2024-01-23 196 浏览
餐廳環境優雅,氣氛有情調❤️我地order 2個Set Dinner🥂以餐牌價錢可以歎到Fine Dining,性價比算高🍽️食物牛角酥、芝士忌廉包🥖上枱是熱辣辣,麵包香味更濃郁,口感更鬆脆,而且可以免費加添。✨Starter清酒牛油燒鮑魚鮑魚口感軟滑彈牙,加上淡淡清酒🍶同牛油香味,配搭一流👍🏼巴馬火腿配密瓜火腿鹹香適中,密瓜很清甜😋前菜好選擇!🍲是日餐湯蕃茄酸甜味調較剛剛好🤩唔會有太酸感覺,保持到濃郁蕃茄味道🍅🧆Main Course日式海膽汁大蝦意大利飯 $398: 大蝦色澤晶凝通透,很爽口!每粒飯也均勻滲到海膽味😋澳洲純黑安格斯西冷牛扒 $498:牛肉味道香濃,西冷脂肪分佈均勻,不會過分油膩!肉質呈粉紅色澤吸引,再加杯紅酒🍷簡直一絕👍🏼精選甜品:芝士蛋糕🍰配雪糕🍧
餐廳環境優雅,氣氛有情調❤️

我地order 2個Set Dinner🥂
以餐牌價錢可以歎到Fine Dining,性價比算高

🍽️食物
牛角酥、芝士忌廉包🥖

✨Starter
清酒牛油燒鮑魚
鮑魚口感軟滑彈牙,加上淡淡清酒🍶同牛油香味,配搭一流👍🏼

巴馬火腿配密瓜
火腿鹹香適中,密瓜很清甜😋前菜好選擇!

🍲是日餐湯
蕃茄酸甜味調較剛剛好🤩唔會有太酸感覺,保持到濃郁蕃茄味道🍅

🧆Main Course
日式海膽汁大蝦意大利飯 $398:
大蝦色澤晶凝通透,很爽口!每粒飯也均勻滲到海膽味😋

澳洲純黑安格斯西冷牛扒 $498:

精選甜品
芝士蛋糕🍰配雪糕🍧

2024-01-23 78 浏览
餐廳裝修好有情調,一行入去就見到紮花,D座位都好闊落同舒服😛我地叫左兩個Lunch Set,包Starter、Main Course同飲品🙌🏻首先上既係熱辣辣既麵包,好香牛油味,唔夠仲可以再添🤪Starter揀左一個番茄忌廉湯同煙三文魚沙律,個湯酸酸甜甜好開胃,沙律菜都好fresh好嫩😬主食方面就揀左香蒜欖油大蝦意粉同大蝦海膽醬意大利飯❤️先講個意粉,佢個口感好彈牙,配埋D香蒜欖油黎煮調味剛剛好,夠香口,大蝦味道鮮甜,肉質彈牙🥳而個Risotto都好出色,個海膽醬好鮮美同濃郁,加埋D三文魚籽之後賣相好吸引,味道都豐富左❤️最後我地再加左個焦糖燉蛋同蘋果焦糖蛋糕😚個蛋糕係好可愛既蘋果形狀,入面有慕斯同蘋果肉,連埋個雪糕一齊食好夾😛焦糖燉蛋都好滑,入面仲放左唔少雲呢拿籽😎今次成個用餐體驗都好滿意,全部野都好好食,推薦大家去食!

