2023-01-21 74 浏览
《氣氛高質西餐廳》超級推薦大家去地方幾有feel 地去舒適 食物高質大家可以bookmark定 遲啲情人節去食✨🐥Flames🐥<12安士紐西蘭安格斯肉眼扒配忌廉薯蓉🥩>肉眼扒夠大夠厚😍叫左5成熟,切開真係5成熟咁樣💯表皮焦香 內裏肉質粉嫩有咬口得黎一啲都唔鞋唔韌仲好juicy 完全鎖住啲肉汁牛味好重🥩🥩🥩真係好好食!好滿足🤤薯蓉都好滑好好食👍🏻💰$298<蟹肉巴馬臣芝士脆脆蕃茄忌廉汁通粉>好似係招牌菜之一 蟹肉份量唔少😍🦀蕃茄味幾出 芝士味就少啲面頭有啲乾蒜食落稍嫌喧賓奪主不過整體來講唔錯既💰$138<FLAMES LEMONADE>有檸檬同橙🍋🍊酸酸甜甜 好開胃 好refreshing幾好飲💰$68.__. .__. .__.🐥🐥🐥.__. .__. .__.總結:飲品同食物都非常滿意 環境好有feel 非常推薦 🐥🐥絕對會為在舊肉肉再去🥰環境:🐥🐥🐥🐥🐣/5服務態度:🐥🐥🐥🐥/5食物質素:🐥🐥🐥🐥🐣/5 性價比:🐥🐥🐥🐥🐣/5 回頭率:🐥🐥🐥🐥🐥/5
《氣氛高質西餐廳》

回頭率:🐥🐥🐥🐥🐥/5
  • 12安士紐西蘭安格斯肉眼扒配忌廉薯蓉
  • 蟹肉巴馬臣芝士脆脆蕃茄忌廉汁通粉
2023-01-19 68 浏览
📍 @flames.hk in WhompoaWestern Food: 💛💛💛💛🤍Décor: 💛💛💛💛💛Service:💛💛💛💛💛Price Value: 💛💛💛💛🤍Price:💰 $500Favorite:💖 Peri peri chicken------------------------------✅ Located at Whompoa garden, takes 3 minutes from Whompoa MTR station. Super convenient.✅The menu offers a wide variety of delicious and mouthwatering food.✅Their 4-course dinner is a real deal including soup, salad, main dish, dessert and drink.✅ The chicken was very fresh and juicy with nice per peri saice ✅ Portions are generous✅ All fres
📍 @flames.hk in Whompoa

Price:💰 $500
Favorite:💖 Peri peri chicken

✅ Portions are generous

✅ All fresh ingredients

✅ Divine interior design - Decoration is gorgeous

✅ Great spot for chilling at weekends / Friday night when you want to grab a drink and chill.
✅ A delightful experience. Friendly reminder: be sure to making a booking well in advance
✅ The staff are always friendly
✅ Can’t wait to return and wouldn’t hesitate to recommend to anyone looking for somewhere to chill with friends
𝙿𝚕𝚎𝚊𝚜𝚞𝚛𝚎 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚕𝚒𝚙𝚜, 𝚕𝚒𝚏𝚎𝚝𝚒𝚖𝚎 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚑𝚒𝚙𝚜 🐰

𝙻𝚒𝚙𝚜 𝚏𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 : @eatwithbunny_ ✨ #globaleats #eatwithfoodiez

2023-01-19 65 浏览
呢間西餐廳位於黃埔,主打多款肉類、意粉飯主食,同時亦有小食、甜點同特色飲品提供🍝 整體環境優雅,燈光較暗,座位舒適,仲有落地大玻璃,令人感覺好有情調!另外值得一提嘅係大部分員工都係嘅外籍人士,唔講唔知以為去咗外國旅行😛極度推介脆皮乳豬西蘭花苗🥺 即叫即整,等候時間需要20分鐘左右~ 上枱時色澤大紅,油光明亮,外面酥脆香口,皮下有層薄薄嘅脂肪,肉嫩鮮美,調味適中,唔使點醬已經夠晒惹味而且食落都唔覺得肥膩🐷 旁邊配上黃薑番茄飯,飯粒粒分明,底層仲有啲煲仔飯feel,同乳豬好match🤤香草草厘茄蘑菇番茄汁扁意粉色、香、味俱全,醬汁微酸,蘑菇大大粒,份量都唔少,扁意粉軟硬度啱啱好,老少咸宜,性價比甚高👍🏻 另外加配牛油烤蔬菜,呢款有齊薯仔、翠玉瓜同紅蘿蔔,感覺更加健康😋 蔬菜經烹煮後仍然保持到鮮味,同時散發出淡淡嘅牛油香氣,絕對值得一試!

