餐厅: INN - I’m Not Nothing (裕民坊YM²)
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2022-07-11 17 浏览
新•裕民坊YM2 羅馬風 靚靚Cafe朋友係觀塘返工平時都會經過呢個商場搭巴士今次約食飯就即刻諗起呢間靚靚cafe帶我過黎食門口擺咗好多惡搞公主,好可愛有分室內同室外 我哋去到室內已經full 咗本黎以為花園打卡位會好熱 坐落發現並唔會感覺好熱 有mist嘅風扇長期吹住凉浸浸同朋友一人叫咗一個餐 今日是日餐湯南瓜忌廉湯濃香南瓜🎃味 入口香滑西柚檸檬梳打有真西柚 清甜解渴士多啤梨藍莓奶昔 两款都係我最鍾意生果面層仲有忌廉 又靚又可以打卡澳洲和牛烤大菇漢堡配沙律薯條$118由橫切面見到 和牛相當有份量 咬落juice 多汁 面包🥯有烘過 仲鬆脆大啡菇係和牛下面 索咗啲牛肉汁 勁香甜薯條即炸 香口好食 配埋沙律🥗 都唔會膩香煎焗厚切豬肉眼配牛肝菌忌廉汁$128豬眼表面煎得好香脆 但裏面一啲都唔會靭肉質嫩滑冇渣連配搭嘅薯蓉都香滑 出色 值得一試 賣相味道環境都不錯
新•裕民坊YM2
羅馬風 靚靚Cafe

朋友係觀塘返工
平時都會經過呢個商場搭巴士
今次約食飯就即刻諗起呢間靚靚cafe帶我過黎食

門口擺咗好多惡搞公主,好可愛
有分室內同室外
我哋去到室內已經full 咗