今次成個用餐體驗都好滿意,全部野都好好食,推薦大家去食!
2024-01-22 75 浏览
媽媽食慣傳統中餐,今日趁同佢去銅鑼灣shopping, 帶佢試法日fusion 菜,唔知佢鐘唔鐘意呢?我地叫左兩個set lunch, 先來個頭盤:日式燒鳥免治雞肉捧和煙三文魚沙律。媽媽食第一口雞肉捧已經話好味,心諗咁犀利?於是我都試下,原來係雞軟骨切碎混和雞肉,又真係好有口感。我本身鐘情雞軟骨,這個雞肉捧值得一試。至於我叫既煙三文魚沙律,食材新鮮,特別喜愛切細件的羽衣甘藍,配日式胡麻沙律醋汁,清爽好食。值得一提係個set 包餐飽,從餐飽已感受到餐廳對食物的認真:牛角飽同埋圓形飽都好好食,飽身溫度適中,口感鬆軟,而且食完可以再添真係好讚,我地食完一碟媽媽都忍唔住再叫,我提佢要留肚食主菜😆主菜終於出場:1. 香蒜欖油大蝦意粉:媽媽好鐘意個香蒜汁,佢話好好味。大蝦切開兩邊容易食,蝦肉唔黏殼容易處理,而且蝦肉煎得好香口,意粉彈牙有口感。2. 香煎比目魚有茄子粒同蘆筍仔墊底。魚皮煎得好脆,但肉質無overcook, 配上芥末忌廉好有特色,媽媽都話廚師煮得恰到好處。另外,我哋加左兩個小食:帶子刺身同埋鵝肝,媽媽第一次試鵝肝,佢好滿意,佢話好軟焾,襯埋脆脆多士,絕配。我叫既帶子刺身薄片都好新鮮,襯

主菜終於出場:

另外,我哋加左兩個小食:帶子刺身同埋鵝肝,媽媽第一次試鵝肝,佢好滿意,佢話好軟焾,襯埋脆脆多士,絕配。我叫既帶子刺身薄片都好新鮮,襯埋明太子,顏色悅目,正。

最後加壺薄荷茶同洋甘菊茶暖胃,感覺好舒服。

整體感覺係一間有誠意的法日fusion 餐廳,我地都好滿意食物的味道同溫度。值得一提洗手間有牙線供想,真係好貼心。

1K
偶然lunchtime都想食得精緻D,前排見到呢間餐廳openrice訂座有85折,就約同事一齊去!❣️個人好鍾意呢到嘅前菜同麵包類,好用心出色,麵包仲可以無限加!❣️餐廳環境都幾decent,幾好坐❣️人均$300樓下嘆到高水準2-course西餐,值得一去🍞有牛角包、芝士忌廉包,可以refill。2款都暖暖的,特別鍾意芝士忌廉包,口感煙韌,芝士味濃✨starter🥗煙三文魚沙律配日本胡麻沙律醋汁- 煙三文魚厚肉新鮮,撈上唔同沙律菜夠refreshing🍢免治雞肉棒- 粒粒軟骨口感幾好,外層烤得香口✨main🐷澳洲豬鞍扒$228- 外層好脆香,入面軟嫩juicy,少少肥好滋味- 配菜都好用心,配上薯仔粒粒,蘿蔔粒粒超甜🦆法國油封鴨腿$328- 外皮薄脆,鴨肉軟嫩juicy,配上酸汁、薯仔粒粒,幾豐富。之後再有餐飲,無論食氣氛定食物都有水準!

❣️餐廳環境都幾decent,幾好坐

✨starter
🥗煙三文魚沙律配日本胡麻沙律醋汁
煙三文魚沙律配日本胡麻沙律醋汁

- 煙三文魚厚肉新鮮,撈上唔同沙律菜夠refreshing

🍢免治雞肉棒

- 粒粒軟骨口感幾好,外層烤得香口

✨main
🐷澳洲豬鞍扒$228

- 外層好脆香,入面軟嫩juicy,少少肥好滋味
- 配菜都好用心,配上薯仔粒粒,蘿蔔粒粒超甜

🦆法國油封鴨腿$328
法國油封鴨腿

之後再有餐飲,無論食氣氛定食物都有水準!
煙三文魚沙律配日本胡麻沙律醋汁
法國油封鴨腿
之前一直好想試呢間家庭式經營嘅餐廳但都冇機會見到佢covid到依家都一直努力苦苦撐落去二話不說即刻約咗2個frd星期六去dinner入面環境安靜,適合傾計,waiter服務好好我地食量唔大點咗1個set dinner,2個maincourse,但都好飽。而且由前菜、湯、到煎比目魚、意大利飯同煎豬鞍,最後到甜品焦糖燉蛋都非常好食,比我食過唔少嘅出名西餐廳更出色。味道真係好驚喜🥹下次會再同朋友食,都真心好推介大家去試,全晚連我呢枱得兩枱客真係有啲心酸。😢
之前一直好想試呢間家庭式經營嘅餐廳
但都冇機會
見到佢covid到依家都一直努力苦苦撐落去
二話不說即刻約咗2個frd星期六去dinner

