2022-09-25 30 浏览
成日都見人介紹呢間嘅三文治,終於忍唔住去咗試🤪店舖除咗主打三文治🥪之外,仲有燉飯同小食等….↫↫日本溫泉蛋大蝦蕃茄芝士燉飯 $88醬汁香濃,面頭鋪滿芝士同大量嘅蝦,蝦肉彈牙,芝士做到拉絲效果,中間仲有粒溫泉蛋,好邪惡🫣↫↫歐陸監獄鐵板三文治 $58餡料豐富嘅三文治🥪勁厚身🤩入面有卡邦尼通心粉、蕃茄肉丸、炸薯餅、熔岩芝士、荷包蛋同脆生菜,連埋蛋黃同燒烤醬汁,麵包入口微脆又軟熟,竟然有通心粉做餡料,幾有創意🤪,一啖咬落去又幾夾喎!食晒成個真係勁飽肚😅↫↫日本白桃吉士忌廉法式吐司 $58法式吐司好鬆軟,超好味😋面層有一球雲呢拿雪糕同香甜嘅白桃肉🍑中間有滿滿嘅吉士醬,好滿足呀!↫↫照燒蘑菇釀雞翼 $38雞翼啖啖肉之外,仲釀咗好多蘑菇係入面,阿囝大愛♥️

↫↫日本溫泉蛋大蝦蕃茄芝士燉飯 $88

↫↫歐陸監獄鐵板三文治 $58

↫↫日本白桃吉士忌廉法式吐司 $58
法式吐司好鬆軟,超好味😋
面層有一球雲呢拿雪糕同香甜嘅白桃肉🍑
中間有滿滿嘅吉士醬,好滿足呀!

↫↫照燒蘑菇釀雞翼 $38
雞翼啖啖肉之外,仲釀咗好多蘑菇係入面,阿囝大愛♥️
—上次喺鄰近餐廳買完嘢食就留意到呢間厚料三文治都有唔少食客以牛油同橄欖油塗上麵包再喺鐵板上烤 成品金黃帶點鬆脆蝦兵蟹將鐵板三文治($68)酥脆軟殼蟹/吉列手打蝦餅/青木瓜沙律/ 脆生菜/香蒜檸檬蛋黃醬/泰式酸辣蛋黃醬蝦餅彈牙 加埋軟殼蟹 具海鮮味道富泰式風味嘅青木瓜同酸辣蛋黃醬 亦開胃遊日懶人鐵板三文治($73)吉列和牛漢堡/ 照燒北海道帆立貝 /熔岩芝士/脆生菜/ 他他醬/香蒜檸檬蛋黃醬和牛漢堡好厚身 肉汁豐盈 外殼帶點酥脆整體很足料 混合醬汁幾特別 食完都幾飽芝士焗番茄肉丸($32)照燒蘑菇雞翼($38)兩款小食都發揮正常可預料嘅配搭粒粒西瓜檸檬特飲($38)清香檸檬 同香甜西瓜汁仲加咗西瓜粒粒增加口感——————————————HAND3AG旺角亞皆老街8號朗豪坊B2層26-27號舖
上次喺鄰近餐廳買完嘢食
就留意到呢間厚料三文治都有唔少食客
以牛油同橄欖油塗上麵包
再喺鐵板上烤 成品金黃帶點鬆脆
蝦兵蟹將鐵板三文治($68)
蝦餅彈牙 加埋軟殼蟹 具海鮮味道
富泰式風味嘅青木瓜同酸辣蛋黃醬 亦開胃
遊日懶人鐵板三文治($73)
和牛漢堡好厚身 肉汁豐盈 外殼帶點酥脆
整體很足料 混合醬汁幾特別 食完都幾飽
芝士焗番茄肉丸($32)
照燒蘑菇雞翼($38)
兩款小食都發揮正常
可預料嘅配搭

