2021-03-08
平日對住仔仔上堂,日日都好似抗戰咁🤨🤨🤨我都唔想同佢關係破裂咁,所以約佢一日上完堂同佢出去拍下拖,食個tea☕️🥧🧁輕鬆一下!近近地我地就落尖沙嘴食Espresso Alchemy!打開menu , 我哋就不約而同揀banana cake ! 事關我哋都好鐘意食香蕉🍌😍媽媽我就好鐘意食panini,就叫左個🌯Turkey Breast & Cheese Panini~脆脆的加火雞🦃️胸就係我喜歡💕嘅口味,夾埋蕃茄🍅跟本就係健康嘅味道😆😆🥪French toast ~香甜加埋重點(仔仔love嘅雪糕,冷與熱之間,就係甜品嘅最高境界😌😌🥧Banana Cake~大小朋友嘅至愛,用生果做嘅蛋糕,相信無人不喜歡❣️濕潤度高,唔會乾,小朋友食落都唔怕哽親!☕️Honey Earl Grey Latte~成日見人打咭都叫呢杯,加上有齊我鐘意嘅Earl Grey & Latte 點會唔叫啊!☕️Hot Chocolate~重點都係豹豹每次食tea都會叫嘅熱朱古力奶,呢個朱古力奶味會啱小朋友多啲💘
近近地我地就落尖沙嘴食Espresso Alchemy!