2023-01-18 53 浏览
🚸適🈴️大班人聚餐呢度座位好舒適,有足夠空間,最緊要係食物高質又夠share。🍴Orange Roughy Fillet:必食👍🏻照燒汁金獅魚柳,魚肉質似石斑但更滑,淋上照燒汁帶出日式風味! 🍴Crab meat penne:蟹肉🦀️巴馬臣芝士脆脆蕃茄忌廉汁意粉,首先忌廉汁好creamy,然然食到蟹肉鮮味,意粉煮得剛熟夠彈牙。 🍴Grilled Corn:粟米🌽好重香料粉,辣辣地➕清甜粟米,幾過癮😆。🍹Flames lemonade:由於主菜偏重口味所以小編建議要點飲品。味道:🔅🔅🔅🔅🔅新鮮:🔅🔅🔅🔅🔅分量:🔅🔅🔅衛生:🔅🔅🔅🔅速度:🔅🔅🔅(5🔅為滿分)
🚸適🈴️大班人聚餐

味道:🔅🔅🔅🔅🔅
新鮮:🔅🔅🔅🔅🔅
分量:🔅🔅🔅
衛生:🔅🔅🔅🔅
速度:🔅🔅🔅
(5🔅為滿分)
2023-01-18 180 浏览
黃埔開咗好多間高質西餐廳,哩間餐廳之前幫襯過燒春雞同埋意粉,分量大味道唔錯,今次行到黃埔一定要再試試其他嘢食。店鋪裝修得幾型格,座位間都好闊落。晚市提供雙人套餐,3XX已经包埋咗沙律,餐厅,主菜同甜点,真係抵食!FD今次睇中A LE CARTE嘢食,咁散叫啦。Ice Peach Tea, 桃味好濃,飲落唔會好甜,好啱食意粉。Hot Cappuccino, 咖啡好香濃,加一件方糖已經夠甜,咖啡同奶泡balance得好好。避風塘雞翼,一份都有6件雞翼,雞翼皮燒到脆啵啵,咬落裡面仲好juice, 同埋避風塘口味同雞翼都好夾,開胃菜黎講唔錯。香煎半熟吞拿魚車厘茄沙律配青檸青瓜薄荷汁,估唔到吞拿魚份量都幾多,吞拿魚切得好厚身,半熟啲吞拿魚口感都唔錯。青檸青瓜薄荷汁都好特別,酸酸甜甜特別開胃,車厘茄同沙律菜點埋啲沙律醬一齊食,真系好味,成份全部食晒!燒大蝦三文鱼籽龙虾汁扁意粉,大大隻大蝦有2隻,每一隻都差唔多有半個巴掌大。海蝦燒得好香口,同埋已經開咗邊,醬汁入到大蝦裡面,食落好好味。三文魚籽比得好豪爽,撈埋啲扁意粉一齊食,口感好豐富。哩間餐廳唔錯,值得一直幫襯!
!FD今次睇中A LE CARTE嘢食,咁散叫啦