粒粒西瓜檸檬特飲($38)
清香檸檬 同香甜西瓜汁
仲加咗西瓜粒粒增加口感
——————————————
HAND3AG
旺角亞皆老街8號朗豪坊B2層26-27號舖
2022-09-21 26 浏览
見到menu上三文治嘅款式幾特別價錢都算合理,而且份量都好夠飽最鍾意大大塊菜,新鮮又爽口醬汁都好特別,唔會膩,配埋原塊菠蘿好清新有得轉套餐跟飲品小食檸檬特飲加左薄荷葉好refreshing
見到menu上三文治嘅款式幾特別
價錢都算合理,而且份量都好夠飽
最鍾意大大塊菜,新鮮又爽口
醬汁都好特別,唔會膩,配埋原塊菠蘿好清新
有得轉套餐跟飲品小食
檸檬特飲加左薄荷葉好refreshing
主打鐵板燒三文治🥪多款餡料及小食任供選擇仲出名份量足料爆唒餡ฅʕ•̫͡•未試之前已經聽朋友大推軟殼蟹吐司可惜當日去到似乎已經換咗Menu੧ᐛ੭但新嘅選擇同樣充滿創意有歐式、韓式甚至港式咕嚕肉餡料🍖味道亦十分唔錯~໒꒱˚.* ♡遊日懶人鐵板三文治 $73必試之選🤍餡料超豐盛!!!有吉列和牛漢堡🐮、照燒帆立貝🐚熔岩芝士、他他醬同香蒜檸檬蛋黃醬影梗相嘅時候 已經聞到麵包嘅超濃牛油香🧈經烘熱後微脆又軟熟👍🏻漢堡亦好厚身 肉質軟腍牛味夠濃ฅ ฅ 原隻帆立貝仲好重牛油香味*.❁配搭偏酸嘅他他醬同蛋黃醬✨️減少整體油膩感 ♡慢調撕理食肉獸鐵板三文治 $58有手撕豚肉、炸洋蔥圈墨西哥辣椒醬同芥末籽蛋黃醬手撕豚肉份量超多 真係啖啖肉🤤配埋辣椒醬同芥末蛋黃醬 比另一款三文治更惹味🔥 ♡士多啤梨牛角包窩夫 $38質地好酥脆*.❁牛油香尚算濃郁值得一讚係忌廉同果醬都勁香士多啤梨味味道酸酸甜甜🍓亦令整體入口更濕潤唔乾身Croffle仲有紫薯同檸檬口味都好似好吸引💛 ♡牛奶咖啡 $39♡伯爵茶鮮奶咖啡(凍) $42味道表演就正正常常✧*。但估唔到連飲品份量都係咁多🤣可以同朋友邊吹水邊慢慢歎
主打鐵板燒三文治🥪
多款餡料及小食任供選擇
仲出名份量足料爆唒餡ฅʕ•̫͡•
未試之前已經聽朋友大推軟殼蟹吐司
可惜當日去到似乎已經換咗Menu੧ᐛ੭
但新嘅選擇同樣充滿創意
有歐式、韓式甚至港式咕嚕肉餡料🍖
味道亦十分唔錯~໒꒱˚.*

♡遊日懶人鐵板三文治 $73
必試之選🤍餡料超豐盛!!!
有吉列和牛漢堡🐮、照燒帆立貝🐚
熔岩芝士、他他醬同香蒜檸檬蛋黃醬
影梗相嘅時候 已經聞到麵包嘅超濃牛油香🧈
經烘熱後微脆又軟熟👍🏻
漢堡亦好厚身 肉質軟腍牛味夠濃ฅ ฅ
原隻帆立貝仲好重牛油香味*.❁
配搭偏酸嘅他他醬同蛋黃醬✨️減少整體油膩感

