室內環境佈置周圍好多花花🌸🌺🌼🌹🌷
Set Lunch 😍
例湯🥣係南瓜湯超濃郁😃好滑好

和牛大蘑菇芝士漢堡🍔配薯條🍟
大大件和牛啖啖肉👍🏻大蘑菇超香口🤤

士多啤梨🍓藍莓奶昔~好香嘅士多啤梨🍓奶昔好滑😘
青檸薄荷梳打~即是解渴😍

2022-07-11 19 浏览
餐廳喺裕民坊入面,環境好靚好夢幻嘅感覺,裝修以純白為主,好似去左仙境咁!相信大家日頭黎打卡坐outdoor位會更加靚,但夜晚都幾有feel~✨地中海風味燒春雞🐔 $178雞嘅表面有啲焦香,因為係雞髀部位,所以肉質都幾嫩滑,食落有肉汁😋!而且調味做得幾好,好入味又唔會太鹹~ 👍🏻隔離仲有啲配菜,例如:紅蘿蔔、紅菜頭、粟米、番茄仔等。面頭仲有花花裝飾!🌸✨大蝦蒜辣欖油扁意粉 $128有5隻蝦,蝦肉好爽口!意粉軟硬度適中,食落微辣帶點蒜香!✨黑松露配薯條 $68熱辣辣,大大條,炸得好香脆!仲有我最中意嘅黑松露醬~ 雖然分量都好多下,但仍然係清曬😇✨香蕉朱古力奶昔 $24 朱古力味🍫同香蕉味🍌都好濃郁,但又唔會互相蓋住左大家隻味!面頭嘅忌廉好軟滑,側邊好似仲有個笑哈哈樣😆,好得意!✨青檸薄荷梳打 $23青檸 & 薄荷絕對係一個好清爽嘅組合,好解膩!😜

✨地中海風味燒春雞🐔 $178

✨大蝦蒜辣欖油扁意粉 $128
有5隻蝦,蝦肉好爽口!意粉軟硬度適中,食落微辣帶點蒜香!

✨黑松露配薯條 $68

✨香蕉朱古力奶昔 $24

✨青檸薄荷梳打 $23
青檸 & 薄荷絕對係一個好清爽嘅組合,好解膩!😜
2022-07-11 25 浏览
餐廳位於觀塘,位於觀塘的新式商場之內,距離地鐵站路程需要五分鐘左右,餐廳分為室內和室外,這天我選擇的更是氣氛十足的室外。本來擔心天氣那麼熱,室外會不會有點影響,沒想到餐廳的大風扇威力十足,十分涼快。全日早餐,All daybreakfast,內裏包括牛油果,牛仔腸,其實是豬肉製成的配搭,脆煙肉,忌廉炒蛋,香滑可口之選,炒野菇,焗蕃茄,蒜蓉牛油多士和沙律,絕對是份量十足。飲品方面,espresso Tonic,像生命一樣充滿活力,氣泡由下至上慢慢升起,帶點苦澀,內裏卻有一點點甜。
2022-07-11 16 浏览
新•裕民坊YM2 羅馬風 靚靚Cafe朋友係觀塘返工平時都會經過呢個商場搭巴士今次約食飯就即刻諗起呢間靚靚cafe帶我過黎食門口擺咗好多惡搞公主,好可愛有分室內同室外 我哋去到室內已經full 咗本黎以為花園打卡位會好熱 坐落發現並唔會感覺好熱 有mist嘅風扇長期吹住凉浸浸同朋友一人叫咗一個餐 今日是日餐湯南瓜忌廉湯濃香南瓜🎃味 入口香滑西柚檸檬梳打有真西柚 清甜解渴士多啤梨藍莓奶昔 两款都係我最鍾意生果面層仲有忌廉 又靚又可以打卡澳洲和牛烤大菇漢堡配沙律薯條$118由橫切面見到 和牛相當有份量 咬落juice 多汁 面包🥯有烘過 仲鬆脆大啡菇係和牛下面 索咗啲牛肉汁 勁香甜薯條即炸 香口好食 配埋沙律🥗 都唔會膩香煎焗厚切豬肉眼配牛肝菌忌廉汁$128豬眼表面煎得好香脆 但裏面一啲都唔會靭肉質嫩滑冇渣連配搭嘅薯蓉都香滑 出色 值得一試 賣相味道環境都不錯
新•裕民坊YM2
羅馬風 靚靚Cafe

