2022-07-28 25 浏览
慢調撕理食肉獸裡面餡料好豐富,有豬肉芝士炸洋蔥圈蕃茄同生菜,麵包皮烘得好香,加埋醬料脆脆生菜口感一流,生菜同蕃茄好新鮮,無時間食飯食個三文治一樣咁好味~不過天氣熱醬料溶溶地有d變左水狀,所以天氣咁熱最好堂食,如果外賣就要盡快食
慢調撕理食肉獸

呢間本地品牌HAND3AG好似愈開愈多分店🥪佢嘅三文治出名爆餡,款式選擇都唔少食完感覺係比韓式多士/漢堡清爽啲,負擔冇咁大不過好似同鐵板關係唔大🤣.📍OPPA炸雞鐵板三文治($52)泡菜酸味比辣味突出,連食唔到辣嘅姐姐都頂得順炸雞厚身而且幾嫰滑🍗不過冇韓式甜辣炸雞嘅感覺醋漬蘿蔔絲加上燒烤醬同蛋黃醬食落酸酸辣辣🥕多士都幾高質,烘得外脆內軟而且好厚身🥪食落清爽唔油膩,真係唔錯😋.📍 遊日懶人鐵板三文治($73)呢款三文治因為有吉列和牛漢堡所以貴啲😳漢堡外層炸得香脆,中間軟腍🍔另外仲有粒照燒帆立貝,加上他他醬同蛋黃醬整體味道冇炸雞咁突出🥺.📍脆脆芝士蝦球($38)蝦球一客5件,算係比較細粒,唔太抵食炸得唔油膩,口感彈牙味道似泰式蝦餅🦐中間夾住芝士粒🧀,但芝士存在感好低.📍日本白桃吉士忌廉法式吐司($58)天氣咁熱🔥梗係要食返個有雪糕嘅甜品吐司上有白桃片🍑、吉士醬同雲呢拿雪糕🍦吐司超鬆軟🍞,加上雲呢拿雪糕香甜好味🍨. 📍大甲香芋牛角包窩夫($38)粉紫色嘅芋頭蓉香綿軟滑💜,賣相同味道都幾好食落唔覺甜膩,仲配有軟糯嘅麻糬底層嘅牛角包窩夫酥脆富牛油香🧈🥐加上蜜糖香甜好味🍯

呢間本地品牌HAND3AG好似愈開愈多分店🥪
佢嘅三文治出名爆餡,款式選擇都唔少
食完感覺係比韓式多士/漢堡清爽啲,負擔冇咁大
不過好似同鐵板關係唔大🤣

📍OPPA炸雞鐵板三文治($52)
泡菜酸味比辣味突出,連食唔到辣嘅姐姐都頂得順
炸雞厚身而且幾嫰滑🍗不過冇韓式甜辣炸雞嘅感覺
醋漬蘿蔔絲加上燒烤醬同蛋黃醬食落酸酸辣辣🥕
多士都幾高質,烘得外脆內軟而且好厚身🥪
食落清爽唔油膩,真係唔錯😋

📍 遊日懶人鐵板三文治($73)
呢款三文治因為有吉列和牛漢堡所以貴啲😳
漢堡外層炸得香脆,中間軟腍🍔
另外仲有粒照燒帆立貝,加上他他醬同蛋黃醬
整體味道冇炸雞咁突出🥺