♡慢調撕理食肉獸鐵板三文治 $58
有手撕豚肉、炸洋蔥圈
墨西哥辣椒醬同芥末籽蛋黃醬

味道酸酸甜甜🍓亦令整體入口更濕潤唔乾身
Croffle仲有紫薯同檸檬口味都好似好吸引💛

♡牛奶咖啡 $39
♡伯爵茶鮮奶咖啡(凍) $42
味道表演就正正常常✧*。
但估唔到連飲品份量都係咁多🤣
可以同朋友邊吹水邊慢慢歎

( ͡° ͜ʖ ͡°) 𝙷𝙰𝙽𝙳3𝙰𝙶——韓國嘢——中秋過後都仲係咁熱咁就只好地鐵直通去朗豪坊搵食啦哩間有多款鐵板三文治同埋沙律仲有咖啡飲 都幾簡約休閒~❝ 韓式鐵板三文治 足料爆餡好滿足 ❞✿ 𝙾𝙿𝙿𝙰炸雞鐵板三文治 $52上枱睇見都想即刻咬落去超厚料 甜辣醬炸雞大大舊重有泡菜同一大片生菜夾住好清新一啖都咬唔哂 炸雞啖啖肉 好飽肚~✿ 蝦兵蟹將鐵板三文治 $68酥脆軟殼蟹加埋吉列手打蝦餅蟹加埋蝦 口感非常豐富配咗泰式酸辣醬同香蒜檸檬醬甜甜哋夠哂開胃~✿ 韓式甜辣脆炸蝦 $45甜辣醬好惹味 炸蝦夠脆口 兩者都好夾 唔錯的小食選擇~✿ 熱伯爵茶鮮奶咖啡 $38小小甜 淡淡的伯爵茶味好適合女仔飲~✿ 凍黑咖啡 $32朋友點嘅 黑啡味道正常╰☆* 推介指數:🌕🌕🌕🌑🌑✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿
( ͡° ͜ʖ ͡°) 𝙷𝙰𝙽𝙳3𝙰𝙶——韓國嘢——

中秋過後都仲係咁熱
咁就只好地鐵直通去朗豪坊搵食啦
哩間有多款鐵板三文治同埋沙律
仲有咖啡飲 都幾簡約休閒~

❝ 韓式鐵板三文治
足料爆餡好滿足 ❞

✿ 𝙾𝙿𝙿𝙰炸雞鐵板三文治 $52
上枱睇見都想即刻咬落去
超厚料 甜辣醬炸雞大大舊
重有泡菜同一大片生菜夾住好清新
一啖都咬唔哂 炸雞啖啖肉 好飽肚~

✿ 蝦兵蟹將鐵板三文治 $68
酥脆軟殼蟹加埋吉列手打蝦餅
蟹加埋蝦 口感非常豐富
配咗泰式酸辣醬同香蒜檸檬醬
甜甜哋夠哂開胃~

✿ 韓式甜辣脆炸蝦 $45
甜辣醬好惹味 炸蝦夠脆口
兩者都好夾 唔錯的小食選擇~

✿ 熱伯爵茶鮮奶咖啡 $38
小小甜 淡淡的伯爵茶味
好適合女仔飲~

✿ 凍黑咖啡 $32
朋友點嘅 黑啡味道正常

╰☆* 推介指數:🌕🌕🌕🌑🌑

成日見到人食依間既三文治好吸引😆今次黎朗豪坊分店發現原來其他野食一樣咁高質😳🥗自選沙律 $68呢個沙律揀咗大嘅可以自選五樣料,有雞肉,德國豬手,麵包脆粒,芝士同雞蛋~第一次食沙律有德國豬手,切到細細粒,鹹香又有口感,同沙律菜又幾夾😍麵包粒超香脆,雞肉醃得入味👍成個組合無敵😆🥪 蝦兵蟹將鐵板三文治 $68咁多款三文治最心心眼依款🥰入邊有炸軟殼蟹同蝦餅,餡料好豐富~值得一讚嘅係d青木瓜!口感特別得黎好開胃!夾埋炸嘢食無咁油膩,令到個三文治層次昇華左😋🍗照燒蘑菇芝士雞翼 $38;自家制蟹肉薯餅 $38雞翼係冇骨嘅好方便食,味道甜甜地加埋入面嘅芝士幾好食。蟹肉薯餅就大大舊,新鮮熱辣😋再配埋蜜桃檸檬特飲解渴岩岩好❣️