Ice Peach Tea

Hot Cappuccino

避風塘雞翼

香煎半熟吞拿魚車厘茄沙律配青檸青瓜薄荷汁

燒大蝦三文鱼籽龙虾汁扁意粉

哩間餐廳唔錯,值得一直幫襯

2023-01-17
Ice Peach Tea
Hot Cappuccino
避風塘雞翼
香煎半熟吞拿魚車厘茄沙律配青檸青瓜薄荷汁
燒大蝦三文鱼籽龙虾汁扁意粉
📍 Flames (紅磡)餐廳將澳洲Cafe菜式融合🇦🇺食物即叫即整😋好食高質🤩裝修簡潔有時尚感👍🏻空間感大, 坐得舒服🪑✨燒大蝦三文魚籽龍蝦汁扁意粉 $158 🍝眼見到已經好吸引😍好多三文魚籽🟠龍蝦汁香濃😋意粉硬度適中🍝燒大蝦口感爽彈🦐份量十足✨ 意式辣肉腸薄餅 $158🍕薄餅即叫即烤🤩薄餅底較薄, 批邊烤得香脆🤤配上意大利辣肉腸醬,辣沙樂美腸,俄勒岡葉,聖馬札諾番茄,馬蘇里拉芝士,好好食😋✨ 黑松露薯條 $48 🥔薯條比較厚身🥔灑上左黑松露同埋芝士🧀 熱辣辣好香脆😋📍 Flames (黃埔天地) (紅磡)紅磡黃埔花園2期錦桃苑地下G10B號舖
📍 Flames (紅磡)

✨燒大蝦三文魚籽龍蝦汁扁意粉 $158 🍝

✨ 意式辣肉腸薄餅 $158🍕

✨ 黑松露薯條 $48 🥔
薯條比較厚身🥔灑上左黑松露同埋芝士🧀 熱辣辣好香脆😋

📍 Flames (黃埔天地) (紅磡)
紅磡黃埔花園2期錦桃苑地下G10B號舖
今天去了这家位置在黄埔花园附近的西餐厅,环境非常的不错☺️而且店员非常热情从入门到餐牌介绍都非常的贴心——✅黑松露新猪肉野菌宽带面 $108Truffle Mushroom Pappardelle with Omnipork 黑松露的味道超级浓郁而且分量适中,感觉是盘子都可以舔干净的好吃!超级推荐—-✅芝士肉酱焗玉米片$98 Loaded Nachos 非常推荐的开胃小吃,玉米片炸得很香脆不过要是有一些牛油果酱搭配就更好了😋—-✅12安士美国安格斯西冷牛扒 配忌廉薯蓉 $298 分量适合两个人吃的巨型牛扒,端上来已经可以闻到浓浓的牛扒香,我自己比较喜欢五成可惜我朋友只能吃7成所以味道上稍微不是我特别喜欢 但是牛肉口感超级足而且搭配的汁也不会盖住牛肉的味道😅
——
—-
✅芝士肉酱焗玉米片$98 Loaded Nachos
—-
✅12安士美国安格斯西冷牛扒 配忌廉薯蓉 $298
【黃埔超高質西餐廳🔥 𝓕𝓵𝓪𝓶𝓮𝓼】-長假期完咗第一日返學梗係要食餐好嘅😝於是小編就黎咗🔹𝓕𝓵𝓪𝓶𝓮𝓼🔹食晚餐😜呢間係小編私心推介嘅西餐廳😍有機會一定要試吓~-餐廳嘅裝修十分型格😎以黑白灰為主色🤍仲有大理石餐枱落地玻璃窗增加空間感🪟成個環境都好高級😙餐廳嘅職員都係外國人😗落單係要用英文溝通😂充滿異國風情~-今次小編嗌咗『Dinner set for 2 』$398+1,包括:▪️②份前菜:是日餐湯或沙律🥗▪️②份主菜:薄餅🍕、意粉🍝或牛扒🥩▪️②份甜品:自家製蛋糕🍰**唔包飲品🥂不過Drinks Pairing有買一送一優惠**-😋燒大蝦三文魚籽龍蝦汁扁意粉🦞大蝦有兩隻😗扁意粉掛滿香濃嘅龍蝦汁😝加埋鮮甜嘅三文魚子😋味道好豐富個意粉亦都好掛汁😜仲幾有咬口啲蝦都好大隻不過肉質可以再脆嫩彈牙啲😌好味指數:🌕🌕🌕🌕🌗-😋香草紅酒汁燴牛面肉配忌廉薯蓉烤蔬菜🍷牛面肉軟腍😌完全唔使用刀都可以拆開😽膠質豐富仲好重牛味🐂薯蓉質地幼滑☺️好香嘅忌廉牛油味😝唔錯👍🏻好味指數:🌕🌕🌕🌕🌘-😋 𝓕𝓵𝓪𝓶𝓮𝓼 𝓛𝓮𝓶𝓸𝓷𝓪𝓭𝓪🍸 $68+1 **Drinks Pairing Buy one get one free**呢
【黃埔超高質西餐廳🔥 𝓕𝓵𝓪𝓶𝓮𝓼】