📍脆脆芝士蝦球($38)
蝦球一客5件,算係比較細粒,唔太抵食
炸得唔油膩,口感彈牙味道似泰式蝦餅🦐
中間夾住芝士粒🧀,但芝士存在感好低

📍日本白桃吉士忌廉法式吐司($58)
天氣咁熱🔥梗係要食返個有雪糕嘅甜品
吐司上有白桃片🍑、吉士醬同雲呢拿雪糕🍦
吐司超鬆軟🍞,加上雲呢拿雪糕香甜好味🍨

📍大甲香芋牛角包窩夫($38)
粉紫色嘅芋頭蓉香綿軟滑💜,賣相同味道都幾好
食落唔覺甜膩,仲配有軟糯嘅麻糬
底層嘅牛角包窩夫酥脆富牛油香🧈🥐
加上蜜糖香甜好味🍯
人氣三文治專門店「HAND3AG」聽就聽得多,今次終於有機會去食😙最出名就係以日式鐵板燒方式製作出各款創意配搭三文治🥪除咗三文治,亦有多款主食小食提供✨.🍴歐陸監獄鐵板三文治🥪💰$58有冇諗過三文治餡都可以有通心粉&薯餅?🤪麵包煎至金黃鬆脆,配上卡邦尼通粉、薯餅、蕃茄肉丸、荷包蛋、熔岩芝士、生菜,餡料多到滿瀉🤣燒烤醬&蛋黃醬嘅助攻下,酸酸甜甜味道層次非常豐富😍一個三文治可以做到如此多口味多變化,令人驚喜🤩.🍴雙重芝士通心粉🧀💰$68邪惡到爆嘅菜式😈煙肉忌廉通心粉上鋪滿濃厚芝士再焗製,出爐熱辣辣🔥輕輕𢳂起已經有拉絲效果😍每啖通粉充滿芝士鹹香,面層芝士亦好煙靭😚不過食完都幾滯,兩個人食勁飽😅.🍴芝士焗蕃茄肉丸🍅💰$32肉丸配上蕃茄及芝士焗製,酸甜嘅蕃茄醬中和肉丸嘅油膩感😙.🍴日本白桃吉士忌廉法式吐司🍑💰$58賣相非常討好,中間雲呢拿雪糕球被白桃包圍下呈花嘅形象🌸見到就想食🤓吐司沾過蛋漿煎香後依然鬆軟且香口☺️香滑吉士醬&清甜白桃,伴隨雪糕入口,冰涼滋味🥰.🥤蜂蜜檸檬特飲💰$38

🍴歐陸監獄鐵板三文治🥪
💰$58

🍴雙重芝士通心粉🧀
💰$68
雙重芝士通心粉

🍴芝士焗蕃茄肉丸🍅
💰$32
肉丸配上蕃茄及芝士焗製,酸甜嘅蕃茄醬中和肉丸嘅油膩感😙
芝士焗蕃茄肉丸

🍴日本白桃吉士忌廉法式吐司🍑
💰$58

🥤蜂蜜檸檬特飲
💰$38
雙重芝士通心粉
芝士焗蕃茄肉丸
2022-07-22 23 浏览
冇嚟呢間鐵板三文治一排 竟然出咗咁多新口味嘅三文治🥪上次就試咗春川辛辣口味🌶入面有天婦羅甜薯🍠辣炒雞肉🐔熔岩芝士🧀生菜🥬再配埋韓式辣味噌蛋黃醬 食落甜甜辣辣 非常惹味💕口感都勁豐富😍
2022-07-22 43 浏览
香港人好鐘情三文治再夾豐富既食物, 當然的確相當吸引, 而今次我就比@hand3ag既三文治所吸引😍佢地有好幾間分店, 我今次就黎到佢地朗豪坊既店內享受一個輕食既午餐😄1/ 遊日懶人鐵板三文治🥪 $73呢款三文治四四方方, 內裡包括吉列和牛漢堡, 照燒北海道帆立貝, 熔岩芝士, 脆生菜, 他他醬, 香蒜檸檬蛋黃醬, 夾埋味道豐富😋2/ 日本蜜柑吉士忌廉法式吐司🍞 $58吐司好綿, 配上新鮮既密柑同雪糕食唔會流, 反而食落冇咩罪惡感👍🏾足料又低食!3/ 自選沙律🥗 $68為保持日常纖維素一定要食菜, 佢地既沙律有大細兩個size, 相差$10緊係揀個大既可以點多一個自選項目! 整體新鮮😋4/ 紫沙冰🥤 $42呢杯紫沙冰有藍莓🫐, 甜菜頭🥬, 胡蘿蔔🥕, 蘋果🍎仲有檸檬🍋配製而成, 外觀紫紫既一杯飲品, 好健康既感覺, 飲落非常醒神清新✨

