今次好有驚喜,K先生book 咗間好有情調嘅西餐廳同我慶祝考試合格。餐廳環境舒適,音樂很好聽,氣氛好浪漫,而且店員服務很好。松露菌醬野菌pizza Pizza 配料有黑松露醬、野菌、芝士等,囗感非常豐富,Pizza 餅底係比較脆身,係我喜歡的種類。北海道鮮帶子煙肉鮑魚汁扁意粉帶子大大粒,而鮑魚汁可帶出帶子鮮味,而意粉軟硬度適中。Best of candy 我地被隔離枱嘅Beat of candy 外型吸引住,所以我同K先生每人點咗一杯,又靚又好飲,而且還可以食理上面嘅軟糖,啱曬超喜歡食軟糖嘅我。最後,點咗朱古力心太軟,即叫即焗,味道不錯。

餐廳環境舒適,音樂很好聽,氣氛好浪漫,而且店員服務很好。

松露菌醬野菌pizza

北海道鮮帶子煙肉鮑魚汁扁意粉

帶子大大粒,而鮑魚汁可帶出帶子鮮味,而意粉軟硬度適中。

Best of candy

最後,點咗朱古力心太軟,即叫即焗,味道不錯。
今晚又同我好姊妹去覓美食啦,最近愛上去M1旗下的餐廳,好有枱格調又有live music又好食的菜餚,令人好滿意今晚我們約了這間在告士打道食這間西餐廳,好方便的位置,在地鐵站出口行5-8分鐘。地方好有型好特別,不同酒類不同風格更有live music....好好聽的英文現場表演,唱得好好聽好有feel餐牌有手工pizza、手工意大利粉、肉類等等,好多選擇!點了1. 魷魚羽衣甘藍柚子鮮橙白腰豆沙律配柑橘汁🦑☘️🍊🥗🥗顏色好吸引、好大份、五顏六色!白腰豆香軟幼滑、羽衣甘藍好有口感好翠綠脆口好有咬口、魷魚鮮甜又爽脆有趙口、番茄仔細細粒又甜甜、醬汁是柑橘汁好野味、酸酸甜甜、清新好2. 香草蒜蓉牛油白菌焗田螺 🐌🐌好香喔!賣相相當吸引!魚魚造型碟好可愛薯蓉好香滑、白菌粒粒好有菇味又多汁入味、上面的田螺有煙韌好軟腍、好喜歡這個牛油蒜蓉味,香濃又野味,推薦這個小食,出色又獨特又美味3. 西班牙辣肉腸茄子🍆半乾車厘茄🍅羅勒番茄汁扭捲粉伴烤海虎大蝦🦐🦐即叫即製,香噴噴喔!扭捲粉好有口感好特別、咬口一流、是新鮮手工製作意粉🍝、羅勒香草配上番茄醬汁,好開胃又野味、不知不覺間食多了、太美味;更有彈牙魷魚、香軟入
格調又有live music又好食的菜餚,令人好滿意

地方好有型好特別,不同酒類不同風格

餐牌有手工pizza、手工意大利粉、肉類等等,好多選擇!

Squids    Borecole  grapefruit  orange  cannelloni  beans salad

顏色好吸引、好大份、五顏六色!

2. 香草蒜蓉牛油白菌焗田螺 🐌🐌
Baked  escargot  on  button  mushroom s  with  garlic  herbs  butter

好香喔!賣相相當吸引!魚魚造型碟好可愛

Escargot

Strozzapreti  with  chorizo

即叫即製,香噴噴喔!

扭捲粉好有口感好特別、咬口一流、是新鮮手工製作意粉🍝、羅勒香草配上番茄醬汁,好開胃又野味、不知不覺間食多了、太美味;更有彈牙魷魚、香軟入味最愛的茄子
Large  Prawn

海虎大蝦真係好好好大隻,好爽甜好野味又彈彈口、肉唔會散、高質素食品!

大大隻、同我的掌頭有得比✊🏻✊🏻✊🏻

5. 飲品 (mocktails)🍹🍸:beat of Candy & music tower

好吸引又靚靚設計,可愛得唔捨得飲咗佢地

Beat  of  candy

真係有糖糖,仲要係熊仔軟糖!這杯飲品是Homemade candy syrup、mango syrup and soda water. 簡簡單單的配搭,已成特色美味飲品!