長假期完咗第一日返學梗係要食餐好嘅😝
於是小編就黎咗🔹𝓕𝓵𝓪𝓶𝓮𝓼🔹食晚餐😜
呢間係小編私心推介嘅西餐廳😍有機會一定要試吓~

餐廳嘅裝修十分型格😎以黑白灰為主色🤍仲有大理石餐枱
落地玻璃窗增加空間感🪟成個環境都好高級😙
餐廳嘅職員都係外國人😗落單係要用英文溝通😂充滿異國風情~

▪️②份前菜:是日餐湯或沙律🥗
▪️②份主菜:薄餅🍕、意粉🍝或牛扒🥩
▪️②份甜品:自家製蛋糕🍰

是日蛋糕係藍莓芝士蛋糕🫐同埋士多啤梨乳酪凍餅🍓
小編覺得今次嘅蛋糕有少少失準😖藍莓芝士蛋糕有啲鬆散😔
不過乳酪凍餅味道都唔錯 😛

好味指數:🌕🌕🌕🌕🌑

Flames真係個好適合約會😝又或者同朋友聚會嘅地方😚食物質素高價錢又唔會太貴😙小編真係推爆呢間西餐廳😜大家快啲去食啦😘

📍 Flames
2023-01-11
燒大蝦三文魚子龍蝦汁扁意粉
香草紅酒汁燴牛面肉配忌廉薯蓉烤蔬菜
Set  for  2
我們坐地鐵坐到黃埔站,看到一家餐廳環境很好,餐廳裏有不同的綠植,感覺到非常的chill,所以我們決定進去試一試他家的味道。我們看了他的餐牌,有意粉,有披薩,還有一些薯條、雞翅。我們點了一份大蝦魚子醬意意粉和一份披薩,並點了一杯荔枝蘇打和蜜桃蘇打作爲飲品。最後還加了一份避風塘的雞翅作为小吃。❗️避風塘的雞翅非常香脆,先把雞翅給炸了,再用避風塘醬、蔥、蒜去和雞翅炒在一起,增添了雞翅的香味。❗️他家的意粉實在是太好吃了,他家的意粉是扁意粉,然後這個意粉配上魚子醬,還有一些獨特的醬汁,十分十分之好吃,一點都不幹,非常溼潤很多汁,讓你一口下去覺得實在太幸福。❗️ 披薩稍微相對有點幹,我們點的是煙薰肉披薩,上面有煙薰肉,番茄,還有許多的野菜,這種野菜的味道非常的獨特,我吃過好幾次,但是忘記了叫什麼名字,有一點點甘苦,但是十分之健康。Flames (黃埔天地) (紅磡)紅磡黃埔花園2期錦桃苑地下G10B號舖

Flames (黃埔天地) (紅磡)
2023-01-10 62 浏览
之前試過覺得食物質素不錯,份量亦合理,今日喺黃埔開餐就決定再訪。店內地方寬敞,暗暗地幾有情調,另外觀塘、鰂魚涌亦有分店。🔸澳式雞鹽薯條 $48就咁睇個名有少少一頭霧水,本來都以為係普通鹽味薯條,原來係之前一直隨機食到覺得好惹味好好食嗰隻調味粉!! 點埋茄汁一齊食真係無得輸🤤🔸脆皮乳豬西蘭花苗配黃薑蕃茄飯 $298之前試咗牛扒今次就試吓見隔離枱食緊望落唔錯嘅脆皮乳豬~叫得脆皮乳豬個皮真係超脆😆肉質都好嫩滑,整體連皮食都唔會覺得太油膩,而且份量幾足~黃薑蕃茄飯就感覺上有啲似加左蕃茄醬嘅印尼炒飯。🔸蟹肉巴馬臣芝士脆脆蕃茄忌廉汁通粉 $138上次試完覺得頗為驚喜絕對要encore,滿滿蟹肉絕不欺場,番茄醬酸酸甜甜好夠味又開胃,配合埋脆脆可以增加口感。自己特別鍾意呢個夠多蕃茄醬唔會乾爭爭,而且蟹肉份量都夠多所以每啖入口都係好足料嘅感覺。🔹ɢɪɴɢᴇʀ ʙᴇᴇʀ $28🔹sᴛʀᴀᴡʙᴇʀʀʏ ᴛᴇᴀ $38唔甜又有士多啤梨味🍓大推!!