入面環境安靜,適合傾計,waiter服務好好

2024-01-13
2024-01-09 49 浏览
已經是第二次去了,不過這次是去吃午餐,所以直接選了午巿餐單。🔅香蒜欖油大蝦意大利粉($1️⃣9️⃣8️⃣)套餐包了餐包、前菜、主食和飲品。他家的餐包真的很好吃🥹,最後還忍不住refill了牛角包,超脆超香。前菜我和朋友一個叫了蕃茄忌廉湯,另一個選了雞肉棒,如果喜歡蕃茄味重的話,選湯就對了。意粉和想像中有點不同,這個味道比較濃味,雖然蒜味不算很重,但吃起來很惹味。朋友就選了西冷牛扒($3️⃣2️⃣8️⃣),賣相挺不錯,份量也還可以。可惜當日胃口沒有很好,不然我們還會再點甜品。

🔅香蒜欖油大蝦意大利粉($1️⃣9️⃣8️⃣)

2024-01-03 58 浏览
一早book好左位於銅鑼灣既Fine Dining🤭✨Main Course ✨🌟法國油封鴨腿$498外皮酥脆 鴨肉滑溜另外有三個薯仔上面都有桃做點綴🌟西冷扒$468叫左5成熟超級超級厚身食落亦好有口感又好睇😝另外仲有抄洋蔥 超級惹味✨Starter✨🌟油甘魚刺身想比外間既油甘魚厚身得多另配上酸酸地既醬汁完全食唔到有魚既腥味🌟清酒牛油炒鮑魚飽魚切成片狀 而且又彈牙✨餐前麵包忌廉芝士及迷你牛角酥細細件 食落亦相當方便上碟時亦熱辣辣而且可以無限再食架🙈✨羅宋忌廉湯好重番茄味 味道偏酸但酸味相當開胃🙈✨甜品朱古力蛋糕外觀係樹木 賣相都精緻而且唔會太甜 好食🤪
一早book好左位於銅鑼灣既Fine Dining🤭

朱古力蛋糕
外觀係樹木 賣相都精緻
而且唔會太甜 好食🤪
2023-12-28 64 浏览
柔和嘅燈光,環境闊落,好有情調!點左兩個lunch set👉🏻Starter:日式燒烏免冶雞肉棒雞軟骨好有口感,配有薯仔沙律,非常開胃!👉🏻Starter: 南瓜湯甜甜的,好柔滑,濃淍度適中,配有餐包,有牛角包同忌廉包,暖暖的!👉🏻香煎比目魚配芥末忌廉汁 $198經過香煎後外層酥脆,魚肉保持鮮嫩多汁又嫩滑,配芥末忌廉汁,好夾!👉🏻澳洲豬鞍扒 $228厚身,而且細心已切件,豬鞍扒油脂分佈均勻,肉質juicy!配菜好入味!👉🏻日本時令刺身 $98今日係油甘魚,好精緻,厚切,質地綿密,口感滑嫩!👉🏻Mocha (+$15)混合左咖啡同朱古力,濃郁又香醇嘅咖啡!👉🏻Chocolate (+$15)奶泡重,滑順口感!
柔和嘅燈光,環境闊落,好有情調!

點左兩個lunch set

👉🏻Starter:日式燒烏免冶雞肉棒
雞軟骨好有口感,配有薯仔沙律,非常開胃!

👉🏻Starter: 南瓜湯

👉🏻香煎比目魚配芥末忌廉汁 $198

👉🏻澳洲豬鞍扒 $228

👉🏻日本時令刺身 $98
今日係油甘魚,好精緻,厚切,質地綿密,口感滑嫩!

👉🏻Mocha (+$15)
混合左咖啡同朱古力,濃郁又香醇嘅咖啡!