1/ 遊日懶人鐵板三文治🥪 $73

2/ 日本蜜柑吉士忌廉法式吐司🍞 $58

3/ 自選沙律🥗 $68

4/ 紫沙冰🥤 $42
2022-07-18 345 浏览
#pb食在旺角大大份鐵板三文治🥪成日見人介紹呢間鐵板三文治 等我都試下先😋 佢一共有4間分店 包括中環街市、K11 Art Mall、旺角朗豪坊、觀塘源城中心 我今次就試左旺角分店🥰 佢係朗豪坊地庫個層 環境比較似Food Court 以自助形式點餐、拎餐🤪 佢冇限時 所以可以坐好耐👍🏻.最出名嘅鐵板三文治有8款 價錢$48-$73不等 平日+$35仲可以轉套餐配薯條、飲品😋 價錢幾抵食👍🏻 除左三文治 佢仲有自選沙律 、幾款燉飯 都幾多選擇🥰🔹自選沙律(4款配料)🥗沙律配料有18款選擇 醬汁可以揀凱撒沙律醬、意大利香醋汁、檸檬芝麻醬😍 我今次揀左自家製炸雞肉、煙蜜糖火腿、烤豆腐、烤西蘭花 + 檸檬芝麻醬😋 沙律份量好足料 一個人應該食唔哂🤪 檸檬芝麻醬幾清新 唔會好漏👍🏻🔹歐陸監獄鐵板三文治🥪澱粉之選🤪 呢款三文治入面有卡邦尼通心粉、蕃茄肉丸、炸薯餅、 芝士、蛋、生菜、燒烤醬、蛋黃醬 真係聽到都覺得飽😋 不過個醬汁好好食 炸薯餅、通粉等都新鮮整起 熱辣辣所以好正👍🏻🔹Oppa炸雞鐵板三文治🥪推介❤️ 呢款較韓式🤪 入面有甜辣Buttermilk炸雞、醃漬蘿蔔絲、泡菜、生菜、燒烤醬、蛋黃
#pb食在旺角
大大份鐵板三文治🥪

🔹自選沙律(4款配料)🥗

🔹歐陸監獄鐵板三文治🥪

🔹Oppa炸雞鐵板三文治🥪
推介❤️ 呢款較韓式🤪 入面有甜辣Buttermilk炸雞、醃漬蘿蔔絲、泡菜、生菜、燒烤醬、蛋黃醬😋 食落甜甜辣辣 有埋泡菜好開胃👍🏻 整個配搭好夾😍

🔹脆炸魷魚圈🦑
推介❤️ 雖然只係小食 但係都有好多魷魚鬚、魷魚圈😋 炸皮好薄 仲要係熱辣辣炸起 一d都唔hea😍
🔹脆炸西班牙燴飯球🥘
推介❤️ 呢粒飯球有驚喜😍 裡面係西班牙燴飯 少少辣 好惹味😋 外層脆皮包住 絕對會食上癮🤪

🔹粒粒蜜桃檸檬特飲🍑
整體✨ Food Court環境唔會太逼 而且可以坐好耐👍🏻 食物質素幾高 又夠飽肚 加上價錢好抵食 的確幾吸引😋 好適合附近打工仔黎買外賣食🥰