🔸澳式雞鹽薯條 $48

🔸脆皮乳豬西蘭花苗配黃薑蕃茄飯 $298

🔸蟹肉巴馬臣芝士脆脆蕃茄忌廉汁通粉 $138

🔹ɢɪɴɢᴇʀ ʙᴇᴇʀ $28
🔹sᴛʀᴀᴡʙᴇʀʀʏ ᴛᴇᴀ $38
唔甜又有士多啤梨味🍓大推!!
2023-01-07 61 浏览
大落地玻璃窗,如果出面係海旁就perfect,近門口嘅大部份位都係向外對窗,另一邊對廚房。好有情調,微暗嘅燈光,簡潔嘅裝備。香煎半熟吞拿魚車厘茄沙律配青檸青瓜檸檬汁吞拿魚沙律個汁甜甜地,魚好有魚味又唔腥,魚煎得剛剛好,外圍有微燒焦嘅味,中間半熟部分好有吞拿香。照燒汁金獅魚配薯菜配菜有翠玉瓜,紅蘿蔔同薯仔。食得出淨係條魚本身嘅口感同味都好好,係個燒汁嫌太濃味,重甜同胡椒,辣椒味。薯菜炸過,加咗調味偏咸。海鮮香草茄醬薄餅薄餅餅底好好食,批邊係鬆軟嘅麵包口感,底又夠薄,有煙三文魚,魷魚圈,大蝦同幾隻芝士,係芝士偏咸,海鮮配料唔重味,係中高質素嘅pizza法國嘅viognier, 好香花同熟水果,入口酸度都幾高,好fruity, 配大部份嘅菜式都ok
好有情調,微暗嘅燈光,簡潔嘅裝備。

香煎半熟吞拿魚車厘茄沙律配青檸青瓜檸檬汁

照燒汁金獅魚配薯菜

薯菜炸過,加咗調味偏咸。

海鮮香草茄醬薄餅

2022-12-28 85 浏览
黃埔都有唔少好野食~ 作為地膽當然要介紹一下!呢間西餐廳位於黃埔二期,裝修企理,而且價錢相宜~ 係區內少數嘅西餐!蟹肉巴馬臣芝士脆脆蕃茄汁通粉($138)通粉表面鋪滿蟹肉~ 啖啖鮮甜滋味,加入巴馬臣芝士脆脆,令通粉更充滿咸香,而且令層次更豐富!脆皮乳豬西蘭花苗配黃薑蕃茄飯($298)乳豬表皮香脆可口,肉汁豐富,而且相當柔嫰,肥瘦適中,配上黃薑飯,中和油膩感~ 值得一試!Flames (黃埔天地) (紅磡)紅磡黃埔花園2期錦桃苑地下G10B號舖

蟹肉巴馬臣芝士脆脆蕃茄汁通粉($138)

脆皮乳豬西蘭花苗配黃薑蕃茄飯($298)

Flames (黃埔天地) (紅磡)
2022-12-23 101 浏览
呢間餐廳基本上全部食物都好味,高質,真係要寫一篇食評讚一讚佢!「紅酒燴牛面肉磨菇扁意粉」$128牛面肉煮得非常之腍滑,牛肉味非常濃郁,加上醬汁好多,每一啖意粉都有着濃郁嘅牛肉味醬汁同牛面肉,非常creamy,意粉熟度口感亦都啱啱好,牛肉份量都算多,好味之餘非常飽肚,滿足感UP!「脆皮乳豬西蘭花配黃薑蕃茄飯」$296成隻乳豬俾大大隻放喺你面前,見到都流晒口水!乳豬皮好薄,脂肪唔算太多剛剛好,肉質滑溜,鮮嫩多汁,啖啖肉!薑黃蕃茄飯有驚喜,薑黃炒得好香,亦都夠乾身,幾好味,令減肥嘅我食咗好多飯🤣「新鮮黑松露蘑菇薄餅」$158黑松露味濃郁,每一塊都有一片新鮮嘅黑松露喺上面,好足料,Pizza皮都煙韌有口感總結:高質素嘅餐廳,每一樣食物都冇令我失望,一定會再返嚟!😋