Music Tower
Music  tower

新鮮菠蘿好甜好新鮮,一層層如層層疊,好好食好冰凍❄️❄️包括了homemade mango syrup、fresh pineapple & pineapple juice、lemon juice and sprite. 這杯好推薦,清新好清甜、新鮮果肉、酸酸甜甜好夾喔

服務好優質,推薦菜色又幫助換碟;坐位舒適又唔會有限時間、有表演欣賞又可以品嚐美食,一流的享受

2018-12-03
Escargot
Large  Prawn
Beat  of  candy
Music  tower
2018-12-04 87 浏览
朋友終於完成咗佢既大project,梗係要約出黎賀一賀佢啦~係銅鑼灣地鐵站C出口行幾分鐘就到Ember。門面望落去已經見到ember閃亮既標誌,當中既b就用咗音樂符號代替,好特別。入到去見到燈光都係比較暗,份外突顯餐廳型格既裝潢。每枱都會有一小盞燈,讓你感到特別有情調。現場更有live show,讓人享用晚餐時,可以同時享受音樂。牛肉墨西哥烤餅配酸忌廉,牛油梨醬及蕃茄莎莎:墨西哥烤餅可以選擇雞肉或者牛肉,我地揀咗牛肉。牛肉經調味後,伴有洋蔥、蕃茄、 蘑菇、芝士,再用烤好既餅皮包好。牛肉好juicy,洋蔥唔會好辣,再加上蕃茄、蘑菇同埋芝士既配搭好夾。餅皮因為唔會過薄,烤過後只帶有少許香脆,包起所有餡料放入口就剛好!雖然就咁食都已經好夠味,但係我建議可以點酸忌廉,牛油梨醬同埋蕃茄莎莎呢三種醬汁,為味道添上清新既感覺。烤西班牙黑毛豬扒伴荷蘭豆燒手指薯配燒汁:點呢道菜既時候,店員會問要幾成熟。我地聽從店員既建議點咗七成熟。可能因為七成熟既關係,整塊黑毛豬扒都係比較容易切開,但又唔會見到血淋淋未熟既肉,見到既係令人垂涎欲滴、剛烤好既西班牙黑毛豬扒。放入口咀嚼,肉質鮮嫩而且充滿肉香,唔會食到有筋好

入到去見到燈光都係比較暗,份外突顯餐廳型格既裝潢。

每枱都會有一小盞燈,讓你感到特別有情調。

牛肉墨西哥烤餅配酸忌廉,牛油梨醬及蕃茄莎莎

烤西班牙黑毛豬扒伴荷蘭豆燒手指薯配燒汁
烤西班牙黑毛豬扒伴荷蘭豆燒手指薯配燒汁:點呢道菜既時候,店員會問要幾成熟。我地聽從店員既建議點咗七成熟。可能因為七成熟既關係,整塊黑毛豬扒都係比較容易切開,但又唔會見到血淋淋未熟既肉,見到既係令人垂涎欲滴、剛烤好既西班牙黑毛豬扒。放入口咀嚼,肉質鮮嫩而且充滿肉香,唔會食到有筋好韌好難咬。伴菜荷蘭豆、蕃茄同埋手指薯都烤得剛好,完完全全被我清碟。

魷魚燒南瓜法邊豆粟米黄金意大利飯伴香煎北海道帶子
魷魚燒南瓜法邊豆粟米黄金意大利飯伴香煎北海道帶子:呢碟risotto賣相黃黃綠綠咁,有d似小朋友平時食既粟米青豆飯。食落就知道遠比小朋友食既飯好味!粒粒飯粒都染上金黃色係因為有南瓜既緣故。柔軟濕潤既意大利飯帶有南瓜既香甜,配上粒粒香甜黃金粟米,最驚喜係加入咸蛋,增添了少許咸味,令味道更豐富。伴係飯粒中間既青綠色唔係青豆,而係爽脆清甜既法邊豆,絕對係加分既地方。碟risotto精華既地方當然唔少得北海道帶子,面頭鋪咗三隻size都唔細既北海道帶子,肉質肥美,表面煎香,內裏味道鮮甜。

Hotel California
Hotel California:我地見呢到有signature cocktail,所以就各自點咗杯。呢杯Hotel California飲落去立即飲到係whisky既味道,溝咗梳打水變得冇咁嗆,再加咗蜜糖同埋菠蘿之後,變得甜甜地,仲有薄荷既清新,唔錯。