HAND3AG (朗豪坊) • 🤝🏻🤪
旺角亞皆老街8號朗豪坊B2層26-27號舖
2022-07-15
  • 脆炸西班牙燴飯球
🧡💚💛爆餡三文治🥪配熔岩芝士依間鐵板三文治專門店Hatty回訪無數次了🤣次次都俾佢捉住個胃,又芝士又甜品🥰真係食幾多次都唔會厭!今次食朗豪坊依間分店,環境寬敞 可以慢慢enjoy💕❤️春川辛辣鐵板三文治❤️ $62睇我一手揸唔住,就知份量有幾澎湃啦!入面有韓式春川辣炒雞、天婦羅甜薯🍠、熔岩芝士、脆生菜🥬熔岩芝士流動性高,食嘅時候要小心啲啦!🧀雖然有辣炒雞,但搭配韓式辣味噌蛋黃醬、俄式蛋黃醬,辣味會調低咗,唔會辛口刺激🌶反而係甜辣開胃!💛遊日懶人鐵板三文治💛 $73一樣都係要兩隻手揸住食🥪內容物豐富,有吉列和牛漢堡、照燒北海道帆立貝、熔岩芝士、脆生菜🥬佢嘅吉列牛漢堡,外層金黃酥脆,內層肉感實在🥩好好食😋三文治嘅醬料係他他醬加香蒜檸檬蛋黃醬,食落相對清新✨剛好中和吉列牛嘅油膩感🤤💚自選沙律💚 自選四款配料 $58食完三文治想食得Green啲?嗌多個沙律啦!🥗估唔到份量咁澎湃,每個配料都覆蓋頂部,未食已經好滿足😝今次揀咗德式烤豬手、水煮日本雞蛋、烤豆腐、自家制烤雞肉!特別推薦豬手同雞肉,份量十足 肉感滿滿🍖醬汁揀咗檸檬芝麻醬,香甜又清新🍋🧡日本蜜柑吉士忌廉法式吐司🧡 $58夏天就揀個酸甜味嘅甜品
🧡💚💛
爆餡三文治🥪配熔岩芝士

❤️春川辛辣鐵板三文治❤️ $62

💛遊日懶人鐵板三文治💛 $73

💚自選沙律💚 自選四款配料 $58

🧡日本蜜柑吉士忌廉法式吐司🧡 $58
夏天就揀個酸甜味嘅甜品啦🫶🏻法式吐司即叫即整,等候需時呀✨賣相適合打卡,影完相記得快啲食啦!
日本蜜柑吉士忌廉法式吐司
雪糕好快溶㗎🍨 日本蜜柑甜大於酸,清新開胃🍊搭埋吉士忌廉,口感軟滑,多重滋味💕
日本蜜柑吉士忌廉法式吐司

無論食幾多次,依間鐵板三文治專門店嘅質素都係高水準😍下次食埋佢其他小食先!BTW記得save post,方便向店員查詢有關款式啦❣️

📍HAND3AG
📍旺角亞皆老街8號朗豪坊B2層26-27號舖
2022-07-13 48 浏览
< Japanese-style teppanyaki Sandwiches 🥪 >作為麵包控 對於所有新出嘅麵包都非常留意 最近就見到呢間 hand3ag 係網上好出名 好多Foodie介紹過~加上因為我mami同我一樣係一個100%麵包控 佢今日放假就特登帶咗佢嚟試吓啦~Sandwich 🥪:慢調撕理食肉獸鐵板三文治🥪手撕豚肉 配合炸洋蔥🧅多重嘅口感幾特別 而且豬肉係難得嘅非常嫩滑(我平時好少啊豬肉因為好驚佢好鞋 點知真係比到驚喜我!!!)🤭Oppa炸雞鐵板三文治🥪完全係韓式風味 有韓國辣醬雞嘅味道 甜甜酸酸非常開胃!Appetiser:自家製蟹肉忌廉餅 🦀 炸蟹餅配合忌廉蟹柳肉及黑椒碎 口感酥脆Salad 🥗 : 自選沙律(s) 配 混合沙律菜及檸檬芝麻醬4款小食:(自家製烤雞肉 烤豆腐 吞拿魚 鹹豬手)雖然只售58蚊 但配菜份量絕對物超所值 睇相都睇得出滿瀉嘅份量🥹Drinks:伯爵茶鮮奶咖啡(轉脫脂奶) Revisit: 100%yes 又平又好食 而且啱晒麵包控 對我來講真係諗唔到唔去嘅理由!!!🤭🫶🏻