👉🏻Chocolate (+$15)
奶泡重,滑順口感!
2023-12-25 123 浏览
第一次光顧dinner session Pre-Order 左二人餐食物質素基本上可以前菜的帶子 同 南瓜湯都好唔錯主菜的 慢煮鴨胸同牛柳就正正常常 鴨胸比較”un”左d 甜品就一般啦 可能本身唔太鍾意食roll 不過成餐飯比較令人失望的係服務質素 當晚三位服務員入面 有一位比較年輕的女服務員 好似係新人咁,唔會主動幫手加水上菜亦唔會提醒食客餐碟比較熱時,亦只係放低就走人啦 加上拎/放餐碟時都會撞到旁邊的刀叉作為食客 會有少少覺得係咪得罪左佢? 還是佢心情唔太好,影響左服務質素? 人均消費700蚊一個人 相信可以有更多選擇
第一次光顧dinner session
可能本身唔太鍾意食roll
不過成餐飯比較令人失望的係服務質素
當晚三位服務員入面
有一位比較年輕的女服務員
好似係新人咁,唔會主動幫手加水
上菜亦唔會提醒食客
餐碟比較熱時,亦只係放低就走人啦
加上拎/放餐碟時都會撞到旁邊的刀叉
作為食客 會有少少覺得係咪得罪左佢?
還是佢心情唔太好,影響左服務質素?
人均消費700蚊一個人
相信可以有更多選擇
2023-12-15 57 浏览
今次我就去咗一間平民小店,發覺到一啲食物唔一定要貴鬆鬆先叫好味,喺度食嘅甜品系列真係食得出師傅用心良苦!🍰一啖落去嘅芒果布甸,個甜度啱啱好,芒果即刻在口腔中爆開,個種香甜嘅味道簡直係化咗入我個心底。再嚟食咗個檸檬撻,酸酸地嘅檸檬餡同甜美嘅撻皮互相搭配得剛剛好。🍋主菜部分嘅黑椒牛柳粒,外面煎得金黃香脆,入口即溶,個黑椒味推得啱啱好,微微嘅辣意令人食慾大增。邊個想話平民小店做唔到好菜,嚟呢到一試,保證你改觀!或者係你諗住食啲好西,又或者係想搵啲地道小吃,咁就一定唔好錯過呢间店。食完之後,個肚子滿足嘅同時,心情都好似食咗場饗宴咁,滿足得嚟又唔會覺得太沉重⚖️。下次同屋企人朋友出嚟,記得推介埋呢間小店,因為好嘢,係要同人分享嘅嘛!😊

2023-12-14 105 浏览
今日同老公慶祝相識周年老公一早book左Gaijin法日餐廳。餐廳環境寧靜 燈光暖和 好有格調。食物水準高職員非常細心有禮,我倆非常滿意套餐:包括餐包、前菜、餐湯、主食、甜品 相當豐富餐包香濃牛油牛角包 上枱時熱烘烘。外脆內軟 芝士忌廉包 芝士味濃 好特別前菜清酒牛油燒鮑魚微微燒香鮑魚 帶清酒牛油香 鮮甜爽口 底層的香菇 都好入味 巴馬火腿明太子沙律巴馬火腿 配蜜瓜 配搭一流 是日餐湯 濃郁南瓜湯 質地幼滑有口感原條波士頓龍蝦尾意粉 $468大大條波士頓龍蝦尾,味鮮甜彈牙 配上充滿龍蝦汁的意粉 鮮味多汁 確實美味美國頂級封門柳 $498頂級封門柳 叫左7成熟 質感幼嫩又重牛味精選甜品 cheese cake芝士蛋糕口感綿密 吾太甜 有驚喜 配上雲呢拿雪糕🍦
今日同老公慶祝相識周年
職員非常細心有禮,我倆非常滿意