🥗自選沙律 $68

🥪 蝦兵蟹將鐵板三文治 $68

🍗照燒蘑菇芝士雞翼 $38;自家制蟹肉薯餅 $38
麵包控的我,想食這家人氣店很久,終於捨得走去買了🤣🤣 說真的,每份三文治在我眼中都好吸引😍😍 外賣包裝得頗完美的,就算買回家吃也樣貌跟內餡都保持到原來樣貌👍🏻👍🏻👉🏻蝦兵蟹將鐵板三文治 $68麵包超級軟熟帶點牛油香,夾在中間蝦餅外面香脆,內裡彈牙,吃到啖啖蝦肉,而在下面軟殼蟹同樣酥脆,配著微酸微辣的醬汁好吃😋👉🏻慢調撕理食肉獸鐵板三文治 $58一打開就看到滿滿的手撕肉😍 仲有炸洋蔥,豬肉已調好味,配上帶有少少辣的醬汁,整體比較惹味,雖然會食到左掉右落有點狼狽🤣🫣但非常推給愛吃肉的朋友😋👉🏻日本溫泉蛋鮮蝦蕃茄芝士燉飯 $88醬汁香濃,內裡也有不少蝦仁,面頭鋪滿芝士,每啖飯都可以做到拉絲效果😋 可能有芝士的關係,蕃茄汁是走溫和有點像橙醬的路線~喜歡🥰👉🏻大甲香芋麻糬牛角酥窩夫 $38回到家我有再用焗爐翻熱,回復酥脆,芋泥芋味不算重,但有芋香,麻糬看似不行,卻意外煙韌超好咬 😍整體不錯,就油了一點😌 🎈總歸一句: 款式特別,足料又好吃,會回頭再試其他口味🙌🏻🙌🏻

👉🏻蝦兵蟹將鐵板三文治 $68

👉🏻慢調撕理食肉獸鐵板三文治 $58

👉🏻日本溫泉蛋鮮蝦蕃茄芝士燉飯 $88

👉🏻大甲香芋麻糬牛角酥窩夫 $38

🎈總歸一句:
款式特別,足料又好吃,會回頭再試其他口味🙌🏻🙌🏻

外卖自取
2022-09-08 65 浏览
Encore第2次,每次都去唔同分店食,但味道依然,今次嚟到朗豪坊分店仲有堂食😍 一見到邪惡野我就失晒控,叫左好多野食~~✨遊日懶人鐵板三文治 - 塊吉列牛肉勁厚勁juicy, 仲有大大粒帆立貝+溶岩芝士,全部都係我最愛嘅配搭,好邪惡,但好滿足😍✨日本白桃吉士忌廉法式吐司 - 大大球雪糕喺面都幾吸睛,白桃好甜,仲有軟熟法式吐司,呢個價幾抵玩!✨芝士焗蕃茄肉丸 - 芝士鋪滿肉丸,拉芝效果十足,又係啱晒芝士控嘅我😋✨照燒磨菇釀雞翼 - 一咬啖啖肉,口感好充實,熱辣辣夠晒惹味~✨紫沙冰 - 好健康嘅一個配搭,裡面有晒甜菜頭,藍莓,蘋果,檸檬同胡蘿蔔,滿滿維他命,飲落似黑加侖子味,好易入口!

