2021-09-08
Espresso Alchemy真係好適合夜晚行完海旁之後過嚟,情侶經過休閒嘆茶嘅時候使用。晚餐或者係輕食都係非常好嘅選擇餐廳入邊最出名嘅嘅Cold Brew咖啡以及Cold Brew紅茶好出名,已經係每個人過嚟打卡必食飲嘢推介雲南紅茶香濃可口,冰凍之極,用玻璃杯裝住可以攜帶飲用,或者慢慢倒入冰球上邊,風味十足Cold Brew咖啡選用埃塞俄比亞豆咖啡,味道充滿果實香氣,豐富嘅口感濃郁嘅味道,急凍左之後令你有唔同嘅飲法,非常令人之興奮🥰青醬雞胸肉沙律🥗所有女士或者低卡路里鮮食嘅愛好者!雞胸肉用濃郁可口嘅青醬掩蓋魚,雞胸肉有豐滿飽腹感,味道亦都相當唔錯!新鮮嘅蔬菜、橄欖肉、火箭菜、橄欖油等等,都令到我回味無窮。慢煮手撕豬肉Taco有三大塊Taco, 每個入邊都裝住大量手撕豬肉,非常豐盛嘅感覺!上邊有香草以及切碎嘅洋蔥增加風味,另外食物會有侍應建議你使用墨西哥辣將!依個墨西哥麻將真係非常之出色!少少幾滴已經有足夠嘅辛辣味道!如果你鍾意食辣嘅話,不妨放多啲落去,令到口感風味更加強烈!另外記得要放啲青檸汁最後叫咗一個藍莓合桃蛋糕🍰可以供兩個人分享食用,一邊嘆茶一邊食用呢
紅茶
紅茶