Tap Sonic
Tap Sonic:呢杯就完全激起少女心!Gin味道唔嗆,配合茉莉花和接骨木花,味道甜甜地幾夾。飲品入面既花花冰粒,頗為吸睛,啱哂少女。

呢到既氣氛十分有情調,而且又可以享受音樂同埋美酒佳餚,係放工過黎輕鬆既好地方。

MENU:
2018-11-27
牛肉墨西哥烤餅配酸忌廉,牛油梨醬及蕃茄莎莎
烤西班牙黑毛豬扒伴荷蘭豆燒手指薯配燒汁
魷魚燒南瓜法邊豆粟米黄金意大利飯伴香煎北海道帶子
Hotel California
Tap Sonic
2018-12-03 30 浏览
位於銅鑼灣告士打道的Ember、暗黑的裝潢、晚上有live band 表演、頗有氣份、吃完晚飯可直落飲野聽歌。凱薩沙律配黑毛豬火腿 $118沙律菜好爽脆、黑毛豬都夠甘香。魷魚燒南瓜法邊豆粟米黃金意大利飯伴香煎北海道帶子$178Risotto 煮得幼滑creamy、粟米忌廉汁香滑甜甜的、伴上彈牙的帶子和南瓜法邊豆、口感豐富、好味啊!友人點的Hotel California 以威士忌調配菠蘿汁、酒味較重。相反我點的Pop Punch 味道清新得多、以青瓜、奇異果、檸檬汁調配而成、輕盈健康。

凱薩沙律配黑毛豬火腿 $118
沙律菜好爽脆、黑毛豬都夠甘香。

魷魚燒南瓜法邊豆粟米黃金意大利飯伴香煎北海道帶子$178

👰🏻🤵🏻甜蜜計時123日之前經過呢間餐廳已經聽到佢有live band,今次經過再次聽到,覺得好好氣氛就拉左老婆入去______________________________🔹低溫慢煮烤法國黄油雞胸釀黑毛豬辣肉腸,芝士伴季節時蔬配迷迭香燒汁 $188其實即係有釀餡既燒雞,雞胸肉可能因為慢煮既關係,口感都幾嫩.內餡有芝士同黑毛豬辣肉腸粒,味道幾好食,香烤味十足.春雞體積較細,不過骨都較幼,所以都叫有肉食🤣btw, 配菜好refreshing.🔹鑊仔麻辣西班牙黑毛豬粒 $98無乜辣味但幾麻香,好多花椒辣椒同紅油.黑毛豬粒帶有肥膏,瘦肉部份肉質比較札實,整盤野比較油,要配野飲解下膩.🔹啤酒脆漿酥炸魷魚圈 $88份量都頗大份,炸得好脆中間魷魚好原味,重好有水份咸味喺個脆粉度.🔹墨西哥辣牛肉粟米片薄脆配酸忌廉,牛油梨醬及蕃茄莎莎 $108粟米片同芝士焗,攪到無咁脆,有些少扣分,上面仲有墨西哥辣椒,幾辣下,店家好細心咁挖走晒啲籽👍🏻.配既酸忌廉醒胃,蕃茄清新同牛油果醬creamy ,各有特色,作為配酒小食,合格.🔹Music Tower $88非常推介唔飲酒既女仔飲呢杯好香菠蘿味,上面疊起既to
👰🏻🤵🏻甜蜜計時123日
其實即係有釀餡既燒雞,雞胸肉可能因為慢煮既關係,口感都幾嫩
內餡有芝士同黑毛豬辣肉腸粒,味道幾好食,香烤味十足
🔹鑊仔麻辣西班牙黑毛豬粒 $98
無乜辣味但幾麻香,好多花椒辣椒同紅油
🔹啤酒脆漿酥炸魷魚圈 $88
份量都頗大份,炸得好脆
中間魷魚好原味,重好有水份
咸味喺個脆粉度
🔹Music Tower $88
非常推介唔飲酒既女仔飲呢杯
好香菠蘿味,上面疊起既tower 都係鮮菠蘿肉,香甜多汁
🔹Hotel California $118
微甜既whiskey,都係菠蘿味,幾易入口
歌手好似成間bar 啲人都識,氣氛好好,好chill
___________________
2018-11-21
  • Music Tower
  • 啤酒脆漿酥炸魷魚圈
2018-12-03 29 浏览
約咗女朋友星期六食晚飯,知佢不嬲都鐘意食西餐,所以今次就預早book定銅鑼灣嘅Ember,呢到坐得舒服又有格調,可以一邊食飯一邊傾下計,趁weekend relax下。餐廳用上金色幾何立體設計,加上燈光,有特色得嚟,非常型格。呢到樓底好高,環境感覺闊落冇壓迫感。吧枱裝飾得好有美感,影相打咭一流。China Trap House $118用上有傳統特色嘅萬壽無疆杯裝住綠茶味嘅Cocktail,清甜,好香綠茶味,酒味唔重好易入口🤤Music Tower $88呢杯mocktail用咗菠蘿汁/檸檬汁/雪碧/芒果糖漿混合而成,甜度啱啱好,味道好fresh杯口用上新鮮菠蘿條砌咗個井型tower,有得飲有得玩😂Thai Style Deep Fried Chicken Wings 泰式脆炸雞中翼 $78見到泰式脆炸呢4個字,我地已經有心理準備炸漿上得比較厚,果然外皮熱氣脆卜卜,但裡面嘅肉依然嫩滑juicy,記得小心辣咀😂不得不提佢嘅泰式辣汁,酸酸辣辣開胃惹味😍Linguine with Hokkaido Scallops, Bacon, Semi-dried Cherry Tomatoes & Y