日本白桃吉士忌廉法式吐司

照燒磨菇釀雞翼

紫沙冰

日本白桃吉士忌廉法式吐司
照燒磨菇釀雞翼
紫沙冰
2022-09-06 27 浏览
HAND3AG (旺角) @hand3ag 成日都見人介紹呢間爆餡既鐵板燒三文治依家有四間分店係尖沙咀、旺角、中環同觀塘三文治外亦有提供croffle、salad、水果法式吐司 , 多款小食同飲品🌟蝦兵蟹將鐵板三文治 $68三文治可以單點都可以加錢轉套餐,會包薯條同飲品有香蒜檸檬蛋黄醬、泰式酸辣蛋黃醬、酥脆軟殼蟹、吉列手打蝦餅、青木瓜沙律、脆生菜軟殼蟹炸得幾酥脆,但容易會覺得油膩配青木瓜沙律同酸辣蛋黃醬好夾,味道酸酸辣辣,青木瓜令到口感更豐富🌟咕嚕咕嚕脆雞鐵板三文治 $62炸雞塊、燒菠蘿、熔岩芝士、烤蕃茄、脆生菜、他他醬、特製奇妙醬炸雞塊外皮好香脆,但裏面唔會好鞋熔岩芝士流晒出嚟兩款醬汁都係酸酸甜甜咁,加埋燒菠蘿可以抵消炸物油膩感🌟自選沙律 S🥗 $58想食健康啲仲可以揀呢到既自選沙律🥗可以自選4款配料、沙律菜同醬汁配料揀咗自家制烤雞肉、德式烤豬手、吞拿魚塊、烤豆腐沙律菜要咗混合沙律菜,醬汁揀咗期間限定既檸檬芝麻醬表面鋪滿晒配料,份量十足,味道正常,食得好滿足🌟日本白桃吉士忌廉法式吐司 $58見到好吸引既一款甜品,仲有士多啤梨同蜜柑口味法式吐司沾蛋液煎香咗,食落仲好軟白桃份量都正常,幾
HAND3AG (旺角) @hand3ag

成日都見人介紹呢間爆餡既鐵板燒三文治
依家有四間分店係尖沙咀、旺角、中環同觀塘

🌟蝦兵蟹將鐵板三文治 $68
三文治可以單點都可以加錢轉套餐,會包薯條同飲品
軟殼蟹炸得幾酥脆,但容易會覺得油膩

🌟咕嚕咕嚕脆雞鐵板三文治 $62
炸雞塊外皮好香脆,但裏面唔會好鞋
熔岩芝士流晒出嚟
兩款醬汁都係酸酸甜甜咁,加埋燒菠蘿
可以抵消炸物油膩感

🌟自選沙律 S🥗 $58
想食健康啲仲可以揀呢到既自選沙律🥗
可以自選4款配料、沙律菜同醬汁
配料揀咗自家制烤雞肉、德式烤豬手、吞拿魚塊、烤豆腐
沙律菜要咗混合沙律菜,醬汁揀咗期間限定既檸檬芝麻醬
表面鋪滿晒配料,份量十足,味道正常,食得好滿足

🌟日本白桃吉士忌廉法式吐司 $58
見到好吸引既一款甜品,仲有士多啤梨同蜜柑口味
法式吐司沾蛋液煎香咗,食落仲好軟
白桃份量都正常,幾甜
配埋雪糕同吉士忌廉一齊食好好食😋