「紅酒燴牛面肉磨菇扁意粉」$128

「脆皮乳豬西蘭花配黃薑蕃茄飯」$296

「新鮮黑松露蘑菇薄餅」$158

2022-12-20 2939 浏览
其實紅磡都係一個好好嘅購物地點!有好多大型嘅商店!仲有好多美食😬都係嗰度添!由北角搭船過去真係超方便!想食邊個國家嘅料理都可以喺度搵到⋯⋯行行吓見到一間餐廳非常有情調!非常型格!而且餐廳幾乎爆滿!二話不說入去試吓啦⋯⋯🔥 🔥Flames 🔥 🔥📍紅磡黃埔天地時尚坊第二期地下G10B號舖芝士肉醬焗玉米片玉米片超香脆!加上小辣肉醬和芝士碎體味超香濃!奉上蕃茄粒丶洋蔥粒增加口感!配以自家製嘅墨西哥醬汁,Yummy!😋香辣炸雞炸雞外層炸得好香,內裏又能夠保留肉汁!仲🈶️檸檬🍋提味!最重要❗️醬汁好好味😋份量都好多!青口用白酒和香草🌿製成的青口,份外清新!又不失青口的鮮味!廚師煮到啱啱好青口非常鮮嫩多汁!仲好鮮甜添⋯⋯薯條超香脆,最重提供我最愛的黑松露醬😎⋯⋯蟹肉長通粉蟹肉長通粉配以蕃茄忌廉汁,有微酸嘅蕃茄味和忌廉香滑口感⋯⋯加了蟹肉增添了鮮味⋯⋯頂層鋪滿香脆嘅巴馬臣芝士增添不少口感!
由北角搭船過去真係
超方便!
想食邊個國家嘅料理都可以喺度搵到⋯⋯

行行吓見到一間餐廳非常有情調!
非常型格!
而且餐廳幾乎
爆滿!
二話不說入去試吓啦⋯⋯

🔥 🔥Flames 🔥 🔥
📍紅磡黃埔天地時尚坊第二期地下G10B號舖

芝士肉醬焗玉米片

玉米片超香脆!加上小辣肉醬和芝士碎體味超香濃!
奉上蕃茄粒丶洋蔥粒增加口感!
配以自家製嘅墨西哥醬汁,Yummy!😋

香辣炸雞

炸雞外層炸得好香,內裏又能夠保留肉汁!
仲🈶️檸檬🍋提味!
最重要❗️醬汁好好味😋
份量都好多!

青口

用白酒和香草🌿製成的青口,份外清新!又不失青口的鮮味!
廚師煮到啱啱好青口非常鮮嫩多汁!仲好鮮甜添⋯⋯

薯條超香脆,最重提供我最愛的黑松露醬😎⋯⋯

蟹肉長通粉

蟹肉長通粉配以蕃茄忌廉汁,
有微酸嘅蕃茄味和忌廉香滑口感⋯⋯
加了蟹肉增添了鮮味⋯⋯
頂層鋪滿香脆嘅巴馬臣芝士增添不少口感!
  • 芝士肉醬焗玉米片
  • 蟹肉巴馬臣芝士脆脆蕃茄忌廉汁通粉
  • 香辣炸雞
  • 黑松露薯條
  • 香草白酒煮青口配薯條
2022-12-20 98 浏览
黃埔天地於12月17-18及24-27日一共6日舉辦「黃埔松露節」,活動期間特設「冬日松露市集」,有8個特色品牌進駐,售賣一系列松露主題貨品而黃埔天地5間餐廳亦推出全新滋味松露菜單,今次去試Flames嘅松露美食😋🔸 Truffle Mushroom Linguine($148)🔸Truffle Fries($48)🔸Truffle Mushroom Pizza($158)🔸Flames Lagoon($88)🔸Tropical Punch($68)松露野菌意大利粉好好食!好濃郁嘅松露味!汁好creamy、意粉又彈牙,好滋味,媽咪大讚好食!👍🏻粗身薯條炸得熱辣辣卜卜脆再加上松露碎,好香呀!🍕 Pizza薄身,口感煙韌,舖上松露同菇菌,香而不膩,記得趁熱食呀!

🔸Truffle Fries($48)
🔸Truffle Mushroom Pizza($158)
🔸Flames Lagoon($88)
🔸Tropical Punch($68)

粗身薯條炸得熱辣辣卜卜脆再加上松露碎,好香呀!