套餐:包括餐包、前菜、餐湯、主食、甜品 相當豐富

餐包

精選甜品 cheese cake
芝士蛋糕口感綿密 吾太甜 有驚喜 配上雲呢拿雪糕🍦

2023-12-11
2023-12-14 50 浏览
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯ 放工嘅時候諗唔到食啲咩嘢好,於是乎就去到登龍街走返一轉,最後到達永光中心9樓嘅法日fusion餐廳。坐低嘅時候店員就會送上餐包,分別有兩款可以試,每一款都係新鮮焗製,食完仲可以refill添。是日餐湯今日嘅餐湯就係南瓜湯,橙黃色嘅湯底完全唔會有顆粒感,口感幼滑又極之鮮甜。油甘魚刺身新鮮通透嘅油甘魚,配上帶微酸嘅醬汁,更加突出刺身嘅鮮味。清酒牛油燒鮑魚鮑魚用咗切片嘅方式去烹調,牛油同埋清酒嘅甜味插入鮑魚入邊,食落亦都爽口。美國頂級封門柳封門柳外層煎到微微焦香,內層粉嫩肉味濃又多肉汁,口感軟腍又入味。法國油封鴨腿手掌嘅大細嘅鴨腿,外層嘅鴨皮被熱油淋到香脆,皮下有薄薄嘅脂肪,加上嫩滑嘅鴨肉,非常惹味。是日甜品芝士蛋糕配咖啡雪糕香濃幼滑嘅芝士,配搭冰凍嘅咖啡雪糕,真係絕配啊。蘋果焦糖蛋糕配椰子雪糕呢款甜品就需要單點,成個蘋果嘅外型打卡真係好靚呀。如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯GAIJIN (銅鑼灣)銅鑼灣登龍街28號永光中心9樓 ⋯♡

是日餐湯

油甘魚刺身
新鮮通透嘅油甘魚,配上帶微酸嘅醬汁,更加突出刺身嘅鮮味。

美國頂級封門柳

是日甜品
芝士蛋糕配咖啡雪糕
香濃幼滑嘅芝士,配搭冰凍嘅咖啡雪糕,真係絕配啊。

蘋果焦糖蛋糕配椰子雪糕
呢款甜品就需要單點,成個蘋果嘅外型打卡真係好靚呀。

你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

GAIJIN (銅鑼灣)
銅鑼灣登龍街28號永光中心9樓

2023-12-08 74 浏览
位於銅鑼灣的樓上法日餐廳,整幢大廈都是不用類型的食肆。入門口位置有部標誌的舊式唱碟機,裝修暗黑為主,燈光柔和,優雅。主要供應日本及法國菜式,有刺身、沙律、牛扒、海鮮、意粉等,另外還有晚市套餐,包括前菜、餐湯、主菜和甜品。食物製作用心,擺盤精緻,環境舒適。餐包:牛角包、芝士忌廉包餐包毫不馬虎,烘得熱熱且脆口,充滿牛油香,可以無限加添。前菜:清酒牛油炒鮑魚鮑魚表面燒得焦香,切成一片片,方便食用,肉質爽彈,帶淡香的清酒,配牛油炒過的香菇,蠻鮮味。前菜:油甘魚刺身新鮮的油甘魚刺身,色澤粉嫩,口感柔軟,廚師已微微調了味,味道甘甜。餐湯:是日餐湯薯蓉湯湯非常稠杰,還有濃濃的忌廉及雜菌味道,蠻暖胃飽肚的。主菜:香煎比目魚配芥末忌廉汁魚皮煎得脆香,比目魚肉雪白、油香,墊底有雜菜、青豆,底下配上芥辣醬汁。 主菜:日式海膽汁大蝦意大利飯意大利飯份量不多,配料有三文魚籽、雜菌及三隻大蝦,肉質爽彈鮮味。海膽汁很濃稠、開胃,覆蓋了整個盤子。廚師精選甜品:芝士蛋糕是日精選是芝士蛋糕,芝士味道恰好,口感綿密,甜度適中,還配一球雲尼拿雪糕。
主要供應日本及法國菜式,有刺身、沙律、牛扒、海鮮、意粉等,
另外還有晚市套餐,包括前菜、餐湯、主菜和甜品
食物製作用心,擺盤精緻,環境舒適。
餐包:牛角包、芝士忌廉包