Sandwich 🥪:
慢調撕理食肉獸鐵板三文治🥪
Oppa炸雞鐵板三文治🥪
完全係韓式風味 有韓國辣醬雞嘅味道 甜甜酸酸非常開胃!

Appetiser:
自家製蟹肉忌廉餅 🦀
炸蟹餅配合忌廉蟹柳肉及黑椒碎 口感酥脆

Salad 🥗 : 自選沙律(s)
配 混合沙律菜及檸檬芝麻醬
4款小食:(自家製烤雞肉 烤豆腐 吞拿魚 鹹豬手)

Drinks:
伯爵茶鮮奶咖啡(轉脫脂奶)

Revisit: 100%yes
  • 慢調撕理食肉獸鐵板三文治
  • 自家製蟹肉忌廉餅
2022-07-13 259 浏览
於台灣及韓國紅極一時的爆餡三文治,香港終於都有代表餐廳啦🤣除左三文治,小食、甜品、飲品亦同樣突出有驚喜,可說是簡餐輕食的首選😋🌿蝦兵蟹將鐵板三文治 ($65)軟殼蟹炸得酥脆,小龍蝦沙律肉質彈牙,再加入甘藍菜沙律、青瓜🥒羅馬生菜,食落口感豐富,不會覺得太油膩,感覺健康。配埋他他醬及俄式蛋黃醬,食落清新開胃🤤🍗紅白藍鐵板三文治 ($62)三文治材料多到爆瀉,切開一半方便share🤤有安格斯牛肉漢堡、蕃茄、羅馬生菜、炸洋蔥圈、流心芝士🧀甘藍菜沙律、燒烤醬、藍芝士醬,食落層次分明,食材層層交疊,味道十分夾😝🐓脆炸西班牙燴飯球 ($32)這款小食頗為特別,外層炸得香脆,炸粉亦不會太厚,內裏放滿墨西哥辣椒🌶️及番茄粒🍅燴飯🍚點埋芝士醬,好食到停唔到口。🍑日本白桃吉士法式忌廉吐司 ($58)好似法式吐司沾過蛋液,底面同樣煎得香脆,白桃食落新鮮清甜,加入吉士忌廉醬更加香甜,伴着雪糕🍦入口冰凍滋味。🥭紅沙冰 ($42)士多啤梨🍓紅桑莓、紅椒、蘋果🍎檸檬🍋沙冰真材實料,紅桑莓味道突出,夾埋紅椒,味道亦出奇地夾😍酸酸甜甜絕對係消暑解渴之選。

