2021-03-01
聽講可以坐戶外睇下景,所以黎試下。可惜當日天氣唔好,天色有D暗SosadLunch Menu選擇多,但價錢唔平價錢應該加埋個view。叫左個英式早餐全餐,同兩份七成熟Rib-eye。飲品係latte同Flat white。全餐的確好豐富。焗豆應該係用D微辣既茄汁去整,比起罐裝既茄汁豆好味100倍。平時我係唔食豆,今次食曬。厚切煙肉竟然有兩塊,夠曬滿足。酸種多士比較軟身,我個人比較鍾意脆口既。薯餅同某連鎖快餐店差唔多。血腸口感有D沙沙地,無韓國個款咁好味。其他都係不過不失。Latte既拉花好淡,淡到唔覺眼咖啡師需要加油啦,而且味道有D微苦。飲Flat white既朋友話加埋個曲奇岩岩好中和左。但我覺得曲奇太甜,白糖個只甜,所以食左一啖就無食。總括黎講英式早晨全餐都算唔錯既一個選擇。Rib-eye叫七成,黎到差唔多十成熟,同埋塊肉真係好薄好彩味道唔錯。依然juicy同有牛味。個蛋黃醬好味好特別,推介一試。餐廳除左有野食,仲有D芝士,健康小零食賣,食完可以行下。服務需要改善。一黎上菜時間太耐,二黎D店員以為隔住口罩我地會feel唔到佢地黑面比較Nice既只有一位講廣東話既女店員。
總括黎講英式早晨全餐都算唔錯既一個選擇。
餐廳除左有野食,仲有D芝士,健康小零食賣,食完可以行下。