餐包毫不馬虎,烘得熱熱且脆口,充滿牛油香,可以無限加添。
前菜:清酒牛油炒鮑魚

前菜:油甘魚刺身

餐湯:是日餐湯

薯蓉湯湯非常稠杰,還有濃濃的忌廉及雜菌味道,蠻暖胃飽肚的。
主菜:香煎比目魚配芥末忌廉汁

魚皮煎得脆香,比目魚肉雪白、油香,
墊底有雜菜、青豆,底下配上芥辣醬汁。
主菜:日式海膽汁大蝦意大利飯

廚師精選甜品:芝士蛋糕

銅鑼灣的Gaijin 之前朋友已極度推薦 今晚終於可以在這餐廳試晚餐💕食物質素很高 環境亦很浪漫強烈建議大家加餐廳在約會餐單😉🔸芝士忌廉包空氣感重,很鬆軟牛油很香滑 配上麵包很香忍不住再添加🤣免費的🤫吃到可以再點啊🔸清酒牛油燒鮑魚燒鮑魚很彈牙 牛油汁清香不會蓋過鮑魚的鮮味🔸油甘魚刺身有點柚子醬甜甜的 配上新鮮的油甘魚刺身很新鮮🔸南瓜湯大量南瓜蓉很突出 口感十分香滑 🔸 法式龍蝦湯龍蝦湯🦞龍蝦味道很濃郁, 口感豐富🔸 原條波士蝢龍蝦尾意粉龍蝦煎香後香氣四溢意粉麵質,非常彈牙配上龍蝦汁十分濃香 龍蝦尾煮得夠爽口👍🏻🔸法式生牛肉他他這道牛肉他他味道較酸帶濃厚的蕃茄風味牛柳粒軟滑稔而入味,適合配上脆多士一起吃🔸 香煎比目魚配芥末忌廉汁魚柳份量足夠,魚皮香脆肉質軟滑juicy芥末汁可以中和油膩感配菜有小蕃茄 紅椒等等🔸 廚師精選甜品-芝士蛋糕

銅鑼灣的Gaijin 之前朋友已極度推薦

有點柚子醬甜甜的 配上新鮮的油甘魚刺身很新鮮

🔸南瓜湯
大量南瓜蓉很突出 口感十分香滑

🔸 法式龍蝦湯
龍蝦湯🦞龍蝦味道很濃郁, 口感豐富

🔸 原條波士蝢龍蝦尾意粉
龍蝦煎香後香氣四溢
意粉麵質,非常彈牙
配上龍蝦汁十分濃香 龍蝦尾煮得夠爽口👍🏻

🔸法式生牛肉他他
這道牛肉他他味道較酸
帶濃厚的蕃茄風味
牛柳粒軟滑稔而入味,適合配上脆多士一起吃

🔸 香煎比目魚配芥末忌廉汁
魚柳份量足夠,魚皮香脆
肉質軟滑juicy
芥末汁可以中和油膩感
配菜有小蕃茄 紅椒等等

🔸 廚師精選甜品-芝士蛋糕

2023-12-04 61 浏览
成日聽同事講銅鑼灣呢間餐廳性價比好高,果然冇推介錯👍今次先試咗lunch set .. 環境好闊落,有service ! 食物質素爆燈,性價比極高❤️一坐低,侍應就serve 牛油同埋麵包,有牛角包同埋芝士忌廉包,都好好味,最驚喜嘅係原來可以無限refill 㗎😍😍😍我哋忍唔住都叫咗refill jor 1 round .前菜:日式燒鳥免治雞肉棒有咬口,醬汁甜甜地,配埋薯仔沙律好開胃。南瓜湯呢個南瓜湯真係極重南瓜味,感覺得到佢哋落足料,啖啖南瓜蓉,超正!同埋佢哋個碟係熱碟,令到湯保持住水準,抵讚!主菜:大蝦海膽醬意大利粉$198呢個超creamy … d 蝦好大隻,配埋海膽醬,再配埋面頭嘅三文魚子,完全唔覺得漏,好好味❤️香煎比目魚配芥末忌廉汁$198條魚勁大塊,最欣賞係煎得一啲都唔油膩,啲魚肉好林,配埋個醬同埋配菜食,完全係酒店級五星級享受❤️呢個價錢已經包埋前菜同埋餐飲,好抵。跟住原來我哋打過去訂座,有85折😱咁抵嘅情況下,我哋即時叫多2道菜🤣🤣🤣加配:北海道帶子刺身薄片$78呢個係我最鍾意食,超鮮甜!北海道帶子本身已經好鮮甜,再配埋三文魚子,合拍道爆登!呢個係我大愛❤︎法式生牛肉他他$8
成日聽同事講銅鑼灣呢間餐廳性價比好高,果然冇推介錯👍

前菜:
日式燒鳥免治雞肉棒
有咬口,醬汁甜甜地,配埋薯仔沙律好開胃。

南瓜湯

主菜:
大蝦海膽醬意大利粉$198

香煎比目魚配芥末忌廉汁$198

加配:北海道帶子刺身薄片$78

法式生牛肉他他$85
超誇張,份量好大,又高質!性價比爆燈⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️