🌿蝦兵蟹將鐵板三文治 ($65)
蝦兵蟹將鐵板三文治

🍗紅白藍鐵板三文治 ($62)
紅白藍鐵板三文治

🐓脆炸西班牙燴飯球 ($32)
脆炸西班牙燴飯球

🍑日本白桃吉士法式忌廉吐司 ($58)
日本白桃吉士法式忌廉吐司

🥭紅沙冰 ($42)
士多啤梨🍓紅桑莓、紅椒、蘋果🍎檸檬🍋
紅沙冰
日本白桃吉士法式忌廉吐司
紅沙冰
  • 蝦兵蟹將鐵板三文治
  • 日本白桃吉士忌廉法式吐司
1K
2022-07-11 38 浏览
主打爆餡創意鐵板三文治,將意想不到的食材組合加入三文治口味中,再以日式鐵板燒的方法製作,將日常平凡的三文治昇華至另一層次,創意十足。芝士焗番茄肉丸 ($32)肉丸濕潤且吸收了醬汁,味道酸甜有致,香濃開胃。照燒蘑菇釀雞翼 ($45)雞翼飽滿,內餡被芝士和蘑菇填滿,啖肉肉,再以微甜的日式照燒汁烹調,每口都滋味無窮。HK紅白藍鐵板三文治 ($62)餡料滿滿,安格斯牛肉漢堡鬆軟,還配上大量蔬菜,口感十足,而且非常飽肚!日本白桃吉士忌廉法式吐司 ($58)吐司鬆軟,配上日本白桃、雪糕和香濃吉士醬,入口散發出陣陣雲呢拿香,令人欲罷不能!

芝士焗番茄肉丸 ($32)
肉丸濕潤且吸收了醬汁,味道酸甜有致,香濃開胃。

照燒蘑菇釀雞翼 ($45)

HK紅白藍鐵板三文治 ($62)

日本白桃吉士忌廉法式吐司 ($58)

2022-07-04 34 浏览
💖 HAND3AG (朗豪坊) (旺角)✨旺角亞皆老街8號朗豪坊B2層26-27號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️之前行過朗豪坊已經比佢哋嘅三文治吸引過幾次,今日終於叫做得閑啲可以去做facial之前食個Tea😏點不知見到佢個餐牌樣樣嘢都想食🤣尤其是係佢啲甜品😂你睇到我嗌兩個就知啦😋-蝦兵蟹將鐵板三文治🦀 $65(脆脆軟殼蟹,小龍蝦沙律,羽衣甘藍菜沙律,青瓜,羅馬生菜,他他醬,俄式蛋黃醬)我第一次食外皮咁脆口嘅三文治🥪,但係中間嘅材料就係少少凍,冷熱交配嘅口感超特格🤭,軟殼蟹揸得好鬆脆,小龍蝦沙律真係勁多小龍蝦😍青瓜同羽衣甘藍有好清新嘅味道,超fresh❤️大大份先至係$65好抵食☺️-士多啤梨吉士忌廉法式多士🍓 $48甜品係即叫即整,大概等20分鐘左右👍🏻吐司嘅底層就係吉士,面頭鋪滿好多士多啤梨,上面仲有一球雪糕,賣相好吸引㗎😆我打完卡之後就即刻食咗了-士多啤梨牛角包窩夫🧇 $28牛角包窩夫係近年幾hit嘅⼀個甜品,但係其實我咋我咁耐以來都未食過😂之前見見到有Foodie介紹呢度嘅牛角包窩夫,賣相好吸引有幾邪惡,今次叫咗士多啤梨味😈甜而不膩真係very good🍓今日終

💖 HAND3AG (朗豪坊) (旺角)
✨旺角亞皆老街8號朗豪坊B2層26-27號舖

-蝦兵蟹將鐵板三文治🦀 $65

-士多啤梨吉士忌廉法式多士🍓 $48

-士多啤梨牛角包窩夫🧇 $28

牛角包窩夫係近年幾hit嘅⼀個甜品,但係其實我咋我咁耐以來都未食過😂之前見見到有Foodie介紹呢度嘅牛角包窩夫,賣相好吸引有幾邪惡,今次叫咗士多啤梨味😈甜而不膩真係very good🍓今日終於知道點解啲人咁鍾意食🤫我成日覺得食牛角包好似食咗空氣咁,但係呢度嘅牛角包窩夫原來係實的的😍飽腹感十足💁🏻‍♀️

-自家製蟹肉忌廉餅🦀 $38
真係有蟹肉❣️炸得香脆可口,外脆內軟😌係一款好邪惡嘅小食,平時可樂餅就食得多,蟹肉餅就真係未食過😜下次嚟到呢度會再encore❤️

-照燒蘑菇釀雞翼🦴 $45
初頭見到有雞翼尖差少少以為又要選骨🥺好彩好彩好彩千萬個好彩,呢個雞翼係已經拆咗骨😙有開雞翼尖之後成隻放入口,照燒汁味調製得剛剛好唔會太鹹,將蘑菇釀入雞翼入面,令到雞翼味道更加豐富😝都幾特別👍🏻

