꧁ 𝙷𝙰𝙽𝙳𝟹𝙰𝙶 ꧂ @hand3ag : 旺角亞皆老街𝟾號朗豪坊𝙱𝟸層𝟸𝟼-𝟸𝟽號 (旺角站𝙲𝟹出口): 星期一至日 𝟷𝟸:𝟶𝟶-𝟸𝟶:𝟺𝟻.㋛ 蝦兵蟹將鐵板三文治𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $𝟼𝟾☻︎ 餐廳改良咗食譜,依家餡料有軟殼蟹、吉列手打蝦餅、青木瓜沙律、脆生菜,再加埋香蒜檸檬蛋黃醬同泰式酸辣蛋黃醬,令成份三文治層次豐富啲又唔會膩😋🍃☻ 以呢個份量嚟講價錢公道,想留肚食其他嘢真係要兩個人分一份至得!☹︎ 堂食嘅話除非特別request,否則都唔會幫你切開,因為好多餡料會食得麻煩少少,同埋影相都冇咁靚🤣 ㋛ 脆炸魷魚 配 士拉差蛋黃醬𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $𝟺𝟸☻︎ 炸魷魚熱度脆度都唔錯,點埋蛋黃醬更加惹味🦑.㋛ 士多啤梨吉士忌廉法式土司𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $𝟺𝟾☻︎ 土司係浸滿左蛋汁再攞去煎而唔係好脆口嗰種,濕濕潤潤都有蛋香味🥚☻ 最鍾意佢大大球雲呢拿雪糕,有少少煙韌嘅感覺🤤 加埋吉士醬真係一啖接一啖停唔到口!.㋛ 奧利奧𝙲𝚛𝚘𝚏𝚏𝚕𝚎𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $𝟹𝟺☻ croffle 有驚喜~ 超多cream同朱古力醬,超級邪惡🤤🫶🏻☻ 份量比想像中大,想試其他主食/甜品記得同朋友share喇🥐.㋛ 伯爵茶鮮奶 (熱)
꧁ 𝙷𝙰𝙽𝙳𝟹𝙰𝙶 ꧂
@hand3ag
: 星期一至日 𝟷𝟸:𝟶𝟶-𝟸𝟶:𝟺𝟻
㋛ 蝦兵蟹將鐵板三文治
𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $𝟼𝟾

㋛ 脆炸魷魚 配 士拉差蛋黃醬
𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $𝟺𝟸
☻︎ 炸魷魚熱度脆度都唔錯,點埋蛋黃醬更加惹味🦑
㋛ 士多啤梨吉士忌廉法式土司
𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $𝟺𝟾
㋛ 奧利奧𝙲𝚛𝚘𝚏𝚏𝚕𝚎
𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $𝟹𝟺
㋛ 伯爵茶鮮奶 (熱) (𝟷𝟸𝚘𝚣)
𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $𝟺𝟸
㋛ 清香茉莉茶
𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎: $𝟸𝟾
𝙰𝚏𝚏𝚘𝚛𝚍𝚊𝚋𝚒𝚕𝚒𝚝𝚢: $𝟷𝟸𝟼 𝚙𝚎𝚛 𝚙𝚎𝚛𝚜𝚘𝚗
𝚁𝚊𝚝𝚒𝚗𝚐: 𝟽/𝟷𝟶
2022-09-01