朋友係觀塘返工
平時都會經過呢個商場搭巴士
今次約食飯就即刻諗起呢間靚靚cafe帶我過黎食

門口擺咗好多惡搞公主,好可愛
有分室內同室外

值得一試 賣相味道環境都不錯
  • 香煎焗厚切豬肉眼配牛肝菌忌廉汁
  • 士多啤梨藍莓奶昔
2022-07-11 266 浏览
從過去走到現在,縱有不捨,裕民坊也跟隨着歷史變遷,而最新落成的YM² 裕民坊成為觀塘最新的地標。作為觀塘區一份子,當然也要過來探一探路,睇吓呢邊有啲咩新正嘢食啦!今次比我係商場平台搵到一間叫INN嘅宮廷花園風餐廳,以純白為主調,配以各種花類裝飾,絕對是女生打卡聖地!▪️黑松露醬配香脆薯條松露醬香濃、薯條香脆好味~ 上面仲有少少芝士碎拉絲😜食到停唔到口呀~▪️法式焗香草牛油田螺配法包田螺怪表示勁好食!田螺有菇菇盛住,兩者充滿牛油香草味~ 牛油薯蓉幼滑好食!我就鍾意用薯蓉去揸落法包上面食~▪️紅酒燴牛面頰肉意大利飯紅酒汁同牛面頰肉一齊煮起,味道香濃,牛面頰肉入味軟腍~ 意大利飯煮得合格,做到偏硬口感~▪️地中海風味燒焗法國春雞呢度隻春雞整得好好👍🏻外皮偏脆、肉質鮮嫩,最驚喜嘅其實就係個地中海風味~ 平時食春雞多數係香草檸檬、Rosemary呢啲口味,地中海風味就是帶點酸酸辣辣,像食卡巴果種味道~▪️西柚檸檬梳打酸酸甜甜好醒胃!😆老實講,我初初都好驚係金玉其外,👍🏻估唔到佢有外表亦都有實力!果然如其名I’m not Nothing~ 絕對值得推介!🤣佢餐牌上面個白雪公主真係好鬼正!

▪️黑松露醬配香脆薯條

地中海風味燒焗法國春雞

▪️西柚檸檬梳打
酸酸甜甜好醒胃!😆
西柚檸檬梳打

🤣佢餐牌上面個白雪公主真係好鬼正!
2022-06-14
黑松露醬配香脆薯條
法式焗香草牛油田螺配法包
紅酒燴牛面頰肉意大利飯
地中海風味燒焗法國春雞
2022-07-09 36 浏览
香煎鴨肝巴馬火腿甜椒欖油扁意粉 $108好夠味香煎焗厚切豬扒 $128配左薯蓉底 豬扒表面煎得好香脆 夠味水果茶/檸檬百香果好飲~室內好多打卡位,但位置會坐得逼少少,室內如果天氣涼會坐得舒服D
香煎鴨肝巴馬火腿甜椒欖油扁意粉 $108
好夠味

香煎焗厚切豬扒 $128
配左薯蓉底 豬扒表面煎得好香脆 夠味

水果茶/檸檬百香果好飲~
2022-07-09 26 浏览
裕民坊YM² 打卡餐廳一去到就見到一個花花世界,每個位都充滿西歐式風味,出面有個花花庭園,如果唔係因為夏天比較熱,我都想坐出面打卡。成個環境都幾relax。我哋叫左一杯士多啤梨🍓藍莓奶昔,見到佢用果肉打,飲落唔會話好甜,好light。叫咗個薯條小食,有黑松露醬,夠晒大份。喂煮食叫咗個牛面頰意大利飯,牛面頰好林好入味,意大利飯煮得剛剛好。甜品控,當然唔少得叫返個飯後甜品啦。呢個一次過滿足晒三個願望,有馬卡龍&雪糕&布朗尼。非常滿足。推薦度(10👍🏻滿):7.5👍🏻滴汗度(10😅滿):不適用衞生(10⭐️滿):7⭐️環境(10⭐️滿):8⭐️賣相(10⭐️滿):8⭐️味道(10⭐️滿):7⭐️價錢(10⭐️滿):7⭐️服務(10⭐️滿):8⭐️地點(10⭐️滿):8⭐️㊙️崩壞嘅白雪公主同小矮人好吸引🤣#白雪 #觀塘美食 #觀塘 #西餐 地址:觀塘協和街33號裕民坊YM² 2樓205號舖#晚餐 #晚餐吃什麼 #晚餐時間 #食飯 #推介 #美食 #美食推薦 #美食日記 #dinner #dinnerideas #dinnerrecipes #dinnertime #dinnertonight #foodiehk #foo
裕民坊YM² 打卡餐廳