想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie
如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩

2022-07-04
下午茶
  • 蝦兵蟹將鐵板三文治
2022-07-01 38 浏览
🥢每次經過呢間舖頭都會以為佢係一間美國餐廳或者韓國餐廳冇諗過原來佢係一間本地品牌 星期六晏晝呢間餐廳都唔係太多人食 可能唔係咁多人認識👍🏻最欣賞呢間餐廳係佢嘢食嘅賣相同佢Menu印出嚟嘅真係一模一樣 啲三文治包得好靚 見到個切面美食都已經覺得好滿足好豐富⏳ 至於上菜速度就中規中矩 但係甜品特別製作就等得比較耐✨ 歐陸監獄鐵板三文治因為都想試吓佢招牌嗰個芝士通粉所以就叫咗呢個三文治 份三文治真係好厚身 個口唔夠大真係一下咬唔晒 但係就覺得三文治入邊啲餡料唔太夾 不能互相融合✨ 士多啤梨吉士忌廉法式吐司出乎意料地好食唔係我想像中似出面Cafe啲toast嘅質地個吐司好鬆軟 份量適中 蛋味好重 士多啤梨都好甜✨ 紫沙冰由呢五樣嘢打成:藍莓 | 甜菜頭 | 蘋果 | 檸檬 |胡蘿蔔其實除咗甜菜頭味 加其他有少少水果甜味之外 其他材料我都試唔到 因為全杯野都係甜菜頭嘅味一落到喉嚨嗰陣回甘好犀利食🉐指數味道:🉐️🉐️🉐️🉐️環境:🉐️🉐️🉐️服務:🉐️🉐️🉐️🉐️抵食:🉐️🉐️🉐️🉐️

⏳ 至於上菜速度就中規中矩 但係甜品特別製作就等得比較耐

環境:🉐️🉐️🉐️
服務:🉐️🉐️🉐️🉐️
抵食:🉐️🉐️🉐️🉐️
2022-06-28 41 浏览
放工經過旺角想食light d, 揀左呢間韓式鐵板三文治全部款式都會配搭好多唔同味道+口感既配料, 感覺好豐富🤣我叫左份搖滾雞鐵板三文治有手撕雞, 炸洋蔥圈, 芝士, 蘋果, 生菜, 核桃😋配搭新穎, 幾好食!
放工經過旺角想食light d, 揀左呢間韓式鐵板三文治
全部款式都會配搭好多唔同味道+口感既配料, 感覺好豐富🤣
我叫左份搖滾雞鐵板三文治
有手撕雞, 炸洋蔥圈, 芝士, 蘋果, 生菜, 核桃😋
配搭新穎, 幾好食!
搖滾雞鐵板三文治
搖滾雞鐵板三文治
之前已經想去試!! 作為麵包控 對爆餡嘅三文治真係抗拒唔到😻✨今次就去咗朗豪坊分店度試!裝修好簡約好舒服~️▪️蝦兵蟹將鐵板三文治 $65👅:7.5/10呢個三文治入邊有軟殼蟹同埋龍蝦沙律~即叫即整✨麵包有微微用鐵板烘過 但係如果麵包更加鬆脆就好了🤭但係食落好口感好豐富 食到鬆脆嘅軟殼蟹之餘 仲有好fresh嘅甘藍菜沙律 啲菜亦都好新鮮好夠爽口另外仲有他他醬同蛋黃醬做調味 味道好清爽 完全唔會膩😚🫶🏻▪️oppa炸雞鐵板三文治 $52👅:8/10入面夾左韓國嘅甜辣炸雞 雞肉幾厚幾嫩 咬落有口感 甜甜辣辣嘅醬汁好開胃好惹味😋好味~~另外仲有醋漬蘿蔔絲同生菜 咬落更加爽口 口感更加豐富😙醋漬蘿蔔絲嘅酸味可以中和返炸雞嘅油膩💛整體食落酸酸甜甜 仲有甜辣炸雞嘅醬汁 好惹味👅▪️芝士龍蝦汁通心粉 $78👅:8.5/10份量好足😻😻賣相好吸引~表層好多芝士 焗得好靚👅味道好濃郁 主廚嘅特製龍蝦汁 仲有水牛芝士同埋巴馬臣芝士 煮埋一齊 食落口真係又罪惡又幸福🥹仲有拉絲!! 醬汁好濃稠同濃味 每一啖都食到芝士味同埋龍蝦味~ 仲會有一粒粒龍蝦肉😋好足料😻✨▪️日本白桃吉士忌廉法式吐司 $58👅:9.5/10好驚喜