📍HAND3AG (朗豪坊) (旺角)
旺角亞皆老街8號朗豪坊B2層26-27號舖
꧁ 𝙷𝙰𝙽𝙳𝟹𝙰𝙶 ꧂ @hand3ag : 旺角亞皆老街𝟾號朗豪坊𝙱𝟸層𝟸𝟼-𝟸𝟽號 (旺角站𝙲𝟹出口): 星期一至日 𝟷𝟸:𝟶𝟶-𝟸𝟶:𝟺𝟻.㋛ 蝦兵蟹將鐵板三文治𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $𝟼𝟾☻︎ 餐廳改良咗食譜,依家餡料有軟殼蟹、吉列手打蝦餅、青木瓜沙律、脆生菜,再加埋香蒜檸檬蛋黃醬同泰式酸辣蛋黃醬,令成份三文治層次豐富啲又唔會膩😋🍃☻ 以呢個份量嚟講價錢公道,想留肚食其他嘢真係要兩個人分一份至得!☹︎ 堂食嘅話除非特別request,否則都唔會幫你切開,因為好多餡料會食得麻煩少少,同埋影相都冇咁靚🤣 ㋛ 脆炸魷魚 配 士拉差蛋黃醬𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $𝟺𝟸☻︎ 炸魷魚熱度脆度都唔錯,點埋蛋黃醬更加惹味🦑.㋛ 士多啤梨吉士忌廉法式土司𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $𝟺𝟾☻︎ 土司係浸滿左蛋汁再攞去煎而唔係好脆口嗰種,濕濕潤潤都有蛋香味🥚☻ 最鍾意佢大大球雲呢拿雪糕,有少少煙韌嘅感覺🤤 加埋吉士醬真係一啖接一啖停唔到口!.㋛ 奧利奧𝙲𝚛𝚘𝚏𝚏𝚕𝚎𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $𝟹𝟺☻ croffle 有驚喜~ 超多cream同朱古力醬,超級邪惡🤤🫶🏻☻ 份量比想像中大,想試其他主食/甜品記得同朋友share喇🥐.㋛ 伯爵茶鮮奶 (熱)
꧁ 𝙷𝙰𝙽𝙳𝟹𝙰𝙶 ꧂
@hand3ag
: 星期一至日 𝟷𝟸:𝟶𝟶-𝟸𝟶:𝟺𝟻
㋛ 蝦兵蟹將鐵板三文治
𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $𝟼𝟾

㋛ 脆炸魷魚 配 士拉差蛋黃醬
𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $𝟺𝟸
☻︎ 炸魷魚熱度脆度都唔錯,點埋蛋黃醬更加惹味🦑
㋛ 士多啤梨吉士忌廉法式土司
𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $𝟺𝟾
㋛ 奧利奧𝙲𝚛𝚘𝚏𝚏𝚕𝚎
𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $𝟹𝟺
㋛ 伯爵茶鮮奶 (熱) (𝟷𝟸𝚘𝚣)
𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $𝟺𝟸
㋛ 清香茉莉茶
𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $𝟸𝟾
𝙰𝚏𝚏𝚘𝚛𝚍𝚊𝚋𝚒𝚕𝚒𝚝𝚢: $𝟷𝟸𝟼 𝚙𝚎𝚛 𝚙𝚎𝚛𝚜𝚘𝚗
𝚁𝚊𝚝𝚒𝚗𝚐: 𝟽/𝟷𝟶
2022-09-01
Hand3ag蝦兵蟹將鐵板三文治歐陸監獄鐵板三文治自選四款配料沙律脆炸西班牙燴飯球檸檬croffle價錢💲: $68/ $58/ $58/ $38/ $34好味程度😋: 4/5服務🍴: 3.7/5環境🗾: 3.7/5性價比🥢: 4/5回頭率😚: 3.7/5-✅蝦兵蟹將鐵板三文治。原隻軟殼蟹好酥脆!仲有蝦餅,切開見到蝦肉,幾彈牙😋 配菜除咗一般生菜,仲有青木瓜沙律,酸酸地,清爽啲。醬汁係我最愛的蛋黃醬,不過呢到演變成香蒜檸檬蛋黃醬+酸辣蛋黃醬,多做層次,感覺上冇咁膩,有啲東南亞風味🤓-✅歐陸監獄鐵板三文治。呢個西式口味入面有通心粉、蕃茄肉丸、薯餅、荷包蛋、流心芝士、生菜🥬超豐富的一個🤩 雖然通心粉話係卡邦尼汁但我覺得有d乾,同三文治都唔係話好夾。肉丸彈牙juicy,薯餅好脆好邪惡😂 仲要有荷包蛋,一咬開就流蛋汁,加埋芝士,味道唔錯。但整到塊薯餅有d濕。呢個包用燒烤醬+普通蛋黃醬,個人就普通d。-✅✅自選四款配料沙律。原來呢個先係最出色😍 可以揀菜底再揀唔同配料。羅馬生菜好新鮮,葉好挺身🥗 配料全部都俾得好多,吞拿魚輕輕有鹽味,雞肉有一層薄薄嘅皮,都有調過味,肉質唔會好鞋😚 豬手一粒粒,好
Hand3ag
服務🍴: 3.7/5
環境🗾: 3.7/5
性價比🥢: 4/5
回頭率😚: 3.7/5