服務(10⭐️滿):8⭐️
地點(10⭐️滿):8⭐️

㊙️崩壞嘅白雪公主同小矮人好吸引🤣

#白雪 #觀塘美食 #觀塘 #西餐

[INN - I’m Not Nothing (裕民坊YM²) (觀塘)]
地址:觀塘協和街33號裕民坊YM² 2樓205號舖

#晚餐 #晚餐吃什麼 #晚餐時間 #食飯 #推介 #美食 #美食推薦 #美食日記 #dinner #dinnerideas #dinnerrecipes #dinnertime #dinnertonight #foodiehk #foodiegram #foodiehkig #foodies #foodiesofinstagram #hkfoodstagram #hkfood #hkfoodlover #winsomelai
2022-07-08 48 浏览
少女心爆棚嘅裝飾,同埋我好鍾意宮廷風嘅裝修咁依家天氣都有啲熱,室內有位嘅,冷氣都好唔錯,空間就一定唔係空曠㗎啦,但係至少唔會點聽到隔籬講嘢(o^^o) 叫咗個芝士條,拉絲嘅款,即叫即炸,嚟到都熱辣辣嘅,就算唔點茄汁,都已經好夠味呀(o^^o),推介指數五粒星🌟🌟🌟🌟🌟本來諗住叫豬鞍扒,但我哋又想叫甜品喎,所以最後叫咗意粉🍝,上碟好得。個樣都好靚,仲要份量兩個人食剛剛好呢度已經有五隻蝦,煎到蝦外殼都脆口,變相就容易整出啲肉佢嘅橄欖油好香,意粉吸收晒啲汁,都入味。仲叫咗個芒果pancake,咁落單嘅時候服務員都好好會問你上咗先定係最後先上,呢一點好貼心外型冇得輸,味道冇得彈,呢個下次嚟我絕對會encore🌟🌟🌟🌟🌟,份量仲比想像中多。(o^^o)芒果同忌廉中和左,甜得來又唔會好漏埋單300,環境又舒服,食飯細細聲傾計呢度岩曬
少女心爆棚嘅裝飾,同埋我好鍾意宮廷風嘅裝修

本來諗住叫豬鞍扒,但我哋又想叫甜品喎,
所以最後叫咗意粉🍝,上碟好得。
個樣都好靚,仲要份量兩個人食剛剛好

呢度已經有五隻蝦,煎到蝦外殼都脆口,變相就容易整出啲肉

佢嘅橄欖油好香,意粉吸收晒啲汁,都入味。

芒果同忌廉中和左,甜得來又唔會好漏

埋單300,環境又舒服,食飯細細聲傾計呢度岩曬
2022-07-06
  • 炸拉絲芝士條
  • 香蕉士多啤梨榛子朱古力忌廉班戟
2022-07-07 158 浏览
今日終於黎到呢間想食好耐既花花打卡餐廳啦🤩🌸🌿 I’m not nothing!!!一黎到門口已經見到好多花花 有得坐出面同埋入面 天氣熱都係坐入面舒服啲😆 入到去坐低店員就俾咗Menu我哋睇啦 set lunch有湯有嘢飲😌 🎃餐湯係南瓜湯呀 好濃郁嘅南瓜味 甜甜地唔錯 本身個set lunch係包嘢飲 轉特飲有半價優惠 🍋西柚檸檬梳打 +$23酸酸甜甜感覺好清新好開胃 🍓士多啤梨藍莓奶昔 +$24士多啤梨同藍莓好夾 奶昔打得好滑身 好味😋 All day breakfast $128呢個全日早餐真係好豐富呀🤩 有牛油果、牛仔腸(豬肉)、脆煙肉、忌康炒蛋、炒野菌、焗蕃茄、蒜蓉牛油多士 同埋沙律淨係睇個擺盆已經覺得好靚好吸引😋 特別想講吓佢個蒜蓉牛油多士真係好好食 烤得脆身 蒜蓉牛油整得好好 好香👍🏻同埋個蛋炒得好滑身 蕃茄都好新鮮👍🏻 香煎焗厚切豬肉眼配牛肝菌忌廉汁 $128好好食!一啲都唔韌 好易切開 肉汁豐富 加埋牛肝菌忌廉汁好好食😋 薯蓉都整得好香好滑👍🏻 整體來講 呢間I’m not nothing 環境舒適優雅 食物質素高 真係好適合喺度打卡食嘢 下次一定會再嚟 坐出邊打卡

🎃餐湯係南瓜湯呀 好濃郁嘅南瓜味 甜甜地唔錯

同埋個蛋炒得好滑身 蕃茄都好新鮮👍🏻
All  day  breakfast

香煎焗厚切豬肉眼配牛肝菌忌廉汁 $128
香煎焗厚切豬肉眼配牛肝菌忌廉汁

整體來講 呢間I’m not nothing 環境舒適優雅 食物質素高 真係好適合喺度打卡食嘢 下次一定會再嚟 坐出邊打卡😬
南瓜湯
All  day  breakfast
2022-07-06 51 浏览
係觀塘裕民坊YM²商場新開左分店 有室外同室內座位可以選擇🙌🏻裝修絕對係靚 有大量花飾,雕塑等好多打卡位💯👍🏻而餐牌上選擇亦算多 仲有甜品同甜品作選擇🙌🏻🌟香煎焗厚切豬肉眼配牛肝菌忌廉汁豬肉乾分量十足煎得好香嫩👍🏻配埋菌香味濃既醬汁加creamy既薯蓉💯🌟意式辣味茄醬銀魚柳意粉簡單又好味 用左capers同anchovies 帶鹹香而且酸中帶辣Pasta亦無overcooked 💯🌟Matcha Latte抹茶味同奶味比例都剛好飲落無粉粒 而且拉花靚🍵🌟青檸薄荷梳打呢杯夠哂refreshing 酸酸地岩哂夏天飲🔥

裝修絕對係靚 有大量花飾,雕塑等好多打卡位💯👍🏻
而餐牌上選擇亦算多 仲有甜品甜品作選擇🙌🏻

🌟香煎焗厚切豬肉眼配牛肝菌忌廉汁