吧枱裝飾得好有美感,影相打咭一流。

China Trap House $118

Music Tower $88
杯口用上新鮮菠蘿條砌咗個井型tower,有得飲有得玩😂

Linguine with Hokkaido Scallops, Bacon, Semi-dried Cherry Tomatoes & Young Kale in Spicy Garlic Abalone Sauce 北海道鮮帶子煙肉半乾車厘茄芥蘭苗香辣蒜片鮑魚汁扁意粉 $168
北海道帶子大大粒有3粒,好鮮甜,鮑魚汁唔會太濃味蓋過其他食材,各種食材嘅味道都配撘適宜,扁意粉煮得啱啱好,煙韌有彈性😋

German Pork Knuckle 燒德國咸豬手 $238
🍖一上枱,同女朋友都忍唔住哇一聲,好有份量呀,比出面平時食開嘅仲要大隻😳外皮香脆,咸香十足。粗薯條香脆熱辣辣,食到停唔到口🤤

餐廳裝修型格有特色,食物種類多,價錢合理又好味😋期待下次再嚟。
2018-12-01
2018-12-03 26 浏览
尋日同男友食呢間西餐,點左墨魚漢堡包、羊架 同兩杯特色野飲,包括青瓜奇異果同菠蘿汁。賣相好吸引!個墨魚好爽口,比起食牛肉我覺得無甘肥同飽。個羊有羊蘇味,加埋薄何醬十分野味。個青瓜奇異奇好清新,菠蘿就甜甜地女士好岩飲!
2018-12-02 81 浏览
這間餐廳來過好幾次,平日晚上光顧很熱鬧,想不到假日來別有風味。餐廳燈光幽暗,地舖樓底高,空間感夠,牆上有幾何圖形設計的裝飾,酒吧擺放各種酒。座位不算多,但很靈活。有高桌椅,又有小型舞台供樂隊演奏。每次光顧,餐牌都有些不同。⭐️music tower$70造型像一個塔,以新鮮菠蘿砌成塔。喝一口,菠蘿味道突出,夾雜芒果的甜味,清爽。⭐️Beat of candy$70這杯飲品非常漂亮!飲品上放了一個冰蓋,上面放了一些軟糖,一邊喝一邊吃糖果,有食趣!⭐️魷魚燒南瓜法邊豆粟米黃金意大利飯伴香煎北海道帶子$178意大利飯很濃稠,南瓜已經融入米飯,入口香濃。帶子肥厚爽口,不過帶子煎得太焦了,但兩者味道很搭呢!⭐️安格斯牛肉芝士煙肉漢堡伴薯條$138安格斯牛肉非常肥厚,加上微微烤過的麵包,麵包是以黑色的,非常吸睛型格。配料還有番茄、芝士和煙肉等,整體美味有水準。⭐️香煎鵝肝多士配無花果醬$138鵝肝很肥美,配上脆多士,既邪惡又令人滿足!無花果中和了鵝肝的油膩感,令味道更加清新迷人呢!