✅✅自選四款配料沙律。原來呢個先係最出色😍 可以揀菜底再揀唔同配料。羅馬生菜好新鮮,葉好挺身🥗 配料全部都俾得好多,吞拿魚輕輕有鹽味,雞肉有一層薄薄嘅皮,都有調過味,肉質唔會好鞋😚 豬手一粒粒,好鹹香又有小小皮,有小小似厚切火腿咁🐖 仲有多士粒係必選!超香脆☺️仲有啲蒜蓉調味粉既味。醬汁我揀左檸檬芝麻醬,開胃又唔會感覺好肥。呢個沙律唔會悶同dry,我呢d重口味唔鍾意食沙律的人都覺得好食好豐富!

✅脆炸西班牙燴飯球。脆卜卜,幾得意。咬開係一粒粒分明的飯粒😬 每粒都充滿香料的味道。
✅檸檬croffle。煎一煎返熱,尚算外脆內煙韌有啲腍。croffle的格格裝滿檸檬🍋醬,一齊食去除左陣肥膩感😆 檸檬醬偏酸,好夠味。面頭仲有的cream都好滑,croffle+cream永遠無錯的配搭😉

估唔到都有驚喜。D包真係好厚,建議2個女仔share食🫣 如果外賣記得揀啲唔好咁多醬既,返去可以煎煎佢再食。沙律豐富到我都會想回購! 而小食個啲都ok ba😬
疫情...又疫情,基本上都係屈係屋企;最多係自己住既區域遊下。.搭車外出,真係一個月都未必出到一次...唉~難得出去買野,唔食Lunch...唔食Dinner...唔想長時間除低口罩食野。咁,下午茶,好快姐...難得外出..真係空肚而回有D對唔住自己呢。尤其係同仔仔一齊,叫得佢幫手拎野,唔同佢食番個Tea,佢下次就唔黎幫我拎野架啦係Beauty Avenue入完貨,一袋兩袋的都唔想行得遠,仔仔亦已心水清,一早有目標食店。買完野就直接行去搭地鐵,途經HAND3AG;搵住坐底就由仔仔發牌,佢想食乜就叫乜啦,我食個甜點就夠了。令人意外,我以為仔仔唔係叫牛就係叫豬的,雞都有D冷門。今日重係爆冷,仔仔竟然叫海鮮?明明我同仔仔一向都麻麻地海鮮的。原來佢見到依個係軟殼蟹,我平時都鍾意食的,炸蝦好似都幾吸引,所以就點佢啦。個三文治真係勁足料,但對住女仕黎講,真係好難放入口,好辛苦先啖到一啖。但係一咬D蝦又跌出黎。食得好狼狽,好味係好味,但係我唔想再食第二次。我食左2,3啖,大約1/4個三文治,我就放棄比埋仔仔食了。都係甜點岩我D,雪糕同吉士,真係肥死人,但係又鬼咁夾喎;連埋士多啤梨,無得彈。下面個多士

