2019-03-18
早排食完幸福pancake, 朋友就話不如搵個星期日嘅中午過嚟希慎試下呢一間pancake我哋2點幾嚟到都已經好多人排緊隊, 我哋一行三人佢畀咗一個面壁嘅位置我哋由於我哋三個喺未食lunch同早餐嘅關係。。。 等到三點鐘先有位已經餓到不行。。。。 我哋就叫咗兩個pancake, 一個pizza同一個三文治share先講下佢嘅嘢飲, 珍珠奶茶就係好普通嘅珍珠奶茶, 即係出面賣緊十幾蚊一杯嗰啲咁上下,lemonade 就太過酸, 最好就係個杯凍朱古力正正常常 仲加咗好多cream上去我哋叫咗一個最 普通 嘅pancake, 同一個期間限定嘅朱古力pancakepancake唔算厚身, 但有濃濃嘅旦未, 期間限定嘅朱古力係一種有d苦嘅朱古力pancake係好食嘅最後講下佢嘅鹹食, 個pizza太乾, 好硬三文治嘅醬係好食嘅, 但佢包又係好硬所以建議大家嚟食只係食甜食比較好
pancake係好食嘅
最後講下佢嘅鹹食, 個pizza太乾, 好硬
三文治嘅醬係好食嘅, 但佢包又係好硬
所以建議大家嚟食只係食甜食比較好