每次光顧,餐牌都有些不同。

⭐️music tower$70

⭐️安格斯牛肉芝士煙肉漢堡伴薯條$138
安格斯牛肉芝士煙肉漢堡伴薯條

⭐️香煎鵝肝多士配無花果醬$138
香煎鵝肝多士配無花果醬

$326.5 (晚餐)
2018-12-02 21 浏览
今日好想食西餐,同男友係灣仔附近見到呢間環境高級氣氛幾好既餐廳就入去試下。男友話想食漢堡包,見到個幾特別既墨魚菠蘿包就心意意想試下。而我就想食羊扒,叫黎試試。飲品方面,叫左d特色野飲,一個青瓜奇異果汁,一個飲菠蘿汁。其間服務員都好好態度推介食物。個墨魚菠蘿包好好味又唔肥膩,墨魚入面有d爽口既口感,配上小小菠蘿,個味道好夾。比起食肉既漢堡包,完全唔會覺得食完個包會太飽。 再同男友分享個羊扒,有介末醬仲有我最鐘意既薄荷醬,賣相已經好吸引,個羊好入味有小小蘇味,加上唔同既醬汁食到好滿足!最後兩杯特色野飲,青瓜奇異果汁岩哂用黎清腸胃,味道清新令最後食完都唔會覺得太肥同飽!而杯菠蘿汁上面有新鮮菠蘿,可以一路飲一路食,更加飲到菠蘿既味道,而且唔會太甜,飲完唔會有口龍唔舒服既感覺!整體上十分滿意今次呢餐!

2018-12-01 39 浏览
難得週末可以同朋友一齊去傾計食嘢,就選擇左一間酒吧餐廳,但係其實個感覺唔會太有混濁嘅feel,反而係好清新嘅酒吧,仲有駐場嘅歌手超有實力!餐牌方面選擇都有好多款式,豬牛羊樣樣齊,亦都有漢堡包、pasta、Pizza及沙律等。烤澳洲羊架及芝麻燒羊柳伴季節時蔬配XO燒汁$298羊冇太過酥,而且質感都幾滑,做到啱啱好七成熟,可以配搭有兩款醬汁,綠色啫哩狀薄荷醬就比較清新。整體處理得幾好,會見到裏面仲有少少紅紅地色。蕃茄芝士pizza $138蕃茄,莫索里拉芝士,水牛芝士,羅勒呢個Pizza真係超級香呀!上面幾款芝士溝埋個味道已經好正,直情可以做到拉絲嘅效果。而且上面嘅番茄份量都配搭得剛剛好,餅底係薄身嘅十分香脆。飲品方面就揀咗一個有酒精一個冇酒精,好似一個音樂塔嘅真係冇酒精Music Tower$70 好似菠蘿特飲咁,除咗裏面係主要菠蘿果汁之外,表面都有好多一條條菠蘿。Tap Sonic $128呢個朋友飲嘅就比較特別,啲冰裏面都係啲花,但係同時酒味都好濃郁,清新嘅花味同時大有強烈嘅酒精味道。

烤澳洲羊架及芝麻燒羊柳伴季節時蔬配XO燒汁$298

蕃茄芝士pizza $138
蕃茄,莫索里拉芝士,水牛芝士,羅勒

Music Tower$70

Tap Sonic $128
2018-12-01 34 浏览
朋友相約銅鑼灣食飯,餐廳鄰近地鐵站,步行約只需10分鐘,路程還算方便。魷魚羽衣甘藍柚子鮮橙白腰豆沙律配柑橘汁, 味道清新怡人, 作為superfood味道還算不錯。雞肉墨西哥烤餅配酸忌廉牛油梨醬及蕃茄沙沙, 可樂餅新鮮即製, 熱辣辣送上你面前。TAP SONIC, 飲品重點, 一定就是店舖自家製的冰,每一粒也是手工製作,內裏鮮花十足,香味四射,配合小小嘅酒精,真係味道沒法擋。MUSIC TOWER, 又係一杯手工精選飲品, 以鮮果配搭少量冰粒,打成沙冰,味道清新怡人,但最令我驚喜的是小小的菠蘿塔。 外觀上已經完勝。下次都會再來再嚟食餐好嘅。