士多啤梨吉士法式吐司
都係甜點岩我D,雪糕同吉士,真係肥死人,但係又鬼咁夾喎;連埋士多啤梨,無得彈。下面個多士都好好味架,因為吸收晒上面D溶左既雪糕吉士加士多啤梨醬;尤其食淨最後少少多士,要好似抹碗咁,沾番晒D雪糕同吉士先安樂。
依間野,其實三文治真係好吸引,味道都唔錯。但係我真係覺得太大舊好難咬,用刀叉切開黎食,又失左原意。最慘係我地叫果個係蝦仔三文治,細細粒咁,想壓偏少少個三文治食都唔得,因為一壓就跌晒出黎。
唔記得講,仔唔知叫左杯乜野飲品,勁難飲的。所以點飲品時要留意下。
見佢重有唔少食品,希望疫情快D完,可以再去試下其他野。
2022-05-14
士多啤梨吉士法式吐司
2022-08-26 32 浏览
之前食過呢間餐廳嘅鐵版三文治覺得好唔錯, 見到有沙律賣, 今日要做運動, 無謂食得咁heavy, 於是就叫左個Salad一試, 4餸嘅沙律都係$58, 唔算貴, 我就揀左吞拿魚、西蘭花、雞肉同埋烤豆腐, 黑醋醬. 雞肉加左少少香料, 食落都幾有雞味, 唔會淡茂茂, 烤豆腐食落有少少似豆卜,  配上黑醋醬都唔錯
外卖自取
2022-08-22 31 浏览
突然間想食三文治,經過見到呢一間舖到幾多人排隊,《HAND3AG》見到D三文治好靚,佢仲有8款揀,所以我同朋友叫咗兩個Lunch set😚😚🥪蝦兵蟹將三文治🥪 + 薯條🍟 +粒粒西瓜特飲 《酥脆軟殼蟹,吉列手打蝦餅,青木瓜沙律,脆生菜,香蒜檸檬蛋黃醬,泰式酸辣蛋黃醬》成個set都好正, 配上手工薯條,加新鮮嘅粒粒西瓜特飲,完美配搭🥰呢份真係好食,成個配搭都好好,蔬菜新鮮🥪遊日懶人鐵板三文治🥪《吉列和牛漢堡,北海道帆立貝,芝士,脆生菜,他他醬,香蒜檸檬蛋黃醬》呢個配搭都好味,份量大,配上特別醬汁👍🏻😋魷魚圈,我覺得呢個小食好值得叫,雖然望落去好似好燶,但一啲都唔會覺得太炸,好味😋兩杯特飲:檸檬蜜桃🍋🍹粒粒西瓜🍉🍹2杯都好清新, 夏天飲啱哂😍😍味道😋😋😋😋😋價錢😁😁😁😁😁份量😍😍😍😍😍

🥪蝦兵蟹將三文治🥪 + 薯條🍟 +粒粒西瓜特飲

呢份真係好食,成個配搭都好好,蔬菜新鮮

🥪遊日懶人鐵板三文治🥪

呢個配搭都好味,份量大,配上特別醬汁👍🏻😋

兩杯特飲:

份量😍😍😍😍😍

2022-08-13
  • 蝦兵蟹將鐵板三文治
  • 粒粒蜜桃檸檬特飲
✨芝士龍蝦汁通心粉✨ $78 🦞😈邪惡到見到會不自覺地開心笑芝士可以成張被咁拉絲😏濃郁的芝士皮加芝士醬真是無得輸龍蝦汁帶微酸食落無咁膩👍🏻每粒通心粉都比🧀720度包圍住滿足🥰✨芝士辣肉醬薯條✨ $38 🧀🍟值得一讚薯條本身已好好食🤭真係做到每條都外脆內軟嘅效果☺️辣肉醬唔太辣整體好惹味正✨oppa炸雞鐵板三文治✨ $52 🥪無令我失望嘅三文治食哂成份真係會好飽🤰🏼炸雞好juicy外皮香脆🐤💕配上酸蘿蔔泡菜芝士同燒烤醬加蛋黃醬😍好味得尼一d都唔膩👏🏻好推介呢個

✨芝士龍蝦汁通心粉✨ $78 🦞

😈邪惡到見到會不自覺地開心笑
芝士可以成張被咁拉絲😏

濃郁的芝士皮加芝士醬真是無得輸