2017-12-13
平時食得肉太多,間中都要食素平衡一下約左2個朋友行街食飯,見到呢間餐廳食新式既素食好出名,一直都想食好耐啦~而家開左間係旺角,好方便,一於入去食!自己搵位同自己出去比錢order食物,平日既夜晚唔使等位,一去到就有位了~睇menu見到佢個burger好吸引,有未來漢堡 佢有3款burger揀, 但我見到有我最鍾意既牛油果!所以諗都唔諗就決定要呢款~可以加錢要湯/飲品,我加左$28要左支冷壓藍莓蘋果汁。個漢堡都好大個,好高身,唔使驚唔夠飽,食完再飲埋支果汁係好飽架!(正常女仔食量)牛油果好軟滑,個未來漢堡真係好似肉咁,怕食素既朋友唔使驚左佢同一般burger一樣,有蕃茄生菜芝士,好好味,本身好怕好多汁係burger入面,但呢個burger入面冇,好岩我心意呢度重有好多新式既素食,全部都好吸引好想食,只好下一次黎再食。
可以加錢要湯/飲品,我加左$28要左支冷壓藍莓蘋果汁。