下次都會再來再嚟食餐好嘅。
2018-11-30 21 浏览
朋友放工之後去附近聚餐 在Openrice search到這間 見食物環境都不錯 提早打電話預訂位置 餐廳環境很有格調 亦提供live music菜單是2張雙面的A3紙 類似報紙的設計 食物種類多選擇沙律我們選擇了 低溫慢煮鮮三文魚柳藜麥粟米木瓜沙律 三文魚柳下有一個混合栗米紅椒木瓜粒的沙律 味道清新 口感爽口 旁邊的芒果醬汁酸甜 好開胃蕃茄白酒牛油汁煮澳洲藍青口 一碟大約十多隻左右 味道酸甜 旁邊附上兩片多士 沾上牛油汁食 十分惹味香煎墨魚餅煙肉菠蘿沙沙漢堡伴薯條 見到好特別的配搭 仲有我喜歡的墨魚餅 正! 菠蘿沙沙可以減低油膩感 薯條外脆內軟的口感 焗蘋果卷伴冧酒提子雪糕這裏有很多酒精飲品提供 當然非酒精飲品也有 前後我們共點了有三款精選mocktail 三款賣相都很精細 Pop Punch/ Beat of Candy/ Music Tower
菜單是2張雙面的A3紙 類似報紙的設計 食物種類多選擇
焗蘋果卷伴冧酒提子雪糕

2018-11-29 27 浏览
好chill既一晚,live band 兩位小姐都唱得好好聽,野食又好味,好開心既一晚。哩度d cocktail 同mocktail 飲品都幾特別,賣相靚,因為我地都唔算飲得,所以叫左2杯mocktails 。Pop punch $70味道好fresh,加左青瓜同奇異果,口味係微酸,飲完好開胃。Music tower $70就係甜甜既菠蘿味飲品,覺得好岩女仔飲,面頭既菠蘿好甜好味。慢煮三文魚柳藜麥粟米木瓜沙律 $148三文魚超嫩,好滑,慢煮係唔同d!哩道沙律用左藜好健康既食材,仲有粟米同木瓜都係好甜,好味。香煎墨魚餅菠蘿莎莎漢堡伴薯條 $128雞扒、牛既漢堡就食得多,見到係墨魚餅即刻吸引左我叫黎試下。墨魚餅煎得好香,加左蓮藕爽爽地增添左口感,好特別。薯條好熱好味。魷魚圈嫩菠菜忌廉汁意粉 $128忌廉汁好creamy,配魷魚都係幾特別,有新鮮感,用左菠菜好健康,意粉彈牙,整體正。
Pop punch $70
Music tower $70
就係甜甜既菠蘿味飲品,覺得好岩女仔飲,面頭既菠蘿好甜好味。
慢煮三文魚柳藜麥粟米木瓜沙律 $148
香煎墨魚餅菠蘿莎莎漢堡伴薯條 $128
魷魚圈嫩菠菜忌廉汁意粉 $128
  • 香煎墨魚餅煙肉菠蘿莎莎漢堡伴薯條
  • 魷魚圈嫩菠菜芝士煙肉忌廉汁意大利粉
2018-11-28 29 浏览
今日難得同妹妹食飯 當然要搵間好餐廳啦上openrice 見到銅鑼灣既Ember 環境幾舒服咁 好適合兩個人傾下偈坐低見妹妹未到 叫左杯House Merlot 先Bar 台後面設計好靚 夜晚黎實好有feel我就好鍾意藜麥既 加埋三文魚扒呢個藜麥沙津簡直冇得頂 加上特製既柚子醬非常清新妹妹話想食厚切黑毛豬 上碟見到煎得好乾身底底仲有不少配菜tim黑毛豬扒都幾大塊架😀食食下 妹妹想食個意粉 近排我地都好鍾意辣肉腸意粉見到有即叫啦 點知一上碟 咁濕既🤭食落就發現 雖然個Sauce比較多但味道冇失色之餘 仲額外入味tim😀
今日難得同妹妹食飯 當然要搵間好餐廳啦

食落就發現 雖然個Sauce比較多
但味道冇失色之餘 仲額外入味tim😀
2018-10-14
2018-11-27 24 浏览
It’s mid week and I definitely need to chill out with friends so that I can keep my motivation to work I was surprised that they actually got a live band here! The songs they sang like desperado are all my favBefore the main course, I ordered a mock tail which is called “ music tower”. It’s a well balanced drink as I didn’t find it too sour or too sweet yet I can taste the freshness of pineapple To a person on diet like me, chicken breast is the option that I would go for. It was studded with ch

To a person on diet like me, chicken breast is the option that I would go for. It was studded with cheese so it’s not plain at all, and slow cook technique keep its tenderness and juice inside. I think the sauce is not necessary as the meat itself is flavourful enough