裝修好簡約好舒服~

️▪️蝦兵蟹將鐵板三文治 $65
👅:7.5/10
呢個三文治入邊有軟殼蟹同埋龍蝦沙律~

▪️oppa炸雞鐵板三文治 $52
👅:8/10
oppa炸雞鐵板三文治

▪️芝士龍蝦汁通心粉 $78
👅:8.5/10
芝士龍蝦汁通心粉

▪️日本白桃吉士忌廉法式吐司 $58
👅:9.5/10
好驚喜!! 推薦呢個!!👅法式吐司係由浸滿左牛奶同蛋液嘅麵包整成 食到香濃嘅牛奶香味 而且口感淋淋地 好似食緊疏乎厘咁😍 配埋吉士醬同埋雲呢拿雪糕 真係完美嘅配搭😙每一啖都有奶味同吉士嘅甜味 另外仲有白桃 每一粒都好甜 賣相亦都非常好睇✨ 會為咗佢而回頭🙈
日本白桃吉士忌廉法式吐司

由於甜品係即叫即整 需時大概20分鐘 如果想甜品後上嘅話 記住預返時間通知職員~😋

📍HAND3AG
尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B2樓B226號
旺角亞皆老街8號朗豪坊B2層26-27號舖
觀塘開源道64號源成中心地舖
中環皇后大道中93號中環街市2
oppa炸雞鐵板三文治
芝士龍蝦汁通心粉
2022-06-19 251 浏览
🍃🥪【 HAND3AG 】🥪🍃 ⋄—————⧫♟⧫—————⋄鐵板燒三文治鼻祖🔥開創嶄新飲食概念,令大眾化的三文治提升至另一層次🆙🤩⋄┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄🦀蝦兵蟹將鐵板三文治🥪($65)🍗Oppa炸雞鐵板三文治🐔($52)🍊日本蜜柑吉士忌廉法式吐司🍞($58)🍓Strawberry Croffle🥐($28)🍉粒粒西瓜檸檬特飲🍋( $38 )⋄┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄📍地址:旺角亞皆老街8號朗豪坊B2層26-27號舖⋄⋄#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hkfoodporn #hongkongfoodie #instafood #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相機食先 #hkiger #hkigers #ilovesharingfood #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #discoverhk #ccrreami中環 #thesamfancy #samfancy @thesamfancy
🍃🥪【 HAND3AG 】🥪🍃

—————⧫♟⧫—————

鐵板燒三文治鼻祖🔥
開創嶄新飲食概念,令大眾化的三文治提升至另一層次🆙🤩

┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄

🦀蝦兵蟹將鐵板三文治🥪($65)

🍗Oppa炸雞鐵板三文治🐔($52)

🍊日本蜜柑吉士忌廉法式吐司🍞($58)

🍓Strawberry Croffle🥐($28)

🍉粒粒西瓜檸檬特飲🍋( $38 )

┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄

📍地址:旺角亞皆老街8號朗豪